kaaarin!

Karin kommer hit närsom helst.
Vi har inte träffats på jättelänge, så vi har massa att ta igen. Lite mat blir det på det också!


mkt bra nu.

Vilken helg, helt underbart väder, bra fest, bra mys, bra shopping. Bra helg helt enkelt!
Har inte så mycket att blogga om, men jag har en otroligt fin pojkvän som ligger i min säng och jag tänkte gå och mysa med honom nu.

Godnatt vänner!

torsdag!

Kom precis hem, det var tapas och öl på schemat ikväll! En liten avskedsmiddag för Linn och Sara som ska ut på äventyr, och imorgon ska dom ha avskedsfest. Kommer allt sakna dem!

Nu blir det Sex and the City och sängen.
PUSS!

helgen i stora drag!

I torsdag var det ju Moneybrother med Agnes, Malin och Frida. Det var väldit bra, över min förväntningar helt klart!


I fredags var det grill och lite utgång på Cosmo, najs!


I lördags var det fest hos Malin och tjejerna och det blev en hel del dans, också najs!
Igår var det mys och grill på Martins takterrass hela dagen, så himla bra. Sen på kvällen var det tacos och jazzkonsert på Blå. Det har varit en helt underbar helg.

Idag är jag lite sjuk. Förkyld, halsont och lite feber. Men jag ska ta och göra en paj och sen gå till Martin för lite mys och film.
PUSS!

påsk i hemsedal!

Påsken i Hemsedal var helt lovely! Det var så kul att träffa Henning, Simon och Johan! Anders B och Anders M var också där och hälsade på så vi var ett gött gäng asså. Lördagen var den bästa, den började med amerikanska blåbärs pannkakor, och se var det åkning, grill och öl i backen, sen var det givetvis After Ski och utgång!Det var lite bilder!

Ikväll blir det Moneybrother och öl, najs!
Puss, Jennifer.

hemsedal!

Nu åker jag till hemsedal efter två jättemysiga dagar med Martin (puss)!
Pratade med Henning igår och vädret var kanon, så jag hoppas det håller i sig över helgen. Gött väder, bräda, öl, fint umgänge, afterski.. listan kan göras lång!

PEACE, Jennifer.

will you still love me when you can't see me anymore?Jag hoppas på bra väder hela helgen!
För på torsdag funderar jag och martin på någon utflykt och på fredag åker jag till hemsedal där simon, johan och henning är (visst låter det löööööövely?)
Och det vore rätt najs att kunna glassa lite i sola då asså!

najs helg!

Det har varit en jättebra helg, igen. Jag har bara bra helger nu för tiden, och det känns givetvis väldigt najs!
I fredags var det afterwork som sedan ledde till en spontan fest. Köksfest hos Ankan och sen vidare till Erik och Dennis och sen utgång på Yatzi, bragrejjer! Jag tror typ att jag och Agnes var häftigast i Oslo dessutom, lite yeah på den faktiskt, haha!Igår var det en sväng på stan och sen mys hos Sara och Linn och sen blev det lite fest iaf, helt okej!
Men idag var nog den bästa söndagen på länge. Jag var ute och sprang imorse och sen mötte jag och Jessie upp tjejerna på Aker brygga för en kaffe och sen blev det grill på takterrass. Ett gött gäng som chillade hårt i gött väder lite så!


idag är det torsdag...

och det är lika fint väder idag igen!
Jag gick hem till Martin efter jobbet och myste lite, han åkte till Göteborg idag över helgen så det var lite pass på, och sen gick jag till stan och shoppade. Hittade ett par jättesnygga jeans och en tunika, lite vårigt så!

Sen gick jag ut och satte mig i solen och skrev lite i min dagbok, jag älskar verkligen att skriva dagbok.Nu är det mat på gång känner jag.

grill!

Idag är det onsdag och hur bra väder som helst!
Jag var ute och sprang efter jobbet och nu ska vi grilla ett gäng, najs!