mysdag hos karin!

Ja, idag är det mysdag hos Karin.
Jag och Jessie ska dit nu, vi ska äta soppa och varma mackor, lövely!inte igår!

Det var inte igår, inte alls igår faktiskt.
Jag var hemma i Falköping ihelgen och det var lite körit, alltid så när man är hemma :) Men festen i lördags (för en sån blev det ju givetvis) var helt lovely. Jag kan som tidigare bara konstatera att jag har dom bästa vännerna! Hade riktig kul, men bakfyllan i söndags var inte att leka med, men ack så värt det!


Igår var jag och Karin nere på stan en sväng efter jobbet och sen åkte vi hem till henne där de bjöds på lasange och lite mys framför tvn, alltid lika najs!
Idag har det varit träning, göött! Och nu ska jag läsa lite.
Det var allt för idag folks, hare gött!

sanna min sanna!


Idag kommer Sanna hit, lovely :) Tror vi firar det med en öl, eller två!

helga och de!

Det är tisdag och helgen har varit väldigt najs.
I fredags var det först lite chill på stan och sen blev det film. Lugnt och skönt!
På lördag dag blev det stan, som vanligt :),och sen var det fest. Förfest hos oss, det kom väldigt mycket folk, så det blev rätt trångt men oj vad kul jag hade ändå! Utgång blev det på Yatzy, som vanligt liksom :)
Igår var jag bakis och trött, men jag gick till Karin och Martin där jag blev lite ompysslad med varma mackor, mys och film. Dom är så bra :)

Men nu, nu är de träning!
Puss, Jennifer

fika igår och ikea idag!

Igår var det en låång fika med Karin, massa prat och mys precis så som det ska vara.
Idag blev det IKEA med tjejerna och lite julklappshandel fick jag gjort också, nöjder så in i faktiskt!uppsala!

Det var inte igår!
Men jag har inte riktigt haft tid eller lust för att blogga de senaste. I torsdag åkte jag till Uppsala för att hälsa på Henning, men landade i Stockholm först och passade då på att träffa underbara Cissi och Kleva. Det blev inte en jättelång träff, men de gjorde inte så mycket. Att bara få träffa dem var ju helt lovely. Tror det får bli en visit till Stockholm om någon månad igen. Föresten gillar jag verkligen Stockholm och är lite sugen på den staden framöver alltså.
Uppsala var iaf lovely, och att få lite tid med Henning var lika lovely det. Vi har liksom inte setts sen midsommar, lite förlängesen kände vi då. Helgen såg ut lite såhär, på torsdagen var vi hos Martin och Carro, där vi var några stycken som firade Martin som fyllde år. Fredagen var vi på stan och jag utforskade Uppsala lite på egen hand när Henning var i skolan. På kvällen kom David på besök och då vankades det fest. Det var en fest som hette duga och bakfyllan i lördags var tung. Men vi tog oss upp och lunchade med Martin, Carro och Lillen. Och på kvällen blev de bio. Lugnt och skönt!
Söndagen blev det en långpromenad och en god kyckling gryta till middag.
Jag var hemma vid 7 och då flängde jag iväg till Karin nästan med en gång som hade gjort jättegoda baguetter till kvällsmat.
En fullspekad men en otroligt bra helg!
Mycket text, nu lite bilder.Nu ska jag och Jessie träna och tvätta.
PUSS, jennifer.

kort update!

Vi kör en kort update med en gång.
I lördags var det fest hos Malin och Frida. Malin hade gått inför halloween pyntande och det var en riktigt kul förfest, sen bar de av till Yatzy där de var dans för hela slanten. Lite efterfest hanns det med innan vi somnade allihopa.

Söndagen var värre, bakfyllan var total så det blev chill och film typ hela dagen. Lite segt, men det var det värt så :)
Och nu blir det lite bilder


Nu ska jag träffa Karin, vi ska ner på stan en sväng och sen ska vi förbi hennes lägenhet. Jag har inte varit där än så det är liksom högtid för det nu! Och sen städa, vi måste städa här!

Det var som sagt en kort update.
Puss, Jennifer

time to party!


ikväll är det prälan, jag och dans!

lördag och lite shopping!

Det var så gött att få sova ut idag, det är liksom inte varje dag man får det nu för tiden.
Jag och Johan har precis käkat frukost och nu ska vi ut på stan för lite shopping!
Vädret är otroligt fint, så det får nog bli en kaffe i solen också. Göttgött!