monteverde!

Hej!
Nu ar vi antligen framme i Monteverde efter en valdigt lang och skakig resa hit, vagarna i Costa Rica ar inte dom basta, snarare tvartom. Monteverde ar en liten och mysig stad som ligger i bergen, det ar inte vidare varmt har (18grader) och det blaser en hel del. Sa leggins och en tjocktroja far man allt leta upp fran botten av vaskan.

Igar klattrade vi trad! Det var ett 30m ihaligt trad, sa man klattrade i stammen och kom upp i tradkronan. Lite haftigt! Och som om vi inte fick nog med hojder sa gjorde jag och Karin Canopy idag, som ar en massa olika linbanor mellan trad och over dalar, plus ett tarzan hopp! Langsta linbanan var 1km och 180m hog, och tarzan hoppet var 60m! Alltihopa lika roligt.

Ikvall ska vi ga pa en natt hajk, och leta efter djur.

De ihaliga tradet


Canopy



Kommentarer
Postat av: Marie

fotolektion - absolut! tycker dock redan att du tar skitfina bilder! :) jag blir helt pirrig i magen när jag ser det där åket ni ska göra. fan. äventyr när det är som bäst or what?

Postat av: Fredrik

fina bilder, ser så sjukt härligt ut! :)

rätt fräckt träd hehe.

haha åkte inte fisen linbanan?



god fortsättning!!

2010-03-07 @ 19:13:59
URL: http://www.fiddern.se
Postat av: Cissi

tjohooo, fy vad roligt! haha, blir sugen på att sätta upp ett rep i trappen du vet ;) ni verkar ha det brq.. och VARMT. haha.

2010-03-07 @ 20:09:48
URL: http://cirre.blogg.se/
Postat av: josefin

älskar era underbara bilder jennifer!

2010-03-16 @ 10:40:08
URL: http://emmajosefinwedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback