bärsa!

På fredag slutar Daniel (tråkigt så in i) för han ska på äventyr i Sydamerika. Så ikväll bli det lite mat och öl med jobbet, mysigt! Och det är alltså det som händer nu.




.

p3 in my heart!
det var allt.

tisdag

Det är tisdag och jag har redan hunnit med en sväng på stan med Karin. Karin köpte ett par skor, medan jag lät bli att shoppa idag. Jag ska ju faktiskt börja spara på riktigt nu.
Nu ska jag städa lite, och sen ska jag bara ta det lugnt.


café sör och chateau neuf!

I fredags skulle det bli lugnt, men det blev raka motsatsen. Det blev rödvin och lite bärs hos Agnes och sen några öl på Sör, men det var en najs kväll! I lördags var det Slagsmålsklubben på Chateau Neuf, vilket var lika najs det!
Igår var det en jättemysig och lugn söndag. Vi låg i sängen hela dagen och åt glass. Mysit så in i!

Här kommer lite bilder från både fredag och lördag då:


Det blev några så!

Nu ska jag duscha och sen iväg för lite mys!
Peace out babes!

max manus

Hej!
Det är torsdag och återigen har en vecka typ flugit förbi, så jävla bra.
Idag är det bio för hela slanten, och efter det verkar de bli ugnspannkaka, gött!

Det var allt faktiskt!
Jennifer.


tiiisdag

Hallou!
Det är tisdag, och imorgon är det onsdag och snart är det helg igen. Så känns det typ, veckorna bara flyger förbi. Men det kan jag tycka är rätt gött just nu. Det kan gå snabbt fram till våren nu tycker jag.

Jaja, ihelgen blev det en in- och utflyttningsfest hos Fiddern och Daniel. Väldit lyckat och väldit kul! Jag kör lite bilder ist för att skriva om'et!



..så!

Igår var det fika med Marie, Karin och Jessie på Sör! Väldit mysigt :) Och efter det blev det mer mys hos Martin. Lite måndagsmys helt enkelt.

Ne, nu ska jag försöka ta tag i denna dagen.
Puss och kram!

.

look at the stars
look how they shine for you
and all the things that you do.

torsdag och snart helg, igen!

Ja, denna veckan har gått så betydligt mycket snabbare än förra!
Det har varit en hel del mys denna veckan (han är bra, jättebra verkligen!) och igår var det onsdags ölen med killarna, mycket trevligt var det!
Idag har jag och Karin varit ute på en jättelång promenad, bra väder idag men riktigt kallt!
Nu ska jag laga lite mat och sen bara ta det lugnt hela kvällen, så gött och när jag vaknar upp så är det fredag! Det är najs.

Puss och kram!

då tar vi den!

Hej igen!
Kom precis hem från Karin, det blev en otroligt god pastasallad (lite utav vår favorit) och efter det blev det film och hallonte och givetvis massa prat! Det tar liksom aldrig slut, och bra är ju de!

I lördags blev det en hel eftermiddag med Lina och vi hann med lite shopping och mat innan vi åkte hem till oss för förberedesle inför kvällen. Vi förade lite hos oss innan vi drog vidare till den riktiga förfesten hos Linn och Sara. Och vilken förfest/fest det var! Ni får lite bilder (fidderns bilder rättare sagt):


Söndagen var det mys och lite bakfylla och lite mer mys. Så som sagt, en helt underbar helg.
Inatt blev det inte alls mycket sömn, gick helt enkelt inte att sova. Blev mest en massa prat. Så känner det är dags att sova lite nu om jag ska orka med morgondagen. Det kan hända att det blir lite brädåkning om vädret tillåter.
Godnatt!

en helt underbar helg!

Ja, min helg har varit precis underbar. Innehållit precis allt en jättebra helg ska!
Jag ska berätta lite mera om den, men inte nu. För nu ska jag till världens bästa Karin. Vi ska laga lite mat, fnittra och dricka te och vem vet, vi kanske tar och planerar lite!
Tills vidare.

lördag!

Det är lördag och jag är lite seg, men jag ska snart ner på stan för att möta Lina. Det blir nog lite shopping och buffé på Peppes. Det var tal om skridskoåkning på Karl Johan, men jag passa den idag asså. Men ikväll är det fest (givetvis typ?) och det blir nog en riktigt stor fest och det ser jag framemot. Mycket vänner och mycket nytt folk, så det ska vara liksom!

Igår var det mys för hela slanten, en riktig mysfredag faktiskt. Först lite quality time med Karin och sen fortsatte myset hemma hos mig med prat ända in på småtimmarna. Åh, så bra.

Men nu var det som sagt stan.
Peace!

idag är det stissigt..

..som bare den också! Först jobbet och sen till Ikea med Karin ena sväng. Behövde inhandla lite saker till mitt rum. Och nu flyttas det, iofs bara till andra rummet men ändå lite utav en process. Sen ska jag försöka hinna med att träna, men jag får se. Kan bli för stissigt så att säga!

Men annars mår jag bra, riktigt bra faktiskt.
Så, det var en kort update mitt i all röra.


en försenad uppdatering!

Som sagt, en försenad uppdatering. Var körigt igår så det hanns inte med. Men nu så.
Nyår var hejdlöst vilt och jätteroligt! Så jag tackar för det. Men ni förstår nog inte hur risig jag var dagen efter. Fy fan rent ut sagt!


Det blev en massa bilder, men det är bara kul!

Det har varit riktigt skönt med lite ledigt, men det hanns inte med lika mycket som jag trott. Jag var rätt slut när jag kom hem kände jag och det blev en hel del häng med familjen, framför allt Emelie och det känns bra! Löööve på de faktiskt :) Men nu är jag som sagt tillbaka till Oslo och det känns gött att komma in i rutinerna igen. Jobbet och träningen liksom!

Idag var de första dagen på jobbet, och den var tung. Jag hoppas imorgon blir bättre, men jag tvivlar! Lite träning med Karin blev det idag också. Bra grej!
Men nu har Jessie lagat mat och de är dags att äta.
Puss!

i just cant get enough!

Det var ett tag sedan men det har varit så mycket nu och ikväll ska jag uppdatera med bilder och lite text!
Men just nu ska jag ut på en långpromenade i Oslo. Vädret är underbart och i just cant get enough!
Så jävla bra asså!