29/6

Hej.

Här sitter jag, och jobbar på turistbyrån. Det är klart det är lite och göra, det är Falköping fooolks! Fast ibland ringer telefonen och en tant frågor men en hes röst "När är pionodlingen i Herrljunga?" ja just det, den ja, ett ögonblick, dröj kvar en stund. Eller ett par vilsna tyska turist som frågar efter Falbygdens Ost med en ful brytning när det försöker tala engelska, jag svarar då: fortsätt rakt fram, det är bra skyltat.
Tack det var bra så, låt mig gå hem nu. Det är fint väder och jag vill också sola och bada, som Karin och Stina ska göra idag.
Ne, jag tänker sitta här och äta Falköpings godis, men bara dom vinröda, dom är dom goa. Så först gör man såhär, man tar en, smyg öppnar, en gul, nej tack lägger tillbaka och tar en ny. Det är så det går till när jag och Johanna äter godis. Men idag är Johanna inte här, hon har lämnat mig själv. Jag gillar det inte.
Det ringer!
Det var till Ann-Sofie som alla andra samtal. Ingen vill prata med mig, lite knäckande.
Jag tänker spela harpan nu, och återkommer om en stund, då jag tänker fortsätta berätta min spännande dag.
Tack, ja tack då.

En dum gubbe ringde mig nyss.
jag: Falköpings turist byrå, Jennifer.
han: jag undrar va man kan göra på ekornavallen?
jag: jo massa gravar du kan kolla omkring på, gå omkring så står det information om dem där.
han: vet jag väl, hur kommer jag dit?
jag: ska springa fråga Ann-sofie vänta en stund... Sådär hej?
han: det tog sin tid. FNYSS!
jag: jo men hon satt på lunch så var tvungen springa dit, men du åker mot skara svänger höger när du kommer till.. blabla.
han: men jag åker ifrån skara lilla du!
jag: men okej, då blire tvärtom.
han: jaha! skicka mig lite broschyrer om det.
jag: happ. din adress?
han: eric, med C inte K utan C. blablabla. Men jag åker ifrån skara så du vet. 
jag: du åker från skara, det är skyltat. tack det var bra så. hejdå. "klick"

där gick gränsen. Återkommer om mer sen.

Jo nu har det ringt två, och kommit in en. Jag kunde svara på deras frågor utan Ann-Sofies hjälp, damn i'm good. la la la la la. Och jag har klarat harpan 2ggr, och sudoku. Sen fick jag reda på att jag fick jobba 12-18,00 imorn istället för  09,-15,00 imorn. Jag vill inte. Nu vill jag ha rast, jag känner jag klagar mkt, men det hade ni med gjort.

Kvällen var otroligt mycket bättre än dagen. Jag, Stina och Jessie åkte hem till Sofie. Vi gjorde pannkakor, eller jag gjorde, jag är bäst på pannkakor, jag borde typ öppna Mc pannkakor. Jaja, vi hade chocklad, grädde, banan och sylt på dem, socker oxå. Det var otroligt mättande och la mig ner för att vila lite. Sen så skulle vi spela kubb, Jag och Sofie mot Jessie och Stina. Först vann Jessie och Stina, men det var för marken lutade lite och det fick stå på den braiga sidan, jag lovar. Sen fick vi stå på den andra, då vann vi, ja nästan. Tills vi skulle få ner kungen, vi hade två pinnar kvar att kasta, jag och Sofie slogs om vem som skulle få kasta först, jag mest bara kastade och ville Sofie skulle få ner den. Men nej, Sofie missade me en meter och vi förlorade igen. Men det gör inget, för vi är bäst iallafall. la la la la la! Sen åkte vi hem, och nu sitter jag här och skriver om det.

  (Jag saknar Björn och vill att
 han kommer och ger mig en kram, tack)
Harego.

Jennifer.

28/6

Hej.

Nu ska jag snart sova, klockan är läggdags. För om några timmar ska jag äta på mingus och chilla, flumma och stimma omkring med Stina och Karin, sen kommer Sanna med. Det kommer bli svinbra, som det alltid är. Vi ska planera lite inför lördag oxå, det är ju faktiskt ROBBIE WILLIAMS då, och givetvis Sannas födelsedag, det kommer bli hennes bästa ever! Fast Sanna säger hon ska hångla upp Robbie, men jag säger jag ska, vi kommer få slåss om honom. Fast åt andra sidan har jag ju min snygging, så hon kan la få´n.
Bäst att sova, så tiden går fort. Inte träffat de där flumbarnen på någon vecka, long time no see så att säga.
Men först måste jag sova, då ska jag drömma. Jag älskar att drömma, och jag brukar typ alltid komma ihåg dom oxå. Varje gång jag sover över med Björn börjar jag med att säga "gaah jag drömde så konstigt inatt, vill du höra?" dock låter jag han knappt svara förrän jag är halv vägs in i berättandet. Fast han kommer aldrig ihåg sina mohaha.

(En senare uppdatering)
Jo, jag vaknade, duschade och åkte bussen in till stan. Precis när jag ska gå på bussen börjar det ringa i min mobil, jag kunde inte svara för tillfället, för busschaffören började prata med mig och hörde inte att det var min telefon som ringde. Folk stirrade och jag slet mig därifrån, satte mig i den bakredelen av bussen och svarade, det var Stina, som skulle åka med bussen hon med. Efter några hållplatser går Stina på, det var bra, för jag har inte sett Stina på väldigt länge. Så vi åkte upp till våran äventyrsfyllda stad dör vi mötte Hanna, hon var lite sjuk och trött men jobbade iaf. Men hon var tvungen gå, så vi fortsatte bort mot Lindex där vi skulle möta Karin, hon var sen, 10minuter. Men vi förlät henne och sen skulle Karin prova parfymer. Tanten i affären sprayad som en galning, jag trodde jag skulle gå huvudvärk av alla dofter men tillslut hittade Karin en hon gillade, vi gillade den oxå. Sen var vi hungriga och ville äta, så vi gick iväg mot Mingus. Givetvis blev det en nachotallrik med kyckling utan lök, för Stinas del med, men Karin var lite modig och provade en Wraps med kyckling istället. Go Karin! Det var gott och jättetrevligt. Vi planerade lite inför slutet av sommarn, och för lördag. Det kommer bli ball, både Robbie Williams och när vi kommer hem vill jag lova.  partyparty, jaop.
Sen åkte vi hem, och beslöt oss för att höras lite senare. Sanna kom hem till mig efter hon klippt sig, svinsnyggt blev det. Sen gick vi hem till henne och lyssnade på massa bra låtar vi kunde, så skulle vi sjunga med och det lät inte bra. Men det gör inget, för vi kunde iaf texterna. Sen åt vi mackor sen kom Karin, vi lyssande lite mer på musik. Så satt vi där och sjöng, rätt som det är kommer Sannas mamma in igenom dörren och jag blev jätterädd såg inte någon kom och där satt jag och sjöng, alla började skratta åt mig som höll på att kissa på mig. Hon ville mest säga att  Johan och Björn hade kommit. Dom skulle äta pizza så vi följde med. Inte för vi skulle äta. Sen påvägen ut skuggade vi en bil typ, Johan hade ett par rosa små solglasögon på sig och Björn körde galet. Sanna skrattade så hon höll på att dö, av egentligen ingen anledning, tror jag. Men kul var det iallafall, för då började jag och Karin skratta svinmkt med. Jag gillar att skratta. Sen åkte vi till dooonken, Johan åt glass och jag var otroligt trött. Så dom skjutsade hem oss, jag hade min cykel hos Sanna och cyklade hem fort. Så nu ska jag sova.
Och jag tror jag börjar få en vagel, för det gör svinont i ögat när man blinkar eller rör det typ precis vid ögonfransarna. Tänk om det typ svullnar och jag inte ser Robbie på lördag, det vore rätt knäckande, ledsen glad smiley. Jaja, jag tror inte det ska bli så illa, men tänk.Harego.
Jennifer

27/6

Hej.

