30/8

Nu är jag i skolan, och jag har rast, eller snarare ett hål som egentligen är en rast ju men i ett längre format men whaaaaateeeeevvvaa! Men har inga vänner att leka med, för de flesta har slutat men jag har ju givetvis den dära underhållande historian att gå på. Så jag tänkte, varför inte ta en dator och blogga lite liksom? Jag gört, och här sitter jag, så nu ska jag berätta massa ovärt att veta.
Min geografi gav mig huvudvärk, 30 grader norr om ekvatorn och 45 grader syd om latitude linjerna var för mycket för mig och min stackars hjärna. Jag skrev typ fel hela tiden och Emina frågade varför jag alltid skrev fel jag mest "Emina det är rätt, du får läsa mellan raderna" efter typ ha sagt det 100ggr så sa hon "Jag är trött på dina jävla rader" då blev genast mycket roligare att säga det, maha. Hon har nog huvudvärk nu med, I'm just sooo nice! 
Idag är det PANNCAKESNIGHT för hela slanten, oh vad jag älskar pannkakor. Det ska vara glass, grädde, bananer och lysmelk på dem, då är det som bäst. Och ja, jag vet, det är jätteonyttigt men jättegott.

Nu ska jag berätta en lite kul grej, tycker då jag. Igår skulle min syster hjälpa mig att göra ljusa slingor, eller fylla i utväxten så att säga. Så jag tar på mig den där mössan och känner mig svinsnygg och Emelie börjar dra ut håret. Efter att dragit ut håret i 1½ timma och I WAS IN PAIN (det gjorde svinont) så var det  dags att lägga i färgen, det var smärtfritt. Fast sen, så skulle jag ju tvätta ur håret och ta av mig den supersnygga mössan, då sa mamma till mig 2ggr  "Börja med att dra av mössan i fram och gå bakåt, det är bäst" Jag lägger mig ner i badkaret för att skölja ur det och börjar då dra av mössan bakifrån och fram, men eftersom jag hade huvudet uppochner var det ju rätt för mig. Men jag kom inte långt innan jag hade 1000000 knutar i hela håret  och mössan satt fast och börja skrika efter mamma. Mamma sa mest skrattade och sa  "Under min 25åriga "kariärr" som frisör har jag aldrig sett något liknade, vad har du gjort egentligen?" Alltså det gjorde så fruktansvärt ont och när mamma var klar så trodde jag knappt jag hade något hår kvar, hej-jag-är-flint liksom. I bakrunden hör man Björn då och då skratta åt mig, MRRGFH!! Fast han menade nog inget illa, hade han legat där och jag hade kollat på hade jag nog med skrattat, svinmkt.

Det blev verkligen massa ovärda saker jag berättat. Men men vissa dagar blir det så.


