torsdag!

Jag har haft en mysig eftermiddag hos Jessie.
Jag, Jessie, Malin och Lina lagade jättegod pasta med räkor, lukta på te, drack te, såg en fin solnedgång från balkongen och pratade.



(har sagt det förr, säger det igen, hatar att kvaliten blir så dålig. finns det något annat sätt att ladda upp på så bilderna behåller kvaliten?)

VÄRLDENS VACKRASTE SYSTER!

Jag är ännu mer förkyld idag, snorar och nyser så att! Men efter några nässpray sprut kändes det lite bättre, så då mötte jag upp min fina, fina syster!


SLUT FÖR IDAG!

Jätteförkyld, frusen och trött kryper jag ner i sängen och kollar på lite Greys Anatomy, och hoppas jag mår lite bättre imorgon.


KÄRT ÅTERSEENDE!

Idag träffade jag, Lina och Jessie en fin vän som vi reste med i Australien, Emmie. Kärt återseende skulle man kunna säga. Med lite tur så flyttar hon upp om redan 2 veckor.


TISDAG OCH KALLT!


Idag är det tisdag och påväg till jobbet imorse var det hur kallt som helst. Jag måste införskaffa mig en vinterjacka snart, tur att jag redan hittat en fin jag vill ha.
Men idag hade jag inte tackat nej till att spatsera runt i ett varmt Rom på mysiga gator tillsammans med min fina vän
Agnes.  


Men men, solen skinner ju faktiskt och jag tror inte dagen blir så tokig ändå. Känner mig fortfarande lite sjuk, men jag orkar inte bara sitta inne hela dagen idag. Tror vi ska träffa Emmie från resan idag, och det vore himlans roligt.

måndag

Jag är trött och börjar bli sjuk. Nu jag drar täcket över huvudet och återkommer med lite bilder imorgon.
Helgen var fin, men för kort, som vanligt!

IDAG ÅKER JAG TILL FALKÖPING!

Idag åker jag hem till Falköping.
Jag ska äta ost fondue, umgås med underbara vänner, ha egen tid med pappa, bli bjuden på vin och morotskaka av
Karin, dansa och skratta, ha egen tid med mamma, träffa farmor och farfar. Full fart i Falköping ihelgen, kul ändå.

Så får det bli ett bildregn på söndag eller måndag.
Vi hörs!


tumme upp för din morotskaka Karin!

MIDDAG OCH LONDON!

Idag bjöd Fia och Evelina mig och Jessie på middag. Dom gjorde en jättegod kyckling paj med jordnötter och en underbar sallad. Det tackar vi för.



Och vet ni vad? Vi bokade en weekend till London. Blir lagom till julskyltning och klapphandel! Älskar att ha saker att se framemot.

EN FIN MORGON I RIO!




För mig är det något helt magiskt med en soluppgång, denna var lite extra på alla sätt och vis. Tankarna var många, vi hade varit ute och rest i nästan 4 månader. Mycket hade hänt på resan, massa bra och något dåligt. Jag hade äntligen börjat hitta tillbaka till mig själv efter en tuff höst. Karin var påväg tillbaka för att fortsätta resan med oss efter att ha återhämtat sig från olyckan och nu skulle vi bara njuta de sista månaderna innan vi skulle tillbaka till verkligheten. Jag förstod inte hur jag skulle klara av att avbryta denna dröm den kändes som vi levde i, men det fick jag ta när jag kom hem. För nu skulle vi äventyra klart, jag och mina fina vänner. Men först så skulle jag bara njuta klart av den underbara soluppgången.

LAST NIGHT





Sjukt bra kväll igår, mindre rolig dag idag. Gjort klart och skickat in inlämning, gött det iaf. Nu ska jag kolla på Were the wild things are och äta något.
Jag tycker det är tråkigt att det bli så dålig kvalite på bilderna när man laddar upp dom på bloggen.

LÖRDAG

Började med ett spinningpass, plugg och nu så ska jag iväg till Sofia och Evelina. Det blir (förmodligen årets sista) grillning och öl. Det är underbart väder och ser ut som en lovande lördag kväll.



Yes, idag var jag på posing humör.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Igår var träffade jag Marie, vi var ute och gick, fotade lite och tog en fika på Ett glass. En väldigt mysig eftermiddag/kväll.
Nu blir det lite plugg, sen ska jag och Jessie springa. Ikväll bjuder hon och Linus mig och Anders på tacos och sen blir det bio. Det låter lite som en dubbel dejt, så Anders du kan hämta upp mig vid 7 tiden, jag gillar blommor och choklad, bara så du vet!