Jag är ledig idag, svinskönt, äntligen en dag att vila ut på. Men jag måste städa mitt rum, så ska jag baka, sen ska jag nog chilla lite. Jag ska komma på presenter till Sanna och Karin jag kan köpa oxå, för båda fyller år snart. Baaah! Jag har rätt kass fantasi, men jag ska allt komma på något kulit. Karin har jag nog kommit på något litet, moah!
Idag får bli en lugn dag, med massa coldplay och tv.
Men mitt rum, jag orkar inte städa. Jag menar jag har tusen kläder jag måste hänga in i garderoben, måste byta sänglakan, damsuga, plocka ordning på allt, det är en jävla process och det tar sin tid. Tänk om det vore så att någon kom på typ liggande garderober så bara typ satt under golvet och man lyfta typ någon hemlig lucka så låg allt där, det vore ju typ den bästa uppfinningen ever! Fast det är rätt skönt när man städat rummet, men sen är det jävligt knäckande egentligen för det ser likadant ut på fredag igen. Men det gör inget för på fredag sover jag inte hemma, och på lördag är det Robbie Williams (det kommer bli så fruktansvärt jävla svinbäst) och sen ska jag jobba på söndag, så jag ser mitt rum inget iaf, och kommer inte höra pappas tjat om det heller, hihi. Fast mest brukar pappa bara undvika att gå in i mitt rum, för hans egen risk.

Ne en dag som idag, kräver lite coldplay. Jag gillar coldplay, dom är svinbra.


  (  Careful where you stand my love
     Careful where you lay your head
      It's true
      We're always looking out for one another )

 
Fast mest gillar jag Björn,
eftersom han är bäst.


 
Ne, nu städar jag, kollar tv, äter massa onyttigt, och bakar kanske, jaop allt på en gång.
Harego.
Jennifer

26/6

Hej

En till helg som har passerat, en svinbra helg. Smögen var då en riktiga jävla jävel, jag hade jättekulit för det mesta. Vägen ner med Björn och Dessner var rätt rolig, men typ jättelång kö, vi åkte vid halv fem från Falköping, och tältet var uppe vid tio. Men sen när vi kom fram, fått upp tältet så spöregnade det, vi ville inte gå ut, så vi chillade i tältet och väntade på morgondagen. Då kom Johan på morgonen, och så körde de bort mig till Hunnebo, till Hennings stuga. Där jag åt lite frukost, sen hann jag inte mera tills Pappa och Emelie kom, och sa vi skulle bort till farmor och farfars stuga. Då var det bara packa ihop allt igen, och åka dit. Där jag fick duscha, och äta lite mer. Jag var hungrig och jag gillar mat. Sen kom resten av släkten och vi skulle bort till midsommarfirandet och ha oss. Hon som sjöng, det var hemskt, hon sjöng små grodorna, men sen sjöng hon små måsarna, och det lät ärligt talat som hon blev misshandlad på scen. Alla mest vände sig om och "Tack, det var bra så". Sen efter nåra sms och så fick jag reda på att Berra, Johan, Dessner och Honken satt på en pizzeria inte långt där ifrån, så jag Henning och Sophie gick dit och kollade. Det var kul att träffa Henrik, för det var ett tag sedan sen sist. Vi bestämde oss för att ha en tigerjakt på kvällen. Sen forsatte vi bort till farmor och farfars stuga för mat.
Jo, så satt vi där och åt mat, jag gillar inte sill, men det fanns pajer och sånt, det är svingott så jag mest tog massor. Menar man vet aldrig när man får massa pajer nästa gång. Farfar skulle givetvis börja dra upp alla sina snappsvisor och heja på alla som gick förbi. Lasse tog upp sin gitarr och vi hade lite allsång, fast ingen kunde låten. Sen ramla jag och min kusin rakt igenom en trä soffa typ som gick sönder, så låg vi där på marken och hejochhå. Det var svinkul iofs.

