GLIIIDA

Och så var måndagen snart över, gött eller vad. Hade riktigt söndagsångest igår, ville inte jobba. Känner mig rätt färdig med att jobba, hade gärna tagit lite sommar nu. För i sommar mina vänner då ska jag bara ta på mig glajjorna och glida runt och göra massa kul. Men det är ett tag kvar dit och tills dess ska jag kriga vidare, kommer gå fort för det ska hinnas göra en himlans massa kul innan sommaren är här!

gillart!

Den här går varm hos mig just nu.
Sen är musikvideon rätt mysig med.

emelie

Min syster hon heter Emelie och hon är den absolut bästa systern. Hon är så otroligt snäll och omtänksam, rolig och flummig, peppande och glad! Vi har en otroligt bra relation och jag tycker det är jobbigt att inte ha henne nära. Nu är hon ute på äventyr, och det är hon verkligen värd, men jag önskar jag kunde vara där med henne ibland, typ som idag.
pic marie

LÖRDAG

Idag har vi varit på stan och shoppat lite, det blev ett par svarta höga jeans och en jeans jacka från secondhand. Secondhand shopping är nog den roligaste shoppingen som finns!
och idag saknar jag lite, saknar vänner och familj. så skickar lite extra kärlek till er idag!

GOOODBYE!

Igår var det 3rätters och hejdå fest för vår kära vän Anders! Nu var det hans tur att flytta från Oslo och bege sig ut på äventyr i varmare länder. Anders, kommer sakna dig!

vi hejade som aldrig förr!

Igår var det ju som sagt skidVM på holmenkollen som gällde, och oj så trevligt vi hade! Vi hejade som bara den, vi tog ju guld för tusan, och sen fick vi våra seconds of fame när Lasse sa att han såg oss på TV! Efter det var det en god 3rätters middag, en himla massa gratis dricka och dans i källarpubar man inte visste fanns!
Jag har nog dom bästa arbetskollegorna alltså, tack för en otroligt trevlig och rolig dag.

och som sagt, vi var glada för guldet!


TAGGA!

Yes, nu mina vänner är de full fart framåt.
Imorgon blir det en heldag med jobbet (vi snackar 06.40 - ... framåt småtimmarna?) det blir jobba halvdag för sen åka upp till Holmenkollen för att äta lunch och kolla VM, senare är det show och prisutdelning, och därefter middag. Ska bli riktigt kul!
På fredag ska Anders (och jag ska ju hjälpa till) bjuda på 3rätters och sen blir det utgång, för han flyttar hem på lördag. Och sen fick jag veta att Frida ska komma till Oslo ihelgen och henne har jag inte träffat på svinlänge, så det ska bli så mysigt att träffa henne.
Vilken vecka mina vänner, vilken vecka. Kan ju inte annat än att vara en glad tjej just nu!

min JESSICA PERISKA!

Och som om det inte var grädden på moset att Jessie kommit hem så fick jag några presenter av henne, hon vet då precis vad jag gillar.
Jessie, det är min bästis. Jag har många bästa vänner, men jag har en bästis. När vi gick i 5an, då skrev vi på ett kontrakt att vi ville vara varandras bästisar. I år firar vi 10år, men det känns som vi firar 22, för jag kan inte riktigt föreställa mig att hon inte varit med mig hela livet, för hon har liksom alltid varit där!
då..


nu...


och du Jessie, satt precis och kolla igenom våra gamla bilddagböcker, kan man annat än skratta? Vi måste ju bara göra ett fotoalbum, Jessie och Jennifer mot världen ska de heta, blir vårt projekt framöver :)

iheartfika!

Idag blev det en fika med Emmie och Jessie. Åh, så mysigt! Emmie har jag träffat på tok för länge och Jessie har varit i Thailand i 3v och kom hem idag. Jag älskar kära återseende.
Kameran glömde jag hemma, men vi har ju fikat ihop förr!
fast Jessie, hon är typ tusen gånger brunare än på denna bilden.

en t-t-trevlig söndag

Jo, solen sken och himeln var blå, men det var ack så kallt ändå! Men det blev en brunch, promenad och två kaffe. En otroligt trevlig söndag. Nu blir det lite plugg tills solsidan börjar.

SÖNDAG

Solen skiner och himeln är blå. Nu blir det fika och promenad med Anders!

IGÅR

Igår blev det en mysdag med min kära vän Evelina. Vi secondhand shoppade, drack te, åt sushi, pratade sommarplaner och tog en öl på Qadis (ja, det blev faktiskt bara en öl!). En otroligt mysig lördag.

FRÅN LUGNT OCH TREVLIGT TILL FEST!

Så igår var det middag på Yayas med Anders och Vegard som gällde. En lugn och trevlig middag slutade med en halv pub runda. Men oj så kul vi hade och oj vad vi har varit sletna idag på jobbet, men värt det var det!

TORSDAGS LYX!

Anders flyttar hem nästa vecka och innan det vill han äta på Yayas. Och det ställer jag så gärna upp på, så nu sticker jag till Yayas för att äta lite gött!

MISS U GUYS!

Idag saknar jag några fina vänner extra mycket, dom har jag inte i min närhet just nu.
Jag önskar att man kunde ha alla nära, helst under ett och samma tak, samtidigt. Det vore något det va?
sen har jag en massa fler vänner jag också saknar givetvis :)

ett ♥ till er alla!

