regninga fredag.

Det reeeeeeeeeeeeeeeeeeegnar för ovanligthetens skull i Falköping. Och jag har ett jäättelångt hål. Men jag och Karin har varit och käkat på stan och nu har hon lektion. Jag väntar på min sista lektion nu, hälsopedagogik, vi ska ha redovisning. Jag har liksom haft en lektion idag och började 9.50 och slutar 15,20. Mitt schema asså. Men jag har varit effektiv på mitt hål, gjort lite naturkunskap, hälsopedagogik, svenska och matte. Så nu kan jag liksom chiiiiiilla ihelgen.
De jobb dirket efter skolan men jag hoppas på en luuuuuuuuuugn fredag. Jag orkar ingen stress. Jag orkar faktiskt inte jobba alls. Hade hellre chillat med de andra tjejerna ikväll och åkt till Göteborg och festat imörn. Sånt är det.
Hepp, nu ska jag  leta efter lite foooooolk.
So long.

ååho!

Heeeeej!
Blev inget jobb igår, ringde och sa att de var mycket i skolan. Det är mycket i skolan. Men jag åkte hem till Björn och pluggade, lagade mat och sen åkte vi iväg och bowlade. Det var rätt kul faktiskt, och det gick helt okej :)
Idag skulle jag också jobbat med jagt tyckte de att jobba imorgon och lördag fick duga. Skönt med lite ledigt när man går i skolan och så faktiskt.
Idag har jag beställt en fin höst/vinterjacka för de är behövligt nu. Så får hoppas den kommer i början på nästa vecka :) På lördag ska jag till Göteborg och inhandla lite hööstkläder, det är svinkallt i skolan och behöver lite koftor och så.

Ikväll lagade jag lite mat, som sedan jag, Björn, Johan och Emelie åt. Efter de kollade vi film, lite mystorsdag.
Men de var det.
FETT? haha.
Puss.

läggdags!

Kom hem från jobbet för ungefär en halv timme sen, jag är jättetrött idag också. Gick direkt ifrån skolan till jobbet, men idag var de lugnt och tur var väl det. Men det blir visst jobb imorgon också, sen är jag ledig torsdag sen är det jobb hela helgen. Men jaja. Det tar lite på krafterna känner jag.
Men jag är lite sugen på shopping, behöver lite nya koftor och så. Hösten är ju här typ, fint men svinkallt ute. Lite jobbigt med höst nu.

Just det, fick reda på att jag ska jobba hela höstlovet, de vill jag verkligen inte. Björn åker veckan därpå och då måste jag ju träffa honom så mycket som möjligt. Kommer sakna honom massor. Ska försöka byta bort lite tider. Åh.

Jaja, godnatt folks!
Det är läggdags nu.


godnatt för jag är jättetrött.

Jag är svintrött. Kom hem ifrån jobbet klockan elva, de drog över en timma.
Det är jobb imorgon med, och plugget har dragit igång. Jag är så trött.
Ihelgen blir de också jobb, både fredag och lördag kväll. Då missar jag matfestivalen, inte för att matfestivalen är mycket att hänga i granen, men det är alltid kul att träffa folk. Men pengar behövs. Jag ska ju till England snart och då vill man ju gå lös lite på shoppingen känner jag.
Godnatt, jag är ju som sagt jättetrött.

mååndag.

Det är måndag och jag ska snart iväg till skolan, men jag är svintrött och hade hellre stannat hemma och sovit ut idag.
Det var ju som sagt Västerås ihelgen och lördagen va rminst lika kul som fredagen om inte bättre. Vi flummade omkring lite på stan innan vi bestämde oss vart vi skulle gå in. Sen gick vi till ett annat ställe efter det och sen var de donken och sen var de väntan på taxi, så vi var tillbaka vid halv fem och sen var de lite efterfest, iofs var den rätt så seg. Men jaja.
Igår innan vi skulle åka hem så åkte vi till hamnen och tog en glass, det var riktigt mysigt och fint. Det var så himla fint väder hela helgen och vi hade faktiskt ingen större lust att åka hem.
Igår kväll när jag kommit hem kom Björn och vi kollade film och åt lite, bara lite mys.

Idag går jag till tjugo över tre och sen ska jag jobba vid fyra till tio. Jag kommer dö. Och de blir troligen jobb imorgon med. åh.

   

väääästerås

Hallåå!
Vi är i Västerås nu, vi kom igår kväll. Då var de fest, och de var faktiskt riktigt kul. Vi bor hos Henrik lite utanför stan men åkte in till stan vid tolv och dansade runt på lite olika ställen men kuuuuuuuul var det.
Idag var de shopping och det blev en del, jag och Jessie gick lös ordentligt medan Stina och Ceccan var lite lugnare. Nu på eftermiddagen har vi haft picnick med Henrik och hans polare. Han går ju piliotgymnasium och bor med alla sina klasskompisar och så häromkring. Kuul! Lite fika och så.
Nu börjar alla göra sig iordning för kvällen. En del ska ut och äta, en del ska bowla, en del ska festa och några ska göra allt. Vi ska festa, äta har vi redan gjort och bowla var vi inte jättesugna på.
Det är happytimes nu.
Hare!

jag klarat!

Yes, igår klarade jag uppskrivningen. Fy fan vad skönt de känns att ha den gjord. Nu är uppkörningen bokad och de blir i oktober. Ett tag kvar, men jaja.
Igår blev det inte mycket skola och skönt det. Efter skolan gick jag till Björn, han skulle klippa sig och då passade jag på fixa lite grejer på stan. Sen åkte vi hem till min pappa och jag fick packa inför helgen. För idag åker jag till Västerås med Jessie, Ceccan, Hanna och kanske KG! Det ska bli svinkul. Komma ifrån Falköping liksom.

Men nu var de skolan, rätt soft dag idag. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

åh åh åh

Åh, jag är svintrött.
Jag lägger mig nog nu. Imorgon är de torsdag, jisses!


it dont matter to me
'cos all i wanted to be
was a million miles from here
somewhere more familiar.


lissan och skolstart!

Idag började skolan och förvånad som jag blev är mitt schema inget vidare. Men så fort mitt individuella val försvinner blir de genast mycket bättre. Men det är väl bara att kämpa på, sista året och så liksom. Men de känns ändå lite knäckande med skola liksom, åh.
Dirket efter jobbet var de körskolan, för nu är de nära mina vänner, min uppskrivning alltså. Efter jag pluggat lite teori så åkte jag och jobbade. Jag är helt slut nu.
Skolan trodde jag liksom jag skulle komma ifrån klockan 12 eller något, men jag blev kvar till 15,00 eftersom vi skulle greja med projektarbete och så. Det blir mycket jobb, men de fixar vi.

Igår firade vi Ceccan på lissan, liseberg alltså. Det var NRJ kalas och de var band och karuseller som gällde. Vi hade de svinkul och sprang omkring och åkte allt som gick att åka. Men vart tog topspin vägen? Ceccan var nöjd med sin present och de var vi med.

Ihelgen var de bröllop. Jag, Karin, Sanna och Ceccan serverade och fixade fram till tolv. Sen gick vi på´t lite vi med, och vi fem var vi hemma. Det var riktigt trevligt.

Men nu ska jag sova,
Imorgon är de skola och sen är de körskolan som gäller. Jag börjar bli nervös, osch.
Men puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

det går bra nu!

Det går bra nu, körskolan alltså. Satt där idag och nötade en stund och faserna gick galant. Gött, jag börjar bli redo för min uppskrivning, som är vääldigt snart. Nu ska jag nog försöka ta mig igenom boken också, om jag orkar.
Allt annat går bra nu med. Igår var jag, Sanna, Karin och Ceccan i Luttra och kollade till lite saker innan bröllopet och det kommer nog gå jättbra. Sen kom Björn och vi myste och kollade tv med mamma.
Ikväll är det jobb och jag börjar sex, lite ork sådär. Hade hellre åkt till Göteborg och festat lite med Jessie och comp. Men jaja, pengar behövs alltid och gött med de nu när skolan börjar och så. Måste börja shoppa lite höstkläder för de är de ont om.
Efter jobbet åker jag nog till Björn och myser lite, hihi.
 
Men nu ska jag chilla lite och göra mig ordning för joooobbet.
PUSS!


trött trött trött.

Det är onsdag och klockan är snart elva. Jag kom precis hem ifrån jobbet och är helt slut. Det var en del att göra idag och de drog över. Men innan de idag har jag suttit på körskolan hela dagen och sen haft körlektion. Jag är som sagt trött men jag har varit effektiv idag iaf. Känns bra.

Imorgon ska jag och Sanna till Skövde och köpa en jätteförsenad present till Karin. Jag var förresten i Skövde i häromdagen och köpte skor, linne och en svinsnygg jacka för 79kr, rea på H&M. Fint det. Skorna var också på rea, hade kostat 800kr och kostade nu 200kr. Jag älskar rea.
Imorgon ska jag, Sanna, Karin och Ceccan ut till Lutra och fixa lite. Vi ska servera på bröllop ihelgen så det är de som ska fixas.
Sen måste jag träffa Bjööööörn :)

Men just nu, nu ska jag sova.
Gonatt!


ooooosch.

Igår var de måndaxklubben och idag är jag bakis. Men jag hade jätteroligt igår så de var de värt.
Gick upp jättetidigt imorse för att sjunga för mamma, jag var nog fortfarande full, men sen var de tillbaka till sängen och sova dirket.
Idag är det jobb, men innan dess så ska vi käka lite och fira mamma lite.
Jag har dock ingen lust med jobbet idag, men efter idag är jag ledig till fredag och de känns bra. Sen drar ju skolan igång, och det känns knäckande. Men sånt är det.

Just det, de var karneval i lördags och vi var ninjor. Förfesten hos Karin, tåget och mellan festen hos Frida var riktigt kul, men plantis var inte alls kul och jag ångrar att jag gick in. Har aldrig kul där så förstår inte varför jag ska in. Men jaja.

Nu är de lite bråttom nu ska jag upp till stan snart.
So long.

freeeeeeedag, gööött!

Freeeeeeeeeedag och det är göött!
Idag har det varit jobb och det var en del att göra, men som vanligt så gick det fin fint.
Sen har de varit lite planering inför karnevalen med. Men det blir nog väl. Skulle egentligen åkt till Göteborg dirket efter jobbet med Stina och Jessie. Men jag hade ingen lust, detta vädret är verkligen off och istället åker jag nog till Ceccan och träffar några utav tjejerna där och kanske tar en öl lite senare. Den slår aldrig fel.

Ceccan är ju hemma nu, hon kom hem igår. Hon kom och möte mig på jobbet och vi gick hem till mig och satt och pratade långt in på småtimmarna. Skönt att ha henne hemma igen :)
Hepp, nu ska jag som sagt till henne!
PUSS!


     

som jag längtat!

Hej!
Det är torsdag, inte vilken torsdag som helst utan Ceccan kommer hem ikväll :) Så ikväll är det mys hos Ceccan. Som man längtat efter det. Iofs är jag på inringning ikväll, men det är noooooog luugnt.
Idag ska jag träffa Hanna, vi får se lite vad vi hittar på. Hon var sugen på Göteborg, så vi får väl se.

Igår var det jobb och det gick bra. Sen var det körskolan, det var inte så seriöst pluggande, men faserna gick bra. Så får kanske dra dit senare idag eller imörn eller nästa vecka. Äh, det kommer.
På eftermiddagen kom Jessie och vi gick förbi allsången i plantis, vi tyckte inte de var något att ha, utan vi gick hem till Jessie och åt lite gott och kollade lite tv. Sen åkte jag hem och Björn kom :)

Men det verkar bli Skövde idag istället, men Hanna och KG! Därja
Pusspuss.

sooool!

Igår var det sol och idag är det också soooool. Så gött.
Igår åkte jag till Göteborg och shoppade lite. Det blev en kjol och ett par svinsnygga jeans. Åh, sånna har jag velat ha jättelänge. Göööött.
Sen träffade jag Björn en sväng,  och gick jag och Karin till Jessie där även Stina var. Vi kollade film, givetvis en skräck film. Den var faktiskt riktigt bra. Sen planerade vi karnevalen lite, ingen extrem utklädnad men en liten ball så. Sen gick jag hem till Karin en sväng och sen hem till mig. Det skulle varit personalfest och måndaxklubben igår, men jag hade ingen ork för det, och det verkade inte mina arbetskamrater heller ha. Så det blev inget.
Idag är som sagt jättefint väder och sool, men alla jobbar. Men jag och Stina skulle nog iväg och sola och bada idag :)

Ceccan kommer hem på torsdag och som jag längtar!
Nu ska jag iväg, pusspuss!

simsjön.

Hej!
Det är sol idag, och rätt varmt. Så gött.
Jessie ringde och väckte mig imorse och sa att Hanna och KG skulle komma och hämta mig snaimage177rt för vi skulle till simsjön. Jag klädde på mig åt frukost och åkte iväg. Det blåste rätt mycket ute i simsjön men vi hade det trevligt iaf. Det har jag alltid med mina tjejer :)

Igår var det jobb som sagt, och jag jobbade nog i 13 timmar igår. På kvällen var det svinmycket att göra och jag och Cintia sprang runt och serverade dricka och mat. Men vi hade svinkul iaf och vi bara skrattade. Mitt i allt så gick strömmen, hela Mingus släktes. Jag, Cintia och Emil hade ingen anning vart proppskåpet fanns. Men de löste sig, givetvis.
Jag var hemma vid halv två. Då var Björn hemma hos mig. Myyys! Honom har jag saknat :)

Nu ska jag göra iordning mig, för nu är det jobb ikväll igen. Sen är jag lite ledig och det ska bli skönt. Det ska tydligen bli bra väder så.
Peace.


jobb och jobb.

Hej!
Jobbade lunch idag, det gick som vanligt jättebra. Hade planerat in en myskväll med tjejerna ikväll men nu ringde Peter mig och fråga om jag kunde hoppa in och jobba ikväll också. Så det blir jobb ikväll. Men men, får åka till tjejerna efter jobbet. Sen måste jag hinna med att träffa Bjöörn med. Honom saknar jag.
Nästa vecka är jag ledig lite, så då måste jag till Göteborg och kolla lite. Verkar inte bli Skövde imorgon, tar de lite luugnt istället.
Ne nu ska jag ta mig en powernap innan jag åker till jobbet igen.
Pusspuss!

som på räls

Hej!
Idag var det som sagt jobb och det var mycket att göra idag och tiden gick fort. Sen var de körlektion och det gick som på räls. Nu är de ju teorin jag borde ta tag i. Får bli nästa vecka. För då är de inte långt kvar till uppskrivningen. Det ska bli så gött att ha den gjord den.

Efter jobbet cyklade jag ut till pappa och sov en stund. Jag blev jäättetrött efter jobbet. Men imorgon är det fredag och helg. Då blir de nog mys med Karin, Sanna och Jessie på kvällen.
Och på lördag ska jag nog till Skövde en sväng innan jobbet, lite shopping. Jag jobbar lördagkväll med det gör inte så mycket, det ger ju peeeeeeengar liksom.

Ceccan verkar komma hem tidigare än planerat, redan onsdag talades det om, och det ska bli sååå skönt att få hem henne. Jag saknar henne massor, hiiihi. "Då hittar jag la er i en soffa in på småtimmarna" haha! Ceccan förstår.

Ne, jag ska kolla en film nu!
So long.

jobb och amy

Hej!
Idag har det varit jobb. Jag var jätteflummig på jobbet och Cintia bara skrattade åt mig. Det blev fel och jag glömde lite saker, men till slut blev allt väl. haha.

Igår var de tungt på jobbet, men Emil var snäll och lagade god mat till mig. Jag var nämligen trött på taco och nachos. Så han gjorde en jättegod pasta åt mig. Sen åkte jag hem och sov, jag var död. Mitt huvud och mina fötter värkte.
Jag och Jessie har planerat lite inför karnevalen, utklädnad och så. Vi kommer vara snyggast. Oj vilken bra utklädnad vi har kommit på. Nu gäller det bara att få de lika snyggt som vi vill, men med lite kreativitet så kommer det bli bra!
Fast vi har både en plan A och B, så det löser sig.

Just det, sen hultan har jag börjat lyssna på Amy Winehouse, hon är rätt bra.

Jaja, nu ska jag kolla lite tv.
Puss!