Sen var det kväll, jag, Henning och Sophie satt och festade hos honom, sen skulle vi på en till förfest, det sög verkligen så vi åkte till campingen. Där Henning och Sophie bara stannade en halvtimma, men jag och Björn gick omkring där och träffade lite folk, jag hade svinkul. Vi träffade Johan och beslöt oss gå till Smögen bryggan, när vi var framme var klockan typ två och inte någon där. Men det gjorde inte så mkt, vi gick omkring och letade efter min kusin som skulle köra hem oss. Då träffade vi Agnes och hennes pojkvän, men när jag skulle förklara för henne att Martin var på brasse, skrattade hon mest åt mig och sa "ah du menar han sitter i en brassestol, för brasse finns inte" men joho du agnes, brasset hette det dock, men det fanns. Men vi letade i onödan för han var inte där, han var på Havet. Så vi frågade folk om en beskrivning till Havet, alla pekade då på havet och fattade inte vi menade ett uteställe, fast det var rätt kul. Han kom iallafall till slut och vi gick till bilen.
När jag och Björn kommit till hennings stuga så kommer Simon instormade, full som ett hus och vinglar ner i källarn. Så vi gick upp och la oss, kl7 på morgonen kommer simon inflygande i rummet, kläderna på och deckar i nästa säng. Simon din stjärna.

Lördagen, jag och Björn gick upp åt frukost, sen chillade vi med Sophie och Henning. Köpte godis och väntade på Dessner och Johan, så skulle vi käka pizza och sen kolla matchen. Matchen skulle vi kolla på Kanten, men det var fullt, Bella gästis lika så, så vi gick till nån pizzeria, oxå fullt, men vi såg lite, typ första halvlek sen gick jag, Björn, Henning och Sophie hem och lyssnade på radion, för matchen var ju inget bra. Jag och Björn låg där i soffan, det var svinmysit =) Sen åkte vi till campingen, där träffade jag Sofia och Jess, det var svinkul för vi har en softis, ni kanske inte förstår, men det gör inget för jag gör. Sen var den kvällen i övrig bäst, Björn är bäst.


Jag orkar inte mkt mera, jag tror inte min kropp mår så bra. Jag har festat för mkt, men än är det inte slut. Det är ju faktiskt sommarlov.
På onsdag ska jag träffa Karin och Stina, det ska bli så jävla roligt, saknar mina tjejer.


Harego.
Jennifer
19/6

    Hej.

Igår kom jag hem ifrån hultan, det var svinball där och jag mest "hej ta mig tillbaka nu!". Det var jätteroligt och vädret var underbart, dock lite varmt i tältet på morgonen, jag menar tusen grader plus att man sover i en sovsäck, nejtack.
Dag 1, onsdag: Vi kom fram, fick gå svinlångt med för mkt packning för att hitta någonstans att slå upp tältet. Vi hitta ett svinbra ställe och slog upp tältet. Sen var festen igång, jag vandrade bort till Hulda, Jen och Fridas lilla camp där vi satte oss och sjöng våran låt, bekanta oss med grannarna (vi hade en granne, stor som ett hus, alltså typ bodybilder, han gick runt naken hela tiden, sen hade vi en jättebra granne som hette Fredrik oxå), och allmänt hade det svinkul. Många uppskattade våran flagga, dock vem skulle inte göra? den var ball. Det var fest natten lång.
Dag 2, torsdag: Vi vaknade, jag var lite bakis och trodde jag skulle dö i tusen graders värme. Men överlevde, klädde på mig och vandra bort till Hulda och dem igen. Vi beslöt oss för att bada, så vi gjorde det. Sen gick vi till tältet, hämta alkohol och gick ner till badplasten igen, och chillade, pratade massa snusk och sjöng vår låt. Sen började ju banden spela så vi kollade lite sånt, sen fotbollen givetvis, då deckade jag första halvlek, och vaknde till andra. Då deckade Hulda, och när Svergie gjorde mål så började ju givetvis alla hoppa och skrika, hade jag med gjort, men Hulda sov i mitt knä så istället så slängde sig två feta killar på oss, andra beslöt sig gör likadant och det blev en böghög ovanför oss. Sen var vi inne i chilltältet och där dansade vi till my hump, det var porrit må jag säga. Givetvis fest hela natten där med.


