helg och fest.

Det är fredag, helg och fest.
Ikväll är de ållefestare, och själva ålle är jag inte jätteladdad för, men förfesterna är alltid de roligaste.
Men nu kommer snart Björn och hämtar mig, vi ska ner på stan och köpa present till han syster och sen förbi systemet. Sen är de dags att börja göra sig iordning, Utklädnaden tar ju alltid sin lilla tid, men de är kul att klä ut sig.
Imorgon ska jag till Skövde med Ceccan och sen är de fest. Vi ska på kalas i skövde imorgon, det ska bli svinkul. Mycket roligt folk!

Igår var de mys på stan, lite fika med tjejerna och sen film hos Hanna. Det är mysigt med fika och film nu när de är höst. Det är iofs alltid mysigt med mys men lite extra nu.
Ne nu ska jag göra mig ordning lite.
Vi ses!
Puss, Jennifer.

i got lost in the sounds.

Heej!
Idag har varit en mindre bra dag, jag vaknade med ännu mer ont i halsen och ännu mer förkyld.
Skolan var seg, och på projekttiden blev jag och Emina griniga för de inte riktigt gick som vi ville. Men ääh.
Sen hade jag en lång rast då satt jag och pratade med Ceccan, åh det var jättelängesen vi chillade. Blir alltid så när skolan kommer igång, då är det jämt så mycket. Men ihelgen är de fest både fredag och lördag och då blir de massa häng med tjejerna. Kuuuul!
Jag och Jessie är sugna på att åka till London, torsdag till söndag liksom. Vi ska nog försöka planera in något sånt. Sen får de bli en studentresa till våren. För en dag var alldels för kort att va där. Kanske framåt jul, mysigt med massa julskyltningar och sånt.
Jaja vi får se.
Nu ska jag plugga lite.
Puss
Jennifer


grått och tråkigt.

Heej!
Det är jättetråkigt väder idag, grått och tråkigt. Regnat har de gjort med.
I skolan har jag och Emina kämpat lite med projektarbetet och de går framåt, känns bra. Det var skolfoto idag också, och ja de var ju som de brukar vara, haha. Spexkortet tar vi på torsdag och vi får väl se hur de blir. Men de blir nog bra skulle jag tro, jag och Emina var på myspys idag och fixade lite utklädnings grejer.
Idag har jag stor städat mitt rum, och rensat garderoben. Känns skönt, alltid gött med ett nystädad rum. Men nu ska jag plugga lite samhäll, sen kommer nog Björn.
Jennifer.

england!

Hej!
Jag är hemma nu, efter en vecka i England. Colchester och London var ball.
Jag bodde hos en jättesnäll kvinna, Catherine hette hon. Men jag var inte så mycket hemma utan jag var med alla andra. Dagarna var fyllda av aktiviter som egentligen kunde kvittat, en del var väl intressant men historia faller mig inte så jättemycket i smaken. Kvällarna var däremot roligare, öl och sprit var billigt på puben. Vi hittade några mysigare pubar och några festliga clubar.
Colchester är inte så jättestort, men det var rätt mysigt och shopping fanns det. Men Londons utbud var givetvis bättre, men där hade jag velat vara längre. För det fanns så mycket att göra och mycket att se.
Men kvällarna var helt klart roligast, och det var riktigt kul att gå lös med tjejerna.
Men nu ska jag packa upp och träffa Björn.
Pusspuss.

torsdag!

Det är torsdag och idag har jag utträttat lite ärenden på banken och växla pengar ska jag göra imorgon. Jag ska ju till England på söndag. Just nu är jag inte så sugen på de, men de kommer väl.
Imorgon blir de ållefestare, temat är sportfåne och jag tycker de är ett begränast och tråkigt tema. Men utklädd ska jag givetvis vara, amerikans fotbollsspelare var de tänkt. Förfesten är oklar än, men de finns lite att välja på, så jag får se hur de blir imörn, kanske blir två för att krångla till det.
På lördag blir de packning, och sen jobbar jag kväll. Men kommer nog ifrån lite tidigare har jag hoppats på, för sent orkar jag inte jobba om jag ska till Göteborg tidigt på söndag.
Imorgon säljer vi Rosa Bandet i skolan igen, man får en bulle på köpet. CISSI pass på imorn då och alla andra.
Jag har ont i huvudet, så ska lägga mig nu.
Gonatt!

 

söndag och tvätta bilen!

Hallååå!
Det är söndag, jättefint väder och jag och Jessie har varit och tvättat hennes bil. Som vi lovade att göra efter att ha lånat den till Västerås. Den blev riktigt fin och de måste bero på att vi tvättade med känsla. Vi dansade och körde "tvätta bilen-dansen" liksom. Haha!

Ifredags var det Göteborg, vi var och kollade på Håkan på liseberg och det var sådär. Lite segt tyckte jag, men jag har iofs inte lyssnat på Håkan på länge. Men jo, de var bra. Sen träffade vi Jess, Fija och Eve så då gick vi och tog en öl och sen åkte vi hem. Det var en rätt lugn fredag och det var skönt.
Igår var de chill ända fram till jobbet, till fyra alltså. Det var riktig kul på jobbet igår. Det var svinlugnt men jag och Emil flummade och jag visade han lite danser vi kom på i Västerås och gud vad vi skrattade. Sen kom Jessie och Stina förbi och åt. Ja de var kul, och tiden gick fort.

Just det, det var ju halkan i torsdag. Det var svinkul, och jag och Karin körde ihop. De gick undan! haha.
Sen åkte jag till Skövde och köpte en mobil med pappa. Det var på tiden, och nöjd blev jag också. En S500i blev det.

Ikväll så ska jag träffa Ceccan och Jessie. Äta pizza och kolla film skulle jag tro. Gött, gött!
Det var nog allt.
Hare gott!
Puss, Jennifer.


lilla spa.

Det är onsdag och jag ska snart till lilla spa, massage och bad och bara slappa lite. Skönt så.
Skolan idag var lugn och vi fick våra Rosa Bandet idag. Så nu sätter vi igång med försäljningen, det är bara att köpa folks! Vi har faktiskt redan lyckats få sålt några.
Imorgon ska jag och Karin iväg och halkköra, givetvis är de fler men det är Karin jag vet än så länge. Det ska ju vara kul har man hört.
Sen så blire en kväll med Ceccan om jag inte skulle jobba. Men det vill jag helst inte, utan efter halkkörningen om jag hinner så ska jag till Skövde och köpa en mobil och sen ska jag träffa Ceccan. Det var så himla längesen så det ska bli kul. Karin och Sanna hänger säkert också på. Kul tjej, hej!
Men just nu, så är de lilla spa.
De var de, pusspuss.

kul tjej, hej!

Det är måndag, och måndag är min värsta dag i skolan typ. Men idag gick det bra och vi jobbade lite på vårt projektarbete och det går frammåt och givetvis så flummar vi lite när vi egentligen ska jobba men jag tror de kommer blir bra grejer. Vi är allt effektiva när vi jobbar.
Vi ska jobba om bröstcancer och Bröstcancerfonden förresten. De mesta går ut på en temakväll/välgörenhetskväll då vi ska samla in pengar och ha lite band som spelar, och göra en egen broschyr om bröstcancer som vi ska dela ut. Sen ska vi sälja Rosa Bandet under hela projektarbetes tiden. Så det blir nog i början av november den här kvällen äger rum. Då måste ni komma!

Idag har jag varit i Skövde en sväng, det blev väldigt stressigt för jag hade fått för mig de stängde klockan sju men de stängde sex så jag var på skopunkten först och köpte ett par skor och sen hann jag bara in på H&M en snabbis, men jag såg tröjan jag kollat på och köpte den. Ska ju till Göteborg på lördag så de får bli mer shopping då. Men måste spara lite pengar, ska ju till England snart och då vill man ju både shoppa och festa.

Ihelgen blev de lite fest, på lördagen asså. Jag jobbade ju fredag men kom ifrån jobbet tidigt på lördag. Men utgången var inte så jättekul utan förfesten var väldigt mycket roligare. Men det är ju så de brukar vara.

Jaja, det var det.
Peace.