snart helg, igeen!

Det var ett tag sedan jag skrev, men jag har inte så mycket att säga just nu.
Det är vår, allt är bra och ihelgen ska de festat som aldrig förr. Spik!


söndag och sliten.

Det är söndag idag och jag är riktigt sliten.
Igår var det jobb, och det gick bra! Jag och Nate var riktigt peppade inför kvällen och gick och planerade hur vi skulle lägga upp de, för fest skulle det bli!
Vi åkte hem och gjorde iordning oss, sen mötes vi på Mingus och tog några drinkar och sen förflyttade vi oss till en förfest hos Jonas och sen åkte vi till en annan förfest med Anna. Vid halv tolv ringde Emil och Ann-Sofie, då var det dags att åka till Skövde och Bogrens. Det var en kulkulkul kväll och det känns idag, om vi säger så.

Idag har jag inte gjort alls mycket. Eller jo, lite.
Jag har räknat lite matte, jag har träffat Annika och disskuterat min balklänning, hon ska sy den. Den kommer bli så fin!

Jag tror faktiskt jag ska lägga mig sova nu.
Puss!

vilken mysig fredag!

Idag har varit en mysdag.
Jag stannade hemma från skolan därför jag kände mig lite småsjuk och därför jag inte hade några speciellt värda lektioner. Men hemma pluggade jag lite, städade lite, och tog det lugnt, rätt skönt faktiskt.

Men kvällen har varit bäst. Jag och Cissi hade planerat att träffa Honken eftersom han var i stan. Så vi åkte till mingus och mötte upp honom, och några fler. Där satt vi hela kvällen och skrattade och hade det mysigt.
En riktigt mysig fredag.

Imorgon ska jag jobba, så ska snart lägga mig.
Ann-Sofie, Peter och Nate hade planerat in personalfest imorgon, och jag tror jag är på. Men får se lite imörn hur det blir. Då blir det Mingus och sen Skövde.
Jaja.

Nu ska jag sova.
Puss och Gonatt!

snart sovdags.

Klockan börjar bli mycket och det är snart sovdags, men jag hade tänkt jag skulle hinna blogga lite först.
Dagen har varit lite upp och ner, skolan var jättelugn idag och jag var bara på två lektioner för sen skulle jag på begravning. Begravningen var fin, jobbig men fin. Efter begravnigen har jag mest grejat här hemma, tänkte jag skulle pluggat lite med det blev aldrig av, men det gör inte så mycket. Jag slutar tidigt imorgon så tar det då.

Jag klämde mitt finger i ytterdörren idag, och det gjorde fruktansvärt ont, det gör fruktansvärt ont. Fingret är svullet och pulserar, men det går över. Men som sagt, ont gjorde det!

Träna hade jag tänkt göra idag, men det blev inte heller av. Kanske får ta det imorgon det med. Denna veckan har det varit lite dåligt med träning, skärpning på de.

Jag har nog inte mycket mer att säga.
Som sagt dagen har varit upp och ner.
Godnatt.

idag har jag varit effektiv!

Det är fortfarande måndag och idag har jag varit riktigt effektiv.
Jag har gjort klart min del i projektet och läst igenom samhällen två gånger, en gång til och jag är nöjd.
Jag har hunnit träffa CJ och gått på konstutställning, nu ska jag snart träffa CJ igen med nu ska Karin hänga med också. Vi tänka åka till donken och äta lite. Nattamat så. Umgås lite.
Jag har även träffat Ceccan en sväng, och pratat med Jessie. Vi har som catching up to do, men i veckan är det mycket att göra så får bli framåt helgen.
Hoppas på lite jobb ihelgen, för pengar går det åt nu.

Nu kommer CJ snart, och då måste jag vara klar.
Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner, för det ska jag ha!

och det är måndag igen.

Och skolan drar igång idag.
Det känns sådär med tanke på hur mycket saker jag har att göra framför mig, men givetvis har jag lite kul saker inplanerat med.
Idag måste jag ta tag i samhällen, för imorgon är det prov och jag har knappt inte läst något, sen ska jag försöka hinna träna lite med. Kanske träffa Ceccan med, för henne saknar jag :)

Nu ska jag gå till skolan, jag har två inställda lektioner idag, det kanske blir en bra måndag ändå
Och det är vårväder idag!




hemkommen!

Nu är jag hemkommen från en otroligt bra sälen resa med familj och vänner.
I onsdags när vi kom hem var de som sagt fest. Vi mötte upp Jess, Fia och Eve och gick till några danskar de träffat, där var de gratis öl och sprit för allt skulle drickas upp så de slapp ta med sig hem. Det var riktigt kul, och danska är ett rätt kul språk, haha. Hvordan går de?
Det var en riktigt kul start på resan. Sen var det skidåkning och after ski varje dag.
Fredag var lite extra, jag hängde på tjejerna på fest hos några göteborgare och det var en riktigt kuuuul fest, det kom bara mer och mer folk, och vi gick hem vid 6.
Det var iaf riktigt mysigt att kusinerna var samlade och på lördagen satt vi bara hemma och tog de lugnt, vilket var behövligt!

Ikväll blir de lite plugg, fick inte så mycket gjort i bilen påväg upp och hem, men visste jag nog redan innan hur de skulle gå med det.
Jag sätter nog punkt här så jag får något gjort.



nu blire sälen för hela slanten.

Heej!
Jag är nästan klar med packning inför sälen. Jag är jättetaggad!
Henning och Emelie ringde igår och sa att de var jättemysigt där uppe och att de vankades fest ikväll när jag kommit upp. Åh, det ska bli kul. Fia, Jess och Eve skulle ut med, så naajs!
Så nu blire sälen för hela slanten, och jag kommer hem på söndag igen.

Igår var det ytterliggare en dag på jobbet och jag skrattade jättemycket åt Jockes historier från att han jobbade på ICA, det låter ju säkert inte kul, men vilket folk de finns. Jag skulle ta kassan mitt i en historie och började skratta jättemycket bara för att jag kom och tänka på de han berättat. Kunderna kollade lite, men jag kunde inte låta bli! Haha.
Sen åkte jag till Lager 157 med Jessie och Linus, jag som inte brukar hitta så mycket där hittade massor. Några riktigt snygga levis tshirts, och ett par jeans. Så det var najs och billigt.

Men jag ska fixa lite innan jag åker nu, det är ju alla hjärtansdag imörn och jag tänkte överraska mina kusiner med något! Så det ska fixas nu.

Ha de!
Jennifer


myshelg!

Vilken myshelg det har varit!
I fredags var det mingus, några öl och massa bra folk. Fast kvar blev bara jag, Karin och Cissi, eller bara och bara, vi hade det otroligt kul! Vi skrattade och skrattade, blev lite djupa men verkligen trevligt!

I lördags var det jobb, och det var otroligt lugnt, men trots detta gick tiden jättesnabbt.
Senare frågade Cissi om hon fick bjuda på pasta carbonara, grekisk sallad och mys. Jag tackade absolut inte nej till det utan åkte över till "the pink house" som hon nu kallade det, och nu förstår jag varför! Det var rosa och fint. Vi kollade lite på titanic och tänkte rensa tårkanalerna, men det slutade med att vi mest analyserade filmen. Mysigt och trevligt var det iaf.

Idag har jag varit i Skövde en sväng, tänkte köpa skor men hittade inte de som jag tänkt mig. Gick in på Åhlens och hittade massa fint, där brukar jag inte hitta så mycket, men idag så.
Sen har jag grejat lite här i huset, här finns det alltid något att göra. Skruva ihop något, eller packa upp något.
Emelie åkte till Sälen idag så jag fick göra det själv, inte riktigt lika kul, men jaja.
Jag har varit och tränat idag också, sen var jag ute och gick med Jessie, en powerwalk. Trevligt!

Men nu ska jag nog lägga mig, jag ska upp och jobba imorgon.
Fast först ska jag nog kolla en film tror jag. Mm så får det bli.
Gonatt!


ikväll blir de mingus!

Det är äntligen fredag och lov och detta firar vi med mingus och några öl. Det känns gött, som belöning för en stressig start på vårterminen.
Vad som händer på lovet har jag redan sagt, så egentligen har jag inte så mycket mer att säga idag.
Jo, just det. Ska träffa Marcus ihelgen, ska bli jättekul. För vi har inte chillat på jag vet inte hur länge, ett år kanske. Men
numera bor vi nästan grannar så det blir mycket mer utav det framöver, naaaaaaaajs!
Vi är rätt bra, du och jag jerker!

Ne, jag tror faktiskt det var de.
So long folks.

had me lost at light speed!

Det är torsdag och imorgon är det fredag och lov!
Det ska bli så fruktansvärt gött. Det blir en del jobb, lördag, måndag och tisdag för att vara exakt. Sen på onsdag åker jag till Sälen med kusinerna och jag längtar verkligen. Ska bli skönt att komma bort, och att det är kusinerna som åker upp är ju lovely. Ska bli kul att hänga lite. I sälen är det all about the family som Henning sa. Och igår fick jag reda på att Fia, Jess och Eve ska upp samtidigt så det blir ju lätt fest där uppe!
Sen måste jag ta tag i projektet, men jag känner ingen panik med det än. Det kommer gå bra, känner det.

Idag ska jag skriva klart min debattartikel och sen ska jag träna. Ska bli gött, riktigt sugen på tränigen.
Imorgon ska jag kanske till Göteborg med Emelie, vi får se lite men något ska vi hitta på iaf. På kvällen får vi se vad som händer, blir antagligen mys med Ceccan eftersom hon åker till Norge på lördagen.

Ne, jag tänker ta tag i't nu.

woho!

Ja, nu var det ett tag sen och flyttar har vi gjort.
Men det är fortfarande lite rörigt och så, men vi börjar få ordning på det och fint kommer det bli. Köket och vardagsrummet är snart klart, och alla sovrum är typ klara. Så det är göööött. Sen tar de sin tid, men jaja :) Bra är det iaf.

I fredags var det jobb och flytt, så det var det.
I lördags hade jag och mina babes planerat en överraskningsfest för Marie, men givetvis drabbades hon av maginfluensa samma dag och hur stor är chansen?! Men eftersom allt var fixat och förfest en klar så beslöt vi oss för att ha överraskningsfesten iaf och kul var det! Jag och Cissi gick igång hårt, för hårt? Ne, precis lagom och lite till.

I söndags var värre, jag var bakfull och hade rätt mycket att göra i huset. Det blev inte så mycket gjort utan jag och Emelie flummade omkring och tog det jättelugnt. Vi kan flumma riktigt ordentligt jag och Emelie. Jag tror mamma och Lasse lite irriterade ett tag, men vi slutade inte för de. Jag blir alltid på ett extra flummigt humör när jag är bakis.

Igår klippte jag mig, och jag gjorde en impuls grej och klippte lugg. Men inte så mycket utan bara lite, så den går att ta åt sidan om jag vill det. Men det blev snyggt, kul med förändring och mitt hår växer fort ifall jag tröttnar på't.
Här får ni en bild på't!



Nu ska jag iväg och spela bandy, sen ska jag nog läsa igenom naturkunskapen en gång!