shopaholic typ

Efter att ha läst Marie och Ciccis bloggar om deras shopping tur gjorde det mig riktigt sugen på att åka ut och shoppa lite. Och som tur är frågade Emina mig om jag ville med till skövde på fredag och jag och ceccan ska ju till Göteborg på lördag. Så då är det ju bara att shoppa liksom. Jag ska köpa skor, tröjor och en väska tror jag, det sitter alltid fint. Sen att jag kommer ruinera mig själv är en annan femma!
Idag är det tisdag och innebandy och idag ska Karin hänga med. Nu ska gubbarna få se på ett spel det aldrig sett.
Men nu ska jag plugga svenska och sen är det nästan dags för bandy.
puss.

TOMMY IHELGEN KÖR VI!

TOMMY IHELGEN KÖR VI!
jag och ceccan hänger alltid med, frågan är gör tommy?

flum, flum, flum jag är på flumhumör.

26 februari, en måndag.

det är måndag idag, men skolan idag gick rätt fort. men jag var inte på det bästa humöret, och varför vet jag inte. men sista lektionen var det simlärarutbildningen, och jag var en jävel på att kasta livboj iaf. sen skulle vi simma en längd med livboj, sen ner på botten på det djupa och hämta en docka, och sen upp med den och boxera en vän över till andra sidan, och det var mycket jobbigare än jag trott. men äh, det fina fisken, hihi.
jag är fruktansvärt skoltrött och det är väl på ett sätt inte så konstigt i och med jag har prov och inlämningar hela tiden. sen att det är 1½ år kvar i skolan känns rätt drygt,
och idag måste jag plugga svenska, prov på onsdag, och sen är det spanska prov på fredag, men dom brukar inte vara för svåra. och ikväll kommer nog Björn :) puss.
Ihelgen blir det gbg med ceccan och där har jag inte shoppat på ett tag, så det kan bli kul. kul kul cykelhjul typ.










Hejdå!

idag är det söndag.

Idag är det söndag och jag har varit med björn :) och pluggat lite, men bara liiiite. Björn kommer sen igen, och det gillar jag.
Sen är det nog så att jag åker till sälen v.12, är inte så sugen på det men det är mamma och lasse som tjatat lite på mig och sen är det vi ju några som åker, så kan ju bli kul. Inte åkt något i år, kan bero på att jag hatar vintern just nu.
Igår var det jättemkt mys med Ceccan, Karin och Sanna. Karin och Sanna har jag inte träffat på ett himla tag, så det var treevligt.
Nu ska jag kolla lite tv tror jag, och vänta på Björn.


78760-119







puss :)



lördag.

igår blev det lite fest iaf, och förfesten var kul som fan. Cicci hade bjudit dit två av hennes skara polare, oj vilka sköningar, emma och therese. vi spelade spel och blev jättefulla innan de andra hann komma. sen när alla vara samlade var det stenhårt festande. ålle däremot sög, och oväntat var det inte direkt.
idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, chillat lite och kört lite bil. är lite bakis idag dock, så ikväll blir det nog chill med tjejerna. den slår faktiskt aldrig fel.


78760-118

23 februari och morgon.

klockan är lite över sju och här är ekot, gud vad jag är rolig.
jag är fruktansvärt trött, seg dag framför mig, men det är fredag och snart helg. lovely.

klar.

somewhere only we know.

svenskan klar, samhällen klar, jag har ätit och nu ska jag slappa. kanske läsa lite, det brukar jag inte ha tid med annars och jag gillar faktiskt att läsa. sen ska jag nog lägga mig tidigt, det är så skönt, inte för att jag känner någon skillnad imorgon bitti iaf hihi :)

