bussen

Nu sitter jag på bussen till Sthlm, och har gjort det en liten stund.
Det är en resa som heter duga, men det är det verkligen värt. I
kväll träffar jag Cissi och det är en jävligt bra grej ska ni veta!

sthlm

Hej!
Allt är bra här som vanligt, vi trivs ju som sagt.
Imorgon åker jag till Sthlm till min underbara Cissi och det kommer bli så bra, som jag längtat.



Nu tänkte jag fortsätta med packning, lägga in lite mer låtar på ipoden, de gamla vanliga liksom.

Just det, jag såg precis Coldplays låtlista från deras premiär i London. Asså de kommer bli en konsert som heter duga vill jag lova. Ojoj!

Men säger så då, puss!

tisdag!

Hej!
Det är tisdag, och tisdagar brukar vara lite jobbiga dagar. Men idag har allt bara gått så bra, det går typ bara bra nu känns det som! Jobbet var lugnt, och jag och Jessie flummade som vanligt ur med Tuba Luba och my Stairs böckerna! Jag frågar vilka böcker Jessie is plukking och hon svarar it's Tuba Luba and my Stairs! För det är ju så det är, det är ju dom böckerna vi plukkar!

Idag har jag hängt lite hemma hos Fiddern och Basse och sen gick vi hit för att kolla lägenheten. Men just nu är det bara jag och Jessie hemma för dom är och äter eller något.
Jaja. Mysigt har vi iaf :)

Jag köpte blandat ringen (på bilden) i helgen, jag bara älskar den! Jag gillar rosor, både som spänne, brosch och smycke. Jessie med, så vi har investerat i lite sånt :)



Ihelgen åker jag till Cissi i Stockholm och jag längtar så efter att träffa henne. Blir så bra detta :)
Men nu ska vi återigen kolla lite Sex and the City, vi är fast om ni inte redan förstått detta! Hihi.

Puss och godnatt,
Jennifer.

killarna har anlänt!

Killarna har anlänt, och vi har varit på IKEA igen för att handla lite mer saker. Jag älskar IKEA! CJ och Johan bygger ihop sängar och jag och Jessie ska fixa lite med de andra sakerna. Det börjar de lika något här hemma och detta ska vi fira med öl och tacos ikväll.
Jag tänkte ta lite kort på lägenheten och så, men de tar vi senare :) Just nu, ska vi greja lite här som sagt.

Min måndag har varit underbar, och jag tror bara den kommer bli bättre!
Puss från oss (jennifer, jessie, CJ och johan!)



PS. Detta kommer bli så bra, vi kan vara de bästa gänget ever ju! DS

tillbaka :)

Hallou!
Vi har fått igång internet nu, så tillbaka till bloggen :)

Helgen har varit jättebra.
Ifredags gjorde jag och Jessie paj och hade de mysigt. Ceccan kom förbi på besök och det var så skönt att bara ha en lugn fredag kväll, det var längesen.
I lördags gick vi upp och tog en långpromenad och solade, sen gick vi hem och gjorde frukost. Vi tog oss en shoppingrunda och en öl och bara njöt utav de underbara vädret.
På kvällen var det fest, vi åt på Ryes och sen bar det av hem till Erik och Dennis för fest. Vi blev ett gäng asså, ett gött gäng. Därefter drog vi vidare till något studentställe där Håkon arbetade som vakt. Det var hur mycket studenter som helst, bra musik och flera dansgolv. Baren var billig och det blev jättemycket dans! En lyckad kväll, verkligen!

Idag har det varit jättefin väder också. Så jag och Jessie köpte kaffe och la oss i St. Haunshags parken och solade. Sen gick vi ner till Akerbrygga och tog en glass. Det är ju studentfestival nu, så det var musik och massa folk där. Riktigt trevligt.

Ikväll har vi städat lite här hemma, för imorgon flyttar killarna upp!
Spännande, det lär bli bra.

Men nu ska jag och Jessie kolla lite Sex and he City, som vanligt.
Gonatt, puss!

ett tag sedan.

Det var ett tag sedan, och det ær lugnt på jobbet nu så det blev en snabbis vid datorn.
Vi har inte fixat internet i lægenheten æn men det kommer.
Vi stor trivs och flytten gick jættebra. Vi børjar på ordning på den och det ær fint och det kommer bli ænnu finare :)
På måndag kommer killarna upp, och det ska bli kul! Jag tror vi kommer trivas tillsammans, ett riktigt gøtt gæng ær vi.

Ikvæll blir det lugnt. Jag och Jessie ska laga paj och dricka lite gøtt. Sen blir det lite shopping imorgon och på kvællen ska vi nog dricka lite øl hos Mikaela och Josefine, kan bli en utgång. Vi får se. Najs med helg iaf.

Igår bokade jag biljett till Sthlm, næsta helg åker jag och hælsar på Cissi. Det kommer bli lovely, som alltid. PUSS!


Men back till work då.
Harego!

en helt vanlig torsdag

Hej!
Det är torsdag, och imorgon är det fredag och Emelie kommer hit. Ska bli så kul att träffa henne :) Simon och Erik kommer även upp ihelgen, de ska bo hos Fiddern och comp, sen kommer ju CJ och Albin upp på lördag.
Det bästa är att alla ska hjälpa till att flytta på söndag, eftersom det vankas fest på lördag och bakfylla på söndag kan de vara bra med så mycket hjälp som möjligt. Göttgött!

Idag kollade jag, Jessie, Fiddern och Basse till stan lite. Jag hittade ett par svinsnygga Nike skor, lite trainers skor typ. Dom ska jag nog införskaffa till helgen. Jag har velat ha ett par sånna jättelänge men inte hittat dom rätta. Men idag stod dom bara där, och snart är dom mina. Sen har jag även hittat min höstjacka. Lite tråkigt att tänka på sånt, men har man hittat den så har man. Så den får jag nog klippa till på ihelgen. Jag sparar shoppingen till helgen för då ska jag och Emelie gå lös påt lite.

Igår ringde Karin, och jag saknar henne något så in i. Vi försökte planera in en helg hon kan komma upp, för de måste hon göra snart. Det bästa är att hon har planer på att flytta upp efter jul, och det tyckte jag lätt väldit bra. För vi stannar nog till sommarn.
Sen ska jag nog boka en resa till Stockholm ihelgen också. Jag ska åka och hälsa på Cissi sista helgen i augusti, jag känner att jag måste de asså. Saknar henne ocksåååå!

Jag och Jessie har kollat lite med SATC typ hela kvällen, otippat? Inte så va! Vi är helt fast it. Underbart.

Men en gonatt puss då,
Jennifer



IKEA del 2 och SATC!

Hej!
Hann inte med en uppdatering utav IKEA del 2 igår. Vi var inte hemma förrän sent, och jag var trött så in i.
 Men gårdagens shopping var lövely. Jag och Jessie gick bokstavligt talat lös. Det blev köksaker, det blev stolar, de blev blommor och krukor, talvor och ljus, handdukar, och massa mer saker. Men såvidare dyrt blev det inte, och det blir nog en IKEA trip till helgen också.



Det verkar som CJ kommer upp med sakerna istället för mamma och Lasse vilket egentligen bara är gött.
Vi var i lägenheten idag igen för att träffa Rolf, vår hyresvärd, vi skrev kontrakt och ska få nyckeln ihelgen.
Vi får se om det blir lördag eller söndag, men vi hoppas på lördag! Idag var det svinlugnt på jobbet, det fanns typ ingenting och göra. Då föredrar jag heller mycket att göra, för annars blire lite väl segt asså.

Jag och Jessie har precis gjort lite fruktsallad och nu ska vi kolla vidare på Sex and the City, vi är fast och vi gillart :)
Gonatt.

IKEA, del 1

Nu ska vi till IKEA och gå lös lite på inredningsshoppingen. Detta kommer bli så bra asså. Vilka planer vi har!
Imorgon ska vi till lägenheten för att prata med hyresvärden och ta oss en titt till. Vi är pepp på lägenheten liksom. Men det hade ni med varit :)

Återkommer ikväll om hur shoppingen gick.
PUSS!

äntligen!

Äntligen har vi fått vår lägenhet, den är rätt liten men otroligt fin (se själva).


Det är en trea, två rätt små sovrum och ett lagom stort vardags rum. Allt är nyrenoverat och fräscht.
Så i veckan blir det en trip till IKEA för att inför skaffa lite saker. Mamma och Lasse kommer nog upp ihelgen också med möbler och sånt. Det kommer bli lövely. Jag längtar! Och Emelie med, men hon kommer tidigare :)
Vi kommer göra den så fin.
CJ och Johan kommer upp om någon vecka också. Jag tror inte det kan bli mycket bättre än såhär just nu.

Nu ska jag och Jessie planera lite mer.
WOHO!

lördag, stan och fest!

Det är lördag och idag har jag, Jessie och Dennis myst omkring på stan. Fikat och shoppat lite.



Igår var det fest här, och det blev som sagt spel och öl, och ett gött gäng var vi. Vi struntade i utgången, och det gjorde vi nog rätt i. För kul hade vi. Vi körde spelet Med andra ord. Det blev en hel del skratt och stress. Jag fick in ett göt flow ibland, men ibland blev det bara helt fel. Jag och Lina var i samma lag och när jag skulle förklara Dr Watson, blev det otroligt stimmigt.
Jag - Jaa, då ska vi se. Man behöver 2,0 på högskoleprovet för att komma in på denna linje.
Lina - Läkare!
Jag - Svinbra, men läkare med ett annat ord är...
Lina - Doktor!
Jag - Strålande.  Då ska vi se, El/Ström brukar förkortas med en bokstav, och sen säger du det ordet.
Lina - W, kanske Wat?
Jag - Precis, sen lägger du te några bokstäver på de så har vi namnet.

Lite flummet blev det, och Carro kom på egna regler och var dödligt seriöss, medan Dennis gav upp hoppet med Jessie. Kul var det iaf!

Bildpaus:



Så :)
Nu har Jessie lagat lite mat, så matdags och sen blir det utgång. Vi ska på förfest hos Malin och sen får vi se. Det blir väl.
Pusskram,
Jennifer.

idag är det fredag!

Ja, idag är det fredag och det känns gött.
Carro kommer hit vid sex och vi ska laga lite taco, och sen ska vi spela lite spel, och dricka öl. Om det blir utgång eller inte, det har vi inte bestämt helt ännu. Men den är inte omöjlig, inte alls faktiskt.

Jobbet idag gick fint som alltid, dagens fredagsvåffla var den godaste hittills konstaterade vi.

Men innan Carro kommer ska jag hinna med en powernap, och en dusch och sen ska jag göra mig iordning med. Så det får vara allt för nu.
Ha en bra fredags kväll :)
Puss, Jennifer.

I shake my hips to the revolution.

övertiden

Det är onsdag och idag var det övertid till åtta på jobbet. Det verkar som det blir en övertid period på jobbet nu, men det är gött. Nu när vädret är sådär kan man lika gärna passa på att jobba. Dessutom är övertiden rätt kul, idag gjorde vi inte alls mycket utan bara flummade omkring på våra trallor. Vi är bara massa vikarier nu, eftersom alla ordniare är på semester, därför blir det lite extra flummigt. Men jag trivs me't.

Ihelgen verkar det bli fest, inte helt ovanligt! Men kul, vi är ett gött gäng här.
Men nu, nu blir det Sex and the City med Jessie. Sex and the city hot like never before så att säga.
Gonatt!

tillbaka till oslo!

Idag är det one of those posing days så att säga.



Nu ska jag iväg och fika med Sanna, sen ska jag handla lite.
Sen åker vi tillbaka till Oslo, och det känns gött!
Säger så tills vidare.
Puss, Jennifer.

underbar!

Jag har haft en helt underbar helg och den är inte riktigt slut än :)



















(Ellen, jag tog några utav dina bilder, hihi! och tack för igår)

falköping :)

Hej!
Jag är hemma i Falköping ihelgen som sagt, och stannar tills tisdag. Känns faktiskt rätt skönt att vara hemma en liten stund.
Direkt efter vi kom hem igår bar det av till Mingus med tjejerna för lite mat och öl. Och så har ju Karin fyllt år så då fick hon lite presenter och så utav oss. Helt lövely. Saknat dom så in i!
Efter Mingus följde Cissi med mig hem, vi tog ett glas vin och satt och pratade i trädgården till långt in på småtimmarna (hon är helt underbar, bäst ever skulle jag tro!) och sen somnade vi. Men vi vaknade redan klockan sex och fortsatte att prata, sen somnade vi igen. Mamma väckte oss vid halv elva och hade gjort en underbar frukost, så det var bara att pallra sig upp äta lite.

Idag har jag, Emelie och pappa fikat lite. Sen har jag bara myst hemma med familjen.
Ikväll blir det fest, och det ska bli svinkul att träffa massa folk igen som man inte träffat sen studenten. Som sagt, kulkulkul!

Just det, igår på jobbet. Det var helt galet. Jag och Jessie har nog aldrig varit så otroligt flummiga. Vi dansade och skrattade, och dansade och skrattade. Vi plocka böcker, vi kastade böcker. Tiden gick så fort, och det var liksom kul att jobba! Vi pratade till och med lite polska. Jaja, bra dag där iaf.

Nu ska jag vila lite, och sen ska jag göra mig iordning. Vi tänkte köra igång rätt tidigt idag.
Säger la party on då, tycker det passar bra in just nu.