s som i shopping.

Hej!
Idag är det onsdag, och veckan har hittills gått riktigt fort. Kanske för det varit så underbart väder, och för att vi hela tiden har något att göra. I love it. Idag var det visning (underbar lägenhet, håll tummarna!) och sen var de shopping. Vi skulle köpa lite presenter, vi har några kvar så det blir lite mer shopping imorgon. Jag hittade faktiskt ett par jeans, och lite annat smått och gott. Så jag är nöjd.
Efter shoppingen körde jag och Jessie lite runway här hemma, olika outfits, några mer flum än andra, och lite musik. Och allt sitter i gången asså. Jessie är bäst, vi är bäst!

Det var allt för idag.
Nu ska jag sova!
Godnatt!

ö, sol och bad.


Idag åkte vi till en ö för sol och bad. Sol och bad efter jobbet är lovely.

sol och glass.



jag älskar sommaren.

huk, och en underbar helg!









Det har varit en otroligt bra helg. Vi har varit på Huk fredag, lördag och idag. Igår var det fest för hela slanten, det var en svinnajs fest med massa förfest häng i parken. Jag är nöjd.
Till helgen åker jag hem, känns bra. Cissi är i Falköping, som jag saknar henne. Karin är hemma från Mallorca så henne måste jag träffa, och familjen och massa fler givetvis. Åh, kommer bli bra. Stannar tills på tisdag, så det blir en långhelg.
Nu ska jag sova. Gonatt!

festlördag!

Idag var det sol och bad på Huk. Helt underbart väder, och det var jättevarmt i vattnet, och det var liksom en perfekt lördag på Huk.
Ikväll är det avskedsfest för Malin. Vi kände faktiskt inte alls för en förfest  inne i en varm lägenheten, utan kör festen i en park istället. Det är powerhour och jag är övertygad om att denna kväll kommer bli så bra.

Men nu har alla gjort sig iordning och det är dags att gå.
Ha en bra lördag kväll folks!

torsdagen i korthet!

Då blev de lite sol, lite shopping, ceccan-häng och en visning. Underbart, allt var underbart. Denna lägenheten kändes också fruktansvärt bra faktiskt, så vi håller tummarna för fullt och får beskedet imorgon eller lördag. Annars har vi några fler visningar ihelgen om det skulle vara så, men det vore ju bara så gött.

Imorgon är de äntligen fredag, men denna veckan har bara gått så fort. Varit jätemycket att göra, men som sagt de trivs jag bra med just nu. Flänga omkring lite, det är något man ska göra på sommarn!
Ihelgen blir de fest, Malin ska flytta hem så det blir en liten avskedsfest för henne. Det ska bli jättebra väder så vi funderar på att köra den i en park, med grill och musik. Brabra!

Nu ska jag fixa lite mat tills jobbet imorgon och sen blir de nog lugnt. Skönt!
Allt bara är bra nu liksom!



solasolasola!

Solen är framme hela tiden, och det är fruktansvärt varmt på jobbet. Men gött är det iallafall.
Linus har varit och handlat lite frukt och gjort mackor åt oss, snäller så :) Så nu ska vi ut och sola och bara ha de gött en sväng. Sen ska jag träffa Ceccan och ikväll ska vi på visning.

Fullt upp, men det trivs jag bra med just nu!

sommaren är tillbaka!

Hej!
Nu är verkligen sommaren tillbaka och det är ju inget annat än bra med det liksom.
Idag efter jobbet var det jättevarmt och klar blå himmel så vi åkte till Huk för lite sol och bad. Det blev en grill också, helt underbart.
Igår var det också grill, jättebra det med.




I söndags kom ju Sanna upp och hälsa på innan hon skulle på båten. Det var riktigt trevligt, har saknat henne. Vi började planera vår utomlandsresa. Vi ska försöka komma iväg på en sol och bad vecka någonstans med Emelie och Fia. Lite syskon resa så, tror det kan bli riktigt bra faktiskt.

Men nu, nu ska jag äta lite taco och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla Vänner.
Imorgon ska jag träffa Ceccan, ooooh, puss!

Säger så så länge!
PUSS.

gårdagens fest!

Jag har inte varit såhär bakfull på länge, men det var de värt. Jag har nog chillat i sängen framför vänner hela dagen.
Igår var det festa med stor f hos Fia. Johan var på besök och sen kom Fias alla jobbkompisar så det blev ett drag där asså. Och det var otroligt roligt. Efter förfesten hos Fia så begav vi oss till Café Sör där vi träffade Fiddern och comp. så det var helt klart en lyckad kväll!

Imorgon ska jag träffa hyresvärden för lägenheten vi var på för en vecka sen, vi ska prata lite mer och kolla lägenheten en gång till. Jag hoppas på denna lägenheten, så håll tummarna! Det är en trea, med två stora sovrum, ett jättefint vardagsrum med balkong och ett helt nyrenoverat kök och badrum. Den är på 75 kvadrat och den är vår, eller jag vill att den blir det.

Jag ska snart möta Sanna på station, hon ska komma upp och hälsa på lite innan hon går på båten. Det ska bli riktigt kul och träffa henne, vi har lite att ta igen asså! :)

Nu ska jag fixa lite här innan Sanna kommer.
PUSS!


löördag på stan och ikväll är det fest.

Det är lördag och äntligen fick jag sova ut. Som jag längtat efter detta.
Men nu är jag utvilad och jag har varit på stan med Jessie och Linus. Lövely.

Men jag gick hem lite tidigare, för ikväll är det fest och jag kände för lite tid själv plus en powernap.
Igår blev det ju lite shopping och jag köpte ett par så fina shorts jag är helt in löööve med. Dom kommer på bild här:

och så två bilder på mina shoppers!

Jaja, nu blir en powernap och sen ska jag göra mig iordning!
Ha en bra lördag kväll :)
Jennifer.

book in da box!

Hej!
Det är äntligen fredag, fast denna veckan har gått otroligt fort och den har varit bra dessutom!
I onsdag kom Johan upp på besök för att fixa skattekort och så, sen var det ju som sagt lite middag och öl med jobbet vilket var mysigt! Efter det blev det en öl med Fia. Vi hann med mycket på onsdag, en riktigt bra onsdag. Härligt :)

Igår var de övertid och när vi kom hem var Fia här med ölen. Sen kom Linus, och även torsdagen var riktigt bra och flummig.

Idag blir det nog lite chill med Fiddern och comp. Men först ska jag, Jessie och Linus laga lite mat. Det är så fint väder så ska nog gå ut lite med. Åh, jag är bara så glad just nu!

Jobbet idag var minst sagt flummigt. Jag och Mikaela surfade på trukarna, snackade polska och var inte speciellt insatta i något och sen var fast ändå inte på de mesta. I slutet skapade vi går egen station, och vilket tempo vi höll för att vara fredag. Carro körde brandstadcitysläckers och det var bara grav hela tiden. Nu ska Mikaela och Jossan på semster i 3veckor och det kommer bli tomt. Tråkigt!

Men nu ska jag ta tag lite it.
Puss!

middag med jobbet.

Hej!
Det är onsdag och idag ska vi på jobbet käka lite gott. Många ska på semster nu så då drog Carro ihop en middag kväll :) Det är lite Carros grej att hålla i sånahär kvällar, men det är bara uppskattat!

Johan kommer snart hit, han ska fixa lite skattekort och så. Så han ska med ut ikväll också. Verynajs.

Vi var på en visning igår, och den var grym. Men det är så fruktansvärt svårt att få lägenhet här. Men han skulle höra av sig imorgon och den jag var på i söndags var också otroligt fin och han ska höra av sig ikväll. Så håll tummarna!

Denna veckan har gått fort trots övertid, det är övertid imorgon igen. Igår fick vi vår timrapport, vi har jobbat 110h på 10 dagar. Men pengar är det, ska bli riktigt kul när lönen kommer :)

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för kvällen.
Fridens.

söndag

Hej!
Igår var det som sagt lite parkchill med Fiddern, Anders och Basse. Och det blev ju lite fest iallafall, fast jag gick aldrig ut. Det orkade jag inte. Istället gick jag hem och ringde Cissi och det kan ha varit de bästa på hela kvällen faktiskt. Jag saknar henne något så in i. Men vi ska träffas i början utav augusti och det kommer bli så bra! Det vet jag.

Idag ska jag träffa Ceccan och sen blir de massa chill faktiskt, måste återhämta mig känner jag. Förra veckan var det så otroligt mycket jobb, kändes som jag jobba ihjäl mig typ och jag är inte alls van vid detta. Fast jag klagar inte, det är ju pengar jag vill spara så.

Just det, jag ska på visning idag också. Spännande spännande!

Puss och kram
Jennifer.


Här är jag och Cissi i vårt esse!

rock n roll!

Hej!
Igår var de rock n roll fest hos oss. Det var en riktigt trevlig kväll, mycket folk, mycket öl och mycket kul! En liten jobbfest var det faktiskt.

Idag är jag fruktansvärt bakfull, fy. Vi var på akerbrygga förut och tog en kaffe.
Nu ska jag iväg till Fiddern och dom. Dom ska dricka lite öl, men jag vet inte om jag pallar det faktiskt. Men vi får se, det kan mycket möjligt hända. En iaf.

Jessie åkte hem idag, och jag saknar henne redan lite. Fast hon kommer ju tillbaka imorgon igen :)
Jaja. Som sagt, parkchill nu.

Rock on då?!


torsdag

Hej!
Det är torsdag och jag är jättetrött idag igen. Det var övertid idag igen ju, imorgon blir de ingen för då är de fredag!
Idag var vi på en visning, en jättefin 3a. Vi letar lite större lägenhet nu för Johan och CJ ska flytta upp i augusti så då ska vi bo ihop (kommer bli så bra!). Men den var lite för liten, men vi får se. Vi har några fler visningar ihelgen med.

Ikväll blev det lite pastasallad, och nu är de sängen. Ska bli riktigt skönt med fredag och helg imorgon, det är precis det jag behöver. Vila ut!



Godnatt!

hejhej!

Hejhej!
Det har inte varit mycket fritid denna veckan om vi säger så. Övertid i måndags och igår, 13h rakt av bara. Men igår fick vi reda på att vi skulle sluta vanlig tid idag så de firade vi med lite öl på igår. För imorgon är det övertid igen!

Ihelgen var det fest hos Carro som sagt, det var powerhour och svinmycket folk. I söndags var det en riktigt seg dag, bakfulla var vi allihopa.


Idag har det varit chill med Jessie och Ceccan, jag och Erik shoppade lite också inför fredag. Vi ska ha fest här då, med rock n roll tema. Det var Carro och Eriks idé, men det blir nog roligt!

Det var en liten kort update. Mer orkar jag faktiskt inte!
Gonatt!






igår var de parkchill och idag är de fest.

Hej!
Igår var de parkchill med Jessie, Fiddern och Anton. Det blev lite öl och pizza också. Riktigt trevligt och mysigt. När vi kom hem hade killarna festat till det lite, så de blev lite mer fest och sen kom vattenpipan givetvis fram! :)


Idag var de också jättefint väder. Så vi åkte till Huk för lite sol och bad. God sallad, bra musik och trevligt sällskap gjorde denna lilla utflykt lovely :)



Ikväll skulle vi grillat och festat hos Carro. Men precis när vi kom hem började de spöregna och åska. Så vi skippar nog grillen och går direkt på festen. Inte helt fel det heller :)
Puss och kram,
Jennifer.

våffelfredag!

Idag var de våffelfredag på jobbet. Underbart gott, de verkar vara lite utav en fredags tradition!
Denna veckan har de varit övertid nästa varje dag och nästa vecka kommer de bli övertid varje dag. Det är otroligt varmt på jobbet, men det känns att man kommit in i det nu och folket är bra. Sen har jag fått ihop en go spellista och några p3 dokumentärer på ipoden, så det går bra nu.

Ikväll blir det grill och lite öl med Fiddern och comp. Så de ska bli trevligt, vädret är ju underbart så ute måste man vara.
Men nu blir de en dusch och en lite powernap, för jag är helt slut.

Ha en bra fredag kväll folks!

övertid och grill!

Det är hemskt mycket övertid denna veckan, och jag är helt slut!
Men idag var övertiden inte så lång, så vi träffa Elin och Veronika och grillade. Dom jobbar som grillpatrull så de var gratis mat, och vädret är ju underbart. Så grillen satt fint då ska jag säga.



Nu ska vi sova, gonatt!