ABC

A is for age: 17 år.
B is for booze of choice: Jag är i en vin period.
C is for career: Jobba med något roligt (vad det blir vet jag inte än) och givetvis bli svinrik, vem vill inte bli det liksom?
D is for your dad's name: Lars var namnet.
E is for essential items to bring to a party: En Karin och massa bra dryck, lite godis också. Då blir det som bäst.
F is for favourite song at the moment: En låt? Går inte, allt med Coldplay är bäst.
G is for favourite game: Tecken, om jag får vara i Adams lag.
H is for home town: Falköping of course.
I is for instruments you play: Jo, för one time at band camp så visslade jag med näsan. Om det räknas förstås.
J is for jam or jelly you like: Jelly, är inte det som gelé? Som typ är värsta fladdrigt, isf jelly.
K is for kids: Jag gillar egentligen inte barn, dom gillar inte mig heller. Ledsengladsmiley.
L is for living arrangements: Ska till frisören 4/9, förändring är kul ibland.
M is for mother's name: Stebbins, Kathy Stebbins.
N is for name of your crush: Björn givetvis.
O is for overnight hospital stays: 1gång har det hänt, det var orutin på den.
P is for phobias: Höjder, svårt för höjder. Fast hade velat vara en fågel om jag fick vara ett djur.
Q is for quotes you like: "Att gå till godisbutiken är motion det med"
R is for relationship that lasted the longest: 8½månad kanske, men vem räknar.
S is for sartorial style: Jag kör på pyjamas mest hela dagarna, min grej liksom.
T is for time you wake up: Det beror ju på, men får jag välja så är 11 en bra tid.
U is for underwear: jag vill ha sånna som Big Momma har.
V is for vegetables you love: Typ gurkan på en cheeseburgare?
W is for weekend plans: Jag kanske ska till Liseberg.
X is for x-rays you've had: Jo en gång när jag bröt armen, och en gång när jag bröt ryggen, och sanning är att jag aldrig har brutit något.
Y is for yummy food you make: Pannkakor, det är verkligen min grej. I'm the queen of Panncakes liksom.
Z is for zodiac sign: Tvilling och ärligt jag tror på horoskop.
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: Vill du ha den, får du ta den!
Ä är för älsklings trend: Som sagt, pyjamas.
Ö är för en önskan just nu: Ge mig mer sommar.

26/8

Det är fest ikv igen, att kvällen kommer bli svinbra den är nästan given.

25/8

Det är fest. Och nej inte matfestivalen idag, det räcker med en dag. Idag är det liksom houseparty for the win. Kräftskiva faktiskt, fast för mig blir det kräftskiva utan kräftor, jag ersätter kräftorna med paj (som jag och Karin ska göra) och vin. Jag gillar inte kräftor, fast jag tycker det ser lite gott ut, men nej. Inga skaldjur till mig tack.


Mm, nu har en vecka i skolan gått och det känns jävligt segt.
Ne, höpphöpp det är dags.

24/8 och regnet bara öser ner..

Jag hatar regn, jag hatar regn, sa jag att jag hatade regn?
Jo min lilla dag. Började ju med skolan nananana jättekul verkligen. Sen dags att åka hem, kollade när bussen skulle gå, 13,40 gött tänkte jag. Satte mig och pratade med Sanna och Karin i en 20min sen dags för bussen. Så gick ner till medborgarhuset och på vägen ner så börjar det regna svinmkt. Tog på mig luvan och forsatte gå, men det började regna mer än svinmkt, svinsvinmkt. Men jag kommer då på att jag har ju ett paraply i min väska, så jag tar upp det och hörde hur regnet bara smäller emot det. Somliga kanske finner detta mysigt, men inte jag. Jag kom fram till medborgarhuset och ska kolla bussen för säkerhets skull, JO MEN DUKTIGT JENNIFER du har kollat fel så du vinner en cykel typ. Happ, bara att traska till mamma. Nu regnar det mer än förut alltså svinsvinsvinmkt. Nanana jag simmade vidare, upp på en trottear för att slippa allt vatten på gatan, alltså stora pölar, typ kolla odenbadet har förflyttats sig. Efter många hopp över vatten pölar kom jag äntligen fram. Ni vet när typ ens skor är jätteblöta och det låter sådär vattnigt när man går? Typ klusch klusch eller ngt. Ah så lät det iaf ifrån mina skor, fast i vanliga fall när man tar av sig skorna så ser man ju inte vattnet iaf, men idag gjorde man det, det rann ur skorna när jag vände på dem. Och mina byxor, dom kunde man vränga ur.
Jag hann iaf med nästa buss, men det var ju lika jävligt när jag skulle gå ifrån den till pappa. Buhu hej-jag-tycker-synd-om-mig-själv, jag vet.
Jag hatar regn, jag hatar regn, sa jag att jag hatade regn?
Denna bilden ska typ hjälpa er att förstå hur mkt regn det var. Tack, det var nog allt. Eller ne, en sak till, simma lugnt!

23/8

78760-62


Du är underbar.


Nanana.

mer Nanana.

22/8

Skolan är igång och det var som jag trodde. Information, information, vi fick gå hem. Det sista gillade jag mest. Jag cyklade hem och gjorde mig några pannkakor och slog mig ner framför tv där jag rätt snabbt somnade. Klart jag somnade, jag är inte van att gå upp så tidigt som dom på skolan vill att man ska gå upp, jag menar att jag ska behöva gå upp klockan 7imorgon är ju rent vansinne, eller? Jag mer "hej jag vill ha sovmorgon till minst 10 och sen sluta typ senast 13.00, okej?"
Okej, jag känner att jag är lite anti skolan just nu, men det är bara för att jag älskar sommar och denna har varit svinbra. Jag vill helst inte att den ska ta slut. Sen vill jag inte ha massa prov igen, jag gillar inte prov, inte läxor, och inte skolmaten heller för den delen. Och nej det var inget mer jag ville klaga på just för tillfället.

Ihelgen blir det fest och det blir säkert svinkul. Det är bra att det finns något kul att göra ihelgen, för då har man något och längta till, det brukar gå fortfare då. Sen slapp jag min tisdag också, för den är inte rolig. Resten av veckan är rätt soft (kolla jag kan vara lite positiv).

Ps

Ps. Jag hatar åska och regn. Ds

78760-61Ja tänk. Jag ligger där på en strand på Hawaii och jobbar lite på min solbränna och Björn surfar. Jag har pause ifrån surfandet. För jag är ju egentligen liksom mästare på det (Okej, hårfärgerna och sånt stämmer inte riktigt, men man får faktiskt använda sin fantasi). Vi hur mkt godis och glass vi vill ifrån kiosken bara för vi är bäst i världen. Mm, men detta är bara en dag, för varje dag åker vi runt till olika stränder, vi är nämligen på en lyx kryssning där man får massa god mat och svinbra drinkar också. Det finns massa palmer som inte är med på bilden nu, men i dem växer det kokosnötter, sen kan man hitta en och annan liten apa som är jätterolig att leka med. Ja allt är helt enkelt bäst.

Ja okej, jag gillar att drömma mig bort. Fast egentligen hade det inte gjort något om vi bara hade varit vid Pankapölen och badat och solat, kanske grillat lite också, för med Björn blir allt bäst. Vi två, vi är bäst ihop.

20/8

Nu är mitt sommarlov snart slut, det känns jävligt knäckande men kanske är bra att komma in i sina dagliga rutiner och allt sånt tjaffs? Ne faktiskt inte. När skolan börjar kan man inte ta dagen som den kommer, allt är på ett löpande schema och helgerna är oftas fullspäkade med saker man vill göra, träffa pojkvännen och sina vänner, givetvis festa till det med en fest etc.
Fast jag må säga att jag är rätt nöjd med mitt schema, mycket bättre än förra året iaf. Och det är ju positivt.  Okej då, om ni insisterar så kan ni väl få se det då.


Nanana, igår var det fest. Fast jag är trött så jag orkar inte berätta allt roligt. För det finns bara roliga saker och berätta, för jag gör väl aldrig något tråkigt? Ne, precis.
Jag tänker kolla tv och sen äta mat, lyssna lite på Coldplay och sen njuta av min nästsista dag här på sommarlovet. Och nu när vi ändå talar om sommarlov så har mitt sommarlov varit jättebra. Jag har flängt runt en del, men det är ju sommarlov då ska man flänga.

Hultsfred (SVINBRA)
Midsommar (Inte lika kul som förra året, men nästan. Är det fest är det fest är det fest liksom)
Jobb (Sög mest, men jag ka lägga harpan på ett sätt ni aldrig tidigare skådat)
Robbie Williams (Robbie you were fucking awesome! Det räcker nog med att säga det)
Festfestfest (Det har varit fest jätteofta, och det har varit svinkul)
Sol och bad (Okej, det kanske inte syns, men vit är också en färg)
Kungshamn/Smögen (Jag var där med Björn, han är bäst)
Lysekil (Karin, Björn och Dennis, sol och bad även nattbad, fest, fiske, minigolf m.m. jag behöver inte säga mer)
Göteborgskalaset (Okej, EM-festen men vem bryr sig)
Fjällvandringen (Leif you're the man, eller ren? I'm confused. Ja men braskit var det iaf)
Givetvis massa lek med vännerna (Ingen nämd ingen glömd liksom)

Jag sätter punkt här. Tack.


17/8 och 5,5mil

Hemma ifrån fjällvandringen nu (dooh antagligen annars hade jag ju inte bloggat inte direkt så det finns ett IT-cafe i fjällen liksom).  Vi (jag, Jessie och Marika) gick runt 5,5mil på 5dagar så jag ger oss dagens ros i ett år framöver! "Tack så mycket". Jo det var jobbigt men det var även svinkul.

Jo det var såhär, första dagen mest gick vi 1,2mil och det gick jättebra, allt var nytt och spännande. RENAR! Vi såg renar, det var renar överallt! Sen fick vi dricka vatten rätt ur en bäck eller vad det heter. Jag har alltid velat göra det, färskt kallt vatten, det var inte lika gott som jag trodde men iaf. Sen när vi väl kom fram efter tusen kilometer uppför så skulle vi slå upp tältet. Tältet hade vi lånat från Johan och hans mamma sa att det var lätt att sätta upp. Räcker det med att jag skriver att vi behövde va 10st för att få upp det? Mm, precis. Det var en jävla process vill jag lova men snyggt och bra var det. Jag och Marika beslöt oss för att ta ett kvällsdopp i det 15gradiga vattnet. Man kan väl mer eller mindre säga som så att det var mycket uppfriskande. Men nu har vi gjort det, så nu kan jag strycka Bada i färskt-kallt-vatten-som-finns-i-fjällen från min Göra innan jag dör lista. Inte för det någonsin funnits där, men kanske kommer göra? Jaja, vi la oss iaf efter att ha lagat mat i vårat underbara stormkök. Vi tänkte vara rediga och lägga oss tidigt för att  vara pigg och fräscha (okej, det gick knappt se fräsch ut där uppe) nästa dag. Men vi somnade runt 11. Men precis innan vi somnade, när jag lagt mig i sovsäckan och liksom tagit av mig alla tusen tröjor, så kommer jag ju givetvis på att jag måste gå på toa, okej det fanns ingen toa där uppe om jag inte ville gå 2km. Men jag behövde kissa, så smet ut och vad ser jag inte då? Jo, 3st renar inom 2meters håll. Jag blev rätt paff må jag säga, men jag kissade sen iaf hihi. Nanananan nästa dag kom och Jessie visste inte vart hon var när hon vaknade upp, pucko fjällen liksom. Men nu skulle vi gå 1,9mil och steckande sol, och det var tungt och varmt. Men gick sakta men säkert framåt.  Men när vi väl kommer fram vilket tog tusen år och jag gått in i massa stenar så min stortå nagel blivit blååååå så var det dags för det underbara tältet, men vi klarade få upp det på 3pers, men det tog 30minuter och blev något ostadigt. Men vi orkade inte riktigt mer, vi var sugna på en dusch. Så vi skulle gå till Sylarna, en fjällstation 2km bort, och duscha vi tänkte det kan inte kosta mer än 60kr liksom. Men tro fan det kunde, vi gick in och fråga om en dusch. "Javisst, det blir 120kr, ja styck det vill säga" Jag mest fuckyou jag betalar inte det men jag lånar eran toalett. Det gjorde jag. Men sen när killen vi frågade om duschen gick, så sprang vi in till duscharna, duschade och gjorde oss lite fräscha och sen skulle vi ut. Så vi öppnade dörren, kollade oss sakta omkring och smet ut i nödutgången. Men smarta som vi var glömde vi skorna, så vi satte på oss luvorna och sprang och hämta dem, Jessie stod kvar och vaktade. När vi kommer tillbaka har hon fått syn på den där killen vi frågade och gapar mer eller mindre "DÄR ÄR HAN!" han hör givetvis, vänder sig om och kollar på oss. Vi tar på oss skorna och springer mot forsen och går hem till tältet. Det var som värsta actionfilmen alltså, kan inte tro att sånt händer så ofta i fjällen. Han tyckte nog med det var spännande maha!
Vi skulle lägga oss och dagen efter bestiga Storsylen, 1762möh. HÖÖÖGT, och jag är räääätt rädd för höjder, men upp skulle jag. I början var det svinjobbit, massa lös sten att klättra på, det var det iofs hela vägen upp men det var brantast där. Men sen kom vi upp, det var typ första steget. Då började vi närma oss toppen men redan där såg man glacieren och hur brant det var. Jag mest detta går aldrig och klamrade mig fast vid en sten medans andra kröp ut och kollade ner för stupet. Sen vidare och klättra mer, jag körde taktiken "titta inte ner vad du än gör utan klättra bara", det skulle jag inte gjort för när jag väl kollade ner blev jag helt vit i ansiktet och var i chocktillstånd för det var så jävla högt upp. Jag kom upp till det andra steget och nu var det bara lite kvar. Jag gav mig inte, jag skulle upp. Men jag var fruktansvärt rädd. Så vi började igen, klättra klättra klättra. Jag stannade till ibland, tog djupa andetag och kollade ner. När vi närmar oss toppen så ropar Pelle (lärare) "Någon tar och håller Jennifer i handen nu!" Haha liksom som jag vore värsta rädda lilla ungen, det var jag iofs haha men Adam var snäll och höll mig i handen tills vi var ända uppe. Då satte jag mig mellan två stenar och vägrade gå någonstans. Men upp kom jag, och det var rätt gött haha. Det var också värsta äventyret ever, och jag som ytp inte klarar gå upp på tian utan att börja skaka. Jag är stolt! Haha!

BILDPAUSE
                                                                       
   
       
NANANNANANNA sekunder, minuter och timmar giiiiiick och det var dags för oss att plocka ihop tältet igen och det blåste något så in i. Men med lite hjälp gick det att packa ihop det igen. Vi skulle på toa innan vi skulle gå, och då fanns det typ ett ute dass så vi begav oss dit. Haha, när Marika skulle gå ut ifrån toan blåste det svinmkt och dörren blåste igen rätt på henne så hela hon satt i kläm det såg svinkul ut och jag skrattade jättemkt. Sen på med väskorna och gådags igen. Denna dagen var det Marikas tur att ha tältet vilket vägde 4kg extra. Nu tänker ni 4kg eh det är ju inget, men det kändes verkligen när man hade det på sig och speciellt eftersom det blåste 10000m/s och det var då väldigt lätt att tappa balansen med eller utan tältet. Det var också väldigt stenigt på stigarna så Marika trampade snet och allt gick så sakta men ändå så fort för hon bara ramlade ihop som en lite hög och jag och Jessie började skratta jättemycket och Marika skratta också. Pelle och Mårten vänder sig om och bara suckade åt oss, men kul var det. Sen gick vi och gick vi. Snabbare och snabbare från sist till först. Så skulle jag stanna och hämta vatten i forsen, så sätter jag mig på en sten och börjar luta mig framåt för att hämta vattnet då, då känner jag hur jag började tappa balansen, jag mest NEJNEJNEJ inte ivattnet, fast typ i sista sekund så typ lyckades jag ställa mig upp och inte ramla i vattnet. I know, jag är bäst. Sen laga mat, och ta upp det där jättejobbiga stormköket för åttioelfte gången, hatar såndär pulver mat, USCH! Nananan det var bara en natt kvar och vi slog upp tältet igen. Adam var med oss och spelade kort, och det hela var så roligt för att typ när han skulle in i tältet frågade vi vem det var, han mest "Nicke Nyfiken" med jätteljus röst, sen satt vi och spelade kort så frågar jag Jessie och Marika "Vad ska vi äta ikväll då tjejer?" Adam tog tydligen åt sig för han svarade "Jag vet inte, men jag är jättehungrig" Så nu är han en av oss, en tjej liksom.
Jag tror inte att något låter så jättekul och jag tror inte många läst allt heller så jag vet inte varför jag fortsätter att skriva, kanske för att jag har brist på annat att göra.
Iaf sista kvällen, då vi var där vi började det hela. Så fick vi vara inne, men vi var tvunga att sova i tälten dock. Men det spööööregnade hela kvällen och åskade så alla var oroliga att det regnat in i tältet, det hade typ allas gjort också. Förutom vårat, maaaaaaaaaha vi är så bäst. Sen igår morse så vi näcken, han satt helt spring sprong naken på en sten. Sen började han röra på sig, gick som sagt helt spring sprong nacken för att hämta sin handuk. Vi började som vanligt skratta svinmkt.
Sen har vi Leif, och efter jag berättat detta ska jag inte skriva mer. Men Leif är inte som alla andra han är nämligen en tam ren som gick och åt Rasmus mat (+ massa andras) som han skulle ha på tåget. Det var svinkul. Jag ville typ ha ett kort på mig och Leif, fast saken var den jag vågade inte gå för nära för han hade så stora horn, svinstora men dom såg så lena ut. Fast han gillade inte när man tog på dem stod det på en lapp så jag vågade inte känna på dem.. Men när jag väl kommit lite nära honom och kommit in i bild på kameran, börjar han röra på sig, jag blev livrädd och sprang.

Leif min tycker om att ha skoj,
man får ha tålamod OJOJOJ.
Om din macka är försvunnen,
då har Leffe den i munnen.
Men det gör,
det gör ingenting.

Mm, så typ sjöng vi. Det var liksom vår lilla visa. Ja vi bytte liksom ut "valpen min.." till Leif, allt stämde in så bra, ah ni hade fattat om ni sett honom.

Okej då,  jag slutar här. 

PS. Jag hade ingen kamera med mig, så väntar på kort från andra, men jag googlade efter Leif, jag hittade honom! Syns dock inte så väl, men vafan det är ju Leif DS.

11/8

18,40 på station, och jag är lite nervös för packning osv. Jag har försökt att inte ta med mig massa kan-vara-bra-att-ha-med-sig saker men yeye. Jag menar kul och gå och bära på tusen ton extra som man egentligen inte behöver men som man tror kan behövas, nej inte så. Fast om det skulle bli så får jag göra lite såhär typ.. på natten smyger jag omkring och packar ner massa grejs som man inte behöver i andras väskor, sen på sista dagen när någon packar upp något som är mitt så ska jag typ säga "Meeen du, det där är ju mina saker, varför har du tagit dem? Få hit!" Okej det är plan A, plan B planerar jag på tåget. Btw, vi ska sova på tåget, åka hela natten. Värsta äventyret ever. Finns bio och grejor, vad mer behövs? Säng, film, godis och roligt folk.
Jag och Jessie ska mötas på Rimi och köpa godis och lite mat till tåget. MUMMA!

Nu ska jag gå och pussa lite på Björn, kommer ju inte få göra det på sex dagar, ledsengladsmiley.


Vi åker ikväll och är framme innan morgonen gryr, för fjällvandringen kommer bli ett jävla äventyr!

10/8 och Lysekil var bäst.

Jag kom precis hem ifrån Lysekil, hade gärna stannat ett tag till. Det är aldrig fel att komma ifrån Falköping några dagar.
I måndags vaknade jag och Björn, vi åt frukost och hämtade Karin. Jag och Karin gick till banken fixade lite grejs och sen mötte vi Dennis och Björn och sen begav vi oss av till Dennis stuga i Lysekil. Först när vi kom fram så kollade vi runt och sen gick vi ner och badade. Det var förvånadsvärt varmt, faktiskt riktigt skönt. Sen in till Lysekil och fixa mat för kvällen. Alltså jag tjatade om mat hela tiden, jag framstod som värsta matmonstret men jag kan inte rå för det, mat är min passion här i livet. MAT! Iallafall det blev korv, såndär "vad heter det.. vad heter det.. korv". Det var gott och jag blev jättemätt, vilket var tur för då slapp dom mitt mat-tjat i nåra timmar. Sen skulle vi visst chillfesta lite, vilket blev riktigt roligt och trevligt. Vi körde Familje geni, Jag och Björn VS Dennis och Karin. Vi var lika dumma och kom lika. Eller okej, jag var dum, Björn samlade ihop våra poäng jag kunde typ svara på frågorna "Vad heter Grodan bolls vän?" Kalle Stropp liksom. Men det var jag nöjd med. Sen flummade vi omkring och pratade om filmer. Så började det prata om Omen, och så frågar någon frågan "Är den verklighetsbaserad?" men visst vore lite ball om den var det, läskigt liksom. Vi la oss och sov..
Dennis väckte mig och Björn, det var tusen grader varmt i vårat rum och jag höll på att dö när jag tänker efter. Vi drog direkt ner och badade, jag gillar inte hoppa från lite högre höjder men jag gjorde det faktiskt. Först hoppade jag och Karin från en liten klippa och höll varandra i handen, gulligt va? Mmm, det var det. Sen från en trampolin, jag är stolt. Men jag gillar att bada i havet så jättemkt, eller jag vill helst slippa känna botten, ni vet krabbor och sånt latjo gillar jag inte, inte heller maneter eller flytande äckliga saker som Dennis kastade på mig rätt i ansiktet. Sen kan jag få för mig typ att när jag badar i havet att jag typ är med i värsta Hajen scenen, ni vet liksom musiken som är precis innan hajen hugger till DUDUNUDUDU! typ ah ni förstår, då får man lite panik och vill gå upp. Liksom tänk om man skulle blöda lite, och så helt plötsligt ser man fem hajfenor som omringar en, visst skulle man typ dö av skräck innan de åt upp den. Deras stora käftar med tusen svinvasa tänder. Och pappa haj .. och mamma haj.. Bortsett ifrån det så gillar jag havet.
Vi fiskade senare också, Björn fick upp en abborre och jag och Karin nöjde oss med bottenapp istället, finfint det med. Sen massa yatzy, gudars jag tycker helt ärligt det är svinkul fast jag typ var svinkass på det. Sen nananana läggdags och sista dagen bestod av yatzy, minigolf och torp. Minigolfen började svinkass men gick bättre och gick runt på 56slag, kom tvåa och hade endast 2slag över damernas bästa den dagen, jag är typ bäst liksom på det. Jag minns när man var liten, och när det inte gick som man ville och man började typ lipa för man var så jävla sur. Jag tyckte nästan lite synd om en kille som började gråta och blev sur, för det är inget kul om det går jättebra för någon och det går jättekass för en själv. Jag blir fortfarande svinsur när det inte går som jag vill, fast jag kanske inte visar det lika väl eller något. Yeye.

