Det var fest må ni tro.

Jo igår mina vänner, var det fest. Förfesten var den bästa på länge och vi var jävligt på G. Jag, Jennifer spelade liksom fotboll, det händer aldrig. Jag hade mina stunder, jag vissade dem skott som de aldrig sett förr. Okej, det var mest jag och min gamle klasskompis Johan som lirade lite. Men det var positivt, jävligt positivt. Sen så var det en himla massa musik och chips. Jag åt massa chips, givetvis åt jag chips. Jag gillar onyttigt. Men sen läste jag och Karin något riktigt klokt "Att gå till närmaste godisbutiken är även motion", vi blev glada av det och tryckte ner ännu mer onyttigt. Jag och Karin gick ut, talade lite i telefon med Björn och Marie, då hittade vi några spännande växter som smakade riktigt gott. Ja, dom var ljusgröna och lurviga, kittla dödsskönt i kistan liksom. Jag och Johan försökte att para två stycken nyckelpigor, det gick inget vidare. Det var väl inte det Moderjord ville, så vi släppte dem fria. Sen så var det mer festelifest och det var riktigt gemytligt.

           
Det var Hanna och Kg som var på G, sen kom Fia och Karin, det blev en puss. Jag drack mitt vin och blev alldels gladis. Sen satte jag, Karin och Filips oss ner och pratade om livet, gemytligt.

Så var det ströget ner till plantis då, det tog nog närmre 1½timma, för det var banne mig raggare och folk överallt. Smart Jennifer, det var crousing, givetvis var det raggare. Skit samma, det var iaf massor av dem, kryllade med dem, som små flugor.
Nå väl, i plantis var det lajto. Eftersom nästan hela Falköping var ute så var det en del. Men det hjälpte dock inte, för ibland bara alla försvann ifrån mig. Jag gick omkring där som en ensam säl i Afrika. Ledsengladsmiley, fast sen hittade jag folk igen. Det var bara att stimma omkring och hälsa, ett himla hejande så att säga. Jag träffade också Björn, Marie, Karlsson och fick se några häpnadsväckande bilder, haha. Men jag är helnöjd med gårdagen. Den slutade trevligt också, jag sov hos min  Björn, han är bäst den grabben. Och idag, hör och häpna, men en hel dag med Björn. Nej nu shooooootar jag. (ett nytt ord som passar in överallt förstår ni).




Tack, det var bra så.

Dagens och gårdagens ris och ros.
Ris: Scheelegatan, vägen till Karin. Det var varmt, brant och jobbigt. Den får två stycken risar eller hur man ska säga.
Ros: Vinet vi drack igår, jag blev liksom glad av det. Och dagens får gå till min farfar, han är så rolig fast han inte är medveten om det, han har det där lilla extra (hans 100kgs tunga mage kanske..)

ÄR DET FEST ÄR DET FEST ÄR DET FEST!

           

Som sagt, är det fest är det fest är det fest. Ikväll är det rajtan tajtan och jag känner på mig att det kommer bli svinkul. Jag har inte festat med Karin på alldels för länge, men nu är det dags. Det är ju liksom jönssonligan på fest.

Nu hoppas jag bara att vi slipper regn.


Love is in the air

Sängen så stor, bara en kudde eller två att krama om. Inte få somna i dina armar. Inte heller få ligga och prata hela natten, och bara får svaren mm och jag sover inte, gör dock inget, vet att du lyssnar iaf. Och inte heller krypa närmre dig och sen nästa morgon få vakna av en puss. Eller kanske bara vakna upp och få iaktta hur fin du är. Inte inatt, men imorgon kanske. Nu ska jag gå och lägga mig. Ligga och tänka på dig. För du är bäst Björn.


Jag älskar honom.