22 februari

det är kallt och snö överallt och jag måste plugga. svenskan är klar, gött. bara nyhetsredovisningen klar, den är nästan lite ork, men jag får kämpa på med den. imorgon skulle de bli fest, men jag tror jag bangar det, inte så sugen på bajs-ålle. iofs har jag kommit på en jävligt bra utklädnad, men va gör det om man är snygg och har tråkigt?
jag chillar nog på med några godingar hemma istället. den sitter faktiskt aldrig fel.
simskolan gick riktigt bra idag och jag tror mina kids börjar lära sig att simma, vore ju gött om det klara när deras föräldrar kommer och kollar.
igår ringde turistbyrån och ville jag skulle jobba 2 helger, det var i mars tror jag iofs, men det är ju alltid lite pengar, och det skulle sitta rätt gött med lite extra nu för jag är shopping sugen så in i. det är jag iofs alltid, lite nya plagg i garderoben sitter faktiskt aldrig fel.

nu ska jag plugga lite, för det gör jag ju aldrig annars. gaaaaaaaaah.

20/2, fettisdagen och nytt band släpp.

Hej!
Idag gick skolan rätt snabbt och det är alltid gött. Jag och Sofie fick gå lite tidagare från engelskan för att hinna med bussen, men väl på bussen ringer pappa och säger han är på väg för att hämta mig för att vi ska köpa semlor. Aldrig fel med semlor tänkte jag och hoppade av bussen. Väl utanför Mössebergsbagarn ser jag en blå bil med en CJ kör omkring i, blev lite paff men sedan förklarade han att han fått körkort i morse, så grattis :)   In på Mössebergsbagarn och vem ser jag inte då? Jo min lovely Emina i sin snygga bagarmössa med håret uppsatt. Givetvis får vi hjälp av henne och krånglar till det lite extra :) She loved it. Jag och pappa köpte semlor till Farmor och Farfar också, så vi åkte förbi dem och fika. Trevligt och så, var jättelängesen jag träffade dem sist. Dom ska till Thailand snart, så bad farmor köpa lite grejor :) tyg och så. Har lite planer.
Idag var det de andra bandsläppet till hultan, och det var en del bra. Sahara hotnights, Tingsek, The Ark, Amy Winehouse, eh band är alltid kul att se och jag tror hultan blir bra ball i år, ceccan ska ju med, och massa andra bra. GÖTT!
Men idag är det tisdag och då är det bandy som gäller, Björn kommer ut om ett tag. Vi ska laga lite mat och sen blir det bandy. Simon har tagit Hennings plats och Simon är en rolig jävel :) Saknar Henning iofs, inte snackat med honom på länge. Men han har det ball, så det är gött.
Sen blir det iaf att sova hos Björn, och det är alltid positivt.


Men nu har jag saker att fixa!
Jennifer.

19/2

jag är trött så ska göra mig kortfattad
falkenberg var jättekul, och resten av helgen var jättebra den med.
skolan är igång, och idag gick rätt fort och så mkt plugg har jag inte orkat idag. simlärarutbildning var kul, jag och karin är som fiskar. haha. halva klassen är i rom och glider omkring, känns halvkul att rumpa omkring i skolan då.
efterskolan gjorde jag matte och har kört jättemkt bil, tror jag börjar förstå lite mer nu. det går faktiskt rätt bra nu.

puss.


(störk, örk, stress och press ceccan.)

17/2

jag är trött och lite sur. men nu är det fest. det är gött!



fram med party låådan!

Cicci.

work the monkey ceccan!
men nu orkar jag inte med dig mer. en vecka med dig och det får vara nog :) men du är ball.

ne, nu ska jag sova.

bra!

är på ett svinbra humör, gött!


78760-41


the dawn is breaking
a light shining trough
you're barely waking
and i'm tangled up in you.

15/2

Jag ringde och väckte Cicci imorse och sa till henne att vara klar 1245 för då gick tåget till Skövde. Skönt att åka lite senare och slippa att stressa. Jag började duscha och göra mig i ordning 1045 och vid 1135 var jag på väg ut ur dörren då jag kollar på klockan och ser att jag har tagit helt fel på tiden. Jaja, nu är jag klar, men segt att sitta och vänta. Fast det går rätt fort iaf. Har inte varit i Skövde på ett tag, hoppas det finns saker att hämta. Iofs är jag inte i behov av ngt, köpte nya jeans för någon vecka sedan och lite tröjor med. Men det är ju det att jag vill ha, men som en fattig student så blir de inte mkt pengar över till jag-vill-ha-saker. Men kan ju hoppas på att fynda lite.
Ikväll blir det mingus, vi ska fira Sofie som fyllt år. Jag och Cicci har köpt en jättefin present till henne :)

Nu känns lovet typ slut, fast det roligaste är typ kvar. Att åka till Honken imorgon med Karin. Synd Sanna inte kunde hänga med, men hon är ju i Sälen och glider omkring.
ne, nu drar jag.

lite random stuff, du vet.

78760-117
här har vi ceccan
in action :)

14/2, alla hjärtans dag

Idag har jag hunnit flänga runt. Gick upp till stan imorse och kollade runt lite, sen skulle jag ner och träffa Karin på tågstationen för att beställa biljetter till Falkenberg, då halkade och ramlade jag mitt på ströget, lite knäckande och det gjorde jävligt ont. Fel skor vid fel årstid. Men biljetterna blev iaf beställda och gött är det. Sen gick jag hem och sen skulle jag och Emelie upp till stan för att luncha med mamma. Medan vi var på stan ville Emelie kolla lite, så då kollade jag igen.
Jag känner mig rätt trött nu, skulle vilja powernappa. Men Cicci ringde nyss och frågade om jag ville träffa henne lite, och sanna med. Den tackar jag inte nej till, Sanna åker ju till Sälen imorgon också.
Sen blir det iväg till Björn, han hade lite planer för ikv :)
Ne nu ska jag gå, så sätter punkt här.

ego.

Idag har varit en bra dag. Varit och lämnat ut några cv till idag, känns bra. Sen åkte jag hem till Jessie och kollade hennes nya ställe. Jättefint. Sen åkte jag och handla inför vår middag, och det blev svingott. Sen spelade vi sjuan och chillade. Nu åkte det precis och jag ska nog sova. Har mkt att stå i imorgon också, och imorgon är det alla hjärtans dag, puss Björn!



78760-116


12/2 och Borås

Idag fyndade vi. Sanna fyndade nog mest,. Hon köpte 2tröjor, en väska, örhängen och en present för 340kr. Jag köpte ett par skor på rea, ett par örhängen, två linnen för 60kr till min syster (som hon bad om, som jag även tänker låna ibland), och en tröja till Björn som också var på rea. Cicci och Karin fynda också, men nu minns jag inte vad.
Sen bjöd de sig själva på middag hos mig imorgon kl. 6. Det var stränga order om att det skulle vara något med vitlök i. Sen ville de ha levande ljus och bordplacering. Jag hade inte mycket och säga och fick mest gå med på det. Men det ska bli kul!
Nu ska jag städa mitt rum lite och sen chilla. Att shoppa är svinkul, men tar på krafterna.

fortfarande söndag.

Jag kände för en ny layout, så pyssla ihop lite. Den får funka ett tag framöver.
Cicci och min syster klippte och färga håret på mig idag, blev riktigt fint. Men efter färgning blev de lite torrt, så jag kör på en hårinpackning nu. Rätt skönt att bara mysa hemma själv i Björns tröja. Hade iofs föredratt en pannkakskväll hos Cicci eller lite mys med Björn. Men Sanna var otroligt trött, och Cicci mådde inget bra. Björn chillade med Erik och jag beslöt mig för att en kväll hemma kan vara rätt skönt det med. Och så blev det.
Blir nog att lägga mig rätt tidigt idag, är rätt trött och sen ska jag ju orka med att shoppa lite imorgon. Iofs orkar jag alltid med att shoppa, men ändå.

Ne nu ringer det, Godnatt.


78760-115
One mile to every inch of,
your skin like porcelain.
One  pair of candy lips and
your bubblegum tongue.




söndag.

