mission beach, ojoj!

Mission Beach vad ska man saga, samhallet i sig var val ratt trakigt men vi akte ju dit enbart for att skydivea. Skydivingen i sig var helt otrolig, herregud det var helt galet. Jag vet inte hur jag ska forklara den kanslan om det ens gar, det ar nagonting man MASTE gora! Trodde aldrig jag skulle gora nagot sant, men nu nar jag har gjort det vill jag bara gora det igen. Sjukt haftigt! Nu blev det lite flummig har kande jag, men hur flummig ar inte hela grejen att kasta sig ur ett plan da?

Annars sa gottade vi oss nog mest pa pa hostelet, sola och badade och pa kvallen var det BBQ fest, och det var verkligen gott att ata riktigt mat. Det hade vi nog inte gjort sen Bali iaf, blir mest pasta och nudlar, vi ar lite lata (las snala) pa den fronten.

Och nu, bilder!
Segt med bilder, som vanligt. Men vi har det bra som ni ser!
HA DE GOTT!

KARIN!
Ankan pa bilderna ar du, eftersom du inte kan vara har med oss har vi hittat pa ett satt du kan vara det pa. Nu ar du med oss hela tiden och ser allt vi ser! Later ratt bra anda va? Men vi saknar dig lika mycket anda, massa kramar till dig fran oss.

och nu kommer bilderna!


Det blev inte sa jattemanga bilder, men battre an inga alls, hihi.
Ikvall blir det lugnt, vi ska laga lite mat nu och sen ska vi pa bio, nya twilight filmen! Imorgon drar vi vidare till Mission Beach som sagt och sa blir det ju en skydive ocksa, helt galet. Livradd ar vad jag ar.

Ha det bra, vi hors snart igen.

Cairns, Australien

Hej kompisar!
Igar kom vi fram till Cairns, Austrlien efter en 6 timmars flygresa fran Bali. Flygresan gick bra, vi var allesammans jattetrotta och somnade nog innan planen ens hann lyfta. Nar vi landat motte vi upp Jennie, en tjej vi traffat pa Bali, hon hade fixat ett hostel at oss ocksa. Henne kommer vi nog att traffa till och fran hela vagen ner till Sydney, for vi ska gora ungefar samma saker, vilket ar jattekul!

Men som sagt, vi bor i Cairns pa ett litet men mysigt hostel. Cairns i sig ar jattemysigt, men just nu ar det inte hogsasong sa vi aker harifran redan pa fredag da vi ska till ett stalle som heter Mission Beach, dar jag och Jessie ska skydivea, kan ni tanka er! Jag som ar sa himla hojdradd ska gora en skydiving pa 14.000 feet och 60sekunder fritt fall, helt galet. Kommer bryta ihop pavagen upp, haha.

Idag far ni inga bilder utan bara text, men lugn, bilder kommer snart det med.
Annars mar vi bra, saknar var Karin gor vi hela tiden. Men hon kommer snart igen hoppas vi pa.

Hur ar det hemma, nagon sno annu kanske?

KRAM
Jennifer

forsranning och sista kvallen pa bali

Forsranning idag var helt otroligt haftig, underbar natur och riktigt underhallande. Det var jag och Jessie tillsammans med tva killar och en guide, och som vi paddlade. Den forsta timmen gick det undan, den andra var lite lugnare och vi slutade hela forsningen med ett dropp pa 5meter, lite tufft sa. Har har ni lite bilder.


(det blev inte sa manga bilder, men det tar san tid!)

Annars ar det var sista kvall pa Bali for imorgon kvall aker vi vidare till Australien, alltsa har tva veckor utav vart drygt 6 madanders aventyr bara flugit forbi. Men jag kanner mig redo for nagot nytt nu.
Efter forsranning idag bestamde vi oss for att lyxa till det lite, sa en bodyscrub och lite massage, och manikyr och pedikyr pa de fick de bli, for endas 70kr! Sen har vi shoppat loss lite ocksa, eftersom vissa saker har ar sjuktbilligt kande vi att man far passa pa, i mitt fall blev det tva bikinis och lite annat krimskrams (och ja Johan, jag har fixat en fodelsedagspresent at dig!) Ikvall ska vi ut och ata, och sen blir det nog en liten utgang.

Nasta gang vi hors blir nar vi kommit fram och installerats oss i Australien!
Tills dess, ha det gott.

aptempelet pa Ulu WatuAporna dar var helt galna, dom tog turisternas saker och sen fick man kopa frukt for att muta aporna sa att man fick tillbaka sina saker. Dom tog bla Jessies orhangen, ratt roligt faktiskt. Just det, anleding till att vi har dessa saronger pa oss ar for att i tempel ska man inte visa bara ben eller axlar, sa det fick vi lana dar =)

Imorgon star forsranning pa schemat, det ar jag och Jessie som ska prova oss pa detta. En 2h paddlingstur blir det och det ska bli riktigt roligt att se lite annan natur an det vi gjort.

Jag vet att manga av er dar hemma vet vad som har hant, men jag tanker inte ga in pa olyckan for det ar Karins grej att beratta, det viktiga ar att hon mar bra, vilket hon gor. Ni skulle bara veta vilken kampe hon ar, helt otroligt stark. Men vi tar hand om varandra och har ar alla sa hjalpsamma!

