be excited be excited!

Nu är nästan allt fixat inför Idre imorgon, bara lite packing kvar.
Jag har precis kommit hem ifrån jobbet, och det gick inget vidare asså. Jag var så stressad och uppe i varv när jag kom till jobbet så det blev bara fluuuuummm asså! Men det tyckte nog Ann-Sofie och Emil bara var lite kul.

Jag är jättetaggad inför Idre och det kommer bli en bra fest asså!



Jag kollade på Waynes World häromdagen, och de är bäst.
Party on Wayne!
Party on Garth!

Gott Nytt År!

fixar!

Idag är jag stressad!
Jag försov mig och jag har tusen saker att göra idag inför Idre. Vi åker ju imorgon.
Packa har jag precis gjort, eller iaf börjat. Jag måste till pappa och fixa lite saker, jag och jessie ska handla och sen ska jag göra en lasange att ta med mig upp. Iofs skulle nog mamma hjälpa mig med den, för jag jobbar fem till nio idag. Som sagt, jag känner mig stressad.

Men kort då.
Juldagen var bra, det var svinmycket folk ute, nästan lite för mycket. Men kulkul! Vi var i dykarhuset en sväng, sen gick jag, Karin och Henning hem till mig och satt här och festade tills de bar av till terrassen då.
Annan dagen var kuul den med, först var vi och åt kalkon och körde julklappsrace hos mina kusiner och sen åkte vi vidare till Dahlöf familjen, åt och spelade julklappsracet där med! Det var naaajs det med. Chill och så.

Men som sagt, jag har ingen tid att sitta här egentligen.
Gott nytt år då!

jul

Heej och God Jul!
Igår var de julafton och som alltid är de ju lite extra mysigt asså. Det började hos mamma med en mysig frukost och lite julklappsöppning som de brukar vara. Sen åkte jag förbi familjen Green och önskade dem en God Jul och gav dem en klapp. Vidare till pappa och julbord hos familjen Jonsson och sen förflyttade alla sig till farmor och farfar och en avslutning i kyrkan på midnattsmässan.
Det var kul att träffa släkten och det blev en hel del skratt. Julklapparna är jag jättenöjd med!
Det var min julafton i det stora hela. Lite fläng hit och dit, men det är ju så det ska vara.
Jag pratade med Björn igår och dom skulle på picknick på stranden och dom firade visst jul idag istället. Dom skulle på barbeque- och poolparty. Det låter ju inte helt fel asså.

Idag har jag tagit de lugnt och sovit ut. Det var längesen jag sov ut ordentligt så det var behövligt.
Ikväll blir det fest för min del, som det säkert är för de flesta andra med. Det ska bli kul. Men innan det är det kalkon middag hos mamma. Kalkon är gött.

Men nu ska jag göra mig iordning och hjälpa mamma med maten.
Ha de bra och god fortsättning!


fredag och helt slut.

Jag är helt slut! Igår jobbade jag kväll och det var jättemycket att göra och så mycket disk som vi hade har jag nog aldrig varit med om förut, och ändå var de en torsdag. Jaja, jag jobbade lunch idag och det var lika mycket att göra då! Jag jobbade med Nate, Cintia och Jocke. Det var första gången jag jobbade med Jocke, han var jätterolig och ser fram emot att jobba med honom mera. Haha.
Jaja. Igår på dagen var jag i Skövde med Karin och vi handlade lite julklappar och en present åt Jessie. Hon fyller ju år när vi är i Idre och en present ska hon ju ha! Jag hittade en jättebra julklapp till Björn. Den kan jag iofs inte skicka över så den får han när han kommer hem.
Jag har en julklapp kvar och den ska jag snart iväg och köpa.

Jag fick min julklapp av Björn igår, det var ett jättefint halsband och jag blev gladgladglad :) Han är bäst.

Ikväll får jag se vad jag ska göra, jag jobbar heldag imorgon, dvs 12timmar, så det blir nog rätt lugnt ikväll. Kan vara skönt med en hemmakväll.

Nu ska jag iväg och handla julklappen!

jullov.

Det är jullov och jag är fortfarande lite sjuk.
Var i Skövde idag med Emelie och köpte lite julklappar. Nu har jag bara några kvar, men det fixar jag på torsdag.
Har hittat en jääääääääättesnygg kjol jag vill ha på nyår, wooo!

Imorgon är de glögg kväll hos CJ och planering inför Idre. Som jag längtar, och vilket gäng vi är! PUSS!


Karin är snygg, PUSSigen.

you give me..

you give me grace
in a world that doesn't sleep at all
you give me grace
it's a place I've never been before
you give me grace
and in all of the confusion you're the peace in my soul
that's why I will never really be alone







julpynt.

Det är julpynt idag, mamma har bakat och jag och emelie klädde granen. Vi vill ha upp den nu innan jul, för efteråt är de dags att börja fixa lite innan flytten. Vi flyttar ju i januari.

I fredags träffade jag Henning, det var riktigt kul, för honom träffar jag inte så ofta längre. Men nu är han hemma ett bra tag och det gillar jag. Vi kollade lite film och pratade, det blev en rätt tidig kväll för jag skulle upp tidigt och jobba.
Jobbet gick jättebra, och det var en lugn dag.
På kvällen träffade jag Ceccan, vi åkte till mingus och tog några drinkar. Cintia och Nate kan de där med att blanda. Men det blev ingen utgång, utan det var mest trevligt att sitta där och prata lite. Ceccan har ju fullt upp hela jullovet så det blir inte så mycket chill där inte.

Imorse ringde Björn och väckte mig :) Det är alltid lika kul att prata med honom och se vad de har för sig. Det får mig att längta till mina äventyr ännu mer. Jag och Jessie har fått ett sånt erbjudande vi måste ta, men först ska vi jobba ihop lite pengar sen så bär de av.
Björn sa att han hade skickat en julklapp till mig och att den borde komma innan julafton. Jag blev jätteglaaaaaaaad! PUSS!

Idag känner jag mig lite sjuk, jag har jätteont i halsen och har haft det sen ållympiaden, och är förskyld och känner mig lite febrig. Det ska bli skönt med jullov, verkligen.
Men nu ska jag iväg och hämta kinamat.
Gott gott!


ållympiaden.


Igår var de fest, och jag hade svinkul.
Idag är jag trött och bakis.

image212

festfestfest!

Ikväll är de ålle och imorgon är de ållympiaden och jag är riktigt laddad!
Igår sydde mina och Eminas clownbyxor, dom blev fruktansvärt snygga och jag är bara pepp helt enkelt.
Men först är de skolan.
Sooo long!

joooobb och trött.

Jag har precis kommit hem ifrån jobbet och är jättetrött. Det har varit rätt mycket att göra ikväll, men var lite kul innan vi stängde, då kom massa kompisar förbi. Dom festade, jag blev lite sugen också, men jag håller mig till ållympiaden. Är riktigt laddad!

Igår var det mys hos Jessie. Dom har ju köpt en hund, och den är jättesöt och jättelekig av sig! Vi kollade idolfinalen, och sen åkte några vidare till CJ och kollade film. Mysmysmys!

Idag var jag och CJ och kollade på när Karin spelade pingis och sen jobbade jag som sagt. Jag är helt slut.
Men imorgon är det söndag och då ska jag nog till Göteborg. Jag har lite julklappar att handla och lite mer som ska inhandlas! Så det ska bli gött.

Ne, nu ska jag nog faktiskt ta och ringa Björn.
Hare gott folks.

they made a statue of us

Heeej!
Här sitter jag och lyssnar på en låt som Simon gjort om, den är riktigt skön faktiskt. Han har lite känsla för de där, han är faktiskt numera DJ på våra förfester, och han gör de bra!
Jaja. Det är innebandy som gäller ikväll, och det ska bli kul för jag har suttit och pluggat en bra tag nu och känner att röra på sig skulle inte sitta helt fel. Jag var och tränade igår, och det känns riktigt skönt att ha kommit igång med träningen igen. Nu ska jag bara tajma in mina "träningstider" med Karin så blir de lite extra kul.

Idag var skolan riktigt lugn, mitt schema har blivit jättebra nu när lite lektioner försvunnit. Känns gött med sovmornar och korta dagar på schemat. Men det är fortfarande massa plugg som ska göras klart innan jul, prov hit och inlämningar dit, men som sagt, snart är det lov.


Snart är de ållympiaden och vi har fixat lokal. Vi blir nog några klasser som kör ihop och det kommerimage211 bli brabrabra!
Ne jag har inget mer att sääääääääääääääääga.
Hejdå.












sööndag och lite plugg.

Ytterliggare en vecka har gått och den har gått fort. Det har varit praktik och visst kanske de inte var så kul alltid, men jag och Emina lyckades skratta en hel del. Personalen var loove, och svinrolig helt enkel.
Varit rätt skönt att komma ifrån skolan en vecka, lite behövligt kände jag.

I fredags var de mys hos Jessie. Jag, Jessie, Linus och Johan kollade idol och åt lite gooott. Sen åkte jag vidare till CJ och killarna och kollade film och åt bullar. Det var mysiigt. Var kul att träffa lite folk, eftersom alla varit ute på praktik och man inte sett dem på en vecka :)
Igår gjorde jag inte alls mycket utan det var jobb på eftermiddag/kväll. Det var jääättemycket att göra och jag var rätt trött. Men det gick bra ändå.
Idag ska jag plugga lite, har en del denna veckan som måste göras. Sen ska jag nog åka till Skövde en sväng. Ska hämta pappa så tänkte passa på att kolla lite. Har fortfarande inte hittat de stövlar jag vill ha!

Jag pratade precis med Björn. Dom har inte ens varit borta en månad fast ändå känns de som om de varit borta i evigheter. Jag saknar honom, puuuuuuuuuuuuuuss! Bra har dom de iaf, och varmt! Jag vill också ha soool och varmt.
Jaja, nu ska jag göra mig iordning..