TISDAG

Idag är det tisdag och jag, Lina och Fiddern har varit ute och gått.



Nu ska jag fortsätta plöja Greys Anatomy.
Godnatt folks!

måndag

Idag så hade jag och Jessie bestämt sedan en tid tillbaka att jag skulle följa med henne till gymmet för att komma igång med "mitt nya liv". Det kommer börja med att jag inte kommer kunna gå imorgon. Fast, det känns faktiskt rätt gött.
Nu blir det sängen och Greys Anatomy.



WRÅGÅRDSKALASET!

I fredags åkte jag hem till Falköping för att fira mamma, träffa famijl och vänner och för att gå på wrågårdskalaset. En lyckad men rätt stimmig helg, det är så det blir men det gör inget för jag gillart!
I fredags firade vi mamma och sen mötte jag upp Johan, vi kollade massa gamla klipp han hade på sin dator och sen åt vi glass. På lördagen hade jag en hel dag med Karin, vi var på stan en sväng och fixade med utklädnaden in i det sista. Sen blev det förfest med ett väldigt blandat gäng, mina vänner, pappas vänner och Emelies vänner.
Idag har jag varit bakfull och åkt bil alldels för länge.




Ett litet bildregn från Wrågårdskalaset!

TAPAS PÅ FONTES!

Igår var det Fridas sista kväll i Oslo (många sista kvällar nu och jag gillar det inte) så vi gick ut och åt. Det blev tapas på Fontes och några öl på Kaos. Riktigt mysig kväll med mina fina, fina vänner.


DET BLEV EN TILL TATUERING I ROM!


ROM

Med 38 grader varmt tog vi oss runt och turistade i fina Rom. Fanns hur mycket som helst att se, det tråkiga var dock att det mesta var stängt för alla hade semester. Men sista dagen i Rom avslutades på ett roligt sätt ni snart ska få se :)


och en till bara!


NICE!

Efter en hel dags tagakning fran Barcelona kom vi antligen fram till vackra Nice. Staden som har det vi precis ville ha. Turkost vatten och fin strand, god mat och bra boende, fin stad och lagom livat!



Jag kan bara inte lata bli att lagga upp bilder pa havet, det ar nagot magiskt med det och jag alskar det!
Imorgon kvall bar det av mot nagon kust stad i Italien.
Vi hors snart igen,
KRAM!

BARCELONA!

Min tredje gang i Barcelona, men jag gillar bara staden mer och mer for varje besok. Vet alltid vad man har att hamta dar, de basta utav allt man vill ha liksom, sol och bad, shopping, god mat, fest och bara strosa omkring! Sa vi kan val saga som sahar: jag ar kar i dig, Barcelona.


Blev tyvarr inte alls mycket bilder fran Barcelona vi flangde omkring alldels for mycket, men en liten bild update blev det ju.


LA ROCHELLE

Igar kom vi till La Rochelle runt 7 tiden, da blev det god mat vid stranden, ol med en trevlig tysk och lite dans! Idag ska vi till stranden for lite sol och bad och ikvall tankte vi ata musslor.
Imorgon aker vi vidare mot Barcelona, full fart framat!


POMPIDOU



Vi var pa Pompidou i Paris!

MORE PICS FROM PARIS



Det finns sa manga fler bilder jag vill visa er men det hinner jag inte, for nu ska vi turista i Montmarte och hinna med lite shopping. Imorgon aker vi vidare till La Rochelle, da hoppas vi pa lite sol och bad.
Vi hors snart igen.
Kram,
Jennifer

PARIS!

Efter Amsterdam akte vi till Bryssel, men bara for att spendera en natt dar for att sen kunna ta oss vidare till Paris, dar vi ar nu. Amsterdam var underbart och Paris lika sa.
Igar hade vi picnic med vin, ost, baguett och kex vid effieltornet och sen gjorde flangde vi faktiskt runt i hela Paris pa jakt efter den ratta klubben med flera stopp pa olika barer.
Idag har vi turistat lite mer och kollat lite mysiga butiker, ikvall ska vi bara ta de lugnt. Vi tankte hitta nagon mysig uteserving och ta en ol och sen en crepes. Som ni hor mar vi bra och trivs som fisken i vattnet.
Pa mandag aker vi vidare mot Frankrikes vastkust, vi hors snart igen.
Kram,
Jennifer.





det kommer mer snart!

AMSTERDAM!

I forrgar kom vi till Amsterdam och redan efter en kort taxi fard alskade vi denna stad. Alla har har varit sa himla trevliga och hjalpsamma. Amsterdam ar valdigt mysigt och bevarat. Vi har kant pa det pulserande utelivet och akt cykeltaxi, vi har shoppat secondhand och nastan blivit overkorda av alla cyklister (ar svinmanga och kor jattefort!), vi har atit pannkakor och druckit god ol, promenerat pa redlight district och akt sight seeing buss. Idag blir det Anne Frank museum och parkhang, kanske hyr en trampbat.
Ikvall aker vi vidare ner mot Frankrike och sa tackar vi Amsterdam for tva helt underbara dagar, vi ses snart igen!


HAMBURG!

Det blev mer an bara en benstrackare i Tyskland. Vi fick ta en natt dar for det var 11 timmars tog till Amsterdam och det kande vi inte riktigt for. Men Hamburg overaskade oss med att vara helt OK anda. Vi vandrade omkring i Redlight District och pa tivoli, tog en ol pa ett dragqueen stalle och pa en liten pubb med bara massa locals.



Sa det var Hamburg i snabba drag.

DAG 1

Då kör vi igång, med ett snabbt stopp i Köpenhamn för att sen åka vidare till Amsterdam, med en möjlighet att vi tar en bensträckare i Tyskland. Vi får helt enkelt känna in det.
Då får vi se vart vi hörs här näst, spännande!
Kram,
Jennifer.

TEAM MSK!

Igår var det bra fest hos min kära vän Anders, dom hade fixat ihop en kort skate film från 04-05 med team MSK, en riktigt succé blev det.
Nu är jag i Malmö, har precis ätit en god middag tillsammans med Agnes och Malin. Nu kollar vi igenom packningen det sista för imorgon drar jag och Agnes igång den efterlängtade tågluffen!