lördag och jobb.

Det är lördag och jag sitter på jobbet. Jag började klockan 1500 och kör till 2000.

Igår var det riktigt trevligt. Vi gick förbi rimi för att spana in Sanna när hon jobbade. Och som hon jobbade, och hon var så inne i det. Vi stod säkert i 3 minuter en kassa bort, precis framför henne, men hon såg oss inte. Så inne var hon, haha. Sen när hon väl såg oss började hon skratta jättemycket.
Efter vi köpt vårt så gick vi hem till mig och kollade på Mastermind, den hade vi iofs redan sett men jag glömmer alltid bort hur sådana filmer slutar och vem som är boven i dramat. Så det blev som att se filmen på nytt.
Efter det spelade vi givetvis sjuan. För en gångs skull förlorade Ceccan hela tiden. Men Ceccan hade feber och skulle upp tidigt till Ullared idag ville gå till sängs. Så då kom Björn och Karlsson och hämtade mig och vi åkte hem till Björn.
Idag så har jag mest varit med Björn, vi har varit ute lite och sen gjorde vi pannkakor. Det var riktigt gott. Sen gick jag upp till jobbet, Emma satt här och sa att det hade varit inne hela 29 personer. Jag blev lite chockade eftersom förra helgen var det 5 pers inne på mina 5 timmar. Men sen klockan tre har det inte var så mycket iaf.
Men efter jobbet kommer tjejerna och hämtar mig så ska vi till mingus och äta. Sen hem till mig och så blir det väl lite chillfest. Jag och Sanna ska ju upp och jobba imorn, men vi går på´t lite ikväll iallafall.

Nej, jag tror det kommer en turist.
Hej då.

det vankas chill.

Ja det var inlines det, och det var jobbigare än vi trott. Men en runda blev det. Till stan och lite runt omkring.
Sen tyckte vi att vi skulle chilla ikväll och Karin var givetvis på. Så nu ska vi handla lite inför kvällen hos Sanna. Sanna hon jobbar och sliter. Så nu ska vi göra hennes dag på jobbet.
Som sagt ikväll vankas det chill, och sen kommer nog Björn.
Nu är det dags att gå, men det var en kort uppdate.
Säger så.

kul.

nu ska jag och ceccan ut och åka inlines, haha.
vi kör hårt.

torsdag, snart lov.

Det är torsdag och snart lov. Lovet känns behövligt, även om jag var borta i sälen hela förra veckan. Men nu när det är vår och då sitter lovet extra gött. Har inte så jättemycket planerat på lovet, men det kommer. Lite jobb och så.
Idag har det varit rätt lugnt. Jag hade uppsats skrivning idag, gick rätt okej. Efter det gick jag till stan och fikade med mamma. Köpte både byxa och väska. Sen var det tillbaka till skolan och ha massage lektion och sen gick jag hem.
Idag är det sista plugget innan lovet, det blir att plugga på ett prov. Känner mig lite pressad och stressad inför det, men äh, som sagt sista plugget innan lovet.
Igår hade jag garage lektion. Det var jag och Olof som körde. Vi gick igenom säkerhets kontroll och när tanten skulle köra igång spolarvätska och jag stod bredvid, då fick jag det över hela mig. Hon kollade på mig och gjorde samma sak igen, men då hann jag dock flytta på mig. Vi skrattade åt det, allihopa. Men sen var det att byta däck, och jag och Olof hamnade i två fordonskillars grupp och det gick som på räls. Vi var klara först och kunde gå för dagen.

Ikväll ska vi ut och äta, Emelie fyller nämligen år idag, och Björn kommer också. Så det är lite läge för att sätta igång med plugget.
Vi hörs.

27 mars och vår.

Det är vår och värme nu.
Inte hänt så jättemycket sen jag skrev sist. Det var ju Hannas fest, och det var riktigt trevligt. Våran låt var populär och jag och Karin vann dans tävlingen. Vi gjorde en mycket komplicerad korografi till Cara mia och vann då givetvis med den. Sen var Lisa där, och Lisa är jävligt rolig. Trots att hon såg ut som en julgranskula var hon svinball. Ja sen framåt kvällen blev det lite krånligt, vi skulle sovit där med det ville inte Karin och Cicci som jag skulle åka hem med, och mitt ute i ingenstans skulle vi förklara för Björn hur han skulle köra dit. Det gick inte, men vi tog oss in till Skara och mötte honom där istället. Och hem till Falköping kom vi tillslut. En jättebra fest iaf.
I söndags jobbade jag igen, det gick segt men det gick. Sen när jag kom hem gick jag och Cicci ut och gick.

