full of life and full of love.

För ett år sen slutade jag jobbet i Oslo. Flyttade därifrån. Firade midsommar. Åkte på Roskildefestivalen. Spenderade större delen av tiden i sommarstugan. Köpte lägenhet i Malmö. Åkte på WOW. Flyttade till Malmö. Började plugga i Lund. Jag har redan pluggat i ett år. Oj vad fort det gått och som jag trivs.
Nu är det sommarlov och om en stund åker jag hem till schlätta för ett tag. Men jag har fortfarande en del packning kvar, och det går sådär!Hos pappa. Augusti 2011.

shake it like a polaroid pictureNu har vi typ sommarlov.
Resten av dagen blir det sol och fika med tjejerna. Imorgon ska jag hänga med min pärla Jessie. På onsdag har jag mitt sista seminarium (då börjar mitt sommarlov officiellt), på kvällen blir det en sista utgång i Lund för denna termin. På torsdag åker jag till schlätta. Och någonstans mitt i allt det här ska det hinnas tvätta, packa och storstäda.
cfd.

sommarlov in mind.

Trots att skolan varit kul det senaste så gick man på sommarlov redan efter valborg. Nu kämpar vi i skrivandets stund med den sista inlämningen som ska vara klar om 2 timmar. Let's do this!


just nu.


CFD

Lite såhär har maj månad sett ut. CD till max!

ni vet vad jag menar.


kreta 2012.

Jag trivs som fisken i vattnet just nu, vill aldrig att maj månad ska ta slut. Valborg var startskottet för denna månad och det har skapats magi ungefär varje dag sedan dess. Vi har gått efter mottot Carpe Diem hela tiden, framförallt jag och min vapendragare Fredrika. Nästa vecka är skolan slut och de flesta åker hem, så även jag. Och det är inte annat än att det hugger till lite. Nu ska jag göra mig iordning, fixa och greja lite och ikväll är det födelsedagsfest hos Hanna, åh.

hemma och igång igen.


elafonissi, grekland.

Hemkommen från en fantastiskt härliga vecka på Kreta.
Annars då? Plugget har dragit igång och det är mest kul hela tiden nu. Träning har aldrig varit roligare, igår gick jag och Jessie en mil och idag körde jag bodyattack följt av 30 minuter på crosstrainern. Jag är liksom så pepp på träningen nu att jag dör! Och förövrigt ganska pepp på det mesta, det händer en massa kul hela tiden. Jag trivs!

kreta.

I lördags åkte jag till Grekland och imorgon har det redan gått en vecka och det är dags att åka hem. Kameran används väldigt flitigt, det både fotas och filmas. Kul ändå!

här kommer några bilder som tagit under veckan!