dag 4 pa Bali

Hej!
Dagarna har ar sig ratt lika an sa lange, vi solar och badar, ater god mat och bara njuter av det underbara vadret. Och brannan har vi jobbat hart pa, vi kan ju saga som sahar, att det var ju inte svart att gissa vilka som var nya i poolen de forsta dagarna =)
Idag skulle vi egentligen surfat men det var lite for stora vagor for oss nyborjare sa det ska vi ta till veckan nu. Men imorgon ska vi hyra vespor och aka omkring och kolla runt tillsammans med nagra andra svenskar vi traffat har.
Vi borjar redan marka att vadret ar lite samre an vad det var nar vi kom hit, lite molnigt men fortfarande jattevarmt, men det ar pavag mot regnperioden sa vi kom i pcs ratt tid for att slippa den.

Ikvall ska vi ut och ata, det ar Jennys (en tjej vi traffat har, som ska vidare till Australien som vi tankt att resa lite med dar) sista kvall har pa Bali.

Och nu, lite bilder!




Nu blir det lite ovarda bilder sa, just darfor att vi inte gor sa mycket pa dagarna , men som sagt imorgon blir de utflykt och da ska ni fa lite roligare bilder! Tills dess, ha de gott!

Kommentarer
Postat av: agnes

ni gøttar er så att ser jag:) fan va najs!

SAKNAR DIG


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback