ååh.

ååh, skjut mig.
Jag är jättebakis och jättetrött och jag ska jobba kväll.
Det blev som sagt måndaxklubben igår och Cintia blandade drinkar och shots tills jag hade slutat. Och när vi druckit dem gick vi till bussen och sen började det.
Jag måste till körskolan i veckan, jag har inte varit där på länge nu. Iofs har de haft stängt i två veckor men jag måste repetera. Men jaja det kommer.

heeej!


måndaxklubben.

det blir personalfest och måndaxklubben ikväll iaf.
PUSS!

ojoj.

Det är måndag och jag ska snart iväg och jobba kväll. Det känns helt okej, hade helst åkt till måndaxklubben men jaja.
I lördags var det fest, förfesten var hos Olof och det var kul så in i. Det var vattenpipa hela kvällen, och min drake blev populär. Och jag mest: oooookej, jag gör den en gång till. Vi satt i killarnas partytält och hade svinkul helt enkelt. Sen skulle alla till plantis, och jag gillar inte plantis. Men jag och Karin vi gick, jag hade inte så kul där så jag gick ut och träffade Henning och Jessie, vi gick och åt pizza. Och på Valentino var det kul, där träffar man alltid massor av folk. Jaja.
Igår var jag bakis och slö. Jag och Björn mest myste hela dagen.
Sen pratade jag med Ceccan igår, och nu kommer hon hem om 12 dagar. Jag längtar så in i, jag har saknat henne massor. Det ska bli sååå kul att träffa henne.
Men nu är de jobb.
ojoj!

 

shopping, regn, jobb och fest.

Hej!
Var i Skövde med mamma idag för att hjälpa henne hitta en klänning till ett bröllop. Vi hittade tillslut en jättefin klänning och jag hittade ett linne och en klänning. På rea, jag älskar rea. Min syster köpte föresten ett snyggt linne till mig häromdagen som hon tyckte skulle passa mig, gulligt så.
Jaja, efter det var vi och åt lunch hos några familjekompisar och nu är vi hemma. Det regnar, det regnar jämt och jag har jättemycket huvudvärk. Men om två timmar börjar jag jobba. Det är ju cruuuusingen i stan och det behövs mer personal ikväll. Och jag har ingen större lust att festa bland raggare så det är lungan. Fast sen kanske jag går förbi förfest/festen/efterfest (ja, allt i ett. För ingen har någon större lust att gå ner till stan) och tar mig några öl. Bara för att träffa min lovely vääänner. Fast de beror på när jag kommer ifrån och så. Vi får se helt enkelt.
Men nu ska jag ta en powernap, innan jobbet och så.
Vi höörs.
Hejdååå!

we only said goodbye with words

Det är tooorsdag och jag ska snart iväg och klippa mig. Det är lite behööövligt.

Igår var jag och Emelie i Skövde och shoppade lite. Det blev ett par byxor, leggings och några tröjor. På rea dessutom, gööött. Sen gick jag till Jessie och vi lagade lite mat, och sen gick vi förbi en fest. De var inte så jättebra drag där utan vi drog vidare. Då träffade vi Johan, Linus och Jocke en stund. Men sen gick jag hem till Björn.
Han har varit i Göteborg med Erik och beställt resa till Australien. Så de åker i November och är borta i nästan sju månander. Ååååh.
Ceccan verkar inte komma hem ihelgen, allt är bara krångligt. Kommer hon inte hem blir det inget Västerås. Men jag är sugen på att åka upp och hälsa på henne. Men vi får se lite.
Nu ska jag göra mig iordning och gå och klippa mig.
Pusspuss.

image121











you know i'm no good.

Heeej!
Usch, regn och rusk, grått och tråkigt är det också.
Ihelgen var de Sämfesten, med inga förväntingar på festen alls så blev det faktiskt svinkul. Vi åkte ut vid 6 och satte igång med festande, vi grillade och lyssnade på musik. Vi var rätt många till slut, runt 30 pers. Alla glada och på g. Det var fest fram till 5-6 på morgonen och sen åkte vi hem klockan 7. Jag och Karin var fortfarande fulla vid de lagret, så det blev en flumig bilresa hem. Jag gick och la mig så fort jag kom hem och sov hela dagen. Sen träffade jag Jessie, vi var ute och gick. Vi var båda jättetrötta och bakis, men en nypa luft satt inte helt fel.
Sen kom Björn och vi myste och kollade film. Det blev sängen rätt tidigt, för jag mådde inget bra.
Idag har det varit lugnt, har tränat lite och så. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag gör, kanske träffar Björn och myser lite.
Imorgon är det jobb och det är gött.
Det var det.
Peaaaaace.


tooorsdag.

