snowracer!

Hallou!
Det är lördag och underbart väder. Blå himmel och solen skinner, väldit najs.
Så idag tänkte vi åka till holmenkollen och åka snowracer (bob) och ikväll är det fest. Så ser min lördag ut.
Ha det göööött vänner!

discobingo!

Det är torsdag och denna veckan har varit otroligt bra och mysig. Precis vad jag har behövt.
Idag har jag tränat, och vilket träningspass de var! Känns så skönt att verkligen kommit igång med träningen igen asså. Efter träningen gick jag och köpte en jättefin dagbok, någonting jag saknat att skriva så nu ska jag ta upp det igen. Det är en bra grej.

Ikväll är det Discobingo på La Boheme, grattis bingo, billig öl och ett stort gött gäng som ska dit. Ska bli väldit najs!



ut på tur, aldri sur!

Hallou!
Idag var det som sagt skrillor som gällde, och det var över mina förväntingar. Det var flummit, ostabilt och svinkul!
Nu blire mat och lite mys tror jag.



Just det, i söndags hade vi en liten planerar dag. Jag, Lina och Karin gjorde upp en budget och kolla lite vart vi ville resa i höst, och de lutar nog åt en jorden runt resa, men vi får se. Jag behöver ha något att längta till nu känner jag! Men en sak som är säker, det kommer bli jävlit bra :)

Så, det var nog allt.
PÖSS!

fredagen i bilder!

Henning var på besök och det var en jättebra kväll!


.

Det har varit dåligt med uppdatering.
Det ska jag ta tag i idag efter jag åkt skridskor, haha.
Tills dess, PØSS!

back in oslo!

Hej från ett snöigt Oslo skulle man kunna säga för det snöar så in i, och det verkar aldrig ta slut! heller. Jaja, vår kommer när den kommer, men gärna snart.

Imorgon kommer Henning (det är en mycket bragrej!), så då blir det givetvis lite fest hos oss. Blir nog lite trångt, men äh, de gör inget :)

Men nu har jag lägenheten alldels för mig själv, så jag tänkte passa på att krypa ner i soffan, göra mig en kopp te och läsa min bok. Najs!

Vi hörs ihelgen.
Kärlek, Jennifer.

fkp!

Hej!
Det är måndag och jag är hemma i Falköping en sväng.
Det var ett tag sedan jag skrev, men som vanligt var helgen helt lovely, de brukar vara så för det mesta nu. Jag gillart!

Jag kom till Falköping igår kväll, då blev det god mat och lite mys med familjen.
Idag hade jag en tid hos tandläkarn, lika bra att passa på när man är hemma en vardag, för det är inte så ofta man är det liksom. Och det gick bra, skönt det!
Idag ska jag på begravning och ikväll är det mys hos CJ med allihopa. PUSS!

Imorgon åker jag tillbaka till Oslo, och då tänkte jag stanna till lite i Göteborg och där kan de bli lite shopping asså.
Men det var allt.

won't you take me where the street lights glow.

mm

Nu ska jag till Karin, vi ska laga mat och mysa som bara vi kan.


spotify är najs

Det är måndag och jag är sjuk. Kände mig alldels febrig på jobbet idag, och det är väl iofs inte så konstigt att jag blivit sjuk efter en vecka med dålig sömn och massa fläng. Det är feber och hosta, lite jobbigt så.

Idag åkte Emelie och CJ hem, det har varit så mysigt att ha dom här. Jag träffar dom redan nästa vecka igen, och det är bra. Jag fick en spotify inbjudan utav CJ, and i löve it. Och sen fick vi en jättefin blomma utav honom med. PUSS!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film och bli frisk!
Godnatt.

helgen i bilder!

fredag



lördag



kort och gott, en najs helg!

helgen.

Det har varit en jättebra helg, lite mycket fest men så är det! CJ och Emelie har varit här, och det har var lovely.
Ikväll blir det film ochg mys hos oss, och det var nog allt. Just det, bilder kommer men inte idag!
Peace!

bokat och klart!


Nu är det äntligen bokat, 5-8 mars åker jag till Sthlm och Cissi. Det ska bli så jävla najs, för som jag saknar henne. En stor puss till dig Cissi!

karin!

Idag har varit en jobbig dag, riktigt jobbig faktiskt. Men nu är det mycket bättre och det är nog lite för att jag är hos Karin och myser. Karin har lagade en jättegod currygryta och nu ska vi dricka lite te och kolla film. Karin är löve, bäst helt enkelt!


Ni får en gammal bild på mig och min Karin!

Och igår var det spelkväll, det blev monopol och det var inte igår så att säga. Spelkvällar är riktigt mysit asså. Ceccan var med också, inga fel där inte!
Efter myset här hos Karin, bär det av för mer mys. Löve it!


hemma!

Det är måndag igen.
Ihelgen var jag hemma, det var skönt att komma hem, även om tiden går väldigt fort och man inte hinner hälften utav det man skulle vilja. I fredags var mys med det bästa (cj, karin och jessie!) det blev en pizza och film på det också. I lördags var det quality time med familjen och på kvällen bar det av till Skövde för lite fest med Cintia och brudarna. Det var lite som back in the days när det var Mingus och personalfest, jättenajs med andra ord.
På söndagen blev det Lager 157 med Emelie och CJ, och jag hittade faktiskt en del fint. Vi åkte dock tillbaka till Oslo rätt tidigt men det var skönt att komma upp i någorlunda tid. Och givetvis bjöd söndagskvällen på massor utav mys! Löve it.

Det var en kort update, och bilder, de kommer!
Men just nu blir det Sex and the city för hela slanten, gonatt.