that's an ass quake

 
ibland är jag redo för fest, ibland har jag mössa, ibland har jag rakt hår och ibland har jag lockigt. jag gillar lockigt, mer lockigt.
 

all day

nya kuddar och fina tavlor.
 
min fina stringhylla (fotoalbumen blir allt fler) och bästa starten på morgonen.
 
känns fantastiskt gött att ha kommit in träningen igen och lite sol- och kaffebreak i plugget.
 
fin kväll med fina vänner på debban i fredags.
 
nu ska jag klippa ihop en liten film, vi hörs!

lemonade


lite såhär har min helg sett ut!
 
I onsdags fick jag reda på att jag fick jobbet jag sökt. I torsdag började jag jobba. Även fredag och idag har bestått av jobb. Imorgon drar skolan igång på riktigt, och det känns faktiskt riktigt gött. De kommande veckorna ska de fokuserars på plugg, jobb och träning. Det är dags nu!

lost at sea

 
Livat i luckan? Ja absolut, men inte här på blogga.
Förra veckan var jag och mina tjajor på Öland och hade världens mysigaste dagar. Och i slutet av förra veckan mötte jag upp Emmie i Lund för öl och catch up (big time!). Och ihelgen var det dans och KB med Jenny och Emmie, följt av en slappar söndag. Igår började skolan igen, arbetsrätt är det som gäller för stunden. Efter skolan kom Agnes med den fantastiska idén att vi skulle bada, ta en öl och leka charter. Vem säger att sommaren är slut? Inte vi! Annars då? Jo, idag var jag på jobbintervju, så håll tummar och tår. Imorgon är det skola igen. Sen har jag tagit upp mitt fotoalbum:ande igen, legat lite efter på den fronten (ganska knas att jag typ är bättre på att uppdatera fotoalbumen än blogga, fast väldigt värt). Och till helgen vankas kräftskiva. Jag trivs!