Jag och Jessie besökte chilltältet oxå,
inte för vi chillade iaf.

Dag 3, fredag: Vaknade, var svinbakis, trodde jag skulle dö i tusen graders värme, igen. Jag och Jessie beslöt oss för att dra till ica och för en gång skull äta en frukost, vi tog en baguett och yoghurt och en oboy. Sen badade vi igen, tvättade håret lite oså. Det var mest rätt behövligt. Sen tillbaka till tälten, festa festa festa! Sen ner och kolla Pharell, vi träffade Linnea och hennes vän där =) och sen, lyssna noga, TOG VI I PHARELLS HAND. Jaop, så sant som det är sagt. Sen tillbaka till tälten, mer fest. Så skulle jag gå på toa, så hittade jag en PILBÅGE svinsnygg som jag tog, menar det var ju som hittat. Så sprang jag runt och sa "det är robin hooooood jag vill ha" och "ta från de rika och ge till dem fattig" i det syftet menade jag mest ge mig en öl. Sen kolla lite andra. (Jag minns inte vilka band som spelade när). Givetvis, festa hela natten här oxå.Här bär jag min pilbåge,
man ser den inte, men den finns.
Jag äter oxå riskaka och har en ölis.Dag 4, lördag:
Vaknde, var bakis, trode jag skulle dö i tusen graders värme, jaop här oxå. Vi badade (alltså det var så varmt så det var typ ett måste) Sen kollade vi I'm from Barcelona, dom var svinmånga på scen och rätt roliga. Sen till tälten, fest fest fest. Och sen liksom mer fest. Vi kollade Kent, Jessie släppade med mig, och vi kollade Lordi, dom var nog minst 2.15cm långa på sen, som en svinlångt jätte MOAH! och sen kollade vi annat och festa mer. Sen mötte vi två killar vid bajamajorna (låter gött va?) dom sa "oh vilken fin ring du har" jag kollar ner och vafan jag har ingen ring då gapar dom "luring" haha, det var kul då. Sen kommer Jessie ut ur bajamajan så säger dom "du har lite jord där", Jessie kollar ner .. "booort gjord" hahaha, jag skrattade massa.


       
Det var svinvarmt, vi stod längst fram på Kent.
        Jessie drog med mig, hon gillar dem svinmkt.


Alla dagar låter ju typ likdana, men det var dom inte riktigt, dom var svinball, hultan take me back.

Dag 5, söndag: Dags att åka hem, såhär bakis hade jag dock aldrig varit. Vi packa ihop tältet, packa ihop allt annat, gick bort mot ica, och inväntade bussen. Men vägen dit, var ett helvete, så varmt och tuuungt. Jaja, vi kom fram, vi kom hem. När jag kommit halvvägs hem kommer Björn där, hjälper mig bära lite. Så Kommer vi hem, och vi är själva hemma, och jag går in i mitt rum tänkte slänga mig i sängen och bara njuta av att den är mjukare än ett liggunderlag. Men så kommer jag in, så är det mörkt, tända ljus och en dikt på sängen. Han är bäst min Björn. =) Sen efter vi myst massor så åkte vi hem till Johan, vi blev bjudna på jättegod mat och svingo efterrätt, Johan fyllde ju faktiskt år. Sen åkte jag hem till Berris och myste lite. Sen var jag trött, han var trött, han skulle upp och jobba och var tvungen sova ska med jobba. Men klockan 12.00.

men för att sammanfatta det hela med nåra ord HULTAN VAR SVINBRA!