27/7

Bra dag, idag igen. Simsjön idag igen som sagt. Fast denna gången med Karin och hennes familj. Vi var hos hennes farmor och farfar i deras stuga. Det var riktigt trevligt. Dom var riktiga goa må jag säga, aldrig träffat dem förut. Men dom kom fram och kramade om mig som om vi känt varandra i evigheter. Kände mig riktigt välkommen. Det dröjde inte länge förrän det var dags för saft och bullar. Sen tog jag och Karin ett par cyklar och cyklade över till andra sidan. Vi badade och solade, mest tog det lugnt. Sen blev vi lite hungriga och åkte till stugan igen, där bjöds vi på mat gottgottgott. Sen glass, glass är svingott och det kan man aldrig få nog av. Sen var jag och Karin trötta, men hennes lillebror Johan kom och satte sig med oss, han livade upp det hela. Var mest han som pratade för vi var för trötta för att göra det. Sen skulle han läsa alla mina sms, så var det några stycken från Karin, hon fick allt förklara sig vad hon skrivit, för Johan tyckte inte alltid att dom var snälla. Det var rätt roligt. Sen skulle Johan dra ett skämt, men det hade jag hört förut för det har Karin sagt några gånger, maha nu vet jag vart hon får alla sina skämt ifrån. Fast dom är ju roliga, iofs skrattar jag typ åt alla skämt, även dom jag inte förstår. Då skrattar jag för att jag inte förstår, sen skrattar jag ännu mer om jag förstår det, för då kommer jag på hur seg jag är. Så i stora drag är nästan allt kul, ja nästan iaf.
Men snart kommer Karin, då ska vi vara sofistikerade, ja visst låter det bra? Sen kanske vi får öva lite på kubb, för på imorgon är det avgörande hos Johan. Jag glömde nämna att de vann den andra gången vi spelade igår, inte för det är så viktigt att nämna men.. så det står 1-1 i matcher nu. Spännande. Ja, jag lovar berätta hur det hela gick imorgon, eller lördag kanske det får bli.
Nej, duschtime nu sen en-sofistikerad-kväll-med-jennifer-och-karin-in-da-house motherfuckers! Peace. (Jag vet jag är cool, blingbling)

Dagens ris och ros.
Ris: Att det började regna och åska så vi fick åka hem och jag kunde inte gå ut och springa med pappa som jag äntligen kände för. Vädret my ass!
Ros: Karins härliga farmor och farfar, man blev så glad. Mycket postivit. (Jag känner att Karin ligger bra till på dagens ros front.)

För jag och Karin är bäst.

Okej, såhär ligger det till. Vi var hos Johan igår, som jag skrivit tidigare. Så vi spelade spel, okej jag förlorade, vi spelade jeopardy, och jag kan inte rå för att jag ibland glömmer att säga "vem är/vad är", skit samma iaf, för detta är så mycket bättre. Efter vi spelat, handlat och äppelpajen var i ugnen (som sedan blev svingod) gick vi ut för att spela lite kubb. Jag och Karin mot Johan och Björn givetvis. Jag har spelat mot dom förut, och dom är grymma BÅDA två. Jag blev ägd typ. Men igår nu då, vi spelade lite. Jag och Karin började bra och fortsatte så också. Johan och Björn var inget vidare, och blev inte mycket bättre heller, no offense, men vi ägde er. Efter ungefär tio minuter så hade vi vunnit så stort, ojoj. Johan blev nog lite knäckt, han är inte van vid att förlora. Sen skyllde dem på att "ah men varrå, vi var ju tvunga låta er vinna, va lite snälla. Säg inte att ni inte fattade att vi gjorde oss till?" Mahaaa, vi vann och dom sög. Precis så var det, och Gud vad det kändes bra. Sen hade jag och Karin en liten grej för oss, som gjorde det hela lite roligare. Vi "nöffade" för varje gång vi fick ner en såndär grej. Men egentligen måste man veta historien bakom det hela för att se det roliga, men det tar vi en annan gång. För nu ska jag iväg och möta Karin, vi ska uträtta lite ärenden på stan, och sen iväg till Simsjön. Denna gången ska jag försöka undvika alla hålen, för dom är lite freaky.

Jag återkommer senare.

26/7

Det är varmt idag, riktigt varmt. Jag och Karin har varit på badet, vi satt nog aldrig still. Vi badade, och det var lite äckligt för jag mest hoppa på Karin och sa "det flyter omkring bajs i vattnet!" Karin lugn som vanligt "nej Jennifer, det är typ mossa eller gräs", okej det kunde vart bajs, kanske. Men jaja, jag överlevde, eller det märker vi imorgon, jag kanske får värsta utslagen under natten, då stämmer jag jag badet och blir jätterik.
Sen spelade vi massa beach ball idag igen, vi börjar bli grymma, springer omkring som galningar och spelar. Säkert roande att kolla på, menar två tjejer som springer omkring som yra höns, fast vi bjuder på det.
Björn kom en stund i slutet också alltid trevligt. Så jag, Karin och Björn pratade lite om att vi skulle åka någonstans när han har semster, inte utomlands men typ kusten, bara komma bort från Falköping. Det kan vara behövligt. Man får lätt en överdos av Falköping, det blir för mycket av det goda. Eller goda och goda. Jo men egentligen gillar jag ju Falköping, allt bra folk här, de flesta iaf. Sen är väl staden i sig rätt lam, men varrå vi har ju några mysiga caféer, liten affärer, jag menar vi har vero moda, de får vi inte glömma. Fast det kan faktiskt vara bra ibland, så jag ska inte klaga. Bättre än inget, och lindex de har faktiskt blivit bättre, ärligt. Eller så är det så att man blir äldre och mer åt tant-åldern och börjar gilla "såna kläder", ne så är det inte, dom har nog blivit lite hippare helt enkelt. Ja men tillbaka till badet, sen åkte vi därifrån och nu sitter jag här.

Ska duscha och äta lite, sen till Johan. Jag, Johan, Björn, Karin och Sanna ska ha spelkväll, kanske baka något gott oså. Aldrig fel, var längesen jag träffade Johan, han är tokig.

Och nu vidare till dagens ris och ros.
Ris: Blogg.se, bara för allt försvinner när jag skrivit och ska spara, så jag får skriva om. Tackdå.
Ros: Får bli Karin idag igen, hon förgyller mina dagar här på lovet.

25/7

Idag har varit jättebra. Jag, Karin, Hanna och Jessie åkte till Simsjön, badade och solade oså.
Jag och Karin spelade beach ball som det heter (eller det stod det på racken iaf), vi var rätt duktiga må jag säga, vi klarade 74 stutsar eller vad säger man? Ah, sen spelade Jessie och Karin och typ klarar 100 med en gång. Jag mest kände mig kass, men jag menar jag orkade inte mer en 74, fick typ kramp i armen och imorgon kommer väl det vara typ "hej träningsvärk!" okej jag är rätt klen men jag tar det. Sen spelade vi lite beach, eller mest stod och passade varandra, jag och Karin vill säga. Vi gjorde mest så att bollen flög ut i brännässlorna, Karin offrade sig för att hämta bollen men ändå brände jag mig, på mitt lillfinger. Nu är det lite vita fläckar där, men hey gör inget för jag klär i det. Vi badade ju som sagt och så gick vi omkring där nanana och sen försvann jag ner under vattnet, det var typ feta hålet rätt ner i marken och jag bara försvann under vattnet, lite läskigt, menar tänk om någon bara dragit ner mig under vattnet och försökt döda mig och äta upp mig, typ en jättefisk, jätteodjuret i Simsjön liksom. Och allt som flyter upp är min bikini, som i filmer ni vet. Jaja, sen iaf Jessie gick också omkring där, sen simmade hon lite och och sen skulle hon ställa sig ner på botten, men lilla Jessie är rätt kort och bottnade inte, så säger hon i all panik "hallå jag missade botten", det var jättekul, fast kanske måste vara där för att se det roliga.
Sen låg vi där och planerade helgen, för då är det fest. Jag har inte festat med Karin sen Robbie Williams, vilket är evigheter sen. Men nu är det dags igen, och som alltid kommer det bli galet kul. Så vi låg där och lyssnade på lite musik, på Hannas ipod finns det bara partymusik. Vi sjöng med på en heldel låtar och en spelade vi typ om 100000ggr, inte riktigt men nästan. Fast den är så kass den låten att den blir bra liksom, men vill inte säga vilken. Och nej det är inte botten Anna. För den är kass, på riktigt. No offense Basshunter.

Ne nu får det vara nog. Höpphöpp.

Fast just det, dagens ris och ros var det.
Ris: Den fula, bruna, rädd-för-att-bli-gammal-tanten som gick rakt emellan mig och Karin när vi spelade Beach ball, hon bara pajade. Men vi gav henne the evil eye. Mohaha.
Ros: Karin, som bara offrade sig för att hämta bollen bland alla brännässlor, även när det var jag som sköt ut den.

Coldplay

Coldplay är det bästa bandet ever, och Chris Martin är bäst.
78760-22

24/7

- vet du vilka jag sett idag?
- nej vilka?
- alla jag tittat på.

