sista månaden!

Det är onsdag och halva veckan har gått, underbart!
Vi håller på och flyttar, eller jag hjälper till men snart kommer Johan hit, sen kommer Lina för vi ska boka sista flyget (som sagt, bit för bit!) och sen kommer ju underbara Karin och det firar vi med att äta ute ikväll. Tror det blir på Tullins, det är väldigt mysigt och det var lite utav vårt stammis ställe när Karin bodde här.

Imorgon är det övertid och det känns gött, hoppas på rätt mycket övertid sista månaden nu (känn på den, sista månaden) Sen åker jag hem igen på fredag, mycket fläng hemåt nu men det känns ändå gött och på lördag ska jag göra något spännande, be excited be be excited!

Det var den,
PUSS!I slottsparken är det höst nu.

.

Idag är en så bra dag. Bit efter bit börjar falla på plats och resan närmar sig med stormsteg.
Trots att man är mitt i flyttstädning och att det är kallt som bare den ute så känns det bra.
Idag var det afrodans (den gör mig så glad) och imorgon kommer Karin på besök och boende i Rio verkar ha löst sig. Bit efter bit som sagt.

Så idag känner jag lite såhär:
hake it, shake it, shake, shake it, shake it, shake it
shake it like a polaroid picture.


det är viktigt att götta sig

Då tar vi en liten update såhär innan läggdags tycker jag.
Idag så blev det matlagning hos Agnes, vi lyxa te't med klyftpotatis, kyckling och en otroligt god kantarellsås. Och givetvis blev det lika gött som de låter :)

Annars så flyter det på bra, var på stan en sväng idag och köpte lite grejer till resan, som sagt det närmar sig och det känns rätt så overkligt faktiskt. Men det är högtid att börja planera, och jag känner att det inte är vår starkaste sida just nu, skärpning på den. Men som jag längtar.

En kort och lite flummig update, men bättre än inget.
Just det, skypea precis med Karin för första gången. Att vi inte tänkt på att skaffa det tidigare är ju helt otroligt, smidigt och gratis liksom. Nåja, bättre sent än aldrig!

Sov så gott!
Jennifer

stressit!

Inte så duktigt att uppdatera men det har varit mycket och jag känner mig stressad nästan hela tiden! Nu börjar det närma sig resan och jag har nog inte riktigt förstått att jag har en del saker som måste fixas innan jag åker. Men denna veckan ska jag ta tag i massa. Jag och Kajsa är lika sega båda två och nu har vi bestämt oss för att vi ska börja göra en liten lista varje dag över saker som måste göras, för annars händer det inte mycket ska ni veta.

När jag är klar med min lista idag ska jag träffa Anders och Johan. Idag ska jag bjuda dom på världens godaste korvstroganoff a la jennifer!
Då får vi se när nästa update blir, lite spännande så.

och just det, till dig Cissi!
Now the sky could be blue
I don’t mind
Without you it’s a waste of time
Could be blue
I don’t mind
Without you it’s a waste of time

Well the sky could be blue
Could be grey
Without you I’m just miles away

Well, the sky could be blue
I don’t mind
Without you it’s a waste of time

paradisbukten

Idag tog jag och Johan en cykeltur till paradisbukten, helt lovely. Det är nog den mysigaste sträckan att cykla asså och vilken solnedgång. Vi bestämde att där ska vi grilla och ta sista dopet med ett gött gäng i veckan!

(mobil bilder är bättre än inga bilder kände jag)

Just det ja, helgen var helt underbar. Det var mys hela tiden. I fredags var de öl och wii spelande (enda in på små timmarna) hos mig med Karin, Lina, mamma och Lasse. I lördags var det familjemiddag på Mingus, både min, Karin och Linas familj var med! Sen bar det av mot Lilla spa, och det var lika gött som det låter. Efter det blev det utgång med nästan alla tjejerna och det var lika gött det. Söndagen åkte jag och Lina ut och fikade med pappa och farmor, så vi hann med mycket och det var som sagt mys hela tiden!

Sov gott!

oslo mekaniske verkstad

Igår var de øl och mys på oslo mekaniske verkstad, att man inte varit dær tidigare asså. Men nu lær de bli lite mer hæng dær asså :)Idag åker jag till Falkøping, och det kænns faktiskt jævligt gøtt. Lina ska med och sen ska det bli så himla skønt att træffa min underbara Karin. Och som om de inte var nog med de, så ska vi på spa imørn, allihopa! Bubbelpool, bastu, massage och lite vin på den, ni hør hur gøtt det låter eller?

Då sæger vi så.
PUSS!

m som i måndag.

Imorgon börjar jag jobba igen, och det känns gött! Få lite ordning på vardagen igen. Och pengar behövs ju, knappt två månader kvar och ni anar inte hur mycket jag längtar.
Men nu blir det filmmys med mina bästa johan och anders, och jag tror simon och louise ska vara med också, ännu bättre! Perfekt start på veckan känner jag.


fint


och titta vad jag hitta!
det var midsommar och se så fint det är!

.

Det var väldigt längesen jag bloggade, och har faktiskt inte haft så stor lust till det heller.

Just nu sitter jag hos Simon och inväntar lite folk, vi ska ner till akerbrygga en svänga för en kaffe och lite mys i solen. Det var inte igår det var 20grader varmt och sol i Oslo ska ni veta. Där fick ni iaf en liten update, kort och gott.

PUSS!