nåja.

Det är onsdag och matten gick ju som väntat, men jag är väl nöjd.
Idag är det ju givetvis masa plugg som gäller igen, jag måste ta tag i historian och engelska provet. Men äh, det kommer det med. Efter allt plugg igår, är jag värd lite chill. Sen ska jag packa lite inför Stockholm, men bara lite så.
Verkar ju inte som om det blir någon fest på fredag, jag kommer hem på kvällen, vid elva. Men jag ska försöka få med mig lite folk och gå ut. Jag är lite sugen på det. Kvällen är ju bara ung.
Ne, jag sätter punkt där.

tisdag.

Det är tisdag och jag är glad.
Jag har pluggat lite svenska och är snart klar med den, jag har typ fixat massageinlämning nu ska bara Cicci posa lite åt mig, och imorn är det mattenationella och det får gå lite som det går. Björn ska komma och hjälpa mig lite med dem och det kan ju behövas.
Idag i skolan kom jag, Emina och Louise på att vi festar nog till det lite i Stockholm och det tycker jag kan vara kul. Så det får nog bli så. Sen får det bli lite shopping också, jag älskar shopping.
Idag har jag även hunnit med att träffa Cicci lite idag och det var lovely, vi har kul ihop, jävligt kul. Och som jag sa, ikväll ska jag träffa Björn och han ska hjälpa mig med matten lite, men lite mys blir det med.
Nu ska jag fixa lite, haregott.

image144

Här är jag och jessie i Barcelona. Jag får massa nyabilder hela tiden.

bilder.



lite bilder ifrån Barcelona. Mer kommer väl på bilddagboken.

plö.

Usch det är mycket att stå i nu. Det är prov, inlämningar, läxor och jobb. Jobb är ju iofs gott, det ger ju pengar. Det andra kan kvitta. Inte mycket tid för tjejerna nu, men vi får komma ikapp med chillet lite senare.
Idag har jag varit runt och gjort ärenden på stan, har fixat lite inför min inlämning och fixat jobb. Jag har chans för två jobb i sommar och det tar jag nog. Jag behöver lite pengar, pengar går alltid åt.
Ikväll ska jag iallafall hinna med att träna och sola med Jessie, och sen ska jag till Björn och mysa lite.
På torsdag blir det Stockholm, och ihelgen är jag sugen på att festa. Hade tänkt på lördagen men nu blev det visst jobb istället så kanske får ta lite fest på fredag. Fest ska det iallafall bli.
Som sagt, det är mycket att stå i nu!

back from barcelona.

Yes, så är det, back from Barcelona.
Det har varit  en svinkul resa som innehållet det mesta, så som turism, shopping och fest givetvis. Även om det var varmt och segt att ta sig till aktiviter så var det lite spännaned att se sig omkring och upptäcka olika ställen. För vi hade en taktik, att på vägen till aktiviterna letade vi klubbar till kvällarna. Och vi hittade en hel del balla klubbar alltså. Men det var lite svårt, för vi visste inte riktigt vilken klubb som var rätt för var dag, men ibland prickade vi rätt. Kvällarna var underbara, vi började med musik och lite chill på balkongen på vandrarhemmet vi sov på, vandrarhemmet i sig var skit men läget var bäst, i alla fall vid 23,00-00,00 började festen och alla var ju laddad. Sen drog vi till klubbarna vid 2-3, och sen körde vi till 5-6 då klubbarna stängde. Vi orkade inte festa jättemycket längre för samlingen var ju redan vid nio, och vi var inte hemma förrän 6-7. Men oj vad vi hade kul. Lite skillnade på barca by night och falköping by night om man säger så.
Shoppingen var kul, det var ju inte jättemycket billigare, men på en del ställen kunde man pruta ner priserna lite. Men jag har hittat en hel del, och det känns najs. Hittade en jättefin trenchcoat, som jag är så nöjd med!
Vi hade ju som sagt olika aktiviteter var dag, en dag var vi på zoo. Det var hemskt, jag och Jessie var jättebakis och jättetrötta och överallt var det barn som skrek och gapade. Jag tror nog nästan alla barn i hela Barcelona var där, så kändes det iallfall. Men efter aktiviteterna så gick nästan alltid till stranden och solade och badade och på kvällarna shoppade vi.
Igår kom vi hem, och det kändes ju lite sådär. Vi var hemma vid elva och då ringer Ceccan, Karin och Sanna och säger att det sitter och dricker lite öl. Jag kunde ju inte annat än pallra mig upp och ta några öl, så det gjorde jag. Sen gick vi ut lite och skulle kolla läget. Då träffade jag Henning och det var så kul :) Sen blev det rätt tidigt hem gång, jag kände mig lite sliten.
Idag är det ju morsdag och jag passade på köpa ett jättefint  halsband till mamma i Spanien. Men nu ska vi snart till farmor och ikväll blir det faktiskt lite plugg. Om jag orkar, jag är fruktansvärt trött.

Hepp, det var nog allt för idag.
Puss.

fest i stan.