Det är torsdag och jag har precis ätit wook, mums.
Idag jobbade jag, det var otroligt lugnt och tiden gick sakta, men de gick. Sen åkte jag till Skövde efter jag slutat, köpte lite tröjor och ett par skor. Göttgöttgött med lite nytt i detta väder. Det är verkligen jättetråkigt väder och jag gillart inte. Men imorgon skulle det bli lite finare och det är gött. Sen är de nog lite fest imorn skulle jag tro.
Men nu ska jag träffa Björn, pusspuss!
image166


















idag fyller ceccan år.

Det är onsdag idag och Ceccan fyller år. Ett grattis och en puss till henne.
Idag har jag träffat Karin och ätit lunch med henne, sen har jag tränat med pappa och Henning sen grillade vi också. Det var mysigt, lite familjekväll. Sen har jag bara kollat film och tagit de lugnt.
Det är jobb imorgon, jag jobbar lunch. Gött!
Sen blir det nog Skövde en sväng. Jag är på lite shopping humör.

Men ihelgen blir det fest, jag och Jessie är lite sugna på kusten men det verkar inte bli det heller. Så det blir väl Säm till Frida och det blir väl kul det med.

CECCAN SER DU BLICKEN HAN GER MIG, gaaaaaaaaaah kom hem.
puss.
image165

tiiiisdag.

Ceccan kom aldrig hem ihelgen, och det var riktigt tråkigt. För jag saknar henne jättemycket. Jag och Jessie skulle åkt upp ihelgen, men det verkar inte bli så. Åh, jag saknar Ceccan massor.
Men helgen var kul, i fredags var det sexparty och sen åkte vi till Skövde. Vi blev många på sexpartyt och i Skövde träffade man ännu fler. Det var svinkul helt enkelt.
I lördags var jag med Björn hela dagen men sen på kvällen gick jag och Jessie till mingus och drack några drinkar och åt lite gott. Sen åkte vi till Skövde med Cinita och Ann-Sofie och gick in på Vatra. Men det var inget vidare kul i Skövde så vi åkte hem vid halv två. Jag åkte hem till Björn och sov. Söndagen var seg, men jag och Björn lagade mat och bakade paj. Det blev givetvis jättegott, hihi.
Igår var det riktigt gött väder så jag och min syster åkte och solade och badade lite. Sen var det jobb på kvällen, och det var riktigt lugnt så jag och Emil åt och fikade och läste tidnignar ett tag. Vi skulle åkt till måndaxklubben men det blev inte så igår heller för vi kom inte hem förrän halv elva, så nu ska vi verkligen försöka ha personal fest nästa måndag så vi kommer iväg på det.
Idag har jag haft jättemycket huvudvärk och inte orkat göra så mycket. Ska nog träffa Karin och Jessie sen. Kanske Björn med :)
Nu ska jag äta lite.
Det var det.

 
     

feest och ceccan.

Det är fredag och ikväll är det feest. Jag är jättesugen på fest så ikväll blir nog ball. Ceccan kommer hem lagom till festen och jag har saknat henne hur mycket som helst.
Igår kom Björn hem och det var så kul att se honom. Jag har saknat honom jättemycket. Och vilka fina presenter jag fick av honom, han är bäst :) hihi!
Men runt lunch så ringde Jessie och var redo för att åka till Skövde, så hon hämtade mig och vi brände en skiva och sen bar det av till Skövde. Vi hittade rätt mycket saker, jag köpte en jättefin kofta och en tröja på indiska, sen hittade vi massor av accessoarer och allt var på rea så det blev halsband, örhängen, armband och ringar. Sen köpte jag en liten present till Sara och Elin. Men jag hittade inte mina silverleggins jag ville ha, men jag får åka till Göteborg nästa vecka och kolla lite.
Sen åkte jag till Björn igen på kvällen och myste, vi lagade lite mat och kollade film. Det är skönt att ha honom hemma igen :)
Idag ska jag städa och träffa mamma på stan. Men just nu ska jag ta det lite lugnt.

