31/1

Det töar och är jättehalt ute, men det gör mig inget. Jag vill faktiskt inte ha någon mer snö.
Idag har fortfarande huggen i hjärtat hållt på, och mamma ville jag skulle till doktorn, men nu har det lugnat ner sig lite. Så det kanske ger sig.
Annars har det varit en lugn dag, jag kom hem och kände mig lite små sjuk, förkyld och ont i halsen. Så jag la mig och sov lite, sen kom mamma hem och började baka bullar. Nybakade bullar och ett glas mjölk slår aldrig fel. Sen kom Björn, och det var mysigt, det är alltid mysigt.
Imorgon har jag en lektion, kl 1345. Känns rätt skönt med en lugn dag, för mitt schema är allt utom lugnt. Mån, tis och ons har jag en rast, min matrast på ca 30min. Lite knäckande.
Men ihelgen blir det troligtvis lager och skövde, behöver inhandla lite saker. Det är gött.
Hepp, godnatt!


30/1

Hej!
Idag har jag varit i pain hela dagen, mitt hjärta hugger till rätt som det är och det är otroligt obehagligt och gör ont. Har aldrig hänt mig förut, men Karin sa det brukar hända och hon påstår att man växer när de hugger i hjärtat. Hoppas dock det är på längden och inte bredden. Hihi!
Idag har än så länge gått fort, och skönt är väl det. Men jag har lyckats få mycke matte läxa och lite engelska läxa, även historia inlämning. Och tre prov efter lovet har redan hunnits boka in. De är lärarna som är bovarna i dramat, de gamla banditerna!
Jag och Emina har även hunnit ner på stan och uträttat lite ärenden och tagit en fika, det var gemytligt. Emina är ball!
Idag är det tisdag och det skulle varit innebandy om jag inte kännt mig så stressad av allt plugg. Gör hellre klart det i lugn och ro, sen kollar jag lite tv och lägger mig tidigt. För spelar jag innebandy kommer jag inte hem förrän 2200, då är jag så uppe i varv att det tar tid för mig att somna. Och sen orkar jag inte idag bara.

Hepp, jag har mycket att stå i.
Jennifer.

28/1

Söndag och plugg.

Helgen har varit helt okej. Festen i fredags var sådär, som alltid är förfesten roligast även om det skedde några incidenter, men det gjorde inte så mkt iaf. Jag måste säga att tjejerna var grymt bra utklädda, och det är faktiskt riktigt ball att klä ut sig. Och en tack till Marie som var så snäll och körde ner oss till terassen! =) Iaf, ålle var inte speciellt kul och det gjorde mig inte jätteförvånad heller så äh. Björn kom och hämta mig när vi hade festat klart så åkte vi hem till honom, Björn är bäst. hihi!
Igår så chillade vi och kollade tv. Sen skulle Björn ut på kvällen så jag träffade Karin och Cicci. Vi bakade kladdkaka, kollade tv, och spelade sjuan som vi gör allt för ofta nu för tiden, haha. Cicci är en jävel på´t och vinner för ofta. Tiden gick fort och strax efter de åkt hem ringde Björn och sa att jag han var påväg hem till mig. Mysigt!
Idag är det söndag, och jag har pluggat en del historia. Kan dock inte göra så jättemycket, för det är lite oklarheter runt arbetet.
Men nu ska jag chilla vidare. Hare!

25/1

Det är torsdag och jag har varit simlärare idag.
Jag måste säga att jag tycker behärskad mig bra bland det små icke simkunniga barnen. Jag hade hand om två små flickor, varav en vägrade lyssna på vad jag hade att säga, medan den andra var jätteduktig och presenterade mig framför hennes pappa och gav mig en kram. Haha, då kände jag mig som en duktig simlärare. Simon som också är lärare i min grupp, han lärde barnen svälja en pingisboll ist för att blåsa omkring den, sanning är att han är faktiskt som ett barn själv i vattnet, haha det är riktigt kul att se. Rasmus barn vägrade också lyssna på honom, Ragge försökte ta det lugnt och säga till honom att ta ben tag, men ungen skrek mest "kolla jag kan dyka, och hålla andan" hela tiden.
Sen var det dags att byta om, jag fick hjälpa en annan tjej som var rätt rolig. Efter ett tag skrattade hon jättemkt åt mig och sa "du har väldigt små ögon, haha!" sen tog det inte länge förrän hon skrattade åt mig igen och sa "haha små ögonen, men stora naglar". Jaja, men har tänkt på att man tar verkligen saker för givet, som att simma. Hur svårt är det liksom när man kan? Men kan man inte och ska börja ifrån början är det nog inte så lätt ändå, haha smaaart Jennifer. yeye!

Nu har jag fixat min outfit för imörn, och jag kommer vara sjukt snygg alltså. Haha! och Karin kommer nog vara grym med, haha! Bilder lär koooomma :)
Vi säger så.

23/1

Det är tisdag och jag är typ jättesnart klar med min svenska, ska in till farmor och fråga henne lite saker. Så skönt. Igår fick jag dock lite smått panik över det hela. Jag satt och hade skrivit rätt mycket och så går strömmen, jag hade inte hunnit spara. Jag greps av panik, och jag bara kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag hoppades verkligen att det sparades ändå, som det kan göra när word stängs ner hastigt. Men tiden gick, och ingen ström kom tillbaka. Jag gick och la mig, och hoppades som sagt på det skulle sparats för annars skulle det bli en stressig tisdag.
Jag vaknar mitt i natten av att alla lampor tänds i mitt rum, strömmen är tillbaka tänker jag och flyger upp till datorn för att kolla mitt arbete. Med en stoooor lättand så hade bara inledning och avslutningen försvunnit, jag la mig igen och var lycklig.
Idag ska jag spela bandy, sen ska jag sova hos Björn. Det blev inte en så stressig tisdag utan en rätt okej. Skönt!
So long.

18/1

Idag har jag legat i. Jag har hunnit med skolan, och tränat på ett hål, sen simmat och ätit lite med. Ska nog ta tag i min engelska läxa snart, och sen så kommer Björn så ska vi mysa lite. Det är något man aldrig tröttnar på, mys med Björn! hihi!
Jag är svinsugen på att komma ut och resa, jag har minst två resor planerad för detta året, och en tredje resa är rätt säkert det med! Det blir Spanien med skolan vilket blir ball, vi är en kulgrupp! Sen blir det kanske Spanien igen i sommar för att hälsa på Henning om han är kvar och sen England i höst. Jag älskar att resa. Resa till lite soligare länder sitter ju inte helt fel. Det är nog ngt jag kommer vilja göra ofta i framtiden, resa och upptäcka.
Jag har börjat ta tag med min körning, vilket känns gött. Jag börjar faktiskt få kläm på det hela, vilket gör det mycket roligare. Det skulle sitta rätt gött med ett körkort faktiskt. Slippa cykla och gå överallt, jag kommer nog bli väldigt lat, men äh!

Ne, vi säger så.

16/1

Så var det tisdag igen, och det har varit en svinbra tisdag hittills.
Började med en inställd historia lektion, alltså en sovmorgon, sen svenska med vikarie, då fick vi red på att inlämning skulle skjutas upp och vi mest gjorde lite vad vi ville, sen var det ett långt hål då käkade jag och my classmates, sen gjorde vi massa geografi och höll en jäkla tempo. Det var så att gjorde vi alla uppgifter innan lektion slapp vi den, och eftersom det var sista lektion och det mest dryga så var det gött! Sen var det samhäll med vikarie och vi gjorde lite vad vi ville, sen engelska då vi såg på film. Det var en svinbra tisdag.
Försöker komma på om det var något extra kul som hänt idag, fat det blir aldrig lika kul att berätta. För det brukar vara så att jag och Emina, ibland folk som står ut med oss idag Kleva mest tror jag, flummar och skrattar åt det mesta!
Hepp, snart ska jag göra min matteläxa, sen kommer Björn och då ska vi spela innebandy med pappas gang, haha! Henning är ju ute och äventyrar så nu är det bara vi kvar med de oldies.


Do you want to go to the seaside?
I'm not trying to say that everybody wants to go
I fell in love at the seaside
I handled my charm with time and slight of hand

14/1

Det är söndag, och söndagar är ofta tråkiga och innebär plugg, iaf för mig. Så jag har pluggat lite på min svenska inlämning, men mkt kvar. Fast när man väl sätter sig går det rätt fort, det är ju bara det att ta tag i det.
Igår chillade jag hårt med Sanna, Karin och Cicci och det var riktigt kul. Cicci tröst åt allt hon fick tag i, fast hon egentligen inte alls var ledsen, det är mest bara något att skylla på. Givetvis äter jag allt hon äter men Sanna och Karin klarar av att motstå både choklad och popcorn. En eloge till dem! Efter att jag och Cicci ätit allt gött vi typ hade hemma så hittar hon en påse nötter på bordet och flyger ut i TV-rummet och gapar "försöker du gömma detta för mig eller?" haha. Det låter nog inte så kul, men som med allt annat måste man vara där för att förstå det roliga. Sen hörde vi att killarna spelade risk, vi fick helt plötsligt lust att spela ngt med. Så fram med en kortlek och så spelae vi 7an resten av kvällen.
Sen åkte jag till min man och sov över där, och idag har vi segat rätt mycket. Vi kollade tv en hel del, och brottades lite, tror faktiskt jag vann!
Sen kom jag hem och satte mig vid datorn och pluggade svenska inlämning som sagt, men vem loggar in på msn då? Jo Henning som åkte till Spanien igår. Jag har varit så nyfiken på hur han har det, även om det var igår han åkte. Så fick prata lite med honom och han fullkomligt älskade det. Sen ville han att jag kom ner i sommar, för han ska försöka stanna över sommarn. Och självklart vill jag åka ner och hälsa på honom, Henning är bra.
Efter mkt prat med Henning och lite plugg ville mamma hyra film, så jag hängde med och det blev två tjejfilmer, Nära och Kära och Rika vänner, ngn som sett? Jaja, det är säkert mer roande än plugg.
Ne, nu ska jag chilla vidare framför TVen.
Puss!

12/1

Hej.
Det är fredag och kväll.
Imorse hade jag min riktiga första simlärarutbildning, och det var faktiskt rätt kul. Vi började med att plaska omkring i lilla bassängen, och lärde oss lite om simskola, för vi ska nämligen börja med en sådan, lära små icke kunniga simmade barn, och det var rätt kul. Jag, Karin och Simon jobbade ihop och lekte massa vattenlekar ihop, så som koka kaffe osv. Vi kom på det att man alltid låter när man blåser men att man inte behövde de för att det skulle bubbla, men det var liksom en grej man bara gjorde. Låter inte så kul, men jag och Karin skrattade rätt mycket åt det, för vi kom på oss själva efter ett tag göra samma onödiga ljud. Haha, Simon tyckte nog vi va rätt jobbiga, men äh! Sen skulle vi dyka, och jag är nog sämst på att dyka men det gick rätt bra tillslut. Sen skulle vi dyka ner och nudda botten och typ göra någon tryckutjämning, men det hann jag aldrig utan jag ville upp så fort som möjligt, jag kände jag höll på att drukna, så ska bli kul och se hur det går i fortsättningen. Var dock inte bara jag som tyckte de va lite läskigt, en i gruppen svimmade, galet! Till sist skulle vi trampa vatten i 15minuter, men det inte alls lika jobbigt som jag trodde. Men det var rätt kul att kolla på alla, för en del kunde inte hålla huvudet över ytan det sista haha!
Jaja nog om det. Skolan var rätt soft, och maten i skolan var faktiskt god idag, inte mkt för skolmat, rätt kräsen överhuvudtaget när det gäller mat.
Ikväll skulle jag chillat med Karin, men det blev lite ändrade planer så det att mysa med Björn och chilla med Karin imorgon, och då ska även Sanna och Cicci vara med, så det blir trevligt.
Men först hade jag tänkt mig ta en lång varm dusch, är lite frusen!
So long suckers! Hihi.
78760-108

Ps. Idag fyller Fiddern år, Grattis :) Ds.

10/1

Det är onsdag och igår drog skolan igång, känns lite knäckande men det går. Kul att träffa klassen, en kul grupp det där! Men när skolan drar igång, drar allt plugg inför prov, inlämningar och läxor igång och det är riktigt tråkigt. Men jag får väl ta det. Det roliga med att skolan drar igång är faktiskt ålle, det är faktiskt ball ibland. Och den 26:e ska det tydligen vara tema barnprogram, och jag har ngt så ball på g. Hoppas ingen tänker på det jag gör, hihi! Jag tycker det är riktigt kul att klä ut sig om man lyckas bra, jag har haft några gånger då vi lyckats sämre, tex när jag, sanna och karin var Jönssonligan, jag tror nog inte någon gissade rätt och jag såg ut som en farfar i mina grå byxor och hängslen, hatt och skjorta. Sanna fick höra hon var lik John Lennon, och Karin Nils Karlsson Pyssling Men det var kul! Vi bjuder på den. Jaja.
Idag skulle jag pluggat, men sen äh, ne tar det någon annan dag. Jag har nog förslappat mig på lovet för nu är jag svinslö och kan inte alls motivera mig till att plugga. Rätt gött nu, men värre när de drar ihop sig. Men whaaaaaaevah!
Jag har absolut inte något att göra ikv, kanske ska läsa lite i en bok jag lånat. Jag och Emina skulle bli stud så då tänkte vi, vi går och lånar böcker. Emina hade läst min och sa den var bra, så får lita på Emina. På tal om Emina så har vi nog flummat som aldrig förr idag, vi skrattade åt nästan allting och ingen fattade. Vi fattade knappt själva vad vi skratta åt, och det är då de är som roligaste.
Men iaf, kollade omkring på youtube idag, och det är alltså kul att kolla på, hitta den
här och då fick jag mig ett gott skratt.
Men nu chillar jag vidare, haregott. Puss.

8/1

det är måndag, och sista dagen på jullovet. det känns faktiskt knäckande och att mitt schema är svindåligt gör det inte mycket bättre. men det är vårtermin och det brukar gå fortare, mer lov och så.
igår var det lager som gällde. jag, björn och karlsson åkte iväg och det gick väl. väl där hittade jag tusen byxor jag ville prova och några tröjor. in i provrummen och prova. björn och karlsson i provhyttarna intill och tur var väl det. för när jag väl tagit på mig ett par stuprörjeans som var svinsnygga när det låg där på hyllan, men det var lite tajta och jag får inte av mig dem. dom satt fast verkligen, mina vader var väl för feta eller ngt för dom satt fast. det slutade med att jag låg i provhytten och benen stack utanför, karlsson och björn höll i varsitt ben och drog för kung och fosterland. efter många om och men, lite skratt och panik fick jag av mig dem. men puh, det var jobbigt. men det blev aldrig ngt byxköp, men lite tröjor och linnen som alltid är bra att ha blev det tillslut.
sen på kvällen var jag hos cicci, och vi kom på att vi skulle göra slingor. så innan jag kom till cicci hade jag vart och köpt färg till mig och sanna, vi börjar med mitt hår. på med den där sexiga mössan och börja dra ut hår, cicci är inte dirket schysst utan säger mer "gör ont, men jag håller högt tempo, eller hur?" yes! men så ska vi börja blanda färgen, det är då det går fel, för då har vi öppnat båda lådorna, och det är olika färg så vi blandar ihop saker ifrån två olika lådor och allt blir fel. så vi ringer sanna och ber henne köpa mer, det tog en himla tid för henne att förstå vilken färg det var, men tillslut blev det rätt färg. medan vi sitter och väntar på att få skölja ur det kommer ciccis mamma ann-sofie in ett antal ggr, och är lite orolig för hur cicci utfört det hela. hon blev nog rätt nervös och gick in och la sig och lyssna på en bok. men allt gick väl nu är jag lite blondare än förut, men jag gillart. ett tack till cicci!
yes det var gårdagen det. och idag ska jag snart ut och köra lite bil, som i övrigt går rikigt bra, sen ska jag och mamma kolla present till hennes pojkvän och sen måste jag plugga svinmkt, för jag har en inlämning som jag inte vet om den ska vara klar nu på torsdag eller nästa. spännande. och ikväll ska jag träffa henning, den gamle räven åker ju till spanien på lördag i fyra månader, honom kommer jag att sakna jättemkt. henning är bra! men det blir ball för honom, jag kan inte vänta tills jag slutat skolan, skramlat ihop lite pengar och kan ge mig av på obestämd tid. gött!
men nu ska jag chilla vidare lite, so long!

78760-107    78760-106
givetvis skulle berra fram med kameran, så här är jag på lager.

4/1

det är onsdag, jag har tränat som fan idag och det känns svingött. gött!
jag såg mitt nya schema idag, och det är dåligt så in i, och det känns lite tungt. det gör ju inte dirket längtan större till skolan så att  säga. men med 3terminer kvar varav två vårterminer som brukar gå rätt fort känns det gött och efter det ska jag upptäcka världen. jovisst jag måste jobba ihop pengar och sånt. men jag och karin har planer, och jag ska banne mig ut och se mig omkring. jag menar det är spännande! men det är ett tag kvar, men det går fort.
ikväll ska jag till ragge och kolla film, ska bli gemytligt. det var ett tag sedan vi chillade. sen kanske jag sover hos björn, det är rätt nära och så. björn är bäst.
men jag tar och chillar vidare nu.
tack och puss!

78760-104

ps. kom på en grej förut, satt och kollade på gamla kort, först hade jag rätt långt hår, långt, tjockt och lite vågigt hår. sen klippte jag mig jättekort och det trivdes jag bra i, men nu börjar jag få längre, och i love it. ds.

2/1

det är ett nytt år, och detta året fyller jag 18, så det känns gött. men idag är det tisdag och jessie fyller år. jag har nog skickat tusen sms och sagt grattis. hon ringde och frågat om min telefon hängt sig, men jag skickar gratis sms nu så.
jo jag måste nog säga att år 2006 var ett riktigt kanon år, mycket bra har hänt. och för att göra en lång historia kort så nämner jag det bästa händelserna under året och lite bilder.

- 5 mars blev jag och björn tillsammans. (lovely)
78760-62







-
Hultsfred (det var ball, och ballare blir det i år)
78760-8  78760-7   78760-6

-
Midsommar (inte riktigt kul som året innan, men ändå)

- Robbie williams (you're fucking awesome)
78760-103  78760-102

- Kungshamn/Smögen (det var jag och björn)
78760-35  78760-34  78760-33

- Lysekil (Karin, Björn och Dennis vi hade svinkul)
78760-74

- Fjällvandringen (det var svinkul, kulgrupp!)
78760-58  78760-53   78760-48 78760-47

- Fester (Last night they had to carry me home)
78760-100   78760-99
- Chillkvällar men tjejerna (vi chillar jävligt bra ihop)

trots det att åldern 17 är liksom ett mellanår, där man väntar på att fykka 18 så har det varit ett jävligt bra mellanår, iofs är det nästan exakt ett halvår till jag fyller 18, men eh.
ne nu chillar jag vidare. puss.