Heej!
Nu sitter jag hemma hos Björn och väntar pappa.
Igår var det mys, då chillade jag och karin med naturgodis och lite senare på kvällen ringde Björn och frågade om vi ville kolla film med Karlsson och Johan. Och det gjorde vi. Vi hade problem med att välja film så vi drog ett säkert kort och valde Hundtricket. Den är svinkul haha. Glömmer inte när jag och Jessie var på kusten och bodde i mina kusiners stuga, då såg vi den filmen minst en gång varje dag, och vi var där i en vecka. Okej, de sista dagarna var de lite uttjattat men det var typ en rutin.
Jaja. Det var iallafall kul igår. Jag och Karlsson blev rätt trötta och rätt flummiga. Det är alltid kul.
Som sagt sitter och väntar på pappa. Vi ska ner på stan och fixa lite saker. Det är ju fest i stan, festligt, hihi.
Och ikväll är det fest, fan det blir nog ball.
Men nu ska jag avsluta.
Vi hörs!






PUSS!

happytimes.

Det är verkligen happytimes nu. Det är torsdag och Spanien på lördag. Jag har fixat det mesta inför resan och jag är så jävla laddad. Nu har jag nog skrivit det massa gånger, men jag blir det bara mer och mer.
Alla är så laddad så vi tänkte grunda med lite fest imorgon, bara för att värma upp liksom. Så imorgon blir det grill, öl och lite vattenpipa. Givetvis i jättetrevligt sällskap, med mina tjejer och killar. Det var Karins och CJs idé med fest, och gissa om jag var på! Nu är vi rätt många, och det är trevligt. Karin har ju givetvis bränt en partyskiva, och det är bra! Hon kan sin sak när det gäller att komma igång och så.
Jag har ju jättemycket plugg nu, men äääh! Det är ju som sagt happytimes. Och det är verynajs.
Ne jag ska gå och börja packa lite tror jag.
PUUSS!
image139 image138

jag är glad.

image137
Summer day we're on our way
feeling good together beautiful place


Det är grunden som är viktig, haha!

nu är det nära!

Det är måndag, varit en rätt okej måndag.
Skulle ha pluggat en del idag, men så blev det inte. Så blir det aldrig. Jag fastnade lite på körskolan och det blev inte alls så mycket historia jag hoppats på. Lite surt så.
Men nu är det mesta klart inför Barca, har fått mitt försäkringskort och passet är klart att hämta. Pengar ska jag växla på onsdag och det känns så jävla gött, för nu är det nära vänner. Det är på lördag och alla är så laddad. GÖTT! En bra grund och så.
Imorgon måste jag ta tag i allt plugg för det är mycket mer än vad jag trott. Men äh, jag har tappat motivation till plugg helt. Frågan är om jag någonsin haft den.
Det är gött med en kort vecka och så, vi är lediga torsdag och fredag och det känns jävligt gött. Då ska jag vila upp mig inför resan, måste ju ha en bra gruuuund.
Ne jag är för flumm.
Gonatt!

jobb, fest och chill!

Helgen har varit blandad med jobb, fest och chill.
I fredags var det jobb, och oj vad jobb det var. Det var stressigt, men det var kul. Det var hela tiden något att göra, vilket är rätt gött. Då går tiden som fortast. Jag slutade klockan tolv och då kom Björn och hämtade mig. Vi åkte hem till mig och myste lite, men jag var jättetrött efter all stress på jobbet så jag somnade fort.
På lördags förmiddagen var det mys med Björn och sen fika med Jocke. Det var längesen jag träffade honom, så det var lite kul. Sen var det ju jobb som väntade på lördagkvällen också. Så hem och byta om och upp till jobbet. Vem kom då inte och ville ha lite fika om inte HONKEN! Gud vad kul det var att se honom. Dom sa att dom skulle festa till det lite senare och jag blev ju givetvis jättesugen på fest. Men det var jättelugnt på jobbet, så vid nio fick jag faktiskt gå hem.Lite gött. Då var det hem och byta om, sen kom Karin och Sanna och vi gick iväg till festen. Och det var så kul att festa med Henrik, det var jättelängesen och vi skrattade och skrattade. Och vilka raggnings repliker vi kom på, det var inte illa. Sen var ju Cissi där också. "Men måååste jag kolla på Jennifer bara för att jag pratar med henne?" Cissi förstår, haha.
Det var en kul kväll med svinbra sällskap.
Idag har det varit lugnt, jag och Björn har bara chillat. Jag har även hunnit med att plugga lite. Så det är gött. Ikväll blir det nog också chill, kanske en film och så.
herrö herrö, det var nog allt.
image135

det är mina flickor de!

sovmorgon och plugg.