TT, tisdag och trött!

Det är tisdag och jag är trött och skulle vilja ta en PN. Men just nu sitter jag och pluggar, och om en timma ska jag till gymmet, jag och Jessie ska prova det nya passet piloxing, sen är det Idol och mys på krumgata. Sova, det kan jag ju faktiskt göra sen..

INTE ENS STUDENT!

Och så var det måndag igen. Varit fint väder hela dagen, och vad gör jag? Jag pluggar för fulla muggar. Pluggar för att  förhoppningsvis kunna bli student nästa år, puuh!

FIN HELG!


Fredag kväll och jag, Anders och Johan lagade mat och tog några öl.

Jag och Johan började lördagen med en god frukost.

Sen gick vi ner till stan för att möta mamma, Emelie, Fia och hennes mamma.

Det blev lunch på Tullins. Jag gillar Tullins.

Efter Tullins och en tacopaj senare så var det dags att gå till kräftis hemma hos Jessie och Linus.

Det regnade, men vi hade tält och paraplyn så det gjorde ingenting. Men vi åt god mat, skålade och det blev faktiskt väldigt mysigt!

Det blev lite kallt och vi gick in.




Vi gick till Ballroom för att kolla All in, en skidfilm, och dansa lite. Efter det gick vi hem, och så blev det lite flummbilder.

Sen såg vi detta och tyckte det stämde jättebra!

Och jag posade på in i det sista.

Sen blev det söndag morgon, och Anders kom förbi. Vi gjorde amerikanska blåbärs pannkakor, och detta är inte ens häflten! Och Johan åt bara en..


När Anders gått hem, mamma och Johan åkt tillbaka till Falköping gick jag, Emelie och Fia till Aker brygga, njöt av solen och tog en glass.


Vilken bildbomb!
Men nu blir det mat, Greys Anatomy och mys.

JOE MY BROE!

Idag får jag finbesök av min kära vän Johan. Känner att detta kommer att bli en sjukt rolig helg. Kräftskiva, gött häng och dimma och dans ända in på småtimmarna.
Men först är det plugg, träning och handling på schemat.



Jag har många glada bilder och jag älskar dom. Här får ni två.



LONDON CALLING..

Idag bjöd jag Jessie, Fia och Eve på middag, det blev fajitas (eller fjantas, om jessie får välja). Enkelt och gött, inte konstigare än så liksom :)
Det blev mycket prat, skratt och lite planering. Det blir nog så att vi bokar oss en weekend till London snart, vi kände att vi behövde ha det att se framemot. Kul tycker jag.




ps. Vet ni vad? Fet är typ mörkt när jag går till jobbet och mörkt redan vid 21,00. Kan inte annat än att säga att det känns lite knäckande att hösten typ är här. ds

TISDAG

Kom precis hem från en mysig tjejkväll hos Jessie. Idol och popcorn, ett fint avslut på denna tisdag.



HELGEN I BILDER

Vilken helg, vilket väder, vilka vänner.
Igår tog jag, Anders och Eve en kaffe vid akerbrygga. På kvällen blev det en sjukt rolig och flummig utgång med Eve och idag har jag och Anders gått en ungefär en mil, sen mötte vi upp lite folk i Frognerparken.



Nu tänkte jag börja plugga lite.

ISN'T IT IRONIC?

Okej, så igår skrev jag att jag "hittat" massa kläder när jag städa, men jag har fortfarande inget att ha på mig ikväll. Vilket är lite utav ett musterium eftersom det garderoben inte går att stänga och det hänger kläder överallt, typ.
Vilka töntiga problem.

ps. när Eve frågar om jag vill vara hennes plus one för hon fått vipbiljetter och det innebär öppen bar, då får nog den vita helgen vänta lite.. ds.


STÄDA GER MER?

Igår städad jag mitt rum, och hittade jag kläder jag knappt visste att jag hade. När sånt händer är det faktiskt kul att städa.



MEN DÅ TAR VI FESTEN ELLER?

Jag kan inte låta bli att känna lite sug efter fest och ryckningarna i dansbenet när jag ser dom här bilderna. Den första blir jag bara så taggad av och den andra blir jag väldigt glad av, mina fina vänner (Johan kom upp nästa helg, kommer bli hur bra som helst!) Jag hade tänkt att ta en vit helg och spara mig till nästa, men vi får väl se..


GIRT

Här ser ni två tjejer som kommer bli två saftiga biffar, tränar så att skulle man väl kunna säga.