Okej, jag tyckte det var roligt.
Jag har rätt tråkigt, så jag tänkte att jag tar några kort med min supercam med 10megapixel. (Okej, den är dålig men inte så dålig, jag har faktiskt förminskat bilder)


78760-20



Eftersom jag inte har något och göra, så kom jag på varför inte göra ris och ros, kanske något man kan börja med. Kan ju vara kul..
Ris:
Att jag inte gjort någonting idag, mest bara ätit massa onyttigt, fast det kanske räknas till att göra något. Eller? Men inte bra iallafall. Jag ska sluta.. snart.
Ros: Björn får dagens ros. För han är bäst i världen och för att inatt, vid 3tiden, vaknade jag och var svintörstig men jag var också svintrött orkade typ inte röra på mig. Björn vaknade också och han var nog lite törstig han också. Men han gick iallafall upp och hämtade vatten åt mig. Han är snällis han.

23/7

Det har varit en bra helg, och än är den inte slut.

För att dra det hela kort:
Bio (Pirates of the caribbean)
Mys (med Björn)
Mat (Macaroni and Cheese)
Badat (Stråken)
Sovit
Karin (Kom hem ifrån Bulgarien. Positivt, mycket positivt)
Golf (Finns inga ord)
Gått (Långt och mycket)
Folk (Att så många bra får plats på bara ett ställe)
Mer mys (Kan aldrig få för mycket)
Lilla Jönssonligan och stjärncupen (De var bättre förr)
Mer bad (Odenbadet denna gången)
Grill (Mycket mycket trevligt)

Bara massa nonsens.

Jag tycker lite synd om mig själv just nu, för att jag har lite ont i min mage. Buhu typ. Fast egentligen är det inte det, tänk på barnen i Afrika, som alla alltid säger. Fast det är klart det är synd om dem, var inte så jag menade. Eh, det här leder inte till något, bara massa nonsens.

Just nu är jag jätteuttråkad, men jag hittade en hemsida, där det står massa saker vad våra politker sagt. (Just precis, hur kul har jag då?!)

Göran Persson (S):
"En del har undrat varför jag ständigt tar av mig glasögonen. Det är för att slippa se er..."
"Vi har gjort mycket som har skadat många människor."


Mona Sahlin (S):
"Arbetslösheten drabbar tydligast och hårdast dem som blir utan jobb."

Erik Åsbrink (S):
"I framtiden är jag intresserad av att skaffa mig någon typ av riktigt jobb."

Laila Freivalds (S):
"Den narkotika som vi får in i Sverige kommer ju ofta från andra länder."



Jag skulle nog också kunna bli politiker för jag är typ lika smart som dem verkar det som. JENNIFER FOR STATSMINISTER, eller?

21/7

Jag tror att min mamma vill att jag ska bli fet. Hon kom hem ifrån USA igår och hade med sig hur mycket godis som helst, iofs var det jag som bad henne att köpa med sig det. Det var fruit rolles, tootsie roll, reeses, M&Ms, ja massa gott. Och eftersom jag gillar godis och jag kan inte sluta äta det, kommer jag därmed bli fet.

Ricki Lake, jag hatar Ricki Lake. Massa människor som är otrogna med varandra, hon vill inte hjälpa dem utan bara få ut de smaskiga detaljerna och göra det värre. Ja, eller iaf verkar det så. Men sen är det alltid en och en annan gammal räv som ska fria och ha sig. Störtlöjligt. Sen alltid, då menar jag alltid, så slutar det med att hela publiken ställer sig upp, viftar med händerna och säger "go Ricke, go Ricke.." Ok, andledning att jag tog upp detta var därför att det fanns inget annat på TV imorse, ja förutom TV-shop och Våra bästa år vill säga. TV på förmiddagarna suger.

Ikväll ska jag på bio med Björn. Jag tycker om Björn mest.









Ps. Karin kommer hem imorgon, kulkulcykelhjul. Jag har saknat Karin, för Karin är bra. Det var nog allt för nu, tack då doktorn. Ds.

19/7

Kom precis hem från Jessie, ska nog bara packa lite och sen in till stan igen. Ska troligen städa banken, fast jag är livrädd, hatar det. Vill inte sätta igång larmet idag, jag är så otroligt nervös. Sen till Björn där jag troligen ska spendera natten, mys!

Jo igår var jag med Jessie och Hanna hela dagen, det var riktigt trevligt eftersom det var ett tag sedan jag träffade dem båda. Kollade lite stan, umgicks, åt, alla åkte hem till sitt jag städade banken, sen träffades vi hos Jessie, hyrde film och åt lite gott. Riktigt trevligt må jag säga.

Nej, det var nog allt. So long.

17/7 och securitas gillar mig.

Har visst inte skrivit på ett tag, fast så mycket har dock inte hänt.

Fest i lördags, hos Sara och Elin , jag kom inte så långt, men nanana varför ta upp det. Det var kul så länge de varade så att säga. Tack tack. Sen jobbade jag sista dagen i söndags, den var hemsk, jag mådde skit och den dagen var alldels för lång, kändes som typ 1000år, sen var det typ 10000grader också, någon där uppe gillar mig inte.

Sen är jag så snäll så jag har tagit över min syster "sommarjobb" medans hon är på Gothia, jo jag städar nämligen en bank på kvällarna. Saken är den att jag nu andra dagen i rad råkat sätta igång larmet så att securitas kommit båda ggr. Igår var rätt lugnt, liksom första gången, och hon som kom visste mindre än jag, men idag, han var typ ond, han trodde inte att jag var liksom jag, Jennifer först, men sen fattade han nog det iallafall när dom såg att samma person startat larmet igår. Jag menar tänk om han typ tagit fast mig och trott att jag skulle göra inbrott och jag hade fått leva på vatten och knäckerbröd resten av mitt liv. Hade jag aldrig klarat, jag måste ju ha godis, pizza, hamburgare, och tacos. Helst en tv och massa bra filmer oxå, om det är möjligt typ. Imorgon kommer Fia och hjälper mig att öppna banken, hoppas larmet går igång, inte för jag vill Fia något ont men så dom fattar att det inte är fel på mig utan låset,  för jag har verkligen gjort som jag ska, det har jag. Som sagt någon där uppe gillar mig inte...

Ja men det var nog allt.

fortfarande 14/7 och plan B

Jag har tränat, jag är typ lika stark som Bamse nu, ja faktiskt precis som Bamse.

Pappa kom och hämtade mig, vi åkte och tränade, vi är snyggast på gymmet. Sen så sa han att vi skulle fira honom ikväll, och det var okej med mig, men fick skjuta upp min spelkväll med Berris dock. Sen fick jag reda på Henning skulle komma, då tyckte jag allt genast blev mycket roligare. Jag träffar inte Henning så ofta längre, han jobbar, är på kusten, jag jobbar och är med Björn, fast det är svinbra det med. Men så Henning kommer, pratade lite med honom och Henning är bra. Så nu sitter jag här, börjar bli hungrig och vill äta. Sen åker jag till Björn, myser lite och sover där hihi.

Jag fick reda på igår att Honken kommer upp till Falköping ihelgen, det blir roligt, Henrik är bra och honom har jag inte träffat typ något denna sommarn för nu bor han ju i Falkenberg den gamle indianen. Tur Karin är hemma så jag, Karin, Sanna och Henrik gå på tigerjakt och lite så. Det var längesen, för längesen.

Jag är typ kändis.

Jag var nyss med i radio skaraborg, detta kan vara början på något stort. 
Han, Torbjörn, frågade vad jag gjorde här på turistbyrån jag sa "Jo du Torbjörn, det är fullt upp hela tiden, jag lägger harpan, blogga och ragga på tyskar, hjälper turister om det blir någon tid över". Precis så sa jag, fast annorlunda. Dirket efter jag varit med så ringer min syster och frågade om jag var med på radio, jag svarar lite stolt, givetvis. Då hade hennes kompis hört mig liksom. Så, jag är ju typ känd, okej men nästan. Eller?


Sen på fikat, vilket var jättegott, fick tårta, det var typ apelsin grejs på den och chocklad och grädde och sånt, sen fick vi festis med, det var gott iallfall. Sen så fick vi en present ... TRUMVIRVEL .. ett skaraborgs spel, fungerar typ som monopol, jag bara måste prova det, jag ska få Björn och spela det med mig ikväll. Mohaha. (Björn är bäst)

14/7

Jag vaknade imorse av att Björns väckarklocka ringde, han skulle upp och jobba. Jag låg kvar och somnade om, jätteskönt. På något sätt gillar jag att bli väckt så man sedan kan ta och somna om igen, jaja anyways, som jag sa, jag somnade om och sen kom Björn upp och sa hejdå och gav mig några pussar innan han skulle ge sig av mot jobbet, jag låg kvar en timma till, sen gick jag upp och började göra mig iordning för jobbet. Det var segt, och jag hade gärna legat kvar till kl.4 då Björn kommer hem, men men.
Och nu sitter jag här på jobbet igen, efter två lediga dagar. Men jag verkar inte ha glömt hur man lägger harpan inte. Idag blir nog rätt soft, redan ringt 2st (jag kunde svara på frågorna nanana!) och kl.10 ska vi fika, bara för att sista dagen jag träffar Ann-Sofie och Marie. Jag ska dra ut på fikan bara för att slippa jobba och lägga harpan, fika är gott. Fast iofs är det hyffsat mycket och göra är det roligare, faktiskt. Jag jobbar iofs lördag och söndag också, med en främmande person, läskigt. Jag tänker ta med en bok ifall hon är dum eller så.

Karin är snart i Bulgarien, och nej jag är inte avundsjuk alls. Jag hade inte alls velat åkt med och mest solat, badat och festat hela natten lång. Men Karin lovade göra allt det där åt mig, och det tvekar jag inte en sekund på att hon gör. Nu börjar ju det fina vädret komma tillbaka här hemma så då får jag passa på att sola nu eftersom jag snart är LEDIG och bli brunare än vad Karin kommer vara när hon kommer hem. Okej, jag är typ jätteblek och har en del att göra om jag ska bli lika brunis.

(Igår var begravningen, och jag fick inte vara där. Jag hoppas du uppskattade brevet vi skickade med mamma.)

Ge mig fika nu tack.


12/7


Hej.
Idag var jag och Stina typ på tigerjakt, vi fixade saker som skulle fixat, kollade lite på stan och flummade omkring som vanligt. Vi blev lite små sura över att det inte blev någon fest ikväll, men men.
Snart kommer Björn, då ska vi skjutsa Emelie och några av hennes vänner till deras fotbollsmatch, kan bli kulit, typ aldrig sett Emelie spela. Heja Emelie!

Jaop, ne nu ska jag dra.

Ps. Jag fick ett halsband idag, från mormor och morfar.



Tack tack. Ds.

11/7 och ett par kåta grannar

Igår blev bättre framåt kvällen, Björn kom, vi gick och köpte massa godis som vi sen smällde i oss (jag äter för mkt onyttigt), sen kollade vi tv och myste.
Sen kommer Emelie in från att varit och postat ett brev och det första hon säger "våra grannar har sex, och man hör dom stöna ända ut på gatan". Jag, Björn, Mamma och Em kollade lite på varandra och började springa mot dörren, och sen ut på gatan, där ungefär hälften av Emelies kompisar redan stod och skrattade ljudlöst, för att inte bli upptäckta. Det var sant, man hörde dem, loud and clear. Jag fick bilder, usch usch usch. Men sen började jag skratta och mamma drog in mig igen, det var nog för hade dom hört mig, hade hon skämts jättemkt. Jag som alltid trott han var bög. Jaja, dom skäms inte om vi säger så. Men alltså överdriver inte när jag säger det hördes på typ hela gatan, ja nog om det, kul var det iaf.

Ja, om en timma sitter mamma på planet som ska ta henne till USA, jag hoppas allt går bra. Hade gärna följt med, men jaja. Egentligen hatar jag att flyga, fast när man lyfter kittlar det i magen, och när man landar är det en lättnad, trots att jag gjort det så många ggr jag inte kan räkna de på mina tio fingrar så ber jag alltid till Gud varje gång att jag inte ska störta och dö! Luftgroppar, jag ryser, jag hatar det. Jag blir lika rädd varje gång, så nervös att jag vänder mig till personen som sitter bredvid mig, familjemedlem eller främling, spelar ingen roll, måste få bara prata. Gör inget om han/hon är ifrån Peru och inte fattar svenska, bara jag får prata av mig tills det hela är över. Sen är jag lugn igen.

Tre dagar kvar, sen så.
Efter jobbet tänker jag åka och äta jordgubbar med Karin. Jordgubbar is the shit.

Nanana jagärbäst

78760-13

Jag och Björn tävlade, jag vann två gånger i rad. Jag är bäst på harpan och det har jag jobbet att tacka för.

10/7

(Jag sitter på jobbet och bloggar om ingenting,
Ann-Sofie sitter och pratar om stugbokning.
Jag vill hem för jag mår inget bra,
Ann-Sofie är alltid hyper glá

Att jag aldrig mer kommer få träffa dig,
är en tanke som jag inte vill ska slå mig.
Men något ingen kan ta ifrån mig, som aldrig försvinna,
är saker vi gjort ihop som jag alltid kommer att minna.
När vi överraskade dig på din födelsedag,
och du blev så förvånad att vi trodde du skulle få hjärtslag.
När man åkte bil med dig gick det väldigt sakta men säkert framåt,
du klagade ofta på folk i trafiken, "horses as" ja du kunde också få ett lätt utbrott.
Finns ju så många mer minnen som alltid kommer finnas kvar,
men vi säger så sålänge då, Hejdå Morfar!)

Jag har otroligt tråkigt, som vanligt. Tro det eller ej, men jag har tröttnat på harpan. Jag måste hitta något nytt, men det är bara 4dagar kvar, om man inte räknar med idag, och det gör inte jag. Det låter kortare då, och jag gillar det. Alltså, jag bloggar alltid om samma saker, hur tråkigt det är på jobbet, att jag lägger harpan eller att jag längtar hem, knäckande faktiskt. Så jag tar och avslutar till jag kommer på något bra att blogga om. Tack.

jaghartråkigt.

- Hej! Jag heter Jennifer.
- Hej Jennifer!

Nu ska jag tjocka i mig mat, och sen kolla fotbollen med Björn, Johan, David och Henning.


Idag har inte varit en bra dag alls, men tur Björn fanns där. Han är alldels jättebäst. <3



8/7

Jag är glad över att det bara är 6dagar kvar tills jag slutar jobba, eller ska jag säga slutar spela harpan på heltid.

Idag började som så att jag vaknade med Björn vid min sida. Det var bara att gå upp, käka och göra sig i ordning för jobbet. Vilket mest var onödigt eftersom att det regnade som fan när jag skulle cykla upp till jobbet, och jag anser att det är långt från mig till jobbet. Jag var blöt och arg. Jag kommer in på Shell och ber om nyckeln, datorn och telefonen, så säger dumfan "regnar det ute?" nej, jag är svinblöt rakt igenom, håret droppar och det är svart och kletigt runt mina ögon och man skulle kunna vränga ur mina skor om det gick, för att det är tusen grader ute och jag svettas som en Gud, jag menar come on!
Johanna gillar nog inte heller regn, för honvar 15minuter försenad, det gör dock absolut ingenting eftersom att det aldrig kommer in någon iallafall. Men när hon kom, tog vi godiskålen, och började sortera goda och äckliga. Goda till oss, äckliga till turisterna (röda till mig, gröna till jen, gula till turisterna). Sen la vi dem i varsin påse och nu äter vi massor. Jag försökte lägga mig och sova lite i förrådet oxå, men kunde inte sluta tänka på att tänk om Ann-Sofie skulle komma så jag gick ut och satte mig här. Men Jen verkar inte ha några problem, hon har legat där i 30min nu, det är gött det.

78760-12
Det är dessa godisar jag lever på under mina arbetsdagar. Falköpings godisar och harpan is the shit. Ja, jag vet att jag kanske inte är den bästa på att måla i paint, men jag tänker skylla på att datorn är total fuckad och att den är bärbar och har därför ingen normal mus. Tack.


6/7

Hallou!

Det är varmt och så. Jag har badat idag med massa folk, det var gemytligt och varmt. Först gick jag till Johan där David oxå var, sen så åkte vi till stan och köpte en boll, sen gick ut med Johans hund och sen badet. Jag har nog fått lite färg, ja för röd är oxå en färg. Men det brukar övergå till brun, yeye. Det blir nog bra.
Imorn ska jag och Stina nog shoppa, jag behöver inhandla lite saker. Vi får väl se hur långt pengarna räcker så att säga.

Nu ska jag snart iväg till Björn och får la se vad som händer... och fötter som Sanna alltid säger. (Det är väl inte så kul egentligen, men Sanna är så flummig så det blir kuligt.)

Tack.


5/7

Igår var svinbra, Jag och Karin var ute och gick och kom på att vi skulle ha picnic. Så vi åkte hem och fixade lite mat och handlade och köpte en en gångs grill och fixade en jättestor och bra filt. Sen kom Sanna så drog vi till plantis och grillade våra kycklingspett, åt vår pasta, sallad, baguetter och allt, det var bra gott det. Sen låg vi där på våran filt, och bara flumma omkring och skrattade som vanligt, som man alltid gör med dem, går inte göra så mycket annat, för i deras sällskap blir man så glaaaaaaaadis. Sen köpte vi massa godis och så kom Stina så åkte vi hem till mig och kollade fotbollen. Jag och Karin hejade på Tyskland och åt godis, Sanna och Stina hejade på Italien och bantade. Men sen vann ju Italien och alla vi blev rätt trötta så dom drog hem och jag somnade med en gång.