Sovmorgon till 13.45 och det är verkligen lovely. Jag har varit jättetrött denna veckan så det kändes behövligt. Men tänkte jag skulle vara lite effektiv och plugga lite nu på förmiddagen. Men vi får se hur det går med det.
Igår var det lite körskola (jag känner jag ligger i) med Karin och sen skulle jag och Karin kolla lite fotboll, Trollflöjten spelade ju. Dom var inget bra, men jag och Karin fick till några riktigt sköna kommentarer om spelarna/spelet ibland. Lite kul var det.
Snart kommer Karin och Hanna förbi, eller snart och snart. De kommer när det kommer. Vi tänkte gå till körskolan och klara några faser till. Det är segt, men som sagt jag ligger i. Dom med. Jaja.
Det är massa som händer nu, och det känns verkligen svinkul. Det är liksom bara massa skoj. KUL!
Nej, jag hade ju lite saker att göra...

och regnet bara öser ner!

Det regnar jättemycket just nu och det är trökigt.
Vet inte riktigt vad jag ska göra av min dag, plugga lite blir det men vet inte om det blir hemma eller på körskolan. Vill bli av med teorin, för det är otroligt tråkigt. Jaja, det kommer det också. Men sen har jag en jättestoor historia inlämning och det känns ju sådär. Det är mycket prov och grejor nu, men snart är tvåan över och det känns najs.
Idag har jag iallfall fixat passet inför Spanien och kommande resor, och kortet på mig var inte blygt Ceccan, haha. Sen var jag och fikade på stan med pappa och det var gott. Sen var Jessie så snäll och beställde försäkringskort grejs till mig också, för jag fattade ingenting. Och skjuts har hon med fixat, hon är inte illa den där Jessie.
Igår kväll var kul. Jag och min syster hade en såndär kul dag då vi ballade ur totalt och mamma blev jättetrött på oss och vi bara skrattade. Sen kom Björn och fattade inte alls det roliga och jag och Emelie började skratta ännu mer.

image134






Nu ringde Jessie, hon kommer förbi nu. GÖTT!
PUSS!

release me.

Det är måndag, och det känns rätt okej med måndag idag.
Det var rätt tungt att komma upp i morse, vilket berodde på att jag legat vaken ett bra tag i natt för att jag har så jävla ont i halsen. Kunde inte svälja eller något, riktigt jobbigt. Fick åka till sjukhuset och kolla upp det, och nu får jag gå på pencillin, men äh. Dom tog blodprov på mig, jag hatar blodprov och svimmade.
Men skolan var chill, Kanongänget hade tema dag och det var rätt kul. Sen var det bara matte och massage, också chill. Det var gött.
Efter skolan blev det körskolan med Jessie, känner att det är läge för att sätta igång med det. Försöka hinna bli klar med det innan sommarlovet drar igång. Men det är mycket nu, rätt gött faktiskt. Snart är det Barcelona, vilket ska bli svinkul. Alla är så laddad inför resan att det kan ju inte bli mer än ball. JAG ÄR LADDAD, JESSIE ÄR LADDAD, wie!
Ne nu är det lite plugg som gäller. Sen kommer Björn.
Jag har fått jobb föresten, det är klart nu. Det blev Mingus. Rätt kul där faktiskt.
Må gött.

image133
JESSIE ÄR BRA!

when I open my eyes and it's a lovely day

Underbart väder, visst det blåser lite men jag har bättre på brännan idag. Gött. Det blir mer stekande i Spanien sen. Sol, fest och så. Underbart.
Igår var det en lugn kväll, jag käkade middag med mormor och gänget. För idag åkte de hem. Mormor är en sköning. Behave, and if you don't, have fun! för att citera lite så. Ja men sen var jag och Björn lite taxi till folk. Eller mest Björn, jag hängde ju bara med.
Idag var det upp tidigt, säga hejdå till mormor och gänget och sen åkte jag och Björn hämta min syster och så käka vi lite glass och njöt av vädret. Sen köpte jag två par skor, en väska, örhängen och halsband. Ena skorna och väskan passade så bra ihop. Sen åkte jag hem och för bättra på brännan lite som sagt.
Ikväll är det fest, fast jag ska inte festa. Jag ska jobba, 16.00-00.00. Lite jobbigt så, men jag tar det. Skönt med en lugn helg ändå.
Men nu ska jag göra iordning mig för jobbet.
Må bra.

78760-41Åh, jag gillar denna bilden.
Den är ifrån fjällvandringen,
och vad kul vi hade.









utflykt och jättetrött.

Jag ska på utflykt, med geografin.
Jag är jättetrött.
I måndags var det shopping i Skövde och fest. Jag inhandlade två klänningar, bikini och en t-shirt. Lite gött. Sen var det som sagt fest på kvällen och det var helt okej. Inte riktigt lika ball som resten av helgen, men godkänt. Fast förkröket hos Fia var fan rätt ball nu när jag tänker efter, haha. Riktigt kuuul.
Igår var det tisdag och jag var bakis. Jag chillade lite med Björn och sen kom Ceccan. Sen skulle jag och Ceccan ut och cykla lite, men det blåste lite kallt. Så vi vände efter 100m och kollade tv istället.
Men som sagt, jag är jättetrött och orkar inte gå in på detaljer.
Puss.