Emelie är på besök!

Vi har det fint. Ikväll blir det grill och trevligheter hos Agnes och Robin.

lite blandat, ganska fint.Lite såhär har det sett ut de senaste.

onsdag

De flyter på här, de händer väl inte en herrans massa om dagarna men det går bra. Är på möbeljakt, pinnstolar främst, de är tydligen väldigt eftertraktat märker jag.
Imorgon åker jag till Köpenhamn för att hälsa på Sofie, det ska bli väldigt trevligt! Jag tror nog kameran får följa med denna gången, kulkul!
Puss,
Jennifer.


VÄRLDENS BÄSTA!

Nu är jag Malmö-bo skulle man ju kunna säga. Jag grejar och fixar i min lägenhet mest hela tiden, det tar sig men de tar tid. Det får det göra, det ska det göra. Det är ganska tomt just nu, men det kommer bli så himla fint.
Det är tur att jag har världens bästa vän, Agnes. Som hon hjälpt mig, att hitta lägenhet, hitta saker till lägenheten, bära saker till lägenheten, tips och idéer! Tack finaste du, min bästa vän och finaste granne.
ps. jag trivs som bare den! ds

FRÅN DET ENA TILL DE ANDRA!

Nu har jag åkt från kusten för att mellanlanda i Falköping för att imorgon flytta ner till Malmö. Yes, nu var det dags att faktiskt flytta ner på riktigt. Möbler ska inhandlas, saker ska målas om och det ska fixas och donas. Nu händer det, och det är så sjukt spännande och kul.Sen kan man ju alltid hoppas på att denna bloggen blir lite roligare så småningom. Men denna sommaren har lusten inte funnits och inspirationen varit på noll. Men jag har haft en helt otroligt underbar sommar, fylld med ALLT jag velat och de hugger lite i hjärtat när man inser att den lider mot sitt slut.

gold in the air of summer

Jag har det så gött här. Jag trivs verkligen, det känns ganska trist att åka hem på söndag och veta att jag förmodligen inte kommer tillbaka mer den här sommaren. Fast nu väntar ju min lägenhet på mig i Malmö och det ska bli himla kul att få greja i den!