HURRAHURRAHURRA!

Idag fyller världens bästa syster år.
HURRAHURRAHURRA hoppas du haft en fantastisk dag :)
Saknar dig så, men snart ses vi och då blir det kramkalas!


freestyla och veva!

I lördagskväll blev det tacos, öl, dans och drinkar. Jessie freestyla lite och det blev gott! Sen blev det en lite barrunda på lökka. Trevlig lördag med finaste tjejerna.



fångade lite urballning på film med, vi körde loss lite.



UNDERBART LÖRDAGSHÄNG!

Även denna lördagen spenderades på Akerbrygge i solen. Det är som man laddar batterierna på nytt när man sitter där och bara njuter i trevligt sällskap.
Nu blir det lite vila, sen blir det tacos och öl med tjejerna. Jag älskar detta!

UT!

Efter en lång skypedate med min syster så ska jag nu möta Jessie, Emmie och kanske Eve (vad gör du Eve? ska du med?) på stan.

FREDAG

Igår var det fredags chill hos Eve som gällde. Och givetvis grillade vi, denna gången hamburgare, så gott!
Man kan nästan tro detta är en matblogg nu! Men vissa äter för att leva, jag lever för att äta :)
Idag skiner solen, så det blir nog att vara ute hela dagen. Dricka kaffe och äta glass. Men först skype med min kära syster, henne saknar jag så mycket.

IHEARTGRILL

Åh. Mycket grill här nu alltså, men hur gött är det inte då? Och hur mysigt är det inte? Våren är här och jag känner mig så otroligt mycker mer pepp på allt. GÖTT!
Och efter denna otroligt goda måltid, så gick jag och Jessie med proppfyllda magar till gymmet. Tungt, men gött.

yeah man!

Som sagt, då tar vi grilla idag igen! Idag blir de grillspett, fett gött.

GRLLIN AND CHILLIN!

Det kändes helt rätt att dokumentera årets första grillning, för det var så himla najs.
Så najs, att vi tänkte köra grillen imorgon med.

en rätt galen helg.

Ja, det har det minst sagt varit. Idag har jag varit så trött och sliten, men det var det värt.
Ni ska få den i korta drag.
I fredags var det fest, förmodligen en bland det flummigaste kvällarna på länge.
I lördags laddade vi batterierna i solen på Aker Brygge (det är vår i Oslo!) och på kvällen blev det fest, denna gången följde Eve med också.
I söndags grillade vi för första gången i år (jag har dokumenterat detta väl, så ni ska få en liten film på det sen!) och sen blev det en hel dels chillande.
Ett litet bildregn.
vi var på qadiz, drack öl, dansade och träffa lite annat folk innan det bar av hem för efterfest hos grannarna.


underbara sol, underbara aker brygge.



Eve frågade mig "ska jag ta med minttun?" detta kan bli en spännande kväll tänkte jag.

Sen blev det lite utav en barrunda på Grönlykka skulle man väl kunna säga. Sjukt trevligt!



Vi grillade för första gången i år, och det var sååååå gött!


Hoppas ni hade en lika trevlig helg som jag hade.
Kram!

FRIDAY

Äntligen fredag.
Förut: skype med min fina syster och Anders. 
Nu: möta Lollo, fredags öl och tacogratäng.
Sen: Grönlykka och mer fredags öl?
Låter det inte som en perfekt fredag? Jo.
Ha en fin fredag mina vänner!

LOUISE

Jobba, hem, duscha. TRÄFFA LOLLO! Underbart, nu kör vi Lollo :)

STRIKE A POSE


Ojoj, här var det posing bigtime, men det är lite kul det med ibland.

NIGHT OUT!

Sådär ja, då blev det en liten film igen. Inte lika nöjd med denna som de andra, men lite kul är det iaf :) Ett jättebild spel. Enjoy!

SÖNDAG och MÅNDAG

Söndagen hade jag rätt mycket huvudvärk. Men pizza och plugg stod på schemat, klarade av båda. Sen var det ut till farmor och farfar för lite fika, och en film kväll hos pappa. Men jag somnade fort i soffan.

mina kära vänner, detta är världens godaste pizza!


På måndagen hade jag tagit ledigt, jag skulle träffa min lärare i historia, skrev prov, fick mvg (glad tjej, hej!), sen skulle pappa visa mig deras lilla garage dom håller till med sina motorcyklar, sen bar det av mot Oslo igen.