78760-6

Harego
Jennifer

13/6

Hej.

Det har varit en stressig dag idag, svinvarmt och stressigt. Börja med att gå upp runt halv tio, packade lite osånt, begav mig till skolan runt 11 och sen hade jag mina två lektioner. Åkte hem till Sanna. Jag, Karin och Sanna bakade rabarber paj och gjorde jättemkt vanilj sås, eftersom jag och Sanna gillar det jättemkt, Karin åt glass, vilket är lika gott det. Sen gick vi ut i Sannas trädgård, och hjulade lite, jag vann, jag gjorde snyggaste, det sa iaf Sannas pappa. Jag blev glad, och berömde honom och sa hans gräsmatta var svinsnygg. Sen fick jag en försenad födelsedagspresent, svinbra. En jättestor kaffe kopp, så nu ska vi ha kafferep, och jag har snyggast kopp, MOAH!

Sen var jag tvungen gå hem, för jag skulle fortsätta min packning. För det är ju hultsfred imorgon givetvis. Så jag kom hem, såg att Jessie hade ringt, ringde upp henne och vi begav oss till rimi för att inhandla lite mat till resan. Men sen la vi tillbaka lite och kom på vi lika gärna kunde handla det där i Ica affären utanför. Vi är smartisar. Sen kom jag hem, gick med raska steg till stan för att inhandla en mascara, och sen hem igen. Så nu är det snart färdigpackat, mamma kommer med väskan om 30min, jag ska till pappa och hämta min kamera laddare, för jag ska ta tusen kort på massa snygga killar i bara överkroppar, iofs är Björn snyggaste så får ta på honom ikväll och strunta i dem i på hultsfred, moahaha.
Jag är dock inte helt klar med packande, måste ringa Fia och hämta min sovsäck och mitt liggunderlag, ne usch nu blev det en stressattack igen.
Jag fick precis sms från Linnea, hon är där nu, på hultsfred, det var jättevarmt och jättemkt folk. Ne nu blir det festa i hela femdagar, och sen upp och jobba på måndag, sen är det midsommar, det blir en rackarns massa fest vilket känns svingött.

Nu ska jag till pappa, hämta saker, packa klart, träffa björn, och äta oså.
Harego.
Jennifer.

11/6

Hej.

Jag är mycket mer glad idag. Helgen har varit jättebra, grattis alla studenter :) hihi.
I fredags så var jag och Sanna otorligt stressade och glömska, eller mest jag kanske. Först åkte jag och mamma hämtade mina rosor, åkte ut till pappa hämtade ett par byxor, sen träffade jag sanna, jag hade glömt Henriks dikt (jag, Sanna och Karin var urgulliga och skrev dikter till dom bästa) i skolan så vi fick åka upp dit och hämta den. Så satte vi oss och skrev rent den, klockan var 12.00 och vi skulle dra om 30min, för då skulle vi möta dem andra. Så jag skulle hämta Johans dikt, så kom jag på jag glömt den hos pappa, mamma kom en kvart senare, vi fick slänga oss i bilen, och var tillbaka på ca 10min, då hann vi skriva rent dikten till 12.35 så vi gick upp mot torget, satte oss och inväntade student tåget, men då kommer jag på att jag glömt Henriks dikt hemma, och vi fick springa hem 13.10, men vi var tillbaka till tjugo över, det var stressit, det var svettigt, men det var värt det. För Henrik och Johan blev jätteglada. Men iofs, vem skulle inte bli, dom var faktistk svinbra!