Idag slutade jag klockan halv tolv, då ringde mamma och frågade om jag vill äta lunch med henne. Självklart svarade jag och gick till henne. Efter vi lunchat gick vi en liten promenad, men hon skulle tillbaka till jobbet och jag hem. Jag har en del att göra idag, jag måste ta tag i lite plugg och sen är det teorikurs och direkt efter är det bandymatch. Mycket på schemat, men just nu gillar jag att ha saker att göra.

Nu ska jag ut och plugga lite. Puss!

image123
















lördag och jobb.

Som sagt det är lördag och jobb. Det är jävligt lugnt här, faktiskt så har inte någon kommit in idag. Vilket inte gör mig så jättemycket jag läser Ronnie Sandahls bok. Så jag håller mig sysselsatt. Men det är fruktansvärt varmt här, för solen bara skinner in genom fönsterna, och det blir lite bastu feeling här inne. 
Igår chillade jag och Karin lite, vi beslöt oss för att titta förbi KGs förfest, vilket vara riktigt kul. Och Jess var  fruktansvärt rolig, ibland får hon allt till det. Men när det gick ner till ålle så gick jag och Karin hem till mig och chillade lite till. Sen åkte Karin hem till sitt, och Björn kom och hämtade mig så sov vi hos honom. Mycket nämre till jobbet ifrån honom, vilket betyder mer sömn.
Ikväll blir det fest i Källby, Hanna har lite fest på hennes pappas vandrarhem, och det lär bli jävligt kul. God mat, god dryck och gött folk! Det slår aldrig fel.
Nu kom Cicci och hälsade på, såå later!

fredag!

Ja sälen var riktigt ball faktiskt. Jag och Björn, Emelie och Julia chillade mest ihop och som vi irriterade Björn hela tiden, fast på skoj, det förstod han efter ett tag. Sen blev det mycket god mat. vin, öl och spel på kvällarna och på tisdagen blev det lite extra och alla var på glada. Vi spelade ett jäättekul spel en kväll, med andra ord tror jag det heter. och mamma och Lasse var nog sämst på det. Jag och Björn var riktiga jävlar på det, vi vann hela tiden. Jaja, Sonja älskade Cara Mia och gick lös på den, vi andra gillade Sven. Svingött väder också, det var glassigt helt enkelt.
Idag är det fredag och skola. Egentligen skulle det blivit fest ikväll, men jag och Karin ska jobba imörn så vi chilla lite tänkte vi. Kanske går förbi förfesten och så, det är ju ändå där det är som roligast. Vi går på´t imörn istället på Hannas fest, det lär nog bli jävligt kul.
Skola som sagt, så hej då!

lördag, fest och sälen!

Ja det är lördag och jag har skrivit klart min jävla historia. Vilket känns svingött. Nu ska jag packa och sen ska jag och Björn baka inför Sälen. Ja för imorgon är Sälen som gäller, och det ska faktiskt bli jäättekul. Har inte åkt något i år, så det kan bli lite kul, men sen att bara chilla och sen är Sanna där uppe också, så då får man glida omkring med henne lite också. Den är aldrig fel.
Igår var det chill hos Ceccan, och hennes pappa Tommy, det är en going alltså. Ja en riktigt sköning! Sen chillade jag och Ceccan över till Karin där apelsiner, godis och Adam och Eva väntade, lite Så ska det låta också. Hon har det lilla extra precis som jag, lite internt men jävlar det var kul.
Ikväll är det fest, och det ska bli gött, sen att jag ska upp tidigt imorgon är en annan femma. Men jag tar det. Får se hur rolig Björn tycker jag är imorgon i bilen. Björn ska köra, och jag kommer vara död och bakis. Men som sagt, jag tar det då. Men det blir nog ett jävla gäng ikväll och fan vad kul.
Hepp jag har jättemycket att göra nu.
So long fuckers.

idag är det torsdag.

Det är torsdag idag och jag och Emina har ett jäättelångt hål på torsdagar, och vi var riktigt effektiva på vår håltimma. Vi gjorde klart typ hela vårt samhällsarbete, det gick trögt och vi hade svårt att koncentrera oss men fan vi fick det gjort, en eloge till oss typ. Gött!
Sen var det sista simskolegången idag, och fan det blev rätt lyckat, eller det mesta iaf. Vi körde lite hinderbana i början, sen skulle barnen visa vad de kunde, tog inte så lång tid så att säga, sen så var det lek och sen en liten sketch som gällde. Där Karin och Sarah var svinsnygga pirater och Simon en prinsessa i en rätt för liten rosa klänning och Adam var kung. Ja det var väl det som var misslyckat med avslutningen, haha. Ingen hörde vad de sa och när Karin och Sarah tillslut fått tag i skatten vilket var glassbiljetter verkade dom inte riktigt förstå att glassbiljetterna var till dem, ja vi andra "lärare" skrattade svinmycket iaf.
Ihelgen blir det fest, och det ska bli svinkul. Ska till Sälen tidigt på söndag och då är det inte någon större idé att lägga sig, utan jag sover i bilen sen. Och sen sa Amanada att vi tydligen skulle börja med hårt festande på söndag kväll i Sälen också, och det tycker jag låter kul.

Jag hade tänkt göra klart mitt historia arbete idag, men jag skiter i det och träffar Björn istället. Jag har ju faktiskt varit effektiv nog idag.
pusspuss!

13 mars.

Det är tisdag idag och det vår på gång, behövligt och gött!
Igår var det studiedag och jag var på stan med Sanna där hon shoppade lite tröjor och sen gick jag hälsoslingan med mamma och det var riktigt skönt att gå. Sen åkte vi till Lasse och lagade mat och chillade lite, och det var ungefär så min måndag såg ut.
Idag då glömde jag ställa väckarklockan, men vaknade vid 7 och försov mig alltså inte, rätt gött så. Men dagen har varit smärtfri och jag har redan hunnit pluggat lite matte inför mitt prov imorgon, det känns rätt bra faktiskt men en del saker har jag inte riktigt förstått men de är där Björn kommer in i bilden. Han är nämligen på väg hit och ska hjälpa mig lite, snällt :) Sen ska vi hämta Adam och spela bandy. Det blir gött.
Turistbyrån har ringt mig och vill jag ska jobba, givetvis kan jag jobba sa jag. Så nu är det 3 helger framöver med jobb, och det är ju svinbra. Det är inte så dåliga tider heller så. Jaja.
Ne, nu kom min älskling.
So long suckers.

sööndag.

Det är söndag och jag har inte bloggat på ett tag. Inte hänt så jättemycket men jaja.
I fredags var det chill hos Sanna med tjejerna, och det var riktigt trevligt. Vi lagade mat, kolla film och hittade på lite kul inför Hannas fest. Det blev faktiskt jävligt bra grejor, efter mycket flum och roliga idéer. Det ska bli kul att se vad hon tycker om det. Men Sanna var svintrött och ville lägga sig vid 12 och sa att hon inte orkade med oss mer, men det gjorde inte så mycket för jag var rätt trött jag med :) Men Björn kom och hämtade mig och så åkte vi hem till mig och myste och sov.
I lördags träffade jag Cicci en sväng och så gick vi till stan och fyndade lite, både väskor och skor. Efter det åkte jag och tränade, vilket var riktigt skönt. Sen åkte jag till Björn och sen kollade vi melodifestivalen och Pans Labyrint. Björn somnade direkt efter filmen och jag kunde verkligen inte sova, var klarvaken och höll på att reta Björn lite så han kunde vakna och hålla mig sällskap, men det gick inget vidare. hihi!
I söndags så kommer Sara och Martin med förslaget att bowla och jag och Björn tyckte det lät kul. Så vi hängde på, och för en gångs skull var det inte jag som förlorade :) hihi. Det var riktigt gemytligt, och efter det åkte vi hem till Björn och Martin och kollade på Beck, Advokaten, den var riktigt bra.
Idag ska jag träna lite, sen blir det nog att plugga lite matte, eftersom jag har prov denna veckan. Men det går förhoppnings väl det med.
Ne nu så ska jag gå, puss!

Gött!

Idag är det onsdag och jag har inget att plugga, vilket känns jävligt skönt! Den sitter gött liksom.
Tänkte jag skulle tränat lite idag, men var effektiv på bandyn igår och jag och Karin ska träna hårt och simma imorgon så tror jag tar en vilodag idag och åker till Björn och myser lite. Han hade lite filmer nerladdat och det känns lite som mys och film väder idag ju!
Skulle ha träffat Ceccan idag också, men den jäveln tränar som vanligt. Så vi bestämde en myskväll i Sannas källare ihelgen, givetvis ska Sanna vara med då också, Karin med, och kanske Stina. Det vore riktigt trevligt, för henne chillar man inte med så ofta.
Sen fick jag inbjudan till Hannas 18års fest också. Det blir nog ball, det ska tydligen vara i hennes pappas vandrarhem någonstans, och så är det mat och vin, sen är vi igång. Och det ska bli svinkul, var längesen jag festade med det gänget, så det blir gött!
Glömde nästan, idag på idrotten har vi elevledda lektioner, och Erik och Louise hade avslappning, och gud vad skönt det var. Det var avkoppling det, jag nästan somnade och som sagt, osch va skönt det var :)

Vi säger så.

