aptempelet pa Ulu Watu



Aporna dar var helt galna, dom tog turisternas saker och sen fick man kopa frukt for att muta aporna sa att man fick tillbaka sina saker. Dom tog bla Jessies orhangen, ratt roligt faktiskt. Just det, anleding till att vi har dessa saronger pa oss ar for att i tempel ska man inte visa bara ben eller axlar, sa det fick vi lana dar =)

Imorgon star forsranning pa schemat, det ar jag och Jessie som ska prova oss pa detta. En 2h paddlingstur blir det och det ska bli riktigt roligt att se lite annan natur an det vi gjort.

Jag vet att manga av er dar hemma vet vad som har hant, men jag tanker inte ga in pa olyckan for det ar Karins grej att beratta, det viktiga ar att hon mar bra, vilket hon gor. Ni skulle bara veta vilken kampe hon ar, helt otroligt stark. Men vi tar hand om varandra och har ar alla sa hjalpsamma!

Nu ska vi allesammans ut och ata tillsammans med Dick, en kille jag jobbade med i Oslo som jag sprang pa igar, varlden ar liten!
Hoppas ni har det bra hemma,
Jennifer.

Kommentarer
Postat av: Cissi

det verkar som ni har det toppen snygging. och jag är lite avis på dig! dock bor jag ju inte "hemmahemma" så blev genast orolig vad gäller karin. men det är ju som sagt viktigast att ni mår bra allihopa! saknar dig!

Postat av: Jennie

söta små apor :P

2009-11-22 @ 10:32:17
URL: http://unreal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback