28/9

Hej.
Idag har varit en rätt lugn dag, kom hem och sov lite, sen kollade jag lite tv, pluggade och åt. Henning ringde och frågade om vi skulle träna och jag tyckte de lät bra. Men när vi väl kommer dit var de ngt med omklädningsrummen, så vi skippade träningen och solade istället vilket var skönt det med. Sen åkte vi hem till Johan och sedan hämtade vi Björn och åkte till donken och tog en glassoch pratade. Vilket var trevligt, det är iofs alltid trevligt med dem. Sen hann jag träffa min kusin Martin vilket var jättelängesen. 

Imorn blir de att träffa Jessie och kolla en spelning, sedan är de jättemkt fest på lördag vilket kan bli riktigt trevligt. Känner de på mig.
Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, så jag slutar nu.



26/9

Att plugga var typ ovärt, hjälpte mig inget iaf. Efter 15min på samhällsprovet var de skrivkramp något så in helvete, var en himla process att behöva skriva allt.
Varit en fruktansvärd tråkigt och jobbig dag idag. Men nu ska jag hitta på något roligt, fast vet inte vad än. Vet inte vad jag är sugen på att göra, skitsamma något blir det iaf.
Nu blir det tv och chill en stund iaf, det är en sak som är säker.















jeeeeeeeeeeennifer.


25/9

Jag måste plugga massor idag, samhäll och matte. Mest samhäll, matten ska Björn hjälpa mig med ikväll. Jag har prov imorgon, och på fredag är det engelska prov. Men det är nog lungan.
Ska nog hinna träna idag också, vore skönt.

Helgen har varit jättebra, i fredags var det mys och skratt vill jag lova, med Sanna, Karin och Cicci, Liseberg i lördags vilket var ball och i söndags var det dop och björn som gällde. Fullt upp mest hela tiden, men det har varit riktigt bra.








Nej, jag hinner inte sitta här och skriva massa nonsens, jag måste plugga.

22/9

ja nu är det mys för hela slanten som gäller. ska till rimi om ca 25minuter, skulle varit 20minuter men cicci tjata till sig de där extra 5minuterna så hon skulle hinna cykla eller ngt. jag tror att det ligger något i vart hon bor, för sanna och karin bor jättenära cicci och dom är alltid sena och sega. men det gör ingenting för jag är också rätt seg av mig, säger jag prick blir de 10över. men det gör ingenting de heller något för jag hinner alltid, oftast.. om man bortser de två gångerna jag missade bussen denna veckan. som tur var gick de en buss några minuter senare som jag inte visste om, men som jag nu vet. nu kom jag bort ifrån ämnet lite, skitsamma..

det blir tacos, godis, idol + film, och dricka ikväll. det blir en bra, fast i det sällskapet är det ju givet att det blir en bra kväll.

en sak som är lite ball tycker jag och cicci, är att våra föräldrar, min pappa och hennes mamma, var tillsammans i våran ålder. det var tydligen rätt seriöst och igår berättade pappa massa saker som det gjorde när de var i våran ålder och då kom ciccis mamma och hennes mormor in i bilden osv. det var rätt kul att höra, jag ska nog berätta allt för cicci ikv.



det är mys nu.

Idol

Idol väcker gamla minnen.
Kul

Ni kanske inte tycker det är roligt, men jag och jessie tyckte det var svinkul när de visades. Hon (har för mig det var en tjej) hoppar om kring och sen börjar vifta med sin arm. Det är svinkul faktiskt.
Vi härmade t.o.m henne, spelade in en egen film och jag tror fan det var rätt likt. We got the moves liksom.

Detta var rätt roligt med, tyckte vi.
Mer kul

20/9

Jag känner mig riktigt duktigt idag, är klar med min samhäll och har nu endas tusen läxor kvar. Men har tränat idag med, först var det faktiskt riktigt jobbigt på idrotten och sen beslöt jag och emina oss för att gå och träna på badet. Vi var nog bäst, för vi tränade som aldrig förr och jag är nu helt död. Tur jag har massa mys som väntar idag.

Imorn kommer jag antagligen ha problem med att komma upp ur sängen pga. av träningvärk. Men träningsvärk är rätt gött, man får liksom en jag-har-varit-duktigt-eller-ngt-känsla. Ah, eller något i den stilen.
















careful where you stand my love
careful where you lay your head
it's true
we're always looking out for one another.

19/9

Idag har varit en jobbig dag, mycket plugg. Jag har verkligen massa plugg och nästa vecka blir det värre. Det är riktigt knäckande eftersom man inte har tid med något, hinner inte träffa björn så ofta och inte tjejerna heller.  Fast idag gick jag en sväng till björn efter skolan, han är sjuk. Men hoppas han blir frisk till imorgon för då har jag, karin och dennis planer på att åka på bilbingo, eller dennis plan rättare sagt. Han tycker tydligen att det är svinkul. Men blir det inte bilbingo blir det mys för hela slanten, dom är bra.
På torsdag är vi lediga vilket är otroligt positivt. Då ska jag och pappa shoppa lite, jag fick nämligen en liten extra present ifrån pappa när jag fyllde år, vilket var att få en dag med honom och shoppa. Det ska bli jättekul, träffar inte honom känns det som. Och shoppa är ju inte helt fel liksom.
Men helgen blir svinbra och fullspäckad, det är jag säker på. Fredag blir det att träffa Cicci och välkomna henne hem. Och lördag liseberg troligen. Har inte hunnit med det än, så hoppas på det. Söndag blir de dop, med Karin. Man kan säga att jag och karin är släkt på långt håll, känns riktigt bra att ha en som karin i släkten.




78760-86    78760-84




16/9

Idag är det lördag. Lördag är bra för då är det helg, och jag älskar helg.

Igår var det tjejmys för hela slanten, vilket var gemytligt. Vi gjorde oss redo för en myskväll, vi hade massa popcorn, godis och chips. Ibörjan åt alla massa och hade sig, sen efter 30min då vi hade hälften kvar mådde vi typ illa och bara  kollade idol, vilket är rätt kul faktiskt. Sen kollade vi även en film, Just my luck tror jag den hette. En tjejfilm, men en rätt bra.
Idag var jag på rosenlundsbadet med
Björn, Henning, Johan och Fredrik. Det var ball faktiskt, fast det var roligare när man var liten. Vi höll på och åkte rutschbana och jag ville komma under 10s. Jag klarade aldrig det, mitt bästa blev 10.03, medans Björn mest hela tiden kom under 10. Han fuska säkert, maha! Sen var vi massa i bubbelpoolen och slappa, det var riktigt skönt, fast jag tyckte det kunde varit liiitevarmare. Sen när vi badat klart såg mina fingrar ut som russin, ah ni vet när man badat mkt, då blir det ju faktiskt lite så.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag är trött och jag har inte träffat Björn på hela veckan, så vi ska nog bara kolla film och mysa. Vilket är mycketpositivt. Han är bäst.

15/9

Okej, efter ha läst om Maries mycket konstiga drömmar så tänkte jag berätta min helknäppa dröm.

Jo, såhär var det. Jag skulle till USA för att hälsa på Björn, han var nämligen där hos min mormor och morfar och kom jag inte dit skulle han göra slut med mig. Jag hade värsta paniken och tvingade mamma att beställa en biljett så att jag kunde åka samma dag. Så när jag väl var iväg och mellanlandade i Amsterdam på deras stora flygplast som nu i drömmen var svinstor med 80våningar och var typ som en rymstation, det fanns nämligen inga start-och-landningsfält utan det var typ som en fetbalkong på varje våning där flygplanen-som-mer-liknande-rymdskepp flög in. Det såg verkligen ut som en rymdstation för det var massa knappat överallt som lös i olika starka färger och massa wierd. Det enda som fattades var gröna slemmiga aliens.
Nåväl, jag skulle hitta min gate så att jag kunde komma iväg till USA, men eftersom att det var 80våningar och jag hade ingen anning vilken gate jag hade, så jag var ju tvungen att leta upp receptionen. Så jag gick till närmsta hiss och tänkte, receptionen är säkert på 80våningen. Nanana, jag var påväg upp i en hiss som gick rekord snabbt upp, var typ som en bergochdahlbana och det kittlades jättemkt i magen. Väl uppe så gick jag ut på "balkongen" dä planen landade och tänkte att jag skulle titta ut och se hur högt det var, vad jag inte visste var att balkongen liksom åkte in/fäldes in när ett plan inte stod där på. Så jag med min höjdrädsla var ju jättenära på att ramla ner, men som räddare i nöden kom det en italienare från ingenstans och tog tag i min hand och drog in mig. Jag hittade ingen reception så jag åkte ner igen, fast då gick hissen jättesakta och nu var de 25min till planet skulle gå. Men jag hoppade av på 60våning och träffade min mamma som var där för att möta min syster som tydligen hade varit på klassresa i Polen (varför man då mellanlandar i Amsterdam vet jag inte, but hey it's dream). Jag frågade mamma om hjälp men hon vägrade att hjälpa mig och sa att hon glömt ge mig pappret med alla uppgifter om gate och avgångar och sånt information på med flit. Jag började gråta och hade jättemkt panik och sprang fram och tillbaka som en yrhöna och letade och letade, och ni vet hur det är i drömmar när man inte kan springa man kommer liksom ingenstans, lite så var det. Iaf mammas mobil ringde och det var piloten som sa att jag missat planet. Ledsengladsmiley.
Sen vaknade jag mitt inatt och typ skrek MENDÅ! Eller ngt, jag var fortfarande sur på mamma när jag vaknade, fast sen kom jag bara på att det var en dröm. Min mamma är faktiskt oftast snällis.

Jaja, lite rörigt också, men drömmar är röriga.

12/9

Idag har varit en stressig dag, igår också. Igår pluggade jag jättemkt och sen tränade jag med henning, sen åkte jag hem och åt. Då kom Björn och överraskade mig, precis vad jag behövde (jag saknar honom). Sen tillbaka till pluggandet sen la jag mig. Idag kom jag inte hem förrän sent och vem står inte och väntar på mig utanför mitt hus om inte Sanna, trevlig överraskning. Sanna är jättebra. Men sen var det mest massa plugg som gällde och nu är det nästan avklarat, en del kvar. Okej, låter kanske inte så stressig men att hålla på att plugga är påfrestande och jättetråkigt. Det är en helvetes massa som ska göras denna veckan. Inte nog med det, jag har en svinjobbig hosta och en snorig näsa.




Men nu är det iväg till sanna och mysa med jessie, karin och cicci som gäller, givetvis sanna med men antar att ni förstår det eftersom jag ska dit. Vi ska kolla på bring it on bara för vi kan filmen och verserna typ utantill. Vi vet, vi är balla.

10/9

Vilken dålig dag. Det var nog allt jag hade att skriva faktiskt.














When you try your best but you don't succeed.


7/9

Jag vill ha helg nu. Jag har jättemycket engelska läxa, och en tjock svenska bok på 300sidor som ska läsas ut på två veckor. Jag är seg som vanligt och är på sida 23. Den handlar om en som heter Henning och kommer till Stockholm på 1860-talet.
Idag har varit en rätt okej dag, slutade tidigt, kom hem, gjorde muffins och kollade på tv, någon lite halvdryg film gick på tv1000 och jag somnade. Lite sömn var dock välbehövligt, för jag var svintrött.

Imorgon har jag bara en lektion sen ska jag hem till Karin och laga lite mat och hämta min indian dräckt, utklädnaden för kvällen liksom. Karin sa att dom var jättestora och inte allt för snygga, men det gör inget, inget alls faktiskt.
Igår var jag med Björn och kollade film, sen kom farmor med mat till oss. Hon är söt min farmor och Björn med givetvis. Björn är bäst.


Dom är bra.

78760-77    78760-76   78760-75    78760-74    78760-73    78760-72    78760-71    78760-70    78760-69   78760-83    78760-82    78760-81  78760-80  78760-79    78760-78


Slut.

5/9

Hej.
Det var ett litet tag sedan jag skrev sist. Men idag har varit en jättebra dag. Skolan var otroligt lugn och jag var jätteduktig hela dagen, och nu är jag snart klar med min engelska läxa. En eloge till mig.
Sen gick jag till Björn en sväng, vi har faktiskt 6månader idag. Men han skulle träna, så jag gick till Cissi med Karin och vi handlade. Handlade saker till vår pannkaks + idolkväll det vill säga. Sen gick vi till Sanna och gjorde våra pannkakor och det var riktigt gemytligt vill jag säga, fast med dem kan det inte bli annat. Idag var Idol sådär roligt, men what the fuck liksom. Eller hur? Fast Idol har sina stunder, no doubt about it faktiskt.












Vi två är rätt bra, jag och han.

78760-67  ♥  78760-11    = 78760-62


Chris Martin

78760-68
Come on, oh my star is fading.

1/9

Det är den första september och det känns som om hösten är här. Hösten kan vara jättemysig, fast jag gillar nog ändå sommaren mest.

Nu ska jag till Johan och kolla på film med massa bra folk. Att så mycket bra folk kan få plats på ett och samma ställe..








Come on, oh my star is fading.