PEPP!

Idag är de packning, plugg, städning och träning på schemat. Låter kanske inte som en tokrolig dag, men det funkar. För jag är så PEPP inför helgen. Långledigt, finbesök, partaj, födelsedag, familjen, sol, varma grader, bästa vänner ... Som sagt, PEPP!

electrifying

Igår började jag packa inför flytten, idag sa jag upp mig på jobbet, om en vecka är jag klar med uppläsandet av historia A, och om 17 dagar flyttar jag. Nu börjar det hända saker här och det går så fort.

i heart you

att ha en syster som man älskar att hänga med, det är fint det.

FLÖT-DAG!

Idag har jag och Emelie bara chillat och haft det gött. Eller jag har packat lite kläder inför flytten med, lika bra att ta de stegvis.

YESTERDAY!

Som sagt, hade en toooppen dag med tjejerna igår på tekniska museumet. Sjukt flummigt.
Nu är det inte lång tid kvar i Oslo innan flytten. Nu börjar det kännas konstigt och vemodigt. Men har några härliga veckor som väntar, får se framemot dom och leva i nuet.
Idag ska jag plugga lite till (snart klar!) och sen ska jag hänga med Emelie.

TEKNISKA MUSEUMET

Idag så bestämde jag, Jessie, Emmie och Emelie oss för att åka till tekniska museumet och det visade sig vara ett bra beslut. Det var sjukt kul och vi var alla som barn igen. Titta bara får ni se!

middag och bio

Igår blev det middag hos Emmie. Vi lagade flygande jacob och det blev så otroligt gott. Efter det blev det bio, hangover 2, vi och resten utav biosalen skrattade oss igenom hela filmen. En riktigt mysig fredag.

4x

Säg hallå till flummet, idag kan vad som helst hända. Lite så känner jag idag. Kanske bokar en resa, för det är jag och Jessie sugna på. Det vore ju kul, ganska så jättekul faktiskt. Och roligt, det har jag ju. ÅH SÅ ROLIGT!
Ne en överpepp tjej innan läggdags, inte så najs.
Det blir en lugn helg även denna helg, min mage och jag är inte vänner, så vi ska se till och bli sams till nästa helg. För OJ så pepp jag är och OJ så kul det kommer att bli. Fast det betyder ju inte att jag inte kommer ha jättemycket kul ihelgen, för det kommer jag.
Godnatt,
Flummet.
yes, inspirationen är på noll just nu. därav egobilder, så är det ibland.

tuesday

Dagen har bestått av jobb, plugg och träning och planering. Både utav sommaren och nästa helgs festligheter. Dessutom fick jag reda på sak som gjorde mig jätteglad. Nu blir de duschen och film.
En helt OK tisdag får man väl ändå säga!

.


pics från i lördags.

det är övertid. en ganska så slapp sådan. jag klagar inte, lite extra cash är alltid gött och när vädret ändå inte är på topp så :)

NEXT TO YOU


mys söndag!

Och idag har vi bara myst omkring. Vi har varit på marknaden på birkelunden och blå, tog en våffla på blå och en fika på oslo mekaniske. Nu har Julia åkt hem och jag har pluggat lite. Det regnar ute, mysigt. Fast jag är ganska sugen på sol och blå himmel. Hoppas ni haft en fin helg mina vänner!

turist lördag!

I lördags åt vi en stor frukost och begav oss ut på lite sightseeing. Vi gick Karl Johan ner, gick till opera huset, åt på peppes pizza på akerbygge och åkte till frognerparken. På kvällen gick vi på bio, det blev nya pirates of the caribbean. En otroligt mysig lördag!

najs helg!

Vi har haft en sjukt najs helg, jag, Emelie och Julia.
Men nu måste jag plugga lite men ni får två bilder tills vidare :)

fredagsmys!

Nu sätter jag igång med att laga tacos för snart kommer Emelie och vår kusin Julia hit. Jullan är på besök över helgen och det ska bli himla mysigt att ha en hel helg tilsammans med henne!
(second hand alltså, där har jag fyndad så himla mycket fint det senaste, som denna tröjan t.ex! i löve it!)

17 MAI

Ja, i tisdags var det 17 mai och Norges nationaldag, och det firade ordentligt! En sväng på Karl Johan, Grand hotels takterass, lunch på O'Learys, parkhäng och lite vin.
Ja, som ni förstår har det varit ganska mycket fest denna helgen. Det känns. Men det har varit så otroligt, himla kul! Men mamma och pappa ni behöver inte oroa er för nu så är det lugna puckar till 44-årsfesten jag och min kära vän Anders ska ha.

UTGÅNG PÅ EN MÅNDAG? YES.

Och sen kom måndag kväll. Då blev det utgång med ett gött gäng på Blå. Blå, det är fint det. Och mina vänner, dom är ännu finare.

så kom måndag

Och i måndags var det fina vädret tillbaka. Så då blev det en tur till stan, lite shopping och en öl på Karl Johan. Lite förpepp inför kvällen.