LÖRDAGS

I lördags hade åt jag och mamma god mat, sen kom Jessie. Då åkte vi hem till Albin för att spendera eftermiddagen där tillsammans med honom och CJ. Vi chillade mest och pratade en massa skit och jag fick med mig en OKOK mössa hem, nöjd så att.
och så lite OKOK


HEJ PÅ ER

Hej på er mina kära vänner!
Dålig update här, men lätt hänt när man haft en otroligt bra helg som har innehållet allt en bra helg ska! Det har tagits så otroligt mycket kort, så jag har tänkt att göra en snapshot film igen. Hoppas jag att ni tycker är kul, för det tycker jag :) Perfekt syssla att göra när man åker buss.
Puss och kram,
Jennifer.

äntligen hemma!

Så, efter några timmars bilåkande är jag äntligen hemma. Har träffat mamma och Lasse en sväng, men nu ska jag träffa pappa och Jenny. Det har öppnat ett sushi ställe som vi ska prova, mums!

IT'S TRUE

idag tycker jag den passar väldigt bra in.


LOVE OUT OF LUST

Som sagt, idag åker jag hem till Falköping. Jag har saknat min familj och mina vänner otroligt mycket de senaste, så det ska bli så himla mysigt att få träffa dom lite.
Hoppas ni får en underbar fredag mina vänner.
Kärlek,
Jennifer.

mangiamo

Igår var det som sagt italensk mat som gällde, resturangen hette Mangiamo. Jag åt typ världens goaste pizza, det var soltorkadetomater, scampi, ruccola och mozarella på! Det var tivoli i munnen helt klart. Och Fia åt en lasange som såg minst lika god ut. Sen var det ett väldigt trevlig sällskap också :) Iaf, en otroligt mysig resturang jag varmt rekommenderar.
Imorgon bär det som sagt av mot gamle Falköping, och det ska faktiskt bli väldigt trevligt. Hela helgen är i stortsett redan uppbokad, men det är gött.

THREE LITTLE BIRDS!

Ok, här händer det inte allt för mycket. Men vissa veckor är det så.
Mycket träning och plugg. Igår var vi dock ute och åt på italiensk resturang, men det får ni se lite senare. För nu är jag i ett plugg mode men snart blir det träning och därefter lite packning för imorgon åker jag nämligen till hem till Falköping :)

beroendeframkallande nötter!

Dessa nötter hade jag liksom aldrig tänkt på att köpa förrän Fia och Eve rekommenderade som skarpt. Och nu är jag fast, jag har en ständig craving efter dessa nötterna och det är faktiskt lite jobbigt alltså. Något annat jag suktar efter är Falköpings pizzan, men den får jag smaka ihelgen. Mycket mat nu, men jag lever för att äta!
dom kanske inte ser ut att vara så mycket för världen men vi snackar goa nötter alltså!

meatmarket och nettan!

Igår var det överraskningsfest för Anette på Meatmarket på Tjuvholmen. Vi åt otroligt god tapas och drack gott vin. En jättemysig och rolig kväll!

WHITE

På Karl Johan just nu finns det massa skulpturer och likande, och jag tyckte denna var så himla fin.

och IDAG!

Idag har det minsann varit vår i Oslo och oj så glad jag varit! Så det blev invigning av den nya skinnjackan och jag bara njöt. Vi var en sväng på stan och köpte födelsedagspresent, sen var vi på grand hotel för att ta en fika och sen blev en promenad hemåt! Nu ska jag fixa mig lite för sen blev det överraskningsfest för Nettan som fyllt 30 ikväll!

IGÅR

Igår var jag hos Emmie, vi åt tacos, drack rödvin, dansade och pratade om allt mellan himmel och jord. Fin kväll, rolig kväll, otroligt trevlig kväll. Mer sånt Emmie!

ÅH, älskade fredag!

Det är lite tråkigt att jag ständigt går och väntar på fredag och helg, tråkigt att jag inte riktigt uppskattar varje dag lika mycket, men det är en sån period just nu!
Men iaf, fredag it is och nu blir det mat och rödvin, så gött!
och förlåt för den tråkiga uppdatering de senaste, men nu är det helg och då lovar jag att det kommer lite roligare bilder! PUSS!

TRUE COLORS

Färjan till Montezuma, Costa Rica 2010

365 DAYS AGO

Ja, för exakt ett år sedan var jag i Santa Teresa, Costa Rica. Jag hade gärna varit där idag. Idag har jag haft en riktigt dålig dag. Varit sjuktrött och gnällt lite för mycket, dragit fetast vurpan och slagit mig, igen! Jag hoppas verkligen det var den sista för i år, för jag vet inte hur mycket mer jag orkar.
Men dagens plus är att jag redan hunnit plugga överraskande mycket!
Santa Teresa, Costa Rica 2010