ONSDAG

Nu har vi lagat paj men inte planerat så jättemkt för lördag, men det har vi tid till. Ingen stress på den.


Nu ska jag ut och springa och packa (för det gjorde jag ju givetvis inte igår!)

LEKAR NÅGON?

Idag gick jag och Emelie på stan, nu kan vi checka av midsommarklänning från listan! Så nu ska jag nog börja packa, för imorgon ska jag och Jessie göra västerbottenpaj med kantareller och planera lördagen, för då ska det lekas, vi tänker rodtävling i gummibåt, ölbrännanboll och stafetter (någon kanske har något annat tips på lekar?) för på torsdag efter jobbet åker vi till stugan. Gud vad jag längtar!


HELGEN I BILDER!

Har haft en sjukt rolig och stimmig helg tillsammans med tjejerna. Vilket kärt återseende det var!


me and my sister!

Inte nog med att vi får fin besök ikväll så flyttar min syster upp idag. Jag tror faktiskt att hon kommer när som helst!


PÅ KINESISKA!

Idag får vi fin besök. Sofie och Lollo som vi träffade i Australien kommer hit ikväll och det lär inte bli en lugn stund på hela helgen, underbart!I HEART YOU!
Spelar ingen roll om man är i Australien, Bali, Brasilien, Jamaica, Panama, Costa Rica, Sydafrika, Norge eller Sverige för det är lika magiskt överallt.

GRILLIN, CHILLING AND B-DAY!

Idag var det sofienbergspremiär för mig. Och jag är väldigt nöjd med denna grill, chill och födelsedagskväll! Grattis igen Fija!jag älskar parkhäng i oslo.

GRILL I SOFIENBERG!

Igår var internet så himla segt, så det blev ingen update som jag hade tänkt. Men det kan komma en senare idag.
Men nu ska jag ut och grilla med mina underbara vänner i Sofienberg och fira Fia!

Puss!

MÅNDAG

Hej!
Det är måndag och jag har tusen saker att göra, eller i alla fall känns det så. Det är massa små saker som bygger på och nu är det dags att ta tag i det. Men först på listan är att skaffa mig ett nytt kontantkort, i lördags försvann min mobil eller snarare jag tror den blev snodd, men men. Nu är den borta och det är inte hela världen, men det är SIMkortet som är det jobbiga. Alla nummer och så ni vet.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och ta tag i denna lite tråkiga dag, men sen är det bara roliga saker som väntar resten av veckan!


Tänkte köra en bildupdate från helgen senare också.
Tills dess,
KRAM!


WHEN IT RAINS IT POURS!

Skulle nog vilja säga att den rubriken stämmer rätt bra på vädret i Oslo idag. Nu öser det verkligen ner, men det gör mig absolut ingenting, för det kan nog vara det mysigaste som finns att höra hur regnet smattrar mot rutan.
Min kväll har varit så himla mysig, det perfekta fredagsmyset med mina finaste.
K-Ä-R-L-E-K!fast det hade inte varit fel att vakna upp med denna utsikten över Bocas del Toro imorgon.

FREDAGSMYS!

Ute regnar det så att, men det passar ganska okej till mina planer ikväll. Halv sju kommer tjejerna hit för då bjuds det på tacos, sen ska vi på se SATC 2 på Colosseum, så himla mysigt.
Välkomen fredag säger jag!

magiskt

I söndags flyttade min kusin Henning upp, och han gled in på ett bananskal skulle jag nog vilja säga. Fått lägenhet och jobb augusti ut, bara så. Men det är gött!
Idag tog jag med honom ut på tur, vi bysykklade omkring och vi konstaderade att Oslo är faktiskt magiskt just nu.
STUDENT, BAL OCH HÅRD HELG!

I fredags tog min syster studenten och det var en helt underbar dag, med en helt otroligt rolig studentmottagning som ledde till världens fest, hela trädgården var fylld med 150 glada människor.

Det var ett bildregn som hette duga!
Nu är det dags för mig att sova.

bildregn från resan?

Har äntligen tagit tag i att föra över alla bilder från alla de olika USB minnerna från resan till datorn. Herregud vad kort det är, men jag tänkte att när jag känner att jag har lite tid ska jag köra ett litet bildregn. Kanske en favorit bild från varje land, blir ju ändå några stycken, vad sägs om det?


SOLASOLASOLA!

Jag trodde jag hade tröttnat på att sola efter resan, men inte då. I LÖVE IT!


BILDER FRÅN B-DAY!Underbar middag på Dattra till Hagen och sen blev det öl på Justisen.
PUSS!

IDAG ÄR DET MIN DAG!

Jag vaknade av att Lina lagade frukost till mig. Hon hade tänt ljus och lagt fram ett fint paket. Jag blev jätteglad. Sen kom jag till jobbet, fick massa grattis kramar och blev mer glad. Sen var det pause, då plockade Jessie fram paket och chokladmuffins med jordgubbar i hon bakat igår till mig, då blev jag ÄNNU mer glad. Sen har jag fått massa fina gratulationer under dagen som också gjort mig glad (tack allihopa!)
Nu ska jag till Dattra till Hagen med alla mina underbara vänner för mat och öl, jag tror jag kommer somna med ett fett leende på mina läppar!