gladgladglad!







Gladgladglad är precis vad jag är mest hela tiden nu!
Igår var de lite spex, och spex på skolan är nog lite utav SP3e grej.
Peace!

8!

Det är onsdag och fortfarande underbart väder.
I måndags var vi i Oslo och fixade lite skattekort, kollade lägenheten och var på jobbintervju, och allt gick jättebra så det känns gött. Ska bli riktigt kul att flytta upp efter studenten, känner mig redo så att säga.

Idag har jag hunnit med en fika med Sanna och Therese, trevligt som vanligt :) och snart kommer Karin så ska vi kolla på HBK och sen ska vi träffa CJ. Lövely. Massa häng idag med bra personer, sånt gillar jag. Det blir mycket häng nu för jag är klar med allt i skolan och det känns svingöttt.
Införskaffade mig en ny kjol och ett par jeansshorts idag också. Läge för de nu känner jag :)

Ihelgen är det fest för hela slanten, eller det är väl fest i en vecka nu nästan. Åh, allt är bara så bra. Men det är mycket som ska hinnas med så det är fullt upp, men jag gillar de.


underbar söndag!

Det är söndag och vädret är underbart. Underbar söndag med andra ord.


Imorgon är det måndag och då ska jag till Oslo.
Peace out!

lilla spa

Det är äntligen fredag och jag är fruktansvärt bakfull. Så idag blev det ingen skola, men de blev jobb. Jag behövde sovmorgonen till tolv, då jag började.
Igår var de röd torsdag på bogrens och det var ball. Billigt och bra liksom.

Ikväll är det lilla spa med mamma, ceccan och hennes mamma. Som vi väntat på denna mys kväll. Det blir spa, vin, kex, ost och vinddruvor. Ska bli väldigt gemytligt.

Men nu måste jag sova lite, för jag är som sagt bakfull och trött.
Ni får en bild på mig och Sanna when we're doin our thing.

röd torsdag.

Nu blir de lite god mat med rosé vin och sen blir de öl och röd torsdag på Bogrens.
Underbart, och mer än så behöver jag inte säga.


Eller jo, SP3e - Vi har Det.

fullfart!

Full fart framåt känns det som, underbart.
Igår var det mycket att stå i, de var plugg, massa samtal och chill. Inte en lugn stund, förutom chillet då, de va gött!
Idag är det inte lika mycket. Om en stund kommer Simon och Maria hit. Vi ska fika och vi ska planera inför studentmottagningen lite och så, trevligt.
Sen ikväll ska jag försöka komma iväg och kolla på när killarna spelar boll, inte för att jag gillar fotboll utan för att jag gillar dom :)

Vi säger så tills vidare.
(studenten 08 som jag längtar!)

måndag!

Det är måndag och back on track.
Det var längesen jag hade en hel vecka i skolan utan lovdagar och annat gott, men det ska jag nog klara av. Med tanke på att det bara är 17 dagar till studenten. Nedräkningen har börjat på riktigt, och det känns underbart.

Idag blev det en fika på stan med Sanna, och efter det har det bara varit plugg. Jag börjar se ett slut på't nu, lovely.
Men nu kör jag en sista repetition på spanska för imörn är det nationella prov i spanska!
Peace!

hård helg!

Det är söndag och helgen har varit hård.
I fredags var det studentfest och, kareoke, vilket var svinkul. Det var inte så mycket studenter där som jag trott, men mina underbara kompisar var där och det räcker.
Igår var det fika på stan med Cissi och bakis var vi båda två, något så in i också. Men jag pallrade mig iväg till släktkalaset hos farmor och farfar ändå. På kvällen ringde Sanna och frågade om jag ville följa med henne och Therese på fest. Jag var inte så pepp på't, men givetvis slutade de med en jättekul spontanfest iaf. Spontanfester är nog fan grejen asså.

Idag är det en chill dag, jag måste återhämta mig lite känner jag.
Det var allt för nu.


backahävet och bärsen.



Igår var det backahävet, och det var fruktansvärt kul. Mycket roligare och mycket jobbigare än jag trott. Fan, det är studenten 08 snart och jag är svinpepp på't.
Idag är jag helt slut, men Jessie kommer snart hit så ska vi fixa CV och ringa till Norge och fixa skattekort.

Vi säger så, puss.

blåblåblå!

Matteprovet är avklarat och det innebär ingen mer matte på ett bra tag, underbart.
Ikväll tror jag vi ska dricka öl och ha de gött.


åh!

åh.
Idag var jag hos mamma och klippte mig och provade lite balfrisyrer, och så kom Ceccan förbi och förgyllde tillvaron, så som bara hon kan. Men de roliga tog slut, när vi både insåg att vi var tvunga att åka hem och fortsätta plugga. Fast plugget kunde inte hålla oss inte tillbaka länge, utan vi åkte upp och tog en kaffe på donken nyss. Det är sånt som förgyller min måndag kväll. Lite kvalitetstid med Ceccan och en kopp kaffe.


mitt i plugget.

Hej!
Det är måndag och jag är mitt i plugget, men det flyter på bra och samhället börjar bli klar.
Det är lite stressigt just nu, mycket plugg så att säga. Det känns på något sätt som man redan tagit studenten och bara tänker att de ordnar sig, vilket det givetvis gör. Men jag har nog gått och blivit lite bekväm och bara gör allt de roliga, vilket man givetvis ska göra men nu är det liksom inte mycket kvar och jag ska försöka kämpa på. Även fast det är lättare sagt än gjort. Jaja.

Imorgon blir det i alla fall fest och det ska bli riktigt roligt, det kanske blir fest på onsdag också. Får se lite vilket skick jag är i. Men just nu, ska jag göra klart samhällen.
Puss!


when everybody's dancing..

Heej!
Idag har varit en underbar dag, lite blåsigt men det gör inte så mycket. Jag var uppe och sprang på berget imorse, och sen har jag varit ute i solen och pluggat. Jag älskar sol och värme.

Igår var det Göteborg med mamma och jag hittade äntligen mina skor till balen. Sen hittade jag ett par andra fina skor, och en klänning och lite linnen och så.
På kvällen blev det som planerat, det blev grill och vin hos mig. Det var perfekta grill vädret och det perfekta folket här. Det var verkligen jättetrevligt. Sånt gillar jag.

Idag blir det lite mer plugg och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.


what are you doing hanging out with me

Lite knäckande start på morgonen när jag får ett sms utav Lollo precis när jag ska till skolan och det står att religionen är inställd, och min nästa lektion är inte förrän tio.
Egentligen kanske jag borde ta tag i lite plugg, men jag tar hellre en kopp kaffe med mamma på altanen, det är ju sånt underbart väder! Done and done :)


åh!



Jag älskar att hänga med Ceccan!

spring på berget!

Vi ska upp och springa på berget, och det ska bli gött så in i :)


sol!

Fortfarande underbart väder i Falköping och just nu ligger jag ute och solar och pluggar, jag älskar min laptop, hihi.
Igår var det jobb som sagt, och det var flummigare än flummigaste i köket med Emil och Cintia. Jag kommer sakna Mingus till sommarn!

Idag blir det lite plugg, träning och sen blir det Ceccan-time för hela slanten, för det hanns inte med igår.  Allt bara flyter på nu och det känns lövely.


I'm a happy camper so to say!

tisdag och hel

Det är en underbar tisdag i Falköping, tro det eller ej.
Vädret är fint och det är varmt ute, jag har träffat mina tjejer och det är löve. Mer än så behöver jag inte en dag som idag. Jag ska snart åka iväg till jobbet och jobba en svänga, vilket känns helt okej. Efter jobbet kan det bli att träffa Ceccan, annars får jag hålla mig till imörn, yee man!
Det var den, peace.


lugnet efter stormen.

Helgen har varit lugn. Det var jobb fredag, jobb och mys på förfest i lördags och plugg och mys i söndags, man kan säga att helgen har varit lugnet efter stormen och stormen var ju givetvis Barcelona.
Men nu känner jag mig utvilad och skönt är det, för så mycket lugnt blir de inte framöver. Inatt kommer Ceccan, Karin och Sanna hem, och bara det gör ju att det inte blir lugnt. På fredag har vi studenter dragit ihop lite skoj, och på lördag ser det ut att bli grill at my place om vädret tillåter. Sen är det bara fullt ös innan studenten, och oj vad kul det ska bli! Idag är det bara 31 dagar kvar, och det går ju bara så fort. Studenten 08 it is!

Idag har jag hunnit med lite saker. Det blev en del plugg (det mesta börjar bli klaaart), sen var jag och provade balklänningen (jag är bara så nöjd) och sen fikade jag på Mingus med Sanna (brabrabra!)

Men nu blir de sänga, så säger gonatt!

lila tröja

Precis hemkommen från jobbet, idag var det helt okej drag. Men jag är fruktansvärt trött och jag tror det är de sju sömnlösa nätterna i Barcelona som slår på en och samma gång. Låter ju faktiskt rätt rimligt.

Min nya fin lila tröja med knappar i bak. Den hittade jag i en liten affär som låg i en mysig gränd i Barcelona.



Jag längtar till studenten så jag får komma ut på mer äventyr.
Men nu är jag trött, så jag säger gonatt!

back home!

Så var man tillbaka till hemma i Falköping, känns inte så ball faktiskt för Barcelona var underbart. Givetvis.
Men åt andra sidan så är det bara drygt en månad kvar i Falköping och under denna månad är det massa studentfester och förberedelser inför studenten, och det känns ju roligt.

Som sagt Barcelona var underbart och annat hade vi inte dirket väntat oss.Vi bodde hos Marie och Sara i deras lägenhet som egentligen var guld. Gångavstånd till de mesta, precis så man vill ha det. På dagarna var det sola och bada, sen hem för att äta och vila och sen var det bara att gå på ölen och sangrian såvar man fight for fest igen. Och fest var de ju verkligen. Men istället för att skriva allt tycker jag vi kör lite bilder.

såhär såg onsdagen ut (onsdag, mellanfest och sunset)



såhär såg torsdagen ut (öl på ryans)


såhär såg fredagen ut (förfest och efterfest)


såhär såg lördagen ut (förfest, galen taxiresa och razzmatazz)


såhär såg söndagen ut (karaokebar)



såhär såg måndagen ut (shopping och nasty mondays på fellini)


Det var minst sagt en ball vecka. Barca take me back liksom.

I onsdag var det valborg och plantis, och jag har aldrig kul på plantis så förstår inte ens varför jag gick dit. Men förfesten hos Hanna var lövely, det var kul att träffa alla.

Ikväll är det jobb och likaså imörn, sen på söndag är det studentfest i Skövde. Det är så min helg ser ut.
Puss, Jennifer,