äntligen fredag!

Som jag längtat efter att säga så denna veckan, fast denna veckan har gått fort. Som alla andra veckor.

Igår var det mys på stan. Det var CJs sista dag här och vi fikade och myste lite på stan. Jag kommer sakna honom jättemycket, och snart åker Johan också. Sånt är de, alla ska ju ut på äventyr. Jag väntar lite till med mitt och nöjer mig med Oslo som äventyr just nu. Det känns faktiskt riktigt bra.

Ikväll är det tacos och öl, sen är de vidare till limpan och comp!
Som sagt, äntligen fredag.


Lite bilder från igår (ni får en bild på min nya skor också bara för jag är såååå nöjd med dom,hihi!)


woooooken!

Idag har det varit lite övertid. Men jag orkade inte jobba ända till halv åtta utan gick vid sex.
Imorgon åker Lollo hem, och vi har inte hunnit träffats alls mycket. Varit jobb för oss båda och en massa flängade omkring. Men ikväll tänkte vi laga lite wook och ha de gött, wook är gött!

Just det, idag kom första snön. Vafan, snö liksom? Jag gillart inte, inte nu iaf. Jessie är dock helt lyrisk och snart sätter väl hon igång julmusiken och börjar med julpynt och julbak. Jaja, den där Jessie.



bokat!


nu är det bokat,
gööööött!

.

Det var inte igår, men så vidare mycket har inte hänt. Mest jobb!
Ifredags kom mamma hit och hälsade på. Så det har varit en lugn och mysig helg. Rätt skönt att få ha mamma lite för sig själv :) Vi var på stan, de blev lite shopping och fika. Jag hittade ett par jättehöga men underbart fina skor och ett linne. Jag är inte så vidare shopping sugen nu för tiden dock (kanske därför jag aldrig har tid att använda de, eftersom de enda vi gör är att jobba jobba jobba!) Sen blev det mat på Tullins och bio. Som sagt, väldigt mysigt :)


När vi kom hem från bion i lördags så var de lite folk här hemma, så då blev de några glas vin, mys och mycket skratt till sent in på natten.

Igår kom Lollo, hon ska bo hos oss denna veckan. Kul tycker jag :)
Idag ska jag försöka träna, och sen får vi se vad som händer.
Det var ett tråkigt inlägg, men så är det ibland.

shake it, shake it like a polaroid picture!

Lördagens fest kan ha varit den bästa på väldigt länge.
Åh, vad jag tycker om mina otroligt bra och fina vänner.



fredag och ledigt!

Fredag, ledigt och solen skinner.
Jag är glad.
Denna helgen kommer nog innehålla det lilla extra, det kommer nästan bli som back in the days. Det kan faktiskt bli hur bra som helst.
Puss till er alla!

shopping!

Efter allt jobb och slit de senaste skippade vi faktiskt övertiden idag för lite shopping och mys. Det gjorde vi rätt i :)

kort men mycket bra helg

Hej!
Det är söndag, och denna helgen har varit kort men mycket bra. Helger är iofs alltid bra :)
Igår blev det lite fotboll och öl, men ingen utgång. Jag var inte alls sugen på utgång utan gick hem tidagare. Så i morse gick jag upp och tränade och solade, och sen gick jag och Karin på långpromenad. Vi gick bland annat i slottsparken, den är så fin nu på hösten. Jag tycker hösten är jättemysig när det är fint väder, och det var det ju idag :)
Efter promenad gick vi tillbaka till oss och lagade wokgryta, vilket blev svingött, och nu tänkte vi kolla lite film ett gäng, mysigt. En riktigt mysig söndag!


från ett regnigt oslo!

Det är äntligen fredag hade varit gött att säga om de inte vore för att jag ska jobba imorgon. Det är mycket att göra på jobbet, och de blir övertid imorgon. Eftersom jag ska vara ledig på fredag så tänkte jag att de va lika bra att jobba in dom pengarna imorgon, men jag får ta de!

Men lite fredagsfirande blir det ändå. Det blir mys och mat hos Karin och comp. Blir nog en del häng där i helgen, inredning på gång som sagt :)

Men det var allt för nu.
Puss från ett regnigt men mysigt Oslo.

träning!

Idag har jag faktiskt tränat och det kändes så gött. Jag och Jessie har tagit tag i det, och nu blir det seriös träning asså. Det har varit mycket glid och slappt i sommar, men nu är det dags igen. GÖTT, som sagt.

Imorgon är det fredag och Karin flyttar upp. Så himla kul, så då får vi nog hitta på något roligt ihelgen. Blir nog lite pyssel i deras lägenhet, vi ska göra hennes rum till det mysigaste. Det lär ju bli lite utav mitt andra hem, så det är viktigt :)

Och nästa vecka kommer nog Lollo hit och ska bo hos oss, det kommer ju bli hur bra som helst det med isf. Mycket roligt på gång, det tycker jag om!

Men nu ska jag faktiskt chilla vidare,
på återseende folks!

oooonsdag ta ta!

Idag är det onsdag, idag har det varit övertid, idag har jag fått lön (woooho säger jag bara, för den va go) och idag är jag riktigt frusen. Kanske för det regnat och varit grått hela dagen, så på så vis var de ju gött att de var övertid. För annars har det varit rätt gött väder här i veckan. Lite höstigt men fint!

När jag kom hem hade killarna tänt ljus i hela lägenheten, poppat popcorn och väntade in mig för att se en film, dom sa att en myskväll passade fint ikväll och det kan jag inget annat än att hålla med om!

Det var en kort update, mer hinner jag inte med för nu är det vidare till myskvällen!
Puss och gonatt!

sjuk!

Idag är jag sjuk, eller jag börjar må bättre nu, som tur är. Det började på bussen hem igår och fortsatte hela natten, magknipp och illamående. Så idag blev det inget jobb, utan bara vila och lite bokläsning. Lånade med mig lite böcker från Karin upp, så det var ju lite passande så.

Ihelgen var det mycket mys med familjen, det var behövligt kände jag. Sen klämde jag givetvis in en fest i lördags.  Och det var helt okej :) Det blev mycket dans iaf, och dansa tycker jag är kuuuuuul!



Nu ska jag faktiskt återgå till mitt bokläsande, helt fast!
Vi säger så tills vidare.
Puss från mig.

denna veckan är det min städvecka!

Idag har jag tänkt att storstäda lägenheten eftersom att det är min städvecka denna veckan. Alla ligger och vilar, jag har gjort mig en kopp te, satt på lite bra musik och tycker faktiskt att de är lite skönt att städa. Lite avslappnade på något sätt. Fast de är nu när vi flyttat till eget lägenhet jag tycker det, kanske för att det är så fint när de är städat.
Ihelgen ska Jessie till Ikea och hon ska köpa lite ramar och en växt till vårt rum, och jag ska skriva ut lite fina kort när jag är hemma. Vi känner att det är dags att göra de lite mer personligt och mysigt.
Vi fick en inflyttningspresent utav Karin när hon var här ihelgen, det var ett jättefint kort på oss tjejer när vi var i Idre över nyår. Här är det föresten:



Jaja.
Nu var det som sagt dags för lite städning.
Puss och kram,
Jennifer.