Nu ska vi allesammans ut och ata tillsammans med Dick, en kille jag jobbade med i Oslo som jag sprang pa igar, varlden ar liten!
Hoppas ni har det bra hemma,
Jennifer.

ulu watu

I mandags var vi pa Ulu Watu, det var helt otroligt vackert!
Idag ska vi ivag till ett aptempel som ligger hogt uppe pa ett berg, sa ska vi passa pa att se solnedgangen samtidgt. Ska tydligen vara helt fantastiskt.Har sa mycket mer bilder jag vill lagga upp, men det tar jattelang tid att gora det.
Hopaps ni har det bra dar hemma.
Kram och puss, Jennifer

dag 4 pa Bali

Hej!
Dagarna har ar sig ratt lika an sa lange, vi solar och badar, ater god mat och bara njuter av det underbara vadret. Och brannan har vi jobbat hart pa, vi kan ju saga som sahar, att det var ju inte svart att gissa vilka som var nya i poolen de forsta dagarna =)
Idag skulle vi egentligen surfat men det var lite for stora vagor for oss nyborjare sa det ska vi ta till veckan nu. Men imorgon ska vi hyra vespor och aka omkring och kolla runt tillsammans med nagra andra svenskar vi traffat har.
Vi borjar redan marka att vadret ar lite samre an vad det var nar vi kom hit, lite molnigt men fortfarande jattevarmt, men det ar pavag mot regnperioden sa vi kom i pcs ratt tid for att slippa den.

Ikvall ska vi ut och ata, det ar Jennys (en tjej vi traffat har, som ska vidare till Australien som vi tankt att resa lite med dar) sista kvall har pa Bali.

Och nu, lite bilder!
Nu blir det lite ovarda bilder sa, just darfor att vi inte gor sa mycket pa dagarna , men som sagt imorgon blir de utflykt och da ska ni fa lite roligare bilder! Tills dess, ha de gott!

bali!

Igar landade vi antligen pa Bali efter en lang men helt OK flygresa! Vi hade blivit tipsade om ett hotell som heter AP Inn vilket ar helt perfekt for oss. Billigt och bra. Frukost ingar, egen pool, stora rum och massa andra svenska ungdomar. Sa vi stannar har pa Kuta de kommande 5 dagarna iaf.
Nu solar och badar vi, ater gott och shoppar lite ibland (Emelie du skulle alska shoppingen har).
Gar valdigt segt att ladda upp bilder, men fick upp nagra iaf.
Vad som hander ikvall vet vi inte riktigt an, men en svang till stranden blir det iaf!
Ha det goott, for det har vi!

nästa anhalt bali!

Eller egentligen är det Karlstad, för där ska vi möta upp Lina och mysa lite innan vi åker vidare till Arlanda.
Klockan 15.00 idag åker jag och Karin och det är inte många timmar kvar, men jag är nästan helt färdig packad och känner mig faktiskt väldigt lugn, vilket är svingött då givetvis!

Ni får en låt, sen måste jag fixa med det sista. Så jag säger väl som såhär, vi hörs när vi installerat oss på Bali!vi sa att vi ses i smedjan snart igen!

Igår hade vi en sån himla mysig hejdå-fest i vår smedja. Så många fina människor har det nog aldrig varit där samtidigt. Jag har utan tvekan världens finaste vänner. Vi ses i smedjan snart igen sa vi igår, och det tycker jag låter bra.

Nu ska jag börja packa, på riktigt. Det är läge att göra det nu känner jag.

DET GÅR BRA NU!

Asså, vilken dag.
Träffade Karin imorse och prata lite, vi kommer få det så bra. Sen var det lunch med Fia och den stunden med henne gav otroligt mycket, tvillingar emellan så att säga, sen var det fika med Therese, också jätte mysigt. Ikväll blir det mys med min fina släkt och jag kan bara säga som såhär, det går bra nu, så himla bra.

En glad dag kräver en glad bild. Så varsegod!


hemma!

Hej!
Idag flyttade jag hem till Falköping igen, och det är med blandade känslor, men kvar i Falköping blir jag ju inte jättelänge varken innan eller efter resan och det känns ju gött. Men flytten hem gick bra och givetvis hade jag mycket mer än vad jag trodde, brukar ju bli så. Så när jag kom hem var det bara att rensa igenom allt innan jag hängde in de i garderoben, nu blir ju det svåra att välja vad jag ska ha med mig istället. Men jaja, det löser sig det med.

Veckan har varit jättebra hittills. I måndags var jag bara hemma och packa och lagade mat med Johan. I tisdags var jag ute och drack öl med tjejerna och det kändes både jobbigt och konstigt och säga hej då till dom även om det förmodligen kommer gå jättefort så sitter vi där på Quadiz och dricker öl igen :) Igår kom ju pappa upp, så vi var och åt på Yaya's och det var hur mysigt som helst.
Imorgon ska jag träffa Karin och fixa försäkring sen ska vi ha ost fondue ikväll hemma hos oss, så det blir mysigt.

Om en vecka är jag och mina underbara tjejer på Bali och GÖTTAR och UNNAR oss till max!
PUSS!

sista.. allt!

Ihelgen hade vi vår hejdå-fest med halloween tema och det var så himla lyckat.Idag packar jag för fullt, det var så himla mycket mer än jag trodde det skulle vara (som alltid?) och man hittar massa saker och det tar tid helt enkelt. Lite jobbigt är det allt och jag blir ju alltid så snyftig av mig, så idag är det liten utav en sån dag. Glädje blandat med ledsamhet. Ett stort äventyr väntar mig men just nu känns det ändå rätt långt ifrån, just nu känns det bara tråkigt att åka ifrån Oslo även om jag vet att jag kommer tillbaka snart, Oslo är så himla fint.

Men nu ska jag packa lite mer, sen ska jag och Johan laga mat. Åh, honom kommer jag sakna. Jag kommer sakna allihopa.

STOR PUSS!