Det är söndag och jag behöver inte plugga idag.
Igår var riktigt ball faktiskt, konserten var bra och kvällen var bättre och tjejerna var bäst. Vi blev bjudna på whisky och vin, och sen spelade vi spel, sjuan för hela slanten, och jag och cicci ålade givetvis. Sen hade vi vår privata dj med, inte fy skam. Måste säga det att sjuan är ett för jävla ball tidsfördriv om man har lite press på sig.
Idag åkte Björn och några mer till backen, jag var rätt sugen ett tag men sen tänkte jag äh, har hela lovet på mig. Cicci ska ju fixa håret på mig idag också, och sen skulle vi tydligen kolla på Karin när hon spelar match. Det är alltid lika kul, för det är inte ofta man ser henne så seriös som hon är när hon spelar. Sen blir det väl mer chill, och imorgon drar vi till Borås och shoppar lite. Vi har tröttnat lite på Skövde och Göteborg och tänkte ta oss en närme titt i Borås istället och upptäcka!
.

10/2

Klockan är 12.30 och jag är på g.
Vaknade av att Björn kom och gav mig en puss i morse. Han hade varit och spelat hockeybockey och jag orkade minsan inte gå upp kl. 7 på en lördag. Jag väntade till kl 9, jag och Karin skulle nämligen träffas vid 10 på gymmet för att köra lite effektiv träning. Och effektiva var vi. Sen pratade vi lite om våran lilla trip till Honken, det ska bli så kul. Men gå upp och träna är riktigt skönt, nu har jag det gjort liksom.
Ikväll blir nog rätt trevligt. Först ska jag och tjejerna kolla på souled out, och sen ska vi festa till det lite. My giiiirlfrieends is the shit typ, haha. Och imorn ska ceccan fixa min utväxt, det är alltid lika skönt. Och hon är en jävel på´t. Ceccan ge mig en ååål.
Jag sätter punkt här. Tack.

9/2 och det är fredag.

Äntligen fredag.Har nu avklarat geografi provet, det blev stressigt in i det sista, men äh nu är det lov och det är gött.
Efter skolan stack jag och jessie iväg och delade ut våra cv, de lät rätt positivt när vi delade ut dem lite varstans vilket är gött!
Nu ska jag nog duscha, jag är alldes frusen efter att ha gått runt hela stan. Sen ska jag till pappa och hämta lite grejor och sen ska jag nog till Björn ikv. Sen blir de fullt upp hela lovet, ceccan och jag har de senaste veckorna sagt "äh de tar vi på lovet" och det har blivit en hel del vi ska göra. Men det är gött, jag gillar att ha kul saker att göra.
Simon åker till Kina idag, rätt ball! Har gett han en lista med lite saker att köpa! Sägs ju vara billigt så.
Ne, nu har jag saker att fixa!


78760-114
ps.
Det är nog klart nu, jag och Karin åker och hälsar på Henrik på lovet. Det ska bli så himla kul.
















8/2 och jag är trött.

Jag är jättetrött, och jag har bara haft två lektioner. Simskolan gick bra idag, och mina barn börjar komma igång med simningen. Har haft massa hål idag, så då har jag hunnit plugga lite geografi och lämna ut cv på posten och turistbyrån. Imorgon måste jag lämna ut fler, så har jag det gjort och slipper tänka på det på ett tag. Skönt!
Jag håller på ladda ner massa bra musik nu, jag behöver lite nya låtar på min ipod. Jag orkar aldrig byta, men nu så.
Fick reda på i veckan att min mormor, två av mina mostrar kommer på besök i slutet av april början av maj! Ska bli riktigt kul, inte träffat dem på 2½ år!

Nu kommer Björn om en stund, han ska hjälpa emelie att plugga fysik, sen ska vi mysa. Jag behöver lite mys! Puss, Jennifer.



Godnatt.

Klockan är tjugo över tio och jag ska nog lägga mig nu. Har hunnit med att plugga, träna, simma och plugga lite till idag. Allt på en gång. Och imorgon är det nästan lika mycket som ska hinnas med.
Men först ska jag läsa lite innan jag ska sova.

Godnatt!

