Cairns, Australien

Hej kompisar!
Igar kom vi fram till Cairns, Austrlien efter en 6 timmars flygresa fran Bali. Flygresan gick bra, vi var allesammans jattetrotta och somnade nog innan planen ens hann lyfta. Nar vi landat motte vi upp Jennie, en tjej vi traffat pa Bali, hon hade fixat ett hostel at oss ocksa. Henne kommer vi nog att traffa till och fran hela vagen ner till Sydney, for vi ska gora ungefar samma saker, vilket ar jattekul!

Men som sagt, vi bor i Cairns pa ett litet men mysigt hostel. Cairns i sig ar jattemysigt, men just nu ar det inte hogsasong sa vi aker harifran redan pa fredag da vi ska till ett stalle som heter Mission Beach, dar jag och Jessie ska skydivea, kan ni tanka er! Jag som ar sa himla hojdradd ska gora en skydiving pa 14.000 feet och 60sekunder fritt fall, helt galet. Kommer bryta ihop pavagen upp, haha.

Idag far ni inga bilder utan bara text, men lugn, bilder kommer snart det med.
Annars mar vi bra, saknar var Karin gor vi hela tiden. Men hon kommer snart igen hoppas vi pa.

Hur ar det hemma, nagon sno annu kanske?

KRAM
Jennifer

Kommentarer
Postat av: Marie

åååh, skydive! tusan vad kul jennifer! :) låter som att ni har det bra! i oslo har det inte kommit någon snö än, det är bara grått grått :( hälsa jessie och lina! pusspuss!

Postat av: Jess

åååh, underbart:D Cairns är ju hur mysigt som helst. Whoolshed ikväll då eller? ;)

Och skydivet kommer bli grymt :D sjukt roligt.. Vi gjorde de också i Mission Beach, tog hela dagen hehe, vi åkte sju på morgonen och var hemma åtta på kvällen. Ni måste filma det, så grymt roligt att kolla på det sen:D

Njut åt oss också! Hoppas ni har det bra!! PUSS

2009-11-25 @ 11:47:49
Postat av: Cissi

heja dig! era er! ingen snö (såklart) men faktiskt första advent på söndag så då blir det kanske lite mys med tända ljus (och TENTAÅNGESTPLUGG).



pusspusspusssss

2009-11-25 @ 15:11:40
URL: http://cirre.blogg.se/
Postat av: em

ingen snö. bara regn. sex soltimmar denna månaden. jag har blivit grön.

2009-11-26 @ 08:54:35
URL: http://emelieelisabetheriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback