fest.

Fest, fest, fest. Det är fest hela tiden. Jag gillart.
I fredags var det fest, det var ålle. Förfesten var verkligen den bästa på länge tycker jag, och ålle var bajs. Jag är inte förvånade eller så. Men som sagt förfesten var det ett jävla drag på. Alla var glada och det var gött. Alla var klädda i vitt, men Simon bröt trenden med en rosa outfit.
Igår var det jobb, 1000-1600 men det var rätt soft och det gick som på räls. Börjar lära mig allt nu. Skönt.
Sen åkte jag hem till Björn och vi grillade och skulle ha en lugn myskväll. Men så ringer Karin och säger att det är fest igen, och jag blev fruktansvärt sugen på det. Hade ju massa vin hemma. Björn blev med sugen på fest. Så vi våra förfester och det var verkligen en lyckad kväll, fan vilket gött flow jag hade. Haha.
Idag var det lite chillfest med, men jag orkade inte idag, inte Karin heller. Så vi chillar till imörn. Då får det bli fest med. Ikväll har vi mest chillat. Det var faktiskt behövligt. Imorgon blir det som sagt fest, men innan det är det Skövde.
Nu lockar faktiskt sängen.
Så puss!
image129image128image131image132

skolan.

Sitter i skolan och har hål, ett jättelångt hål. Tänkte få lite plugg gjort, skulle ha läst en engelska bok tills imorgon, med jätteliten text och jättemånga sidor. Men så hittade jag en svinbra sammanfattning på internet, gött. Lite fusk men äh. Vad gör det om hundra år liksom.
Men som sagt, om man skulle få lite plugg gjort, fast nae.


25 april!

Det är underbart väder ute, jag är på frisk och är på ett gott humör!
Skolan bjöd på 80-tals konsert idag och det var riktigt bra. Kul att se och så. Annars var det rätt slappt, lite chacha på idrotten och jag och Simon fick in det till slut, rythmen och sånt.
Jaja som sagt underbart vädret och idag har jag köpt två par skor, en väska och ett par shorts. Shorts var verkligen något jag behövde, passande till Barca. Det är inte långt kvar, vi åker faktiskt om 24 dagar.
Men dagen är inte slut, och ikväll blir det nog grilla lite med familjen, men innan det ska jag ut och köpa glass med Ceccan. Jag gillart.
Föresten Björn har fått maginfluensa, mormor fick det igår och Emelies gick över idag. Jag är nog boven i dramat. Fy vad det smittas.
Ne nu ska jag ut och glassa i det underbara vädret!
Jennifer.



image127
Ceccan is the shit!

så var det måndag igen.

Det var ett tag sedan jag bloggade, men har inte haft tid till det. Men nu så.
I fredags var det mingus och mys med tjejerna, Jess fyllde år så vi firade henne lite. Det blev inte så jättesent utan jag gick hem till Björn och myste lite, vi la oss rätt tidigt för jag skulle upp och jobba i lördags, på Mingus. Det var bara provjobb men det gick jävligt bra, och det ser lovande ut inför sommarn.
Sen på eftermiddagen/kvällen skulle mormor och comp. ha kommit, men deras flyg blev inställt så det skulle komma på söndagen ist (igår alltså) så jag gick förbi Björn och Martins kalas och det blev en del som kom så vi festa till det lite, och sen gick jag till Cicci där tjejerna var fullt igång. Det var en riktigt trevlig kväll, det är kul med oplanerade spontanfester.

Jaja söndagen var inget vidare, jag var jättebakis och trött. Björn kom och vi chillade mest hela dagen. Sen på kvällen ville mamma jag skulle följa med till flygplatsen så vi åkte iväg och hämtade mormor och comp. det var riktigt kul att träffa dem. Vi la oss vid två inatt och när jag vaknade i morse var jag sjuk. Jätteont i magen och feber.
Så idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.
Men idag fyller Björn år, så ska åka till honom ikväll och mysa lite :)
Men nu är det tv och chill som gäller.

måndag.

Måndag och vädret är underbart idag också. Jag glömde bort att jag hade sovmorgon i morse, det kändes jävligt knäckande när jag kom till skolan och märkte det. Jag hade verkligen svårt att gå upp i morse och allt. Men men jag traska hem till mamma sov lite och sen gick jag tillbaka. Kan iofs inte förstå jag glömde det, men jag skyller på att det är mycket nu, för det är det.
Idag hade vi massage, och en ansikts massage utom hus i det otroligt sköna vädret satt inte fel vill jag lova.
Igår var det ju kalas och sen skulle jag träffat Sanna och Ceccan och färga håret på dem. Men jag orkade verkligen inte, utan tog det lugnt hemma. Vilket var riktigt gött!
I veckan blir det väl som vanligt lite plugg men har inte jättemycket på schemat nu, så det är lite gott. Sen ska jag till Skövde och inhandla lite grejor tror jag. Sugen på det.
Men idag ska jag ta det lite lugnt, har blivit jätteförkyld, men sen ska jag på intervju med.
Men nu, nu ska jag bara ta det lugnt som sagt.
Laaater.

det blev fest!

Jag sitter på jobbet och är lite bakis, det blev ju fest igår. Karin ringde och sa att hon skulle komma och hämta mig för det var fest. Okej då sa jag och gjorde iordning mig. Det var en riktigt trevlig förfest, som det alltid är. Vi spelade spel och shota tequila. När klockan närmade sig tolv åkte vi in till stan. Och sen gick vi till terassen, men det var inte speciellt ball. Men träffade Emina och Lollo och det var kul :)
Sen skulle jag äta pizza, men vilken kö det var och vilken tid det tog. Jag gick hem och la mig istället.
Men det är söndag och sista dagen på jobbet. Gött. Det är ett jävligt slappt jobb och lätta pengar, men jag föredrar ett jobb men lite mer att göra än att bara sitta och blogga.
Senare är det kalas, emelie har ju och ikväll ska jag färga håret på Sanna och Ceccan. Spännande.
Men nu så ska jag gå.


löördag.

Sitter på jobbet, verkligen en tråkig dag att jobba med tanke på att vädret är svingött. Men började klockan 1500 så hann ju njuta lite av det. Och det gjorde jag verkligen, med Ceccan. Vi var ute och gick lite, kollade stan och köpte glass. Sen gick vi hem till henne och glassa lite. Men sen bar det av till jobbet, och nu sitter jag har och räknar timmar och minuter. Slutar klockan 2000 och det är ju 2 timmar och 30 minuter kvar. Jag har alltså varit här halva tiden, jaja skitsamma. Fort går det inte iallafall.
Det är fest ikväll men jag har fruktansvärt besluts ångest, och det hela hänger nog på lite hur Karin gör. Men det blir så stressigt, först hem till mig och göra iordning sig. Och sen ska vi ut till Jess, vilket iofs skulle vara jävligt kul men sen så vet jag inte. Det är ju terassen isåfall och sen vet jag in om jag kommer in och om jag gör så brukar det faktiskt inte vara så kul iallafall. Men Karin ringer sen, så vi får väl se.
Imorgon är sista dagen här på jobbet och det känns fruktansvärt gött, hit vill jag inte mer.
Pratade med Henning förut också, honom saknar jag verkligen jättemycket. Vi har en del att ta igen när han kommer hem och det ska bli så kul.
Nu ringer det, ojoj.


11 april och körlektion.

Det är onsdag.
Idag hade jag och Emina vår efterlängtade vattengympa. Det gick som på räls och det var rätt okej faktiskt. Adam satt och kollade på, han var imponerad och frågat vart vi lärt oss. Inger var nöjd hon med. Men efter vår vattengympa var jag rätt slö och hade huvudvärk hela dagen. Geografin var dödlig och matten gick väl. Fast geografin är alltid dödlig.
Men lite senare är det min första körlektion som gäller, och lite nervös är jag ju allt. Men det ska väl gå bra. Jag menar, klart det går bra.
Och sen kommer Ceccan och det ska bli trevligt. Vi chillar för lite nu förtiden, men det ska bli ändring på det, för Ceccan är ball. Så vi ska ha lite tv kväll och äta lite mat och så.
Just det, det fina vår vädret är tillbaka. Gött!

Ne, nu ska jag ta en powernap innan kvällen drar igång.
Peace out!

image126

Ceccan ceccan,
hej hej hej!












tillbaka.