7/2


Jag är trött, men jag ska plugga lite mer geografi och sen träna. Det måste låta som om jag pluggar hela tiden, för det känns som om jag skriver det ofta. Men jag skriver det nog lite mer ofta än vad jag egentligen gör det. För jag har börjat tappa motivationen för det. Jag behöver lov, och det är det snart. Skönt. Då ska jag vila ut mig ordentligen, troligen åker jag och Karin ner och hälsar på Henrik, vore jättetrevligt.
Igår var jag med Björn mest hela dagen, vi gjorde varma mackor och kollade tv. Sen åkte vi iväg och spelade innebandy och sen sov jag hemma hos honom. Och i morse gick det en propp så då blev det frukost med levande ljus och det var mysigt.
Men nu är det mat, sen ska jag träna, och det blir nog att simma lite också. Nice.

78760-113











<3


78760-112



5/2

Jag har en pause, en plugg pause. Det blir nog rätt soft efter imorn, har iofs geografi på fredag men det borde inte vara allt för svårt. Sen är det lov och det känns lovely.
Idag har varit en rätt soft dag, vaknade upp med björn, hade historian som var dryg, svenskan lika så iofs, men spanskan va soft och det var matten med. Sen var det att simma, simma 40längder på tid, men det klarade jag, Karin och Eve galant. Efter det så beslöt jag mig att skippa träningen idag, eftersom jag såg simning som ett pass.
Sen att ta tag i samhällen tog lite längre tid, men nu är jag back on track och det går. Sen ska jag nog skriva en CV, men det ska nog gå utan problem eftersom Cicci gav mig en mall till det. Så blir det väl att dela ut dem i veckan lite varstans.
Ne nu var nog min pause slut, tut.

4/2

Det är mycket plugg nu, men jag kan inte koncentrera mig på det. Jag är alldels för flummig och trött idag.
Igår var det som sagt Mingus och det var riktigt gemytligt, sen följde Karin och Cicci med mig hem och vi spelade sjuan och drack vin för hela slanten. Men efter att ha spelat sjuan ett antal ggr tröttna vi på det och chillade ist. Cicci ville spela med lite pengar, men vi förstod inte riktigt hur det skulle gå till eftersom sjuan inte riktigt fungerar så. Cicci blev lite grinig men det gick över snabbt. De gick hem rätt tidigt, runt halv ett, och efter ett tag kom Björn hem till mig så gick vi och la oss.
Men som sagt idag har jag försökt att pluggat men det går inte riktigt så bra. Men ingen stress ingen press, eller något. Äh, jag ska försöka ta tag i det nu. Så kommer nog Björn sen också!
Och idag har jag lyssnat jättemkt på musik. Det är rätt skönt när man pluggar.
Puss.


78760-110


it goes full circle,
wonderful,
meaningful,
full circle.


3/2

kl. är 1800 och det är lördag.
Idag har jag varit på lager, det blev ett par jeans, tröja, ett fest linne och en mössa. Sitter aldrig fel faktiskt.
Det blir mingus klockan sju ikv med Karin, Cicci, Hanna och KG, och det ska bli riktigt trevligt. Hanna och KG träffar man allt för lite, men det ska bli ändring på det. Sen blir det nog hem till mig och spela sjuan. Vi börjar få in det nu.
Igår var det chill hos Björn, och Johan chillade med oss. Riktigt kul, Johan träffar man heller inte så ofta längre.
Hepp, nu ska jag chilla vidare.

1/2

Jag har blivit jätteförkyld, och jag tror det är Björn som smittat mig. Att jag badade idag kanske inte var det bästa, men det var simskolan som gällde. Och det är faktiskt bra kul. Vi var iofs bara 2 lärare idag, och vi är vana vid att vara 5-6. Så jag och Sarah kände oss lite pressade, men Simon kom sen så det löste sig till det bättre. Sen solade jag, vilket inte är det bästa gör när man är lite sjuk, men äh!
Jag kom hem vid 4, och har pluggat fram till nu. Kör en liten pause, och sen får det bli lite mer plugg. Har mycket att stå i nu innan lovet, och det är bara att bita ihop.
Björn kommer nog hit och sover sen, det blir mysigt!
Ne, jag ska nog plugga vidare nu. Mkt plugg idag, mkt chill ihelgen.