SÖN

Nu blev det söndag. Då var vi pigga och glada trots det dåliga vädret. Vi var ett gött gäng tjejer som fikade och skvallrade på Tealounge.
Och sen gick vi hem för lite mat och vila. Innan vi gick och tog oss en öl på Laundromat som kan vara de mysigaste stället på hela Bislett.
(den sista bilden är egentligen mest till Vegard, som tipsade mig om den underbara filmen March of the penguins och efter jag sett den är typ pingviner och taxar mina favorit djur, för det är ett ganska fint citat ändå.)

FRE&LÖR

I fredags hade vi en liten afterwork med jobbet. Det blev god tapas på Fontes, en drink hos Jessie, kubb-spel i Sofienberg och lite häng på Qadiz.
Och i lördags var vi lite sega. Men det blev lite solning i parken, en liten secondhand runda och eurovision. Och senare på kvällen kom Karin och Emelie till oslo.

ANOTHER GIF

OK! Vilken helg, full rulle hela tiden. Jag har jättemycket bilder jag vill visa er. Men idag var jag tvungen att plugga och nu ska jag kolla film med Emelie. Men jag bjuder på en liten animering från helgen tills vidare! (snöat in mig på gif-bilder kände jag, men det är ju ganska kul!)
Stor kram till er alla!

KARIN OCH JAG!

Nu ska vi ner på stan, Karin och jag.
Och ikväll blir det fest, vi är fett pepp så det är naaahajs!

VI HÖRS!

Dålig update här, jag vet. Men det händer en massa kul nu så har inte tid att sitta här :)
Som nu, nu ska jag och Lina hem till Jessie. Och klockan 21.00 kommer Karin och Emelie. Ojoj mina vänner myckte kul nu som sagt. Men det kommer nog en rejäl bildbomb inom några dagar.
mycket posing nu alltså. men med nya solbrillorna på så!

plugg dag nr 1

Yes, så sagt som det är sant. Idag har varit plugg dag nr 1 trots det underbara vädret. Jag har samlat på mig lite för mycket plugg och idag var jag tvungen att ta tag i det. Det gick helt OK, men imorgon väntar nog en likadan dag. Jag ska nämligen göra massa kul ihelgen och vill inte ha något jobbigt liggandes och vänta.
men jag är glad tjej, HEJ!

STRIKE A POSE!


MÅNDAGS LYX!

Efter jobbet mötte jag upp Emmie. Vi hängde lite på takterassen, åt god mat och tog en öl.
Oslo är bra fint nu alltså.

måndag

Måndag, liiite segt och jobba.
Men idag blir det häng med Emmie i solen, NAJS!
oldie från arkivet.


me and my sister

Emelie kom ju hem efter ett 3månaders långt äventyr igår. Så himla brun, fin och glad. Välkommen hem älskade syster.

ÅH x 1000!

Alltså, åh. Jag mår så himla bra nu. Jag har typ världens finaste familj och vänner och allt är så himla kul hela tiden. Jag har jättemycket kul jämt känns det som. Åh. Så himla gött att ständigt vara omringad utav världens bästa vänner. Att sitta på bussen på väg mot Oslo nu känns inte jobbigt, utan helt OK. För som sagt, så himla mycket kul just nu.
JAG ÄLSKAR ER MEST!
ojoj ganska mycket löve här, men hur fint är det inte då. och hur gött är det inte att vara så otroligt lycklig?

NIGHT OUT!

Ikväll ska jag ut med mina underbara fina vänner som jag sagt saknat i flera månader. ÅH! Ibland är life good asså.

TORSDAG!

Dagen till ära gjorde jag tacogratäng. Helt sjukt gött!
Nu blir de packning, för imorgon åker jag hem för att få träffa tre helt underbara personer. Och jag har saknat dom i flera månader. LOVELY!
PS 1. så himla kul att så många titta på valborg-filmen!
PS 2. blev en ny header, vet inte riktigt vad jag tycker om den än. men kul med något nytt :)

VALBORG-filmen.

kan inte se den, klicka här.


valborg i bilder

Här får ni ett bildregn från valborg i Lund.
Blå himmel, strålande sol och varma grader. Som sagt, helt otroligt kul!
och bilderna från kvällen besparar jag er :)

BÄSTA HELGEN!

Ojoj mina vänner. Hur har eran helg varit? Min helg har varit.. BÄST! Alltså det har varit så fruktansvärt bra och jag vill bara flytta ner till Malmö nu alltså. Vi firade ju valborg i Lund och det var 15 timmars fest non-stop. Ganska hårt, ganska trött nu, men det var så himla najs alltså. Åh. Jag har tagit så mycket bilder och filmat en massa. Så jag lovar er ett bildregn och en film. Det kommer, idag och imorgon. För jag vill bara dela med mig utav min fantastiska helg!