28/5

Hej.

Idag är det söndag och det är en pluggdag, men som vanligt kommer jag på annat och göra istället för att plugga, som att sitta här och skriva.

I fredags var jag hos Simon och festade, jag och karin, givetvis blev det svinball. Cykla in var rätt roligt, men gud så lätt det gick, fast tror egentligen det tog jättelång tid, men kändes som 5minuter iaf. Sen drog vi till någon lam fest, där vi mötte Lisa, Lisa var som vanligt svinrolig, men vi drog hem till mig då Hanna följde med, sen drog vi till Karl, och sen ringde Björn, så då gick jag och Björn hem.

Sen igår var det Sanna och Karin i Skövde som gällde, det var lite tigerjakt över det hela. Sanna trodde hon såg hennes pappa på donken, men vi kom överens om att det måste varit hans dubbelgångare, så skulle vi ta kort, men Sanna flumma så, så det blev aldrig något kort på denna främmande man.
Sen åkte vi hem, och Björn kom och hämta mig så åkte vi hem till honom och chillade.
Han skulle ju givetvis upp tidigt idag eftersom han hade bilbingo, vilket kanske var positvit eftersom jag skulle plugga idag.

Nemen detta "minilov" har varit svinbra, mycket chill med Björn, fest, och Sanna och Karin för hela slanten. Efter denna veckan är det inget mer i skolan vilket känns svingött.

Ne, höpphöpp nu får jag ta tag i mitt liv och plugga som tusan.Harego
Jennifer


20/5

Hej.

Oj, nu regnar det en hel del. Jag vill ha bra väder igen, som för någon vecka sedan, det var gött.

Igår var mysigt, Sanna och Karin kom först, vi fixade våran mat, klockan blir 19,30 och vi är redo för att grilla. Men eftersom ingen av oss kan tända grillen, så måste vi vänta till killarna kommer. De skulle komma runt 20,00 så vi chillade tills dess. Klockan blir 20,15 ingen Björn, ingen Johan, ingen Karlsson. Så vi ringde Johan, och det är Björn som segar ner. Han spelar golf och det tog längre tid. Men vid 21,00 kommer Johan och Karlsson, vi tänkte vi kunde tända grillen eftersom det tar ett tag innan man kan grilla, och vi var huuungriga. Men ingen vet hur man gör typ, så vi väntar på Björn som kommer 30min senare =) då var det grilltajm.
Allt blev svingott och vi käkar. Sen blev det film, och den var bra. Jo det var en riktigt mysig kväll med bra folk.

Nu väntar jag på att mamma ska hämta mig, så ska vi äta, sen ska jag till min Bjööörn =) sen ska vi kolla på uppvisning med konfirmation grejen.
(Björn är svinbra)


Harego.
Jennifer.

19/5

Hej.

Det är helg nu, så otroligt skönt. Skolan idag var grymt seg, men det var inget inte jag och Emina kunde fixa. Vi skrattade åt allt, jag var så otroligt flummig och trött så allt blev roligt. Ni förstår inte om ni inte var där. För det var kul.

Men nu är det fredagkväll, Sanna och Karin kommer nog snart. Dom är och inhandlar lite grillbart, sen kommer Björn, Johan och Karlsson, det blir kul. Lite grill, och lite film, lite mys oså.
Men ikväll blir det som sagt grill och mys för hela slanten, imorn ska jag vara med Bjöööörn, och på kvällen konfirmationsgrejs, min syster går i någon "rockkonfa" och de har uppspelning då, fast sen är det hela söndagen också. Tar aldrig slut, puh. Men vafan =)

Nepp, jag tror jag hör dem komma nu.
Harego.
Jennifer.

18/5

Hej.

