chiclayo, trujillo och bilder!

Hej!
Nu mar vi allesammans lite battre efter tva langa och trakig dagar i sangen. GOTT, sa idag tankte vi aka till stranden och bli lite bruna igen!

Efter vi lamnade Lima forra veckan akte vi till Chiclayo och gick pa massor utav museum och akte ut och kollade gamla pyramider (som var utav lera och det var inte jattemycket kvar utav dem, men dom fanns dar!) och det var intressant, ett tag, sen blev det faktiskt langtrakigt. Ingen pratade engelska och det blev faktiskt ratt korigt i slutet, aven om vi kunde nagra fraser pa spanska hit och dit forstod vi ju fortfarande inte vad dom sa. Sa vi akte vidare till Trujillo, dar vi besokte ett Man och Sol-tempel som jag faktiskt tyckte var bra. Men sen var det ratt sa mycket samma sak som i Chiclayo, sa det dagarna vi hade dar tog vi in pa hotel och at god mat och drack gott vin. Men de holl heller inte i langden, sa vi akte tillbaka till Lima.
Sa hittills har Peru varit sadar skulle jag nog vilja saga. Men pa sondag drar vi vidare till Costa Rica och det ska bli valdigt kul.

Men vi tar lite bilder fran den senaste veckan tycker jag.
Chiclayo


Trujillo


Ja, som ni ser. Inte dom roligaste korten, men kulturella har vi minst sagt varit. 
Glom inte kolla
Karins och Linas bloggar och resedagboker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback