hashtag lycklig kille


Eftersom vi bor i Kungshamn men jobbar i Hunnebo så krigar jag och Emelie milen till jobbet och innan vi fick ner våra cyklar fick vi låna några av våra kusiner. Dom var inte av de nyaste laget och då kunde man få cykelhaveri på väg till jobbet.
 
När vi får någon minut över på jobbet eller äter lunch ser vår vy ut såhär och när man varit ute dagen innan jobbet ser vi ut sådär.
 
Och när man cyklar hem så är det ofta väldigt fint, som här till exempel!
 
Och ibland händer det att vi får besök. Senast var Fredrika, fina fina Fredrika! Och dagen därpå kom mamma, Lasse och Kevin. Kevins ena öra vill inte resa sig och det gör honom extra söt.
 
Och ibland är det extra festligt. Som när Simon och Henning bjöd på American BBQ garden party eller som när Julia fyllde år.
 
Och när man går ut på Smögen kan man ta Zita båten över, är det kallt får man vira in sig i filtar och är det bra väder, ja då kan man spatsera hem till Kungshamn tidigt på morgonen.
 
Vissa lediga dagar har man tur, då är det sol och mer än +18. Då är det sola och bada på Fisketången som gäller.
 
Det poseras en del med.
 
 
Ja, lite så ser det ut här. Många av er har nog redan sett de flesta av bilderna på instagram, men men. Nu är det inte många veckor innan jag beger mig tillbaka till Malmö och jag känner mig väldigt pepp på det. Dock ska de njutas till fullo av

midsommarfilm!

Hej mina vänner!
Hoppas ni mår bra och njuter av de få soltimmar denna sommaren har att erbjuda.
Här kommer en liten film från midsommar, sammanfattar ganska bra hur vi hade det, mysigt och så! Man kan nästan tro att detta blivit en filmblogg, hur trevligt är inte det då?
 
 
pssst, som vanligt, kolla gärna i HD-kvalite!