Idag är det alla hjärtans dag, en dag som jag tycker är rätt fin.
Hoppas ni haft en underbar dag fylld med fina ord och många leenden!


en blev fyra

I augusti på min och Agnes tågluff gjorde jag min senaste tatuering. Det var min fjärde. Jag hade bara tänkt göra en från början, men det blir ju inte alltid som man tänkt. Nu lurar jag redan på min femte, men den ska jag vänta med ett tag. Först ska jag njuta av dom jag har lite till..
den fjärde

i got bruises on my knees for you

Idag har jag inte gjort många knop. Sovit lite, kollat två filmer, pluggat lite och ätit kladdkaka. En helt okej söndag och jag känner mig redo för en ny vecka fylld med träning och plugg, ja så redo man kan bli med andra ord..
Igår drog jag feta vurpan och slog i knät, det började blöda och gjorde så in i ont. Och det verkar fortfarande rätt bra, livsfarligt när det är så halt ute alltså. Just i skrivandets stund ser det inte så illa ut, men tippar på att ett stort och fint blåmärke kommer pryda mitt knä snart. Jag ska dokumentera detta!

LÖRDAG KVÄLL

Det är ju faktiskt bara lördag kväll en gång i veckan, och jag tänker unna mig en öl i gott sällskap idag. Jag har både tränat och pluggat idag, så det är jag värd kan jag tycka.

OPERAHUSET

och efter UFF blev det en promenad till operahuset, otrolig fint idag. Men fruktansvärt kallt och blåsigt, mina händer höll på att frysa ihjäl när jag tog fram kameran.
Idag är det ju fredag och ikväll blir det bara lugnt. Tänkte titta en film och kanske beställa pizza, mys på högnivå. Grannen däremot har haft fest sen klockan 15.00.

UFF

Jag har egentligen shoppstop, bigtime. Men så var jag nere på stan för att lämna in mitt skattekort och så gick jag förbi UFF och såg blev det visste lite shopping ändå. Men en skinnjacka och denna tröjan för knappt hundra lappen kändes inte så farligt!
förresten, sol och värme jag är redo för dig nu.

hjärta

Wiho, skypeade precis med min fina syster. Mamma och pappa, hon ser bra ut och mår bra. No worries!

DAYTIME!

Och så kommer daytime filmen från helgen i Malmö också. Vet inte om jag är riktigt lika nöjd som med den förra, men iaf, här har ni den :)

 

Igår var de träning och plugg, idag var det träning men inget plugg, har en sån huvudvärk att jag verkligen inte orkar. Får ta och titta igenom det imorgon istället. Annars så händer det inte så jättemycket just nu mina vänner, men de är rätt skönt med lite lugn ibland också.

NIGHT OUT IN MALMÖ

Här kommer en rätt flummig, stimmig men go film från vår utkväll i malmö!
Hoppas ni gillar den. 
och sen kommer det en daytime film så småningom också!

ON MY WAY HOME

Och så var det den långa bussresan tillbaka till Oslo som stod på schemat idag. Men efter en sån underbar helg som jag haft känns det faktiskt helt OK att sätta sig på bus4you och bara börja pilla lite på filmen vi tänk göra.
Så, så ser min söndag ut. Hur ser er söndag ut?


look up, honey!


så bra!

Här sitter jag och trivs, hos min finafina vän Agnes och hennes Robin.
Igår var det all in, det skulle de varit ikväll också men vi kände att vi heller körde på italiensk afton, så vi håller på och lagar massa mat, så som pizza och bruschetta.
och sen har vi haft ett litet projekt denna helgen, en liten film. kommer bli fet, så håll utkik!

we dont waste no precious time

Ne, sanna mina ord det gör vi verkligen inte! Jag kom fram till Malmö igår vid 23.00 och det var bara till Agnes och lämna grejerna för att sen ta en öl och gå ut och dansa på Debaser.
Idag är det helt OK väder och vi ska ta oss en tur på stan tror jag.

we dont sleep when the sun goes down

Nu åker jag till Malmö för att hälsa på min kära vän Agnes, otroligt efterlängtat!
Åh vad roligt, så väldigt roligt!

THE WAY TO THINK!

Hur många gånger har man inte hört de ordnar sig alltid, hur många gånger har man själv sagt de ordnar sig alltid, och hur många gånger har det alltid ordnat sig. Typ jämt, det är liksom lite så man får tänka.

DET ÄR DAGS!

Idag skrev Karin såhär till mig.

igår tänkte jag på resan. på taxifärden till ett nattligt kingston. på jerk chicken. på fisken i trujillo. på de varma stenarna på stranden i lima. på karnevalen i rio. på shopping i panama city. på basketmatchen i miami. på canopy i monteverde. på gubben som inte tog av sig kläderna när han skulle sova i NY. på att vi inte kom hem. på dina snarkningar. på när vi tatuerade oss rakt upp och ner. på att gå från en "en-och-tio-säng" delat på tre i kingston ena natten till en "en-och tjugo-säng" ensam på hiltons i miami nästa natt. på att jag vill iväg med dig NU NU NU!

Karin, jag vill också iväg, nu letar vi billiga biljetter!