Jag är tillbaka, efter ett helt okej påsklov.
I fredags var det chill hos Ceccan, hon var nämligen frisk och det behövde vi fira.
I lördags var det fest och det var mycket roligare än jag trott. Det var förfest hos Johan och det var riktigt kul, där skulle vi stannat. Vi spelade spel, rökte vattenpipa och hade jävligt ball. Men sen går man alltid iväg till en misslyckad fest, men efterfest var helt okej så kvällen var som sagt mycket roligare än jag trott.
Men igår var det stressigt, otroligt mycket stress. Jag hade historia prov, geografi inlämning och samhälls redovisning tills idag, en riktigt rivstart. Eftersom jag inte pluggar på lov fick jag göra det lite igår ändå, så dagen bestod av otroligt mycket plugg och sen var jag på kalas.
Pratade med Henning igår också, honom saknar jag jättemycket, men han kommer om lite mer än en månad och oj vad kul det ska bli att träffa honom.
Jag var hos Emina förut, vi planerade vår vattengympa inför imörn och det blir bra grejor.
Nu är det körskola sen ska jag chilla med ceccan!

5 april och en lugn dag!

Det är torsdag och en lugn dag.
Det blev Göteborg igår, inte med Ceccan för hon blir ju aldrig frisk, utan med Björn. Han behövde inhandla lite saker och jag med. Vi hittade lite smått och gott. Efter lite effektiv shopping åkte vi hem och tog det lugnt.
Idag är det första dagen på lovet jag tar det de lilla lugna, jag är rätt rastlös faktiskt, och egentligen skulle jag behöva få gjort lite geografi inlämning. Men det lockar faktiskt ingenting alls. Får nog hitta på något kul ikväll, det är ju faktiskt lov.
Imorgon blir det Ikea, och det ska bli kul. Har lite saker som måste inhandlas till mitt rum, måste ju vara snyggt och så när mormor kommer. Dom kommer snart, mormor och mina två mostrar. Har inte träffat dem på 3 år så det ska bli kul och så.
Ne nu ringer det, later!'

image124










lite shopping i alla fall!

Göteborg, shopping och Cicci trodde jag min dag skulle bestå av. Jag och Cicci hade planerat att åka till Göteborg klockan tio idag, men en timma innan vi skulle mötas ringde hon och sa att hon blivit sjuk, igeeeen. Jag blev lite sne eftersom ingen annan kunde följa med. Men jag beslöt mig för att shoppa idag iaf, åkte till Skövde istället där jag hittade två tröjor, ett linne och en jacka. Sen tyckte jag inte det var så kul att gå omkring själv och det var ju rätt kallt dessutom (ingen vårvärme idag dirket) så jag åkte hem och så får jag och Cicci åka iväg när hon blir frisk. Har fortfarande lite saker jag vill ha. Men som sagt lite shopping blev det och jag är nöjd med mina inköp. Jackan är jättefin.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, senare är det körskola som gäller men det är inte än på ett tag. Men jag är rätt trött så jag tror jag ska vila lite iaf, sen får jag se vad dagen bjuder på. Karin skulle komma förbi innan körskolan så vi får väl hitta på något :)
Ne, nu får det bli en powernap.

2 april.

Det är måndag och loooov. Gött!
Helgen har varit rätt lugn, har chillat med tjejerna och festat lite och träffat Björn, jag har givetvis varit ute i vår vädret också.  Just det, sen lurade mamma mig jättemycket på första april, att hon, Lasse och Viktor skulle till Cypern på fredag. Och jag gick verkligen på det, sen blev jag lite sur för det inte frågat mig om jag ville med. Men sen började alla skratta åt mig och då förstod jag ju att det var första april.
Idag har jag inte gjort så jättemycket. Varit på stan med Emelie, där köpte en väska sen lunchade jag med mamma och Lasse. Sen kom Björn, han hade slutat lite tidigare och så chillade vi hemma hos mig.
Men nu är det träning, och det känns verkligen behövligt. Jag har inte tränat på en vecka ungefär. Jag har laddat med en stor grön sallad. Sallad är verkligen jättegott.
Efter träningen är det avslutning med bandyn på Gondolino, och sen ska jag till farmor och farfar. De har varit i Thailand, och farmor har köpt hem tyg till mig. Så nu ska jag dit och kolla så det är rätt, inte för det är mycket att göra åt om det inte är det. Men iaf, hihi.

Nu är det som sagt träning.
Puss!