PERSILJAN FRODAS

Jag går mest omkring och längtar till helgen (mamma kommer hit), nästa onsdag (åker till åre och emelie) och påsk (åker nog till schlätta i några dagar och firar påskafton någonstans med fina vänner). Fast veckorna är ganska fina med, idag stod yoga, tvätt och IKEA med Jenny på schemat, fint det! Och jag har börjat odla örter, vad ska man säga? Persiljan frodas och gror och livet leker? Nea, fast ibland så är det faktiskt ganska bra.


GODMORGON!

Godmorgon!
Tentan igår kändes bra, framför allt så känns det otroligt skönt att ha den gjord.
Har en rolig helg framför mig, ikväll blir det födelsedagsfirande hos Johanna och imorgon blir det partaj och latjo hos Fredrika. Nu ska jag träna med Lollo och sen gå en liten sväng på stan med Jenny!


vår och glass!

Igår köpte jag och Fredrika oss årets första glass och satte oss i solen och glassade, he he. De var vi väl värda efter en vecka med hårt tentaplugg! Nu ska jag fixa lite här och sen åker jag till Lund och skriver min första salstenta, wish me luuck!

h

GLITTER & MELLO, DRINKAR & DANS!

I lördags kväll var det... inte gladiatorerna som gällde, utan som rubriken lyder, glitter & mello, drinkar & dans med Agnes! En fab kväll.Annars pluggar jag så att på dagarna, skriver tenta på torsdag och ne, jag har inte riktigt full koll på det ännu!
Men när den är skriven är det en massa roligheter som väntar. Födelsedagsfirande och en fet korre-fest, ett mamma besök och en trip till Åre t.ex!

SUSHI OCH INKONST!

Igår lagade vi sushi hos Agnes och Robin och sen blev det utgång på Inkonst. Sjukt kul kväll i väldigt bra sällskap!