.

Idag har inte varit en speciellt bra dag alls faktiskt. Jaja, det kommer ju lösa sig.
Men nu ska jag och Martin laga lite mat och kolla film. En såndär riktigt myskväll som man behöver dagar som dessa.
fika på lökka!

det blev en tisdagsfika på lökka idag tillsammans med Jessie och Agnes, man får ju passa på att mysa på uteserveringarna nu asså.
so darling, hold on to my love
hold on to my touch
a little bit more.

min helg

Fredag


Lördag
i would give the world
to have you close to me
the world if you would stay here
from now on.

kort update.

Igår blev det mat och öl på Fridays med tjejerna och sen blev det lite öl på Grönlykke, en mysig kväll. Bilder får ni imorgon.

Nu ska jag och Martin hem till honom och fixa lite sen ska vi möta upp Johan och sen blir det utgång ikväll. Lite så ser min dag ut. Uppdaterar mer imorgon!

PUSS!

gonatt!

Jag hade en rätt dålig start på dagen, vilket morgonhumör jag hade. Det var nog faktiskt längesen jag var så pass grinig. Men det gick över så småningom och gött var la det!

Efter jobbet så var jag och Jessie nere på stan en svänga, och nu är det pysseldags mina vänner! Jag och Jessie framkallade massa kort och imorgon ska vi lite grejjer så vi kan göra våra egna fotoalbum. Jag har pratat om detta så länge, och nu känns det som om det är läge för det liksom. Hur mycket mer mysigt är det inte då att plocka fram ett fint album istället för att bläddra igenom bilder på datorn? Jaja, och efter stan blev det IKEA. Jag gillar verkligen det stället.

Men nu ska jag och Martin lägga oss. (puss!)
Gonatt!Och där drog Johan en pose med både hatt och växt på ikea!

sunrise

Igår var det blåbärspannkakor med Johan och ikväll blir fika och spel hos Marie, mysigt värre!
längesen..

Det var väldigt längesen jag skrev och så är det ibland!
Det har varit en väldigt mysig men lite stressig vecka och helg. Så idag känns det faktiskt väldigt skönt med söndag och ny vecka imorgon.

I fredags var vi ett himla gött gäng som grillade och drack lite öl i Sofienberg, och igår var det sol och fest på kvällen! Idag var jag med Martin och hans familj i Linns lägenhet och fixade lite, mysigt! Det var för övrigt väldigt längesen jag hade en helg i Oslo så det har varit himla gött faktiskt.

Jag har gjort om i mitt rum idag med, och det har blivit så himla mysigt, jag ångrar nästan att jag inte tagit tag i de tidigare, men bättre sent än aldrig ju. Men nu måste jag gå för jag ska möta Johan som flyttar upp ikväll, och det känns ju helt underbart att ha honom här.
martin är det finaste jag har!