KRÄFTIS

Förra veckan hade vi lite kräftskiva här. Maten smakade otroligt bra, sällskapet var jättemysigt och kvällen slutade på debaser tillsammans med Agnes givetvis.
NU: Göra mig i ordning och bege mig (barbent) ner till stationen för att möta upp bästa tjejerna. Sommarvädret får mig otroligt sugen på att göra en liten film utav helgen, vad säger ni om det? Jag tror jag säger ja.

alright!

Denna veckan har de varit plugg och återhämtning utav helgen som gällt. Idag ska jag plugga matte med Agnes och sen ner på stan en sväng. Imorgon kommer de två fina tjejer på besök och de ska bli 20grader och sol, hur bra?
lite random pics från iphonen från den senaste veckan.

PARTAJ!

Nu åker jag till Lund för att möta upp fina tjejer, vi ska käka lite middag och sen gå på novischfest och svänga på våra lurviga.
och tack alla ni för era fina kommentarer i inlägget nedan, så himla kul att ni kommenterar så mycket som ni gör.

A PLACE I CALL HOME

Välkomna hem till mig kära vänner.

dä ä gött!

Jo, det är grått, kallt och ruggit. Det är knäckande att det bara blir mörkare och mörkare. Men jag är glad mest hela tiden ändå, allt flyter på så gött just nu.
(och jag lovar er bilder på lyan, så fort hantverkarna som springer omkring här försvinner!)

helgen!

Jag har haft en jättebra helg. Mamma, Lasse och Viggo var och hälsade på. Vi åt god mat, fixade i lägenheten och gick promenader. En lugn och mysig helg helt enkelt.

YOU MAKE ME SMILE

Det är ganska så mysigt att titta igenom gamla bilder, speciellt såna som får en att le lite extra.

vi fick napp!

(kolla i full HD)
I somras, i Kungshamn, fiskade vi en eftermiddag. De var en riktigt fin fredags eftermiddag i ett underbart sällskap. Johan fick napp, Emelie hade inte riktigt koll och jag bara satt och trivdes. Nu är det höst och sommaren är över. Jag längtar redan till nästa.

WOOP!

Håll i hatten, här händer de grejer.
Jag målar som aldrig förr och ni anar inte hur fint det blir. Nästa helg kommer mamma och Lasse, och mina köksmöbler. Sen ska ni nog få se min lya. Köket har genomgått en total makeover och jag har gjort det alldeles själv, ni kan kalla mig Ernst om ni vill. För lite så känner jag mig just nu.
Kvällens måltid, kantarellpaj, och min nya lampa!

everybody's talkin

ett instagram inlägg rätt igenom.

myser omkring!

Det är det jag gör för det mesta just nu, bara myser omkring. Ihelgen var jag i Halmstad och hälsade på Karin, igår var jag i skolan större delen utav dagen, idag har jag fixat lite i köket, varit på stan och nu ska jag plugga lite. Jag trivs verkligen med vardagen.

mixed!

Återigen, lite blandat. Det kan nog vara det som blir framöver. Lite bilder från olika stunder, den senaste tiden. Denna gången blev det inte så många, men ni ska veta att jag blivit bättre på att med mig kameran.

Snart ska jag visa er lägenheten tänkte jag!