glad tjej, hej!

Mina kära vänner, jag har ingen dirket lust att blogga eller fota just nu. Men vi har det så himla bra. Vi går på visningar (kan ha funnit den rätta alltså!), äter god mat, shoppar, förbereder inför roskilde och midsommar, skrattar, myser och bara har det så trevligt.
Vi hörs när vi hörs!

sitter och trivs

Igår var en helt sjukt kul kväll. Vi dansade och dansade, skrattade och bara hade det sjukt gött. Malmö alltså, jag känner att här kommer jag att stormtrivas.
Just det, idag har jag och Agnes varit på lite visningar, finns så mycket fina lägenheter. Mer blir det i veckan. Så pepp!

ready for a night out!

Ikväll ska vi fira, vi firar det mesta. För allt är ganska så bra nu!

i malmö

Det har varit fullt upp non stop sen jag flyttade hem i torsdags, och det kommer fortsätta att vara så till efter roskilde. Men just nu befinner jag mig iaf i Malmö hos min underbara vän Agnes. Vi ska bara götta och unna oss, vi är rätt bra på det.
Nu ska vi handla mat och sen vankas det lite fest ikväll, givetvis.
en något flummig bild på oss, men så får det vara.

TAPAS

Igår åt jag tapas med min sambos Lina, Simon och Fiddern och så var Marie och Emelie med också. Perfekt sista kväll i Oslo! Nu går flyttlasset snart och jag har lite att fixa. Och de kommande dagarna framöver blir det en ganska stimmig tid, men vi hörs nog snart skulle jag tro :)

SÅ BLANDAT!

Det har gått så fort, fast ändå inte. Jag har förberett mig för detta länge, fast ändå är jag fullkomligt oberedd.
Nu sitter jag i mitt rum, det är kaos här. De mesta är nerpackat och det som inte är, är det snart. Hade min sista dag på jobbet idag och det var.. sorligt, jobbigt och skönt. Jag hatar att säga hejdå, och till vissa var det verkligen hejdå och till andra ett vi ses snart. Fast ändå kom tårarna. Och dom kom nu igen. Jag är en lipsil. Imorgon flyttar jag hem.
Efter 3 år i Oslo med några månaders uppehåll är det dags att avsluta detta kapitlet och påbörja ett nytt. Ett nytt, fräscht och spännande. Det är fortfarande mycket frågetecken, men the future is for discovering. Jag kommer sakna Oslo och tiden här, för det har nog varit det bästa jag gjort. Att flytta hit. OSLOVE!

IGÅR

Igår var min sista utekväll i Oslo som oslo-bo. Det var en himlans kul kväll i det bästa sällskapet.
Idag är det mest tomt och kaos.

PARTY

Ikväll blir det lite utgång tillsammans med tjejerna. Vi ska till Fugatzi och svänga på svansen!
Hade ju sjukt kul i lördags, så hoppas det blir lika kul ikväll. Men det blir det nog utan tvekan. Blir dock tufft imorgon, men eftersom det är min sista dag på jobbet borde det går bra det med! :)
ett litet bildspel från i lördags.

igår var vi på huk!

Igår var vädret underbart och humöret på topp. Så vi var ett gött gäng som drog till huk och bara njöt av det underbara vädret.

såbra såbra såbra!

Vilken helg hittills. Igår var jag på stan med Jessie, vi shoppade och åt på fridays. Sen var det hem för att tagga inför kvällen. Det blev lite utav en pubrunda som avslutades med världens efterfest och en liten överraskning i form av att en jobbkompis dök upp bara så typ. Det var iaf en sjukt rolig kväll med ett gäng underbara människor.
Idag har vi bara göttat, solat och grillat i Sofienbergsparken.
Nu ska jag dock möta Marie som jag inte träffat sen Februari. ÅH så löve. Hon ska bo hos mig i veckan.
bilder från igår kommer förmodligen. men det är så mycket nu just nu så vi får se när det dyker upp!

mot stan!

Som sagt, mot stan för och möta Jessie.

FRUKOST

När det är helg och man inte behöver stressa iväg till jobbet och man känner man har tid att göra en stor frukost. Då brukar jag göra det.
Nu, möta Jessie på stan.

YAYA's

Igår bjöd min fina syster mig på Yaya's. Alltid lika mysigt och alltid lika gott, fullkomligt älskar den resturangen.

full fart framåt

Nu går det på tok för fort för att jag ska hänga med i svängarna. Det är min sista helg i Oslo och det känns sjukt konstigt. Jag kommer sakna alla så mycket, framförallt mina underbara underbara arbetskollegor som jag träffat varje dag i snart 3 år. Dom är bäst.
Men de sista dagarna som Oslo-bo kommer bli hur bra som helst. Jag ska bara götta och unna mig med de bästa.

saturdays party!

Sen kom lördagen då det blev en hejdundrade-födelsedagsfest. Det var sol och blå himmel, det var dans och musik och detta tillsammans med dom finaste vännerna man kan ha. Vänner man träffar dagligen och vänner man inte sett på jättelänge och alla samlade på en och samma plats, hur fint är inte det då?
tråkigt nog tog jag nästan inga bilder alls. men fick några på mina fina tjejer iaf. Men vill ni se mer bilder så titta hos Jessie :)

FRIDAY

I fredags fick vi besök av våra kära arbetskollegor, världens bästa arbetskollegor dessutom. Vegard, Anders och Martin kom till Falköping som dom hört så mycket om, haha. Vi åt pizza, drack öl, drack tequila, spelade kubb, åkte tåg, dansade, tappade bort cowboy-hatt, dansade linedance. Ne, men det var en sjukt flummig och rolig kväll!


faijtas-torsdag

I torsdags lagade jag och tjejerna faijtas, eller fjantas som Jessie hade sagt. Till efterätt blev det vattenmelon, mums!

LÖVE, ÅH SÅ LÖVE!

Alltså ni förstår inte hur otroligt kul jag haft det ihelgen. Allt var så perfekt. Jag ska berätta och visa mer bilder, men just nu är jag så sjukt trött och måste sova lite.
Återigen, tack alla för igår, det var magiskt kul.
från världens bästa 44 års-födelsdagsfest igår, jag och min kära vän anders.

TODAY

Idag har jag varit ute hos farmor och farfar ett bra tag. Alltid lika mys att få träffa dom.
Nu ska jag äta lite och sen ska jag träffa ett gäng fina tjejer, som jag saknat lite för länge.

TACK mina fina!

Igår var en jättebra dag och tack alla mina fina vänner för alla gratulationer. Man blir ju så glad :)
När jag kom hem till Falköping igår åt jag en otrolig god middag följd med en fantastisk chokladtårta tillsammans med min familj. Så himla mysigt. Tack igen alla!

B-DAY!

Idag fyller jag 22 och det firar jag med att åka bil. Ne då, jag ska hem till Falköping och ikväll ska jag äta god mat tillsammans med min familj, mys! Och kalas, det ska jag ha ihelgen. Eller kalas och kalas, snarare en hejdundrande fest ihop med min kära vän Anders (som också är födelsebarn!) tillsammans med våra underbara vänner. KONGE!
Puss och kram!