Sen fick vi stimma omkring på torget, Sannas rosor fastnade i varandra men vi fixat. Sen var det hem till Henning, äta lite moah gött. Sen åkte jag in till Berris och tåårtan var mkt gooodie. hihi.
Sen skulle vi ju inte festa på kvällen, men jag var själv hemma, Karin var svinfest sugen och vi började dricka, jag och Karin, då blir det bara roligt, kan inte bli annat. Karin är bäst.
Sen gick vi till plantis, hihi, massa folk där givetvis. Sen var det kul och blablabla. Sen gick jag hem, och Björn följde med. Han är bääääst <3

Sen Igår var jag och Björn ute och solade, men jag klagade inte, jag bara påpekade att det var jävligt varmt. Sen åkte vi till Johan och kollade fotboll. Jag utmande dem på Kubb, Björn och Johan mot mig, jag vann inte, men jag kom tvåa :)

Idag ska jag ut och kolla på balen, det blir nog fint.

Harego.
Jennifer

7/6

Hej.

Jag är otroligt negativ idag, det var mest det jag ville säga. GAAAAAAAAAH!
3/6

  

Hultsfredsmarchen anno 2006

Nu har vi packat, nu ska vi åka
inte stanna kvar och tråka, Hultsfredsfestival.


Packa upp campet och flöra med grannarna. Hitta en cider och sen är
kalaset igång. Vi muckar gräl med vill ej slåss. Ta ett bloss, lek med
oss. Vi tänker sno din bandare och din pojkvän med.


Hulda ska däcka och missa sitt favvoband. Jen ska försvinna och vakna
me'n utslagen tand. Jennifer eldar upp sitt hår. Hulda spyr,
alla flyr. Frida behöver nyktra till, fast hon inte vill.

och

Jag kan slå vad om att Frida vill ha ett pök. Hoppas hon hittar nån på
sitt 25'e försök. Jen tycker hon är jätteball, gör fritt fall,
från en tall. Ingen vet hur det här ska gå men kul har vi endå.

men

Var har du varit, din trosa är bak-o-fram. Inte vet jag men jag tappa min
sko i en damm. Frida har druckit "terrordryck", ligger ner och
har ryck. Hulda och Jen har anfalligt någon som var klen.


Jennifer badar och dricker en folkisöl. Efter en timme så ligger hon där
i sin pöl. Band ska vi också hinna se, kanske frel till-o-med.
Men huvudsaken är väl den att ingen längtar hem.

Two in the pinky, one in the stinky
Okej, det låter lite kinky
Skit samma det är FESTIVAL !


Made by: Hulda. (http://hulda.webblogg.se/)


Det kommer bli svinball. En eloge till Hulda och Frida.
Nu har jag och Jessie avklarat en grej på vår lista, en stol, men mkt är kvar att fixa, men en dag i taget.
Givetvis kommer hultan bli ball, det var det förra året, och det kommer det vara i år igen. Ett stort plus är då att mer ball folk åker med, det tackar vi för.


Harego.
Jennifer


1/6

Hej.

Idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst, det är min dag, jag fyller år idag.  Jo såhär var det, pappa och Emelie sjöng för mig, kom med frukost på sängen, en blomma, och paket, jag blev glad givetvis. Skolan var rätt dryg, men den gick. Efter det gick jag ner till mammas jobb, vi käkade lite gott på Mingus, och åkte till Skövde. Jag köpte en bikini, och ett par skor, givetvis svinsnyggt.
Sen ringde Karin ville gå ut och gå och bjuda mig på glass, jag är ju inte den som tackar nej till glass så att säga. Jag mest Ja tack, vi ses snart. Vilket vi gjorde, jag tog farmors cykel, och det gick ovanligt lätt och cykla in. Vi gick världen promenad och det hela slutade med att vi träffade Merra, så vi följde med hem, där Björn och Johan oxå var, det blev lite fika, sen kom Oscar, sen skulle de iväg och grilla på skolan.
Då gick jag och Karin hem, och jag cyklade hem.
Nu sitter jag här, saknar Björn, längtar till imorgon. Björn är bäst.

Nu ropa pappa. Men det var bra så, tack.


Harego.
Jennifer.