Idag har jag handlat massor med MAAAAAAAAAAT! Till fjällvandringen, Jessies mamma sa typ "jag trodde ni kanske skulle gå ner i vikt av att gå så mycket och äta så lite, men nu när jag ser vad ni köpt så går ni kanske upp istället". Tusan vi har köpt massa, och givetvis lite gottigottgott också. Menar uppe i fjällen, tänk om maten inte skulle räcka. Jag vill ju inte svälta ihjäl, så vi har massa med mat. Det äckligaste är typ pulvermjölk, som man ska blanda med vatten. Det låter inte gott alls, men vi får väl se. Kanske är värsta gooooooodiset, eller inte. Mest pasta har vi nog köpt, min ryggsäck kommer typ se ut såhär: 1/3 kläder och sånt, 2/3 fooooooood! Men imorgon bär det av, 18,40. Det ska bli svinkul.
Gud vad jag har flängt runt det sista, men det ska man nog göra på sommarn. Det är det som är kul, att alltid ha något och göra liksom. Fast ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt också. Men jag gillar att hela tiden ha saker och göra.

Okej, detta inlägg var nog rätt tråkigt att läsa. Men eh, så är det ibland. Harego foooolks.

1 2 7 SU-UUG!

Jo igår var det Gbgkalaset, eller EM-festen som det nu heter. Jag, Karin, Björn, Johan och Karlsson åkte ner och började festelifesta lite. Sen var vi alla hungriga, så jag och Karin begav oss bort till en baguette bar svingott 25kr för baguette och dricka som hittat liksom. Dom andra åt på något annat ställe. Sen hittade jag och Karin en jättebra gräsmatta så vi chillade där i några timmar och killarna kom och joinade oss sedan. Gemytligt. Innan vi skulle gå till frihamnspiren var jag och Karin tvungna att besöka damernas som bestod av några träd och buskar. Men vad ser vi där om inte en fet äckligt råtta på 500kg med en svans som liknar det äckligast jag sett USCH, vi skrek till av ren chock, fast den var död och hundra flugor njöt av den. Ursäkta och förlåt att vi störde eran måltid typ, sen sprang vi.
Sen var det påväg mot stan, då började det. 1 2 7 SU-UUUG! Det liksom är så att Karlsson trodde dom sjöng suuuuuug istället för glassigt och det sa vi hela kvällen, jag tror dom tröttnade på oss. Men det gör inget (Och 1 2 7 är istället för 1 2 3 för vi sa fel en gång). Påväg till frihamnspiren såg jag och Karin en massa folk som spelade beach, javisst vi joinade ett lag och tog direkt ledning, inte för någon räknade men hade de gjort hade vi ju vunnit. Killarna fick se servar de aldrig sett förut, snygga givetvis. Vi vann, och gick och doppade våra fötter i havet för att få bort sanden mellan tårna. Sen festade vi vidare på piren, det var inte lika kul men man träffade massa folk. Jaja, blabla, Sen tåget hem. Om hela världen vore så blåsta som den tjejen som satt i samma vagn som oss så skulle jag kunna ta nobelpriset i naturvetenskap. Hon trodde att Afrika bestod av orange sand och lerhyddor, fanns inga hus och har dom vapen i Afrika? Sen låg Spanien i Afrika och hon var på rymmen och där slutade jag lyssna. Helt fucked. Johan sa iaf att han aldrig mer skulle kalla mig blåst efter att hört det, tackar för det.
NANANA läggdags. Och ikväll är det givetvis fest igen. Jag har massa bilder från gårdagen, men Björn har min kamera så det kommer foooolks!

Dagens ris och ros.
Ris: Spårvagnarna som inte gick, dramigbaklängesen vet ni hur stort gbg är och hur långt det är att från ett ställe till ett annat?
Ros: Min pappa, nana jag har fått världen bästa ringsignal. Okej jag är inget mobilfreak men den är grym, och nu ringer det, TJOFLÖJT!

En sak till, hade de funnit en extra ros hade jag fått den. För imorse gick jag 6,5km för jag ville vara nyttig, guuuuud så bra jag är! Nananana.

5/8

Det har hänt en del det senast, typ kusten med Björn vilket var riktigt mysigt. Men jag orkar inte skriva massa om det så några bilder får duga.

               
           


Det var iaf jättemysigt.