FREDAGS GRILL PÅ JESSIES OCH LIMPANS BALLE!

Jobbat så att idag och jag har så ont i fötterna, dessutom träningsvärk sen gårdagen springtur. Och ikväll ska vi flytta in i lägenheten, bära hyllor och soffor upp till fjärde våning, så om jag kan gå imorgon det får vi se!

Idag har varit riktigt gött vårväder så vi körde fredags grillen det första vi gjorde när vi kom hem och gud vad gött det var! Nu blir det att döda maten och sen flytta, hej och hå!


EN SÅN HIMLA FIN LÅT!

Jag lyssande jættemycket på Sigur Ross på resan och detta ær nog en bland det finaste låtarna tycker jag.

LÖVE IT!WHAT A DAY måste jag säga asså. Fått nycklarna till vår fina lägenhet (flyttar in i den imorgon!), sprungit med Jessie (gick faktiskt helt OK), druckit kaffe med Jessie i vårsolen på Akerbrygga (det är något speciellt med vårsolen) och nu ska vi göra pannkakor (vi åt falukorv idag också, det är nog godaste ever tror jag)

Och som om inte allt detta vore nog så ser det ut som om jag kommer ha en helt galen roligt helg också. People, jag sitter och bara trivs i Oslo.

tar la och flyttar då.

Imorgon flyttar jag tillbaka till Oslo, har inte haft så många dagar hemma i Falköping men känner mig helt klart redo för att ta tag i livet igen efter att ha göttat och unnat mig i 6månader jorden runt. Sen får ju jag ju träffa alla mina fina vänner där uppe också, dom har jag saknat väldigt mycket ska ni veta.

Så jag säger som såhär, vi ses i Oslo!

.

HEMMA!
Vi kom hem igår, en dag tidigare än vi sagt till alla, vi överraskade våra familjer. Pappa kände knappt igen mig och mamma blev helchockad! Rätt roligt faktiskt.
Ikväll ska jag äta middag med familjen, och sen får vi se om det blir en liten utgång, ska höra med tjejerna. Lite sugen på att dansa känner jag.

det ar dags nu!

Det har varit helt otroligt fint vader de senaste dagarna, shorts-vader! Sa i tisdags beslot vi oss for en picnic i parken. Det var sa himla gront och fint och det kandes inte alls som om man var i New York. Ni ska fa se!Och vi fick precis reda pa att vart flyg imorgon kommer lyfta, vilket betyder att jag ar i Falkoping pa lordag och i Oslo pa tisdag eller onsdag nasta vecka! (Vem vill traffas?)
Pa ett satt kanns det trakigt att avsluta denna resa, men sen tanker jag pa min fina familj och mina underbara vanner jag har dar hemma, da kanner jag att jag vill hem pa en gang, det ar dags nu!


bilder fran brooklyn
Lite bilder fick det bli.
Idag ar det jattefint vader, sa vi tankte nog ga till en park och kora lite picnic, varigt och mysigt.
Puss,
Jennifer

BROOKLYN!

Hej!
Laste precis mitt senaste inlagg och tycker nog att jag lat lite val negativ. Vi koade i 6 timmar i lordags ute pa flygplatsen och fick tillslut (efter manga om och men) nya biljetter. Nu tror och hoppas vi att vi kommer hem pa lordag.
Men vi gottar pa har i NY, vi bor hos mamma kompis Joani i Brooklyn. Och hade vi fatt aka hem i lordags hade vi missat underbara Brooklyn. Det ar sa himla mysigt har, och inte alls lika stressigt som det ar inne i Manhattan, ratt gott. Sa idag tankte vi ga over Brooklyn Bridge och mysa i lite parker. Jattefint vader idag liksom.

Far bli en bildupdate lite senare.
Ha de bra sa ses vi snart.
Puss och kram,
Jennifer

lite mer fran applet!

Hej allihopa!
Nu har vi turistat och shoppat klart och kanner oss redo for att aka hem imorgon, men vi kommer nog inte hem pa sondag. For just nu ar var status pa flyget cancelled och det verkar forbli det. Som det verkar just nu kommer vi nog hem pa onsdag kanske? Vi hoppas att fa mer klarhet i det hela imorgon. Da tanker ni kanske, men det ar la gott med lite extra dagar i New York, men det tackar jag faktiskt nej till. For just nu ar det hela bara stressande, men men, sant ar det. Men vi haller tummarna, gor det ni med!

Just det, Chicago igar det hur bra som helst, och jag hoppas att komedi kvallen vi ska pa ikvall ar lika bra den.

Nu over till nagot lite roligare, BILDER!


(Det ar kul att posa pa Time Square!)

Men om vi nu inte kommer ivag imorgon hoppas jag pa sol sa vi kan gotta oss i Central Park!
Ha de gott, vi hors snart.

KARLEK,
Jennifer.

the final destination, NY!

Yes, nu ar vi som sagt i NY, och det ar en ratt stimmig stad, men jag gillart. Igar var det shopping i Soho for hela slanten, och idag har vi turistat, men vi ar inte klara an pa langa vagar, sa det far bli minst en dag till med turistande. New York ar en san stad jag skulle vilja vara manader i, for det finns sa mycket fint och roligt och det kanns som om man maste varit har ett tag innan man hittar guldkornen, men sa ar det val iofs i alla stader antar jag.

Jag tycker vi kor lite bilder nu.

Blev ratt mycket bilder, men jag gar ju runt och tar kort hela tiden!
I veckan ska vi se Chicago pa Broadway och Comedy Show pa Time Square. Det blir grejjer det.

just det!

Vi traffade Obama en snabbis, plus nagra mer kandisar!Ibland ar det faktiskt riktigt roligt att vara turist.

och lite mer DC!

Washington DC ar en helt otroligt vacker stad med hur manga fina byggnader som helst.Igar var det shorts vader och idag fros vi sa in i, vi har allt blivit lite bortskamda med varmen. Men anda kanns det skont att fa kanna pa lite var.

Imorgon aker vi till New York, och det blir vart sista stopp pa den har resan, gud vad 5 och en halv manad har gatt fort!

en eftermiddag i DC

Tidigt imorse flog vi fran Miami till Washington DC. Och vi var inte sena pa att aka in till stan det forsta vi gjorde. Vi at en jattegod lunch, shoppade lite, vandra omkring i Chinatown och fikade pa Starbucks.Imorgon tankte vi knacka pa hos Obama och se om han bjuder oss pa 11 kaffet (och varmchoklad till Lina)!

let's go heats, let's go heats!

Igar var vi som sagt pa basketbollsmatch, vi sag Miami Heats vs. Philadelphia. Det var en riktigt rolig och spannade match som avgjordes de sista 10sekunderna, och Heats vann! Och vilken stamningen det var, gar ju givetvis inte fanga pa bild, men ska forsoka formedla denna kanslan genom nagra bilder iaf.
WASHINGTON DC!

Gardagens basketbollsmatch var jatterolig och spannande (mer om det senare, bilder och sa).
Men forst ska vi ut och ata i ett soligt och varigt Washington DC.

En kort update fran mig.

miami, by boatVi var pa en liten sight seeing tur idag, och jag tycker bara om Miami mer och mer. Det ar verkligen en jattefin och mysig stad som jag vill utforska mer. Men vi har bara tva dagar kvar innan det bar av mot Washington DC och vart sista stopp, NY. Fast vi ska nog hinna med lite mer saker har forst.

JAG!

Idag slanger jag in en bild pa mig sjalv, mest for pappas skull (har har du min nya hatt, eftersom tjuvar och banditer tog min forra!)


miami, by night!En liten, liten bildupdate fick det bli.
Annars ville jag mest onska er Glad Pask i efterskott!