Haha, igår, 4th of July, hade min mamma bott i Sverige i 21år, men fortfarande bryter hon massa. Typ som, sov söt Jennifer, eller en tält. Så får man alltid rätta henne och så säger hon "Whatever" och blir lite sur. Haha. Fast det vore inte samma sak om hon kunde prata bra svenska. Hon är snällis min mamma.

Nu kom Stinis, vi ska bada och jobba lite på solbrännan, dock är Stinis redan brun som en pepparkaka, som vanligt :D Stinis är bra.
Tack då doktorn!


fortfarande 3/7

Jag ska snart sova. Men först ville jag säga det att jag har världens bästa pojkvän ever.
(Björn är kärlek.)


Tack, det var bra så.

3/7

När jag slutat jobba här kommer jag att vara bäst på harpan. nananananana!

[x] Lösa harpan. (5ggr nu, jag vet, säger ju det. Jag är redan bäst)

Ne, usch det börjar bli lite hemskt. Så fort jag blundar kommer det upp framför mig, Spader Dam på Hjärter Kung, Ruter Knäckt på Spader Dam osv. Så verkligen hör man klick-ljuden, och tänker i Hjärter och Ruter. Ne usch.

Det är 1timma och 42min, sen slutar jag, men vem räknar.


2/7

Hej.

Ja, Robbie var bäst, det var vi publiken också egenligt honom. Tack för igår Robbie, it was fucking awesome! Jag vet inte vad jag ska säga mer än att, det var den bästa konserten jag har varit på. Det var Robbie, musiken, solen, värmen, Sanna, Karin, Jessie och Stina. Tack igen för en svinbra kväll.

Idag, jag har inte ord för idag. Jag vaknade, trött och nej, ville inte jobba. Ville följa med och bada med Björn. Men det bar av till jobbet, jag blev oroligt att Jen inte skulle dyka upp men hon kom. Inget folk som vanligt, men sen kom en skönfamilj, lite konstig, men skön. Pappan hade massa blingbling och barnen åt upp vårt godis. Dom tog en karta för oss, men det gör inget. För vi bryr oss inte, Ann-Sofie läser du detta, förlåt. (Men dock, varför skulle du läsa det? Och hade du gjort det, hade jag ju inte skrivit att vi gav bort den heller.) Jaja, ett av de tre barnen var rätt kul faktiskt, egentligen inte, men vi hade så otroligt tråkigt, så det mesta var kul.
" - Pappa pappa, vet du vad vikingar är bra på?
  - Nej, snälla berätta!
  - Viiiiiiiika!
  - Haha, jo det var ju lustig, men ni flickor, har ni nåra mer latjo prylar till mina ungar?
  - Jo, vi har ju t-shirtar och kepsar, fast de kostar ju dock.
  - Ne, sånt ska vi inte ha. Barn ta mer godisar!
"

Jo, dom tog slut dom, typ iaf. Klart, tre hungriga ungar i sina bästa år får gratis godis. Vem tackar nej? Inte jag.
Jag och Johanna skrattar sönder oss bakom disken, det var kul, faktiskt.

(Mamman till pappan)
- Kundundersökning? Ska vi fylla i en sådan?
- Nej, det ska vi inte göra.


Vi behöver folk gör det, det gör Ann-Sofie glad, och vi slipper höra allt tjaffs om det sen. Men Björn och mamma kom och fick görat. Mamma skriver ju då på hemkommun att hon är ifrån USA och kom hit för att lovematch.com hade fixat henne på blinddate, detta låter inte troligt, dom kommer tro jag och Jen gjort dem själva.
Ja, jag har heller inte lyckats lösa harpan idag. Knäckande.

Tack, det var bra så.

1/7

ROBBIE HERE I COME.

Idag ska jag på Robbie Williams, och det kommer bli svinbra. Som sagt jag och Sanna ska slåss om honom. Synd Sanna att jag är längre, då kanske han ser mig först mahaha! I tidning stod det kan skulle göra bungyjump, heja Robbie.