ultra mixtape

Åh så glad jag blir att ni gillade filmen och tack ska ni ha för alla fina kommenterar. Det känns helt plötsligt mycket roligare att titta in här.
Plugget rullar på fastän det är en herrans massa just nu. Annars hade jag en galet rolig utgång i Köpenhamn i lördags (hemfärden ska vi dock inte tala om..).
Jodå så att, jag går runt och är pepp mest hela tiden, det är någonting med vårtermin alltså...TILL ER MINA FINA!

Ja, alltså detta är ju då filmen jag skrivit en del om. Som jag tycker är så himla fin, som ni förmodligen inte alls tycker är riktigt lika fin. Men jag har haft ett sånt leendé på läpparna när jag klippt ihop den och att ha så många fina vänner i en och samma film, ja det är fint det ska ni veta. (De är filmer i alla olika kvalitér: systemkameran, kompaktkameran och mobilen!)

det var rena rama cirkusen.

I lördags hade Malin och Frida ordnat med en fantastisk 25årsfest som hade cirkustema. Det fanns allt från popcorn och cirkustält till lejon och clowner. Vi tar oss en titt vetja..

Jessie kom på den fantastiska idén att vara popcorn. Agnes var cirkusdirektör!

Vi hade fina värdinnorna och så fanns de ju såklart clowner!

Therese var mimare och Carro starke mannen!

Jag körde på skäggiga damen och så har vi födelsedagstjejerna!

Det var dans och glada miner!

fina-Frida och en herrans massa skålande!

mer dans och fina ballerinor!

(ja alltså, rubriken stämmer ju ganska bra, hela detta inlägget är ju kaos och jag tog de där med gif-filmer lite för långt. nåja!)

BREAKFAST AT MY PLACE!

Jag är ju lite utav en sucker för frukost (dock bara om jag har tid, är det bara jobbigt kan jag tycka) det är ju utan tvekan det roligaste och godaste målet.


LAUGHING WITH

Jag vet inte vart denna bloggen är på väg alltså. Men jag håller fortfarande på med en film jag vill visa er, jag vill även göra ett "A place I call home II"-inlägg. Det är väl så det kommer bli, ibland dyker det upp en film, en bild eller flera bilder. Det får vara så nu ett tag.. fast.. sen såg jag man kunde göra om små filmsnutttar till gif-filer. HUR KUL? Det kanske får bli min nya grej. Helt loovely och denna får mig bara så glad.


MEN mina vänner, jag har ett problem, eller jag är snarare riktigt irriterad. Jag letar efter fotoalbum, ett roligt och fint (inte svart, inte brunt) inbundet fotoalbum (INTE med spiral). Det kanske inte låter så svårt, men jo. Och helst utan plastfickor då det är 11x11 bilder. Någon som har ett tips? Jag har letat som en galning typ överallt

make light

Kom precis hem till Malmö efter en finfin helg hos Karin i Halmstad. Varit full rulle hela helgen så nu blir den en film och sen sova. Imorgon sätter vårterminen igång och det är sociologi som gäller nu, pepp!
just det, om ni inte redan vet det så heter jag jennifereriksson på instagram där jag är bra mycket flitigare att uppdatera än här!

FISHTAIL BRAID

Idag gjorde jag min första fiskbensfläta någonsin, var inte alls lika svårt som jag trodde. Tycker det är så himla fint så mer såna lär det bli!Ni kommer ihåg "
A place I call home"-inlägget där jag visade er delar av min lägenhet, det kommer snart en "A place I call home II" för det har hänt en del sen sist, trivs så himla mycket! Så kommer det en finfin-film inom kort (för mig är den iaf väldigt fin!). Mycket fint på G här nu alltså, gillart!

NEW YEAR´S EVE!

Detta nyårsfirandet räknas definitivt till ett utav det bästa. Med en utsökt trerätters middag, otroligt trevligt sällskap och en herrans massa dans fram till tidig morgon. Jag kunde inte haft det roligare!
ni kan väl kalla mig för gif-tjejen...