Idag har varit en stressfull dag, iaf i skolan. Hatar min torsdagar, hade både svenska redovisning och spanska prov, men båda två gick förvånadsvärt bra, kändes så iaf. Men först svenska, satt mest och vänta på att slippa redovisa denna gången, sen frågar läraren om jag vill, då tänkte jag kanske lika bra få det gjort. Så jag gjordet det. Sen var det iväg till idrotten, jo vi fick göra lite vad vi ville, jag och jessie var lite lata och mest stod och pratade om sommarjobb. Hon har fått, inte jag, och jag vill ha, får panik.
Sen var det samhäll, då vi fyllde i vääärldens längsta (tror faktiskt nästan det) enkät, om hur mycket engelska vi pratar. Galet. Efter det var det dags för mat, maten var inte speciellt god, inte för jag brukar tycka det, lite kräsen. Engelska sen, jag och hulda målade mustach typ, det var svinroligt och jag skrattade otroligt mycket. Vi pratade om våran hultsfredsflagga, förra årets var svinball och i år kommer bli bättre. Hulda kan hon. Vi pratade om en kille oxå, som gjorde doggydans för oss, han var galen.
Sen spanska prov, vilket gick bra. 

Sen hemhemhemhemhemhem och sovasovasovasovasovasova.

Vaknar till Rasten på Disney Channel, och somnar om. Vaknar och sa hej då till pappa, eftersom han åker iväg för att spela golf, haha. Lovade honom att städa mitt rum, så det får jag väl göra. Men inte bara för han sa till mig, Björn kommer sen, och jag vill ju inte skrämma honom. För när folk säger det är stökigt i rummet är begräpen olika, men när jag säger stökigt, då menar jag att alla mina kläder ligger på golvet, sängen är obäddad och persinnen hänger på sne eller något, och de behövs verkligen dammsugas. Usch, jag vet.

jaja. Nu ska jag städa, och det kan ta sin tid.Harego.
Jennifer
         
                                                         
Våran snygga flagga, och killen som kunde doggydansa.

17/5

Hej.

Nu är jag också cool, för nu har jag också en blogg moah.

Idag har varit en rätt ogivande dag, eller ja, i skolan så fick vi höra på massa olika politiska partin, alla talade illa om varandra och sa "rösta på oss", eller inte sa men jag läste mellan raderna. Värsta var socialdemokraterna, dom hatade alla andra förutom sig själva och jag och Emina kunde inte låta bli och bara sitta och skratta åt dem. Men sen struntade vi i sista och hon gick hem, jag satte mig och pratade med Johan, väntade på att min buss så jag kunde åka hem. Eftersom det var 1½timma kvar, och Johan och Björn skulle dra, så letade jag upp Karin. Vi gick till maten där de serverades potatisbullar, och sen tog godis från något ungdomsparti, sen pluggade vi lite. Eller hon skulle hjälpa mig med min svenskagrej fast hon läste en tidning och struntade i mig. Tack Karin. Jag ska typ prata om något ord som inte finns, tjamla, och komma på något om det, jag som har så bra fantasi också.
Sen kom Sanna, då orkade jag inte försöka komma på någon betydelse för tjamla, så jag la ner't och började prata om fredag kvällen istället. Vi ska grilla, jag, Sanna, Karin, Björn, Johan och Henning. Det blir svinbra. Vi sa vi skulle ha kycklingspett, baguetter och tsatsiki, de lät gott och vi mest jatack.

Sen kom min buss, vem sitter inte på bussen om inte Henning. Det var trevligt, vi pratade om massa kul, fast det ska jag inte ta upp nu, vi tar't en annan dag, imörn eller något. =)

Idag måste jag plugga, spanska och svenska. Det suger och jag har ingen lust alls längre, inte för jag någonsin haft det men nu är de verkligen ingen lust. Jag vill ha sommarlov, nu, de vore bra tack.
Ihelgen ska jag på konfirmation, både lördag och söndag. Men först är det fredag, och de blir bra. Eftersom jag är själv hemma tors-lör. Det är gött.

Jag har ont i halsen, det är lite lurigt, ena stunden kan jag knappt prata andra stunden märks det inte. Jag ska skrika ikväll, och försöka tappa rösten, kanske jag slipper svenskan imorn, det vore gött. men vafan. =)


Nepp. Nu blir det plugg och så ska jag lyssna på coldplay givetvis.
Harego.


Jennifer.78760-2