tisdag

Det är tisdag och jag har jobbat över idag. Men det gick rätt smärtfritt ändå asså, och extra pengarna är allt gött!

Ihelgen var jag och Martin hemma i Falköping och jag hade en helt underbar helg! Det var nog inte en lugn stund, men det gjorde inte så mycket ändå. Det blev mycket (nästan enbart) mys med familj och släkt! Jag har nog världens bästa släkt! Ni ska få lite bilder.Nu blir det en dusch och sen ska jag läsa lite.
Peace, Jennifer.

pizza och våfflor!

Det har varit pizzakväll och våffeldag och massa annat mys denna veckan! Och imorgon åker jag och Martin hem till Falköping. Det är släktträff med bowling, mat, fest och dans (ett himla pådrag dom styrt upp asså!) och Emelie fyller 18 och det ska ju givetvis firas det med.

Jag och Jessie var nyss på spining och nu ska vi laga wok, lite utav vår specialitet faktiskt. Sen blir det lite packning och mys! Det var det, eller ne. Idag är lite utav en speciell dag, men varför håller jag nog för mig själv, för nu iaf :)


grill och cykel!

Det är måndag och idag grillade jag och Jessie på vår bakgård. Vi satt i solen och myste medans vi grillade. Helt lovely, jag älskar grillat, även om det bara är korv liksom :) Efter det blev det en cykeltur, vi såg att CJ och Johan glömt sina cyklar här och letade upp nycklarna och begav oss ut på en tur. En mysig måndag med Jessie helt enkelt :)

Just det, festen i lördags var den bästa på länge. Bilder kommer :)
Tills dess, puss!

.Det var lite gårdagen!

Idag var det en svänga på stan och ikväll blir det fest. Åh så najs det ska bli!

vår

Hej!
Dåligt med update denna veckan, men det har varit så otroligt fint väder att jag inte velat varit inne en sekund typ. Massa promenader och mys vid Aker Brygga, och någon springtur har blivit också! Igår var jag och Jessie på stan och shoppa och myste. Våren är här, och jag älskart!

Idag har vi haft vårstädning här hemma och ikväll kommer tjejerna hit. Vi ska dricka lite vin, äta lite gott och bara mysa! Helt lovely!

Puss och kram,
Jennifer!

mys!

Jag har haft världens mysigaste helg!
Nu ska jag på spining och sen blir det film.


.

Nu mår jag lite bättre.
Så nu ska jag bort till Martin. Blir lite middag där ikväll, mysit! Han är mysig :)


la boheme..... är ett jättemysigt ställe!

fredag

Tur att det är fredag idag säger jag!
Igår skulle vi gå på discobingo men den var inställd, men vi tog några bärsa ändå. Efter det kom Lina på idèn att dricka vin när vi kom hem, eftersom vi inte var trötta så gjorde vi det, och det känns idag. Tur jag fick sitta på returen!


onsdag

Hej!
Jag är tillbaka i Olso efter en underbar helg hos Cissi i Sthlm. Hann träffa Kleva och David också, mysigt :) Nu hoppas jag inte det dröjer allt för länge förrän jag träffar Cissi igen, men det gör det nog inte.

Igår var det middag hos oss. Henning var här över natten och eftersom han fyllt år så firade vi det lite. Vi åt kyckling röra i tortillas som vi hade haft i ugnen en stund, mycket gott!

Idag är det sol och blå himmel i Oslo, och jag tänkte ta en lång promenad,och sen ska jag och Martin laga mat och äntligen kolla Vicky Cristina Barcelona. Dan skulle nog vara med också, en mys onsdag helt enkelt.

Just det! Jag, Lina och Karin ska ner till Göteborg över påsk och boka vår resa! Känns så jävla overkligt men så jävla bra. Det är liksom detta jag har väntat på och nu händer det. Gah!
suddenly i see

Om två timmar åker jag till Stockholm och hälsar på Cissi.
Jag älskar henne mest.

i lördags åkte vi ju kälke..m som i måndag.

Måndag igen, känns väldit bra ändå. Det blir en kort jobbvecka för mig, för på tordag åker jag och hälsar på Cissi i Sthlm. LOVE IT!
Helgen har varit bra, bob-åkning i lördags var sjukt rolig och vi tänkte åka igen när Henning kommer upp. Det var nästan lite farligt dock, det gick fort så in i och sen gick det inte att styra heller. Jag och Lina kapa nog två barn, men det är sånt som händer!

Nu ska vi äta här, sen ska jag till Karin och dricka lite te, och sen ska jag och Martin till Sara och Linn för att hämta min kamera och sen ska vi kolla film. Vicky Cristina Barcelona tror jag det blir, har hört bra om den.

Peace!