TONIGHT

Så, så är det!

beautiful days

Helgen som var hade jag besöka av Emelie och pappa. Vi hade en fantastiskt mysig helg, och jag saknar dom redan. Nu sticker Emelie till Åre och henne träffar jag väl inte förrän i mars, känns ju lite jobbigt. Tackar för skype säger jag bara :)
Annars flyter det på bra, jag är rätt pepp just nu. GÖTT!

THAT'S WHAT'S UP!

Hör och häpna, det fick bli en ny header, en instagram-header. Vem kunde tro det?
Varken den snyggaste eller roligaste, men jag tycker den är fin.

På tal om instagram, så har jag framkallat 100 instagram bilder för att göra mig ett album. Behöver ha ngt att pyssla lite med.

I♥Roskilde

Som man brukar säga, bättre sent än aldrig. Roskilde 2011, 8dagar och 7nätter blev 1 minut och 32 sekunder. Mer än så behövdes dock inte för att få mig känna peppen inför Roskilde 2012.

LAST COUPLE OF DAYS

Som rubriken lyder, de senaste dagarna i bilder. Har haft finbesök av Marie och Karin.
Idag är jag slut. Laddar om batterierna för till helgen får jag besök igen, de bästa besöket.


UPPIS&STHLM

Nu åker jag och hälsar på min kära kusin Henning i Uppsala några dagar för att sen spendera en natt i Stockholm hos min älskade Cissi! ÅH, jag är otroligt pepp. Inte varje helg man får hälsa på några av ens favoriter. Vi hörs när vi hörs, PUSS!

packing ma bag!

Mellan städ och tvätt idag har jag börjat packa lite med. Som jag sagt så många gånger förut så är det de värsta jag vet. Imorgon åker jag iväg några dagar och är tillbaka i Malmö sent på söndag. Kommer bli löve!
Nu ska jag fixa lite till här och ikväll ska jag mysa med Agnes. Ha det så bra mina fina!