Over and out.

blö

Hej!
Det blir inget Västerås ihelgen, saker och ting strulade till sig, men förhoppningsvis om allt går som det sja så blir det nästa helg. Och det hoppas jag verkligen på. Men nu kan vi gå på Sara och Elins sexparty på fredag istället, så det blir bra :)

Igår var jag och Jessie i Göteborg och shoppade. Hade planerat att köpa en hel del, men hittade inte det jag ville så det slutade med ett par jeans och lite halsband och så. Men det var inte helt fel, men var ändå lite besviken. Jessie shoppade hon med. Sen åt vi givetvis den där goda baguetten, den är verkligen guld värd.
Sen ringde jag Karin när jag kom hem, så vi gick ut och gick lite, sen kollade vi film och bara pratade. Var längesen jag träffade Karin och så det var kulkul! Vi ska träffas lite senare och luncha tror jag.

Imorgon kommer Björn hem, och jag saknar honom jättemycket! Så det ska bli helnajs att få träffa honom! Sen ville Jessie och Karin till Skövde imorgon så då kanske det får bli en trip dit.

Nu ska jag duscha och så.
Puss!

chill!

Igår var det film, hos Toffe. Det var riktigt trevligt och jag kom hem i lagom tid. Men oj vad jag sov länge idag. Riktigt skönt, och när det är sånt här väder kan det faktiskt kvitta om man sover eller är vaken.
Idag hade jag inte tänkt göra så mycket mer än att bara ta det jättelugnt hemma, men så pratade jag med Jessie vid fyra och vi var båda jätteuttråkade och vill göra något. Vi var hungrig också. Så vi image125åkte och handlade och gjorde kyckling med jättegod sås och ris. Det var verkligen gott, sen kollade vi lite tv och sen kollade vi Beck. Jättelugn eftermiddag blev det, men med Jessie. Så givetvis var det massa flumm med. Men det är bara bra.
Imorgon ska jag ha körlektion, och plugga lite teori. Sen ska jag till banken med pappa och fixa lite. Sen är det ju fest också. Är inte riktigt sugen på det, men det kommer.

Nu har vi fixat bil och allt är klart inför Västerås, känns skönt. Det ska bli jävligt kul. Känner på mig det kommer bli en höjdar helg. Det är så skönt att komma ifrån Falköping. Bara resan upp kommer vara kul, träffa Ceccan som jag saknat jättemycket i två veckor. Ska bli så skönt.

Björn smsade igår och de har det jättebra, men jag saknar honom jättemycket. Han kan gärna få komma hem och mysa med mig, åh!

Nu tror jag att jag ska sova. Gonatt.

lugn lördag

Idag är det lördag och det har varit en riktigt lugn lördag. I morse gick jag och Emelie upp och grattade pappa och sen åt vi frukost. Jag åkte in till mamma och sen har jag inte gjort så mycket, bara tagit det riktigt lugnt. Är sådär jätte snuvig igen och vill bli frisk någongång. Har varit hostig och snuvig ända sedan Hultsfred. Jaja.

Igår jobbade jag till tio, sen åkte jag hem till pappa, var inne hos farmor en snabbis och sa hej till släkten. Sen ringde Jessie och Karin och sa att det var film. Jag åkte till stan och då ringde Martin och sa vi skulle komma på 20års kalas. Så jag, Jessie, Karin och Sanna begav oss upp till Füstarna, men det var inget bra drag där så vi drog igen. Men jag träffade Henning, och det var kul. Vi åt pizza och sen cyklade vi hem, i spöregn.

Ikväll vet jag inte hur det blir, om det blir fest eller film. Vi får se lite, det är lite blandat. Det kanske blir båda. Men mest är jag sugen på lite chillfest. Men på måndag blir det iaf personalfest och måndagsklubben och det ska bli riktigtkul :)

Nu ska jag göra något av dagen.
HAREGO!

giiirt!

Igår skulle jag mest tagit det lugnt, men så säger Marie att hon ska till Skövde och jag ville gärna hänga på. Det fick jag, Marie är så snäll :) haha. Väl framme i Skövde så började vi med Gina Tricot och Marie börjar få mig prova olika saker, dirket så känner jag igen mig ifrån Cissi blogg där hon någongång nämt att Marie är bra på att få en att shoppa, haha. Men det var mest kul :) Så det blev en brun-utan-sol, två klänningar, en tunika och två par skor.
Idag så skulle vi till lager och jag hade inte så stora förväntingar för jag brukar inte hitta så mycket där. Men jag och Jessie åkte iväg och hämtade KG och begav oss. När vi var frimage154amme tog vi med massa saker att  prova, men sen blev det bara en t-shirt, underkläder och en present till pappa för min del. Jag kände nästan en lättnad när jag inte gillade kläderna jag provade, för jag behöver ligga lite lågt med shoppingen ett tag.
När vi kommit hem var jag så sugen på pannkakor så det fixade jag till mig och Jessie. De satt gött det. Sen har vi varit så depp på vädret hela dagen/veckan så vi beslöt oss för att sola. Sola slår aldrig fel.
Ikväll ska jag nog mesta bara ta det lugnt, för imorgon ska jag jobba och jag känner redan nu att jag börjar bli lite sjuk. Förkylning vill inte ge sig riktigt.

Det var det.

regn och regn.

Det regnar jättemycket och det är svintråkigt. Men idag pallrade jag mig över till körskolan, klarade repitionerna och sluttestet och har nu bokat uppskrivningen, fan va gött det känns. Det är iofs ett tag kvar, men nu har man iaf ett mål. Skönt.

I söndags var det mat och mys hos Sanna eftersom hon fyllde år, och sen var det film hos Jessie. Jag och Jessie var svintrötta och bakis, och jag orkade inte åka hem så jag sov där. Vi vaknade rätt sent igår men drog ner till stan och utträttade lite ärenden. Sen åkte jag och tränade. Jag har inte tränat på 1½ månad och det kändes. Sen skulle jag iväg och jobba. Jag var helt död när jag kom hem igår.
Idag har jag en grym träningsvärk men ska ändå upp till gymmet sen och träna lite till. Jag måste ta tag i träningen igen känner jag. Sen ska jag till Björn ikväll, han åker ju till Alanya inatt, och jag är lite avundsjuk. Jag vill också ha sol, bad och fest. Men det kommer väl det också. Jag kommer sakna Björn. När han kommer hem åker jag, Jessie och Ceccan till Västerås ju. Men det ska bli svinkul.

Imorgon blir det Göteborg, och på torsdag Lager157 skulle jag tro. Eller om det blir tvärtom, det är oklart än så länge. Men när det är sånt här väder blir jag så grymt sugen på shopping.

Men nu ska jag göra mig i ordning för träning.
Over and out.

det var fest igår.

Det var fest igår, och det känner jag av idag. Men det var de värt, för oj vad kul vi hade. Förfesten hos KG kom alla igång bra på, och jag och Eve vi flummade runt och posade överallt (bilder kommer!). Sen var det vattenpipa som gällde också, och sen kom KGs grannar över och festade. Det var jättemycket folk tillslut men som sagt, oj vad kul vi hade. Sen skulle vi till Skövde och festa, så jag och Jessie vandrade ner stationen och träffade alla andra. Eve hade tappat fritidskortet och jag hade tagit fel kort hemma. Men iväg kom vi och väl inne på Vatra var det rätt lugnt till en början, men sen kom det mer folk och då blev det ett jävla drag. Vi träffade Fiddern och Anders och det var lite kul.
När vi skulle hem missade givetvis jag och Jessie tåget och det blev ett himla liv på oss. Men sen ringer Rasmus och säger att de finns platser kvar i deras bil. Så vi åkte till Valentino och träffade alla andra. Jag och Jessie ville inte gå hem men det var ingen som var på efterfest, så vid fyra gick vi hem och vi flummade omkring och pratade med Västeråsarna, haha. Som sagt, en svinkul kväll var det.

Idag är jag lite bakis, men det var det värt. Det är det nästan alltid värt att vara. Idag har jag varit hos Björn hela dagen och bara tagit det lugnt, solat lite och myst. Ikväll ska jag ut till pappa, och sen ska jag kanske förbi och fira Sanna med. Det blir bra.
Men nu ska jag fortsätta att ta de lugnt.
Puss!