6 mars.

Det är den 6 mars och Hennings födelsedag. Eftersom han inte är hemma får jag försöka ringa honom. Jag saknar faktiskt Henning lite så.
Idag har jag skickat ut mina sista jobbansökningar, lite sent och så. Men bätte än aldrig, och eftersom jag fått för mig jag inte kommer få något jobb ville jag vara på den säkra sidan, och har därför skickat ut 10 stycken. Får väl hoppas på det bästa :) Fan, någon borde ju höra av sig.
I morse vaknade jag upp hos Björn, och den jäveln hade ju sovmorgon till 12,30 och jag fick gå upp mycket tidigare än så. Men han följde med mig ner och åt frukost, puss! Och skolan gick faktiskt riktigt fort idag och engelska gick okej och det är gött. Nu är det inte mycket mer plugg denna veckan vilket känns otroligt skönt! Det har typ inte hänt på jääättelänge?
På torsdag ska jag iväg till ett medium, lite spännande och jävligt kul. Mamma har varit där några gånger, och nu ville jag prova på det så det ska bli intressant.

Hepp, nu ska jag fixa lite, sen är det ju inte bara Hennings födelsedag idag, utan bandy också!
Puss.


image122














här har vi ju han, henning!

:)

Idag är det måndag och det var skola idag, precis som alltid.
Skoldagen gick fort, och det är ju faktiskt alltid positivt. Fick reda på att jag har bara en lektion på torsdag igen, och den sitter faktiskt aldrig fel. Egentligen är det friluftsdag, men eftersom vi som går simlärarutbildning har simskola på torsdagar räknas det som en aktivitet och det är gött!
Jag och Björn var ju på bio i lördags, Jakten på lycka, och den var bra, kanske lite långtråkig emellanåt men ändå svinbra får jag nog säga. Sen åkte vi hem och somnade rätt fort. Jag var jättetrött efter en dag i Göteborg, blir rätt trött av att shoppa men det gör inget. Sen igår kollade vi på the Holiday och den var rätt lång men en mysig film.
Jaja.
Jag kom hem för 2timmar sen fixade lite mat och satte igång med engelska rätt fort, sen kom jag på att det är inte så mycket att läsa på och tog mig en powernap istället. Nu tänkte jag kolla igenom min historia som ska redovisas imorgon och sen kommer Björn. Vi ska laga lite mat och mysa massor :)
Vi säger så, puss!

image121

















3/3

Idag är det lördag och jag och Ceccan har varit i Göteborg. Blev ett par byxor, och det är aldrig helt fel. Cicci köpte lite tröjor och sen åkte vi till baguett baren och det är lovely. En stor baguett och dricka 25kr, och det är verkligen så gott! Igår shoppade jag loss lite i Skövde ned Emina blev lite skor och en tröja. Inte helt fel det heller. Jag är verkligen inne i en shopping period. Men det är gött så länge pengarna räcker till!
Igår efter Skövde ringde Karin och sa att det var mys hos Sanna i hennes otroligt mysiga källare, den älskar jag nog :) Vi kollade på Livet är en schlager och åt popcorn. Sen åt vi lite mackor hos Sanna, och det är aldrig fel. Det är lite speciellt att äta det hos henne, det är jättegott där, och jag vet inte riktigt varför!
Ikväll ska jag och Björn mysa lite, vi ska laga lite mat och sen ska vi på Bio, efter det blir det nog massa mys hemma hos honom.

Nu ska jag duscha och sova lite. Puss.

maaaaars.

Det är förste mars idag och tiden går fort. Vårterminen brukar dock alltid gå rätt fort.
Igår var det rätt chill, pluggade lite spanska och matte, men med matten hade jag lite problem men som tur var kom Björn och hjälpte mig :) han kan min man! Sen åkte vi hem till honom, åt lite mat och semlor, sen kollade vi lite tv och myste. Sen körde Sara hem mig för att jag har jäättelång sovmorgon idag, till 13,45 och då kände jag för att sova hemma, för har lite saker att fixa. Men vid 12 kommer Björn och då ska vi äta lunch :)
Sen blir det nog lite spanska plugg, och sen kommer Sara och hämtar mig (idag igen, hih) för då ska vi gå på en jobbgrej och kolla lite. Hoppas på innerligt på ett bra sommar jobb så jag tjänar massvis med pengar. För allt jag vill hinna med att göra i sommar kommer kosta.
Imorgon blir det Skövde, och det är efterlängtat!


Nu ska jag fixa lite mat. Puss.