måndag

Hej!
Måndag igen, och jag är tillbaka i Olso.
Jag och Jessie kom upp sent igår kväll så jobbet idag var lite tungt. Dessutom var de övertid till klockan halv åtta, men de är ju där man tjänar pengarna så ska inte klaga.
Helgen var jättebra. Vi kom hem sent i fredags kväll, de var köer och vi missade tåget och det var en jävla process att ta sig hem. Men till slut så. Jag åkte ut till Floby för att träffa lite folk som festade till de lite. Trevligt trevligt!
Men den riktiga festen var i lördags. Det var en otroligt lyckad förfest (massa häng med Karin), sen vidare till plantis som var som vanligt.
Igår var de mys med familjen och lite packning som gällde. Nu har jag nog med mig de mesta upp, så nu blir de ingen hemfärd på ett tag :)

Men nu ska jag sova, är helt slut.
Blev inte mycket sömn inatt. Så säger gonatt då, puss!

jobb!

Första dagen på boklagret och de gick bra. Tror jag kommer trivas där, så det var ju gött! Kul avdelning vi hamnade på.
Imorgon blir de faktiskt en hemfärd, till Falköping. Jag har lite saker jag måste hämta hemma och lite saker som ska göras. Sen måste jag träffa Karin med, för henne saknar jag något så in i.
Sen blir de inget hem och fläng på ett bra tag.

Idag blir de lite som igår, öl och fotboll. Ceccan har kommit  hit nu också, och det är jättebra! Vi blir nog ett litet gäng ikväll ändå, trevligt :)

Det  var allt  för nu!
Puss och kram.


chillet.Idag har de varit en riktigt chill dag, det var fika, lite shopping och mys med Jessie och Fiddern. Underbart.
Men det ska bli riktigt gött och börja jobba på torsdag, pengarna rullar ju inte in av att bara va här liksom!
Nu har vi lite vänner marathon här, jag och Jessie. Det är chillet idag.
Fridens!

midsommar och fläng.

Här kommer en kort update (bilderna är på g)
I torsdags åkte jag och Jessie ner till Hunnebo och träffade Johan med comp, sen kom Simon och gänget så då blev det dirket bärsen i deras stuga. Vidare till Kanten för att träffa lite mer folk och ta en öl. En otroligt mysig kväll!
Midsommar firade jag och Jessie tillsammans med släkt och vänner i Kungshamn och Hunnebo. Midsommar var underbart, det var dans runt midsommar stången, det var mat och långbord, de var snapsvisor och gitarr spel, det var fullt ös i Henning och Simons stuga på kvällen (BÄSTA BORDET), det blev en trip tillbaka till Kungshamn där vi gick lös på Kanske.
Lördagen var lite segare, en trip på Smögenbryggan men sen pallrade vi oss iväg till Hunnebo igen (det var ett himla flängade mellan Kungshamn och Hunnebo, men de va mest gött) för en något mer chill förfest än kvällen innan. In till Kungshamn igen (sa jag att de var lite fläng eller?!) för att gå in på Baden. Vem träffar vi inte där om inte Ceccan, kvällen var total och det var dans för hela slanten!
Söndagen var det tillbaka till Oslo och idag har vi fixat lite nödvändiga saker. Möte med Sidsel och vart på banken. Nu ska vi iväg på en visning, och sen ikväll ska vi träffa Fiddern. Det är fullt upp, och vi börjar jobba på torsdag. Detta känns jättebra!

Som sagt, bilderna kommer nog ikväll.
Tills dess, fridens!

första hemfärden.

Igår var de fotboll och öl. Det var riktigt trevligt och så. Jag och Jessie känner oss lite bakfulla och sega idag. Men what to do då!
Idag åker vi till kusten för att fira midsommar. Henning ringde igår och sa att vi skulle ut och ta en öl ikväll, så de ska bli kul att träffa honom lite. På studenten var de svårt att umgås liksom.
Men nu ska vi packa och hinna med lite shopping innan vi åker hem, jag känner jag inte orkar ta tag i denna dagen riktigt.

Det var la de!
Peace.

lost

Vi tar och skriver lite bloggen här då. En kort update.
Mötet idag gick bra, vi vet dock inte riktigt vad de blir för jobb än. Vi ska på tre visningar imorgon också och den vi kolla på i söndags kan vara lite aktuell ändå. Den var jävligt bra, men lite liten, men ändå :) Hyrevärden ringde idag och ska återkomma imorgon igen. Så vi får se lite.
Vi åker hem på midsommar, vi åker på torsdag eftermiddag så vi är framme i Kungshamn på kvällen. Det känns ändå rätt gött och fira midsommar hemma. Kul att träffa släkten, inte för de var så längesen men ändå, och alla kompisar givetvis.

Jag har nog inte mycket mer att skriva just nu än att jag och Jessie har de bra. Vilka sambos vi är!
Fia är ju här också, det är fullt hus och vi trivs. Och Johan också, men han jobbar mest. Men fullt hus som sagt, gööööött ändå.

Jessie dansar och jag har inget mer att säga nu, så PUSS!

söndag och oslo!

Det är söndag, det regnar och vi är i Oslo. Vi kom fram igår kväll efter en lång och halv flummig tåg och buss resa.
Igår var de rätt lugnt, vi var trötta och kom fram rätt sent.
Idag har också varit lugnt, vädret är dåligt. Men vi har varit på visning idag till en jättefin lägenhet, men vi ska på några mer visningar i veckan, och på tisdag ska vi kolla på en lägenhet som verkar svinbra. Vi är lite sugna på den asså.

Ikväll kollar vi lite olika serier och vi funderar på en promenad. Imorgon ska vi träffa vår handledare och kolla jobb på manpower, annars har vi ett annat jobb på gång. Men vi får se vilket som ger mest, för de är ju ändå pengarna vi är ute efter!

Det är Jennifer och Jessie tid här uppe, och det är bra bra bra!
Det var allt för idag, återkommer imorgon om hur vårt möte gick och så.Vi glömde kamerasladden hemma, så ni får nöja er med barca bilder på oss! :)

packar!

Jag kan nog vara sämst på att packa. Jag gör tusen andra saker samtidigt.
Och jag har massa andra saker jag måste hinna med idag. Idag är de stress!

onsdag

Det är onsdag och jag har huvudvärk, jag tror det kan vara pga vädret men jag  vet inte riktigt.
Jag har iofs varit lite småsjuk och helt slut de sista, vilket är rätt förståligt med tanke på all fest och fixade innan studenten. Men trots att jag är helt slut är jag lite avundsjuk på tjejerna som är på Hultsfred, dom åkte ner igår och skickade ett sms när de var framme och sa att de var fest (speciellt massa fest inför matchen) och massa folk. Precis så som de ska vara, underbart!

Idag har jag fixat en hel del. Har börjat rensa mina garderober lite och börjat packa lite inför flytten till Oslo på lördag. Jag och Jessie har även fixat mat och andra nödvändiga saker till flytten också. Vi känner oss redo nu, och det ska bli jättekul. Men vi kommer nog hem om två veckor igen, eller när vi fixat egen lägenhet för att hämta lite mer saker, lite möbler och så.

Igår gjorde jag min sista dag på Mingus för ett bra tag och det kändes ok. Det var otroligt lugnt, så de blev mer tid för mig och Emil att prata. Han flyttar ju också, fast till Halmstad nästa vecka.

Ikväll blir de mys och lugnt.
Men nu, nu ska jag försöka få tag i Ceccan. Hon är svår att få tag i ska jag säga er.
Puss, Jennifer.

studenten 08!

Så var de måndag och studenten är över.
Det har varit ball så in i helvete! Jag är så nöjd och ingenting kunde varit bättre. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men som sagt ball var det!Det blir massa bilder, de blir lättare och roligare så.
Och nu till balen, som var alldels, alldels underbar.


Det finns ju massa bilder till, men det får räcka.
Åh, studenten 08 in my heart!

pankan.

Nu blir de solning och chill på pankan med massa folk! Gött.


ållecamp

Ållecamp igår var lovely, som precis allting annat är just nu.


Men jag är helt slut efter helgens festande. Så nu är det dags för sängen, för imorgon är det toga och sen är det student. I'm loving it all.
Godnatt.

Just det, hur kunde jag glömma att säga att idag fixade vi biljetter till Coldplay i Oslo den 19 september. Så otroligt bra bra bra.
Gonatt igen.

livet är en fest.

Det är fest, fest och fest. Det är hårt men otroligt kul. Det tar på mig och jag börjar känna mig svag, men jag har fortfarande lite kvar att ge. Det är student och det känns underbart, helt underbart.

Ifredags var de grillfest och igår var det skövde och vatra. Svinkul båda festerna.
Vi kör lite bilder också då.

Nu ska jag iväg till skolan för ållecamp, det kommer nog bli otroligt mysigt och kul. Lite beach, lite grill, lite öl och mycket kul folk. Ett underbart sätt att fira min födelsedag på :)
Peace!