praktik.

Det var ett litet tag sedan jag skrev, men det har inte hänt så mycket.
I fredags var de film hos Johan. Vi såg American Gangster och den var riktigt bra. Det blev inte så sent, eftersom jag jobbade lunch på lördag. Men trevligt var det.
I lördags var det fest, och det började hos Karin och fortsatte på en inflyttningsfest och sen vidare till Terrassen. Det var en helt okej kväll, kul för att vara Terrassen. Fast roligaste var nog ändå hos Karin. Det var ett tag sedan jag festade med Karin och Ceccan och det är aaaaallltid lika kul med dem.
I söndags var de ingen sovmorgon inte. Nathalie ringde och väckte mig, för vi skulle iväg till IKEA. Mingus personal, eller tjejerna iaf. Det var en riktig kul trip, och flummit var det, haha! Både jag och Nathalie var bakis och rätt katiga mot Cintia och Ann-Sofie, fast det var ju kul. Jaja.
Nu är iaf vi samhällare ute på praktik, och fy vad tråkigt det är. Jag och Emina är på socialförvaltningen, och vi kunde nog inte hittat något tråkigare. Vi rensar pärmar, och strimlar papper, och fikar.
Jag som egentligen har sovmorgon varje dag tvingas gå börja 07,30 och gå till 16,30. Jag trodde denna veckan skulle va jättelugn och att jag skulle få gjort lite plugg till nästa vecka. För då har jag massor, men jag är helt slut! Fast idag skolkade vi och åkte till Skövde och letade skor.

Jaja. Nu ska jag ta de lugnt.
Puss!
(pusspuss Björn)

en ledig dag.

En ledig dag är en bra dag.
Idag ska jag träffa Sara vi ska luncha och sen ska vi nog åka iväg till Skövde en sväng. Kul! Har inte träffat Sara på ett tag nu. Tänkte kolla lite på skor och nån tröja hade jag tänkt mig.
Ikväll ska jag nog träffa lite folk, vi ska bowla och sen kanske äta på mingus. Fast vi får se lite hur det blir. Trevligt blir det iaf.

Igår var en effektiv dag. Jag fick gjort lite på religonen, sen tränade och solade jag och sen var de rätt lugnt. Lagom effektiv iaf.
Ne nu ska jag nog duscha och göra mig iordning.
Pusspuss.

visst känns det som att kärleken väntar

Idag är en riktigt tung dag.
Jag pratade med Björn förut och jag saknar honom jättejättejättemycket.

Skolan gick riktigt segt idag och det blev inte mycket gjort. Psykologin är klar, den blev sådär. Jag orkar inte riktigt bry mig just nu. Jag följde med Jessie när hon provade balklänningar, hon hittade en jättesnygg och jag längtar tills jag ska börja sy min.
Ne jag har inget mer att säga.

image134

hmmmmmm

Heej!
Idag är jag fruktansvärt trött, skolan har varit riktigt seg. Men redovisningen av spanskan och svenskan gick bättre än väntat, skönt var väl det. Jag och Emina var effektiva på vårt hål och gjorde psykologi, en eloge till oss. Jag har skickat iväg hälsopedagogiken, och det känns skönt att ha avklarat det. Nu har jag lite psykologi och religon kvar, svenska också. Men den tar jag inte denna veckan. Nu blev det lite mycket pluggsnack, så vi sätter punkt där.
Jag glömde ju att tala om att vår välgörenhetskväll gick svinbra. Vi var riktigt nöjda, både föreläsarna och banden var grymma! Tacktacktack! Och pengar samlade vi in!
Nästa vecka ska vi tydligen ut på praktik, och visst känns det skönt, ett break ifrån skolan sitter aldrig fel. Jag är fruktansvärt skoltrött nu!
Jag ska försöka få med mig Karin och hälsa på Henning i Uppsala, lite kul behövs nu känner jag. Ska nog ringa henne nu och fråga vad hon tycker om det...
So long!


cause if you're not really here,
then the stars dont even matter.

heej

Heej!
Idag har jag mycket plugg framför mig, måste göra klar mitt hälsopedagogiksarbete. Jag har en del kvar, och det känns lite seegt asså. Karin och Ceccan skulle nog komma förbi sen, ett skönt avbrott.

I fredags var det fest, vi var hos jessica hela kvällen, och det var helt okej. Jag, Jessie, Fiddern och CJ åkte hem vid två och åt pizza. Det var nog det roligaste på hela kvällen, jag och jessie skrattade så in i åt allt. PUSS!
Igår var de lugnt, jag bowlade med familjen Dahlöf och det gick riktigt bra asså. Trevligt var det också.
Igår kväll jobbade jag, och det var mycket att göra och jag var jättetrött. Men bra gick det.

Jag saknar Björn jäääättemycket nu.välgörenhetskväll!

Det är onsdag och jag har lite plugg framför mig ikväll, mest psykologi, hälsopedagogiken får jag ta tag i på fredag.
Imorgon ska vi ha vårt projektkväll, eller vår välgörenhetskväll som vi kallar det, klockan sju i fredriksbergskonsertsal. Då får ni komma! Det kommer att vara några föreläsare, två band som spelar, fika och lotteri! Jaja nog om det.

Björn ringde i måndags och de verkar ha de jättebra. Jag saknar honom.

Men som sagt, lite plugg va de!ensamt.

Det är jättemörkt ute och det känns mest ensamt nu.
Jag vill att Björn ska vara här.

pussbjörn!

image121

...

Det är torsdag och denna veckan har gått jättefort, kanske för att jag har haft mycket att göra.
Det har varit lite plugg, i tisdags var de bandy och det var jättekul att spela igen, sen har det varit väldigt mycket tid med Björn. Vilket har varit jättemysigt.
Igår hade vi lite middag hos pappa med familjen, lite avsked sådär. Åh.

Jag har precis gjort klart spanskan, den blev sisådär men ääh, men snart är de träning. Ska bli skönt idag, idag är jag sugen på att träna. Sen kommer Björn och då blir de mys, det är jag mest sugen på!

you're the color of the sky.

Puss!

måndag igen!

Vilken helg! Det blev fest både fredag och lördag, och så kul så kul!
I fredags var det förfest hos flaaten och sen var det terassen och det var verkligen jättekul, roligast var när jag och jessie skulle hem, jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Som sagt, så kul så kul!
I lördags var det förfest hos CJ och sen bar de var till mingus, det var ju halloween fest där. Förfesten var riktigt trevlig, vi började lite lugnt och sen kom de bara fler. Sen körde Karin oss till Mingus där de var jättemycket kul folk. Det blev en massa drinkar och shoots och som de kändes igår. Jag var jättebakfull, men det var de värt!
Men idag är det måndag och jag har en del plugg framför mig. Efter plugget ska jag till Björn. Kommer nog bli en hel del Björn denna veckan, eftersom att han åker på lördag. Fy!
Men nu ska jag försöka ta tag i plugget